New York Giants

49 feliratkozó

több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Azért azt vedd figyelembe, hogy ugyanúgy megsérülhetett volna más is amikor saját magát lőtte lábon. És akkor biztosan nem ennyit kapott volna...Badman
De ilyen alapon, hogy megsérülhetett volna, meg ez történhetett volna... Ezek alapján akkor azok is kapjanak börtönbüntetést, akik éppen koccanak kocsival, mert akár lehetett volna durvább baleset is, halálos áldozattal. Azért büntessék, amit tett, nem azért, ami történhetett volna.
Amúgy abban egyetértek, hogy igazságtalan a bíróság döntése, egyértelműen példa statuálásra megy a dolog.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
félig off, Plaxico mit csinál mostanában?
tart még a büntetése?
mikor megy a Patsba ? :ovittore
Másodszor is elutasították azt a kérelmét, hogy hetente pár napot a börtönön kívül, otthon házi őrizetben töltsön a családjával.

Szerintem kicsit ízléstelen, amit a New York-i igazságszolgáltatás csinál vele, abszolút látszik, hogy csak példát akarnak statuálni.

Két évet adni azért, mert a fószer lábon lövi magát a be nem jelentett fegyverével, (és senki más nem sérül meg rajta kívül) elég érdekes miközben Paris Hilton többszöri visszaeső drogfogyasztóként (plusz ha jól tudom még vezetett is) 1 év felfüggesztett kapott.

Tudom, hogy más állam, más törvények, de ez így vicc. Főleg úgy, hogy tényleg szívóznak vele, és azt akarják, hogy ülje le az egészet.Winters
Azért azt vedd figyelembe, hogy ugyanúgy megsérülhetett volna más is amikor saját magát lőtte lábon. És akkor biztosan nem ennyit kapott volna. Ez tipikusan az az eset, ahol példát akartak statuálni. a baj egyébként az amerikai fegyverviselési rendszerben van, túl könnyen lehet fegyvere minden futóbolondnak.
több mint 14 éve
Winters New York Giants 269 — Giants fan
1. A
2. C
3. D
4. C
5. B
6. C
7. B
8. B
9. B
10. A
11. A
12. B

Egy szokatlanul optimista tipp tőlem 😊
több mint 14 éve
Winters New York Giants 269 — Giants fan
tart még a büntetése?
mikor megy a Patsba ? :ovittore
Másodszor is elutasították azt a kérelmét, hogy hetente pár napot a börtönön kívül, otthon házi őrizetben töltsön a családjával.

Szerintem kicsit ízléstelen, amit a New York-i igazságszolgáltatás csinál vele, abszolút látszik, hogy csak példát akarnak statuálni.

Két évet adni azért, mert a fószer lábon lövi magát a be nem jelentett fegyverével, (és senki más nem sérül meg rajta kívül) elég érdekes miközben Paris Hilton többszöri visszaeső drogfogyasztóként (plusz ha jól tudom még vezetett is) 1 év felfüggesztett kapott.

Tudom, hogy más állam, más törvények, de ez így vicc. Főleg úgy, hogy tényleg szívóznak vele, és azt akarják, hogy ülje le az egészet.
több mint 14 éve
Szesze New York Giants 21 227 — Giants fan
Maradok az optimista vonalon (ha már Asbee és Badman megtört 😊 ):
(ezen a meccsen lesz a legnagyobb szórás a tippek között ez már most látszik, de előre is gondoltam, h így lesz)

1. B
2. B
3. C
4. C
5. C
6. C
7. B
8. A
9. C
10. B
11. C
12. B
több mint 14 éve
vittore New York Giants 1 323 — Giants fan
persze, mostantól zúzdázok :cool:
több mint 14 éve
1. Mi lesz a végeredmény? A)
2. Hány futott yardunk lesz összesen? C)
3. Hány passzolt yardunk lesz összesen? A)
4. Hány passzolt TD-nk lesz? B)
5. Hány futott TD-nk lesz? B)
6. Hány yardot paszzolnak ellenünk? C)
7. Hány yardot futnak ellenünk? A)
8. Ki szerzi a legtöbb elkapott yardot? D)
9. Hány sacket szerzünk? C)
10.Hány sacket szedünk be? B)
11. Milyen lesz a turnover mutatónk a meccsen? C)
12. Hány 30 yardnál hosszabb kickoff/illetve 15 yardnál hosszabb punt return-ünk lesz a meccsen? A)vittore
Adtál nekünk 4 forduló előnyt? 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Tippjáték 5. forduló, kérdések (tippelni vasárnap 19:00-ig lehet):

1. Mi lesz a végeredmény? D
2. Hány futott yardunk lesz összesen? A
3. Hány passzolt yardunk lesz összesen? C
4. Hány passzolt TD-nk lesz? C
5. Hány futott TD-nk lesz? A
6. Hány yardot paszzolnak ellenünk? C
7. Hány yardot futnak ellenünk? D
8. Ki szerzi a legtöbb elkapott yardot? B
9. Hány sacket szerzünk? B
10.Hány sacket szedünk be? C
11. Milyen lesz a turnover mutatónk a meccsen? B
12. Hány 30 yardnál hosszabb kickoff/illetve 15 yardnál hosszabb punt return-ünk lesz a meccsen? BSzesze
több mint 14 éve
1. Mi lesz a végeredmény? A)
2. Hány futott yardunk lesz összesen? C)
3. Hány passzolt yardunk lesz összesen? A)
4. Hány passzolt TD-nk lesz? B)
5. Hány futott TD-nk lesz? B)
6. Hány yardot paszzolnak ellenünk? C)
7. Hány yardot futnak ellenünk? A)
8. Ki szerzi a legtöbb elkapott yardot? D)
9. Hány sacket szerzünk? C)
10.Hány sacket szedünk be? B)
11. Milyen lesz a turnover mutatónk a meccsen? C)
12. Hány 30 yardnál hosszabb kickoff/illetve 15 yardnál hosszabb punt return-ünk lesz a meccsen? A)
több mint 14 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
1. A)
2. C)
3. C)
4. D)
5. B)
6. D)
7. A)
8. B)
9. D)
10.B)
11. A)
12. B)

több mint 14 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
1. C
2. C
3. C
4. B
5. B
6. C
7. D
8. A
9. C
10.C
11. C
12. A

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 14 éve
tart még a büntetése?
mikor megy a Patsba ? :o
több mint 14 éve
yooker New York Giants 7 371 — Expect the Best !
1. Mi lesz a végeredmény? B
2. Hány futott yardunk lesz összesen? C
3. Hány passzolt yardunk lesz összesen? D
4. Hány passzolt TD-nk lesz?D
5. Hány futott TD-nk lesz? B
6. Hány yardot paszzolnak ellenünk? C
7. Hány yardot futnak ellenünk?C
8. Ki szerzi a legtöbb elkapott yardot? B
9. Hány sacket szerzünk? B
10.Hány sacket szedünk be? B
11. Milyen lesz a turnover mutatónk a meccsen?B
12. B
több mint 14 éve
Tippjáték 5. forduló, kérdések (tippelni vasárnap 19:00-ig lehet):

1. Mi lesz a végeredmény? A) Több, mint 7 ponttal nyerünk B) 1-7 ponttal nyerünk C) 1-7 ponttal kikapunk D) Több, mint 7 ponttal kikapunk
2. Hány futott yardunk lesz összesen? A) 0-80 B) 81-110 C) 111-140 D) 140+
3. Hány passzolt yardunk lesz összesen? A) 150 alatt B) 151-200 C) 201-250 D) 251+
4. Hány passzolt TD-nk lesz? A) 0 B) 1 C) 2 D) 3 vagy több
5. Hány futott TD-nk lesz? A) 0 B) 1 C) 2 D) 3 vagy több
6. Hány yardot paszzolnak ellenünk? A) 150 alatt B) 151-200 C) 201-250 D) 251+
7. Hány yardot futnak ellenünk? A) 0-80 B) 81-110 C) 111-140 D) 140+
8. Ki szerzi a legtöbb elkapott yardot? A) Smith B) Nicks C) Manningham D) más
9. Hány sacket szerzünk? A) 0-1 B) 2 C) 3 D) 4 E) 5 vagy több
10.Hány sacket szedünk be? A) 0-1 B) 2 C) 3 D) 4 E) 5 vagy több
11. Milyen lesz a turnover mutatónk a meccsen? A) pozitív B) negatív C) 0
12. Hány 30 yardnál hosszabb kickoff/illetve 15 yardnál hosszabb punt return-ünk lesz a meccsen? A) 0 B) 1 C) 2 D) 3 D) 4 vagy több
több mint 14 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 906 — Lucas Scott
én meg még mindig csak az első félidőt láttam... egyszerűen első hetem melóban és annyira nincs időm semmit sem csinálni evésen, melón, tanuláson meg alváson kivül...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 14 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
és most emberi időpontban lesz a meccs (19,00)vittore
hál' istennek. nagyon utáltam már az ismétléseketkristof
Én meg a napi 2 óra alvást...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
és most emberi időpontban lesz a meccs (19,00)vittore
hál' istennek. nagyon utáltam már az ismétléseket
több mint 14 éve
ironroy New York Giants 1 854 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
nekem pedig hányingerem lesz majd a végén az NFC East-től 7-től: Gianst meccs közben ESPN-n Skins, utána Sport tv-n Dallas, SNF-ban pedig Eagles!!! 😂
több mint 14 éve
és most emberi időpontban lesz a meccs (19,00)
több mint 14 éve
yooker New York Giants 7 371 — Expect the Best !
ahogy látom elég röviden össze lehet foglalni az " elvárásainkat" :

off. ÉS deff. is jó legyen végre egy meccsen.... 😊

( külön-külön már láttunk mindkettőtől szép produkciót tehát a

lehetőség megvan ) ettől vagyok én is optimista !!
több mint 14 éve
ironroy New York Giants 1 854 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
nah...Kenny sérült. :/ Nem tudom mennyire komoly, de a térde szórakozik. A többieket nem is említem, számomra ez a legaggasztóbb.Szsziszka
Coughlin azt mondta, hogy nincs ok az aggodalomra, Kennyvel kapcsolatban...
több mint 14 éve
Szsziszka New York Giants 604 — Giants fan
nah...Kenny sérült. :/ Nem tudom mennyire komoly, de a térde szórakozik. A többieket nem is említem, számomra ez a legaggasztóbb.
több mint 14 éve
Nagyon nehéz megjósolni azt, hogy mi lesz vasárnap. A D oldaláról nézve két gyengébb O-val rendelkező csapat elleni meccsen "kórházba" küldtünk 3 irányítót. A másik két meccsen a tavalyi MVP és az OPOY ellen játszottunk és benyeltünk több mint 60 pontot. Most az egyik leghatékonyabb támadógépezet ellen játszunk. Nem lehet tudni, hogy mire lesz képes a D. Az O oldaláról megint nem lehet semmit megjósolni. A legjobb futás elleni D-vel szemben futottunk a legjobban. Az erősnek mondható Titans D ellen értük el a legtöbb yardot. A gyengébb Colts D-vel meg nem tudtunk mit kezdeni. Nagyon hullámzó a csapat. Persze azt sem lehet megjósolni, hogy mikor lesz már végre + turnoveres meccsünk. Ha nem lesz visszaesés az előző fordulóban nyújtott D teljesítményben, a ST továbbjavul, és az O kevesebbszer adja el a labdát, akkor meg kell, hogy nyerjük a meccset. A Bears elleni meccs must win game volt szerintem. Egy kicsit aggódom, hogy nem tudják újra így felpörgetni magukat a játékosok, de megint van okunk az optimizmusra.

Nyerni fogunk!!! 😊gyurczi
Hát igen, teljesen így gondolok én is mindent. Meglátjuk mi lesz, jó lenne megint hasonló védekezést látni, de azért ezt a szintet nehéz lesz tartani.. a pass rush-ban azért sztem most is bízhatunk és azért ez nagy különbség a Colts meccshez képest, ahol azért várható volt, h Peyton-ra nem fogunk tudni túl nagy nyomást helyezni. A támadás az eddig nagyon döcögős volt, ott mindenképp javulni kellene. Igazából, ha ez a rengeteg buta hiba (dropok, értelmetlen INTek, mega-hülye fumblik) a felére redukálódik már az is elég lenne sztem egy eredményes játékhoz.
több mint 14 éve
gyurczi New York Giants 2 483 — Giants fan
Nagyon nehéz megjósolni azt, hogy mi lesz vasárnap. A D oldaláról nézve két gyengébb O-val rendelkező csapat elleni meccsen "kórházba" küldtünk 3 irányítót. A másik két meccsen a tavalyi MVP és az OPOY ellen játszottunk és benyeltünk több mint 60 pontot. Most az egyik leghatékonyabb támadógépezet ellen játszunk. Nem lehet tudni, hogy mire lesz képes a D. Az O oldaláról megint nem lehet semmit megjósolni. A legjobb futás elleni D-vel szemben futottunk a legjobban. Az erősnek mondható Titans D ellen értük el a legtöbb yardot. A gyengébb Colts D-vel meg nem tudtunk mit kezdeni. Nagyon hullámzó a csapat. Persze azt sem lehet megjósolni, hogy mikor lesz már végre + turnoveres meccsünk. Ha nem lesz visszaesés az előző fordulóban nyújtott D teljesítményben, a ST továbbjavul, és az O kevesebbszer adja el a labdát, akkor meg kell, hogy nyerjük a meccset. A Bears elleni meccs must win game volt szerintem. Egy kicsit aggódom, hogy nem tudják újra így felpörgetni magukat a játékosok, de megint van okunk az optimizmusra.

Nyerni fogunk!!! 😊

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 14 éve
ha megverjük a texanst, hirtelen ott találjuk magunkat a power ranking top 12-ben és az nfc east élén. tipp: 28-23 ide

utána nagy lesz a pofája mindenkinek és otthon égünk a Lionstól

off: Moss meg menjen az anyjába, annyira örülök hogy a halálgyenge nfc north még erősödött egy kicsit