New York Jets
Vintage BekiNyilvánvaló volt h szerződés nélkül zárul a vizit: Carr még megy másik csapatokhoz látogatóba (tippre Tampa és Carolina), ill mi még mindig Rodgersre várunk.Ha annyira jó lett volna akkor nem engedik el szerződés nélkül... ott a csaj feljön hozzám, ha ő is akarja akkor nem engedem el és dicsérem majd másnap...Mondjuk ez szöges ellentétben áll azzal amit eddig hallottunk.(dekódolva: blablabla, Rodgersre várunk még mindig)Some spicy NEW info from @JeffDarlington on @GetUpESPN:
— Paul Andrew Esden Jr (@BoyGreen25) February 20, 2023
- Derek Carr's visit w/ the #Jets was "very positive"
- Organization believes that Carr could "lead them to a championship" 👀
- They feel like he is a "great player"#TakeFlight pic.twitter.com/2VVjuVl0CE
Beki
Apex
Pityu Gyor
Végeredmény: licitháború Gerappáért.
Beki
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
Nézd meg anno hogy igazolta le a Denver Manninget, ment, összeborultak és este szerződtekNyilvánvaló volt h szerződés nélkül zárul a vizit: Carr még megy másik csapatokhoz látogatóba (tippre Tampa és Carolina), ill mi még mindig Rodgersre várunk.Ha annyira jó lett volna akkor nem engedik el szerződés nélkül... ott a csaj feljön hozzám, ha ő is akarja akkor nem engedem el és dicsérem majd másnap...Mondjuk ez szöges ellentétben áll azzal amit eddig hallottunk.(dekódolva: blablabla, Rodgersre várunk még mindig)Some spicy NEW info from @JeffDarlington on @GetUpESPN:
Beki
Apex
Pityu Gyor
Beki
Ha mindkettő akarja akkor ennyi. Amúgy meg csa duma
Green is green
Nyilvánvaló volt h szerződés nélkül zárul a vizit: Carr még megy másik csapatokhoz látogatóba (tippre Tampa és Carolina), ill mi még mindig Rodgersre várunk.Ha annyira jó lett volna akkor nem engedik el szerződés nélkül... ott a csaj feljön hozzám, ha ő is akarja akkor nem engedem el és dicsérem majd másnap...Mondjuk ez szöges ellentétben áll azzal amit eddig hallottunk.(dekódolva: blablabla, Rodgersre várunk még mindig)Some spicy NEW info from @JeffDarlington on @GetUpESPN:
Beki
Apex
Pityu Gyor
Ezzel jol jartok, addig rodgers is dontesre juthatIgen, ezzel kb FA nyitásig kitolódik az egész szappanopera.
gabokocka
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
Ha úriember vagy, megteszed 😂😂😂Ha annyira jó lett volna akkor nem engedik el szerződés nélkül... ott a csaj feljön hozzám, ha ő is akarja akkor nem engedem el és dicsérem majd másnap...Mondjuk ez szöges ellentétben áll azzal amit eddig hallottunk.(dekódolva: blablabla, Rodgersre várunk még mindig)Some spicy NEW info from @JeffDarlington on @GetUpESPN:
Beki
Apex
Pityu Gyor
Ha annyira jó lett volna akkor nem engedik el szerződés nélkül... ott a csaj feljön hozzám, ha ő is akarja akkor nem engedem el és dicsérem majd másnap...Mondjuk ez szöges ellentétben áll azzal amit eddig hallottunk.(dekódolva: blablabla, Rodgersre várunk még mindig)Some spicy NEW info from @JeffDarlington on @GetUpESPN:
Beki
Apex
Green is green
Kérdés ki fizetett Darlingtonnak h ezeket mondja 😀Mondjuk ez szöges ellentétben áll azzal amit eddig hallottunk.(dekódolva: blablabla, Rodgersre várunk még mindig)Some spicy NEW info from @JeffDarlington on @GetUpESPN:
Beki
Apex
Mondjuk ez szöges ellentétben áll azzal amit eddig hallottunk.(dekódolva: blablabla, Rodgersre várunk még mindig)Some spicy NEW info from @JeffDarlington on @GetUpESPN:
Beki
(dekódolva: blablabla, Rodgersre várunk még mindig)Some spicy NEW info from @JeffDarlington on @GetUpESPN:
Penningtont nem lattam sajnos, Sanchez draftolasa ota kovetem az NFL-t.Érdekes, ezek szerint Chad Penningtont pont nem láttad (aki még Randy Moss-nak dobált egyetemen). A franchise legjobb QB-ja lett volna, ha nem sérül le minden második meccsen. Sajnáltam nagyon, azóta második csapatom a Jets.Nem is említve h Carr ki tudja hány év óta a legjobb instant kezdő QB lenne ennél a rohadt csapatnál. 😀 Mióta követem az NFL-t tutira.Nem gondolnám, hogy itt bármiféle utálat lenne A-Rod felé, szerintem akármelyikünk a topikban aláírna azt, hogy jövőre ő kezdjen. Azonban, ha a jelenlegi szituációba helyezed, akkor egyértelműen Carr > A-Rod. Nem kell draft cetliket felálodzni, olcsóbb és leigazolhatod a napokbn, ezáltal tudsz kalkulálni, hogy akkor hozzáalakítsd az offseason további részét. A-Rodnál ezek mindegyike órási kérdőjel és bizonytalanság...meg nem éppen az utóbbi 10-15 év legjobb Jets rosterével kéne ezt csinálni, mert ha most Carrt elengedjük Rodgers miatt, majd ő pedig azt mondja, hogy áhh srácok mégis inkább visszatérek GB-be vagy máshova megy, vagy csak simán visszavonul, akkor mi lesz? Ott állunk majd letolt gatyával QB nélkül, azt jöhet is a rookie QB + Brissett kombó. Szóval én továbbra is úgy gondolom, hogy A-Rodnak alapvetően örülnék, mint mindenki, de őt nem tudja garantálni az FO, míg a Carr projekt kurva szarul is elsülhet, mint korábban mondtam, de messze ő a legésszerűbb döntés, még ha nem is feltétlen a legjobb.Mondjuk én továbbra is azon a véleményen vagyok, hogy vasárnap befejeződik a Carr vizit, várok szerdáig; ha addig Rodgers nem fejezi be ezt a dedós ökörséget, azonnal megy az ajánlat Carr-nak.Szerintem nem az a kérdés, hogy tesztek-e neki ajánlatot, hanem az, hogy Carr meghallgatja a másik négy csapatot is.
Továbbra sem adnám oda az idei 1/13-at egy lehet h 1 éves projektért.
Beki
Nem igazán értem ezt a nagyfokú utálatot ARod felé, mert ha jól érzi magát a Jetsnél, akkor jelentősen felpörögne a játéka. Nézd meg az idei szereplését, legtöbbször motiválatlanul játszott(ami betudható a rossz hangulatnak a vezetőség miatt), de azért hoztak egy olyan teljesítményt az alapszakasz felétől, amire senki sem fogadott volna. Én azt mondom, hogy nem kiöregedett, csak kell neki az, hogy számítsanak rá. "ápolgatni kell a lelkét", de melyik QB, WR vagy corner az, aki nem ilyen?
Delfi.
Apex
Mindenesetre az én stratégiám Carr esetén továbbra is: autó, ház, anyós, minden resource-ot beleölsz az OL erősítésébe, utána a DT poszt és minden más.
Beki
dancogo
Érdekes, ezek szerint Chad Penningtont pont nem láttad (aki még Randy Moss-nak dobált egyetemen). A franchise legjobb QB-ja lett volna, ha nem sérül le minden második meccsen. Sajnáltam nagyon, azóta második csapatom a Jets.Nem is említve h Carr ki tudja hány év óta a legjobb instant kezdő QB lenne ennél a rohadt csapatnál. 😀 Mióta követem az NFL-t tutira.Nem gondolnám, hogy itt bármiféle utálat lenne A-Rod felé, szerintem akármelyikünk a topikban aláírna azt, hogy jövőre ő kezdjen. Azonban, ha a jelenlegi szituációba helyezed, akkor egyértelműen Carr > A-Rod. Nem kell draft cetliket felálodzni, olcsóbb és leigazolhatod a napokbn, ezáltal tudsz kalkulálni, hogy akkor hozzáalakítsd az offseason további részét. A-Rodnál ezek mindegyike órási kérdőjel és bizonytalanság...meg nem éppen az utóbbi 10-15 év legjobb Jets rosterével kéne ezt csinálni, mert ha most Carrt elengedjük Rodgers miatt, majd ő pedig azt mondja, hogy áhh srácok mégis inkább visszatérek GB-be vagy máshova megy, vagy csak simán visszavonul, akkor mi lesz? Ott állunk majd letolt gatyával QB nélkül, azt jöhet is a rookie QB + Brissett kombó. Szóval én továbbra is úgy gondolom, hogy A-Rodnak alapvetően örülnék, mint mindenki, de őt nem tudja garantálni az FO, míg a Carr projekt kurva szarul is elsülhet, mint korábban mondtam, de messze ő a legésszerűbb döntés, még ha nem is feltétlen a legjobb.Mondjuk én továbbra is azon a véleményen vagyok, hogy vasárnap befejeződik a Carr vizit, várok szerdáig; ha addig Rodgers nem fejezi be ezt a dedós ökörséget, azonnal megy az ajánlat Carr-nak.Szerintem nem az a kérdés, hogy tesztek-e neki ajánlatot, hanem az, hogy Carr meghallgatja a másik négy csapatot is.
Beki
Nem igazán értem ezt a nagyfokú utálatot ARod felé, mert ha jól érzi magát a Jetsnél, akkor jelentősen felpörögne a játéka. Nézd meg az idei szereplését, legtöbbször motiválatlanul játszott(ami betudható a rossz hangulatnak a vezetőség miatt), de azért hoztak egy olyan teljesítményt az alapszakasz felétől, amire senki sem fogadott volna. Én azt mondom, hogy nem kiöregedett, csak kell neki az, hogy számítsanak rá. "ápolgatni kell a lelkét", de melyik QB, WR vagy corner az, aki nem ilyen?
Delfi.
Apex
Mindenesetre az én stratégiám Carr esetén továbbra is: autó, ház, anyós, minden resource-ot beleölsz az OL erősítésébe, utána a DT poszt és minden más.
Beki
Nem is említve h Carr ki tudja hány év óta a legjobb instant kezdő QB lenne ennél a rohadt csapatnál. 😀 Mióta követem az NFL-t tutira.Nem gondolnám, hogy itt bármiféle utálat lenne A-Rod felé, szerintem akármelyikünk a topikban aláírna azt, hogy jövőre ő kezdjen. Azonban, ha a jelenlegi szituációba helyezed, akkor egyértelműen Carr > A-Rod. Nem kell draft cetliket felálodzni, olcsóbb és leigazolhatod a napokbn, ezáltal tudsz kalkulálni, hogy akkor hozzáalakítsd az offseason további részét. A-Rodnál ezek mindegyike órási kérdőjel és bizonytalanság...meg nem éppen az utóbbi 10-15 év legjobb Jets rosterével kéne ezt csinálni, mert ha most Carrt elengedjük Rodgers miatt, majd ő pedig azt mondja, hogy áhh srácok mégis inkább visszatérek GB-be vagy máshova megy, vagy csak simán visszavonul, akkor mi lesz? Ott állunk majd letolt gatyával QB nélkül, azt jöhet is a rookie QB + Brissett kombó. Szóval én továbbra is úgy gondolom, hogy A-Rodnak alapvetően örülnék, mint mindenki, de őt nem tudja garantálni az FO, míg a Carr projekt kurva szarul is elsülhet, mint korábban mondtam, de messze ő a legésszerűbb döntés, még ha nem is feltétlen a legjobb.Mondjuk én továbbra is azon a véleményen vagyok, hogy vasárnap befejeződik a Carr vizit, várok szerdáig; ha addig Rodgers nem fejezi be ezt a dedós ökörséget, azonnal megy az ajánlat Carr-nak.Szerintem nem az a kérdés, hogy tesztek-e neki ajánlatot, hanem az, hogy Carr meghallgatja a másik négy csapatot is.
Beki
Delfi.
Apex
Nem gondolnám, hogy itt bármiféle utálat lenne A-Rod felé, szerintem akármelyikünk a topikban aláírna azt, hogy jövőre ő kezdjen. Azonban, ha a jelenlegi szituációba helyezed, akkor egyértelműen Carr > A-Rod. Nem kell draft cetliket felálodzni, olcsóbb és leigazolhatod a napokbn, ezáltal tudsz kalkulálni, hogy akkor hozzáalakítsd az offseason további részét. A-Rodnál ezek mindegyike órási kérdőjel és bizonytalanság...meg nem éppen az utóbbi 10-15 év legjobb Jets rosterével kéne ezt csinálni, mert ha most Carrt elengedjük Rodgers miatt, majd ő pedig azt mondja, hogy áhh srácok mégis inkább visszatérek GB-be vagy máshova megy, vagy csak simán visszavonul, akkor mi lesz? Ott állunk majd letolt gatyával QB nélkül, azt jöhet is a rookie QB + Brissett kombó. Szóval én továbbra is úgy gondolom, hogy A-Rodnak alapvetően örülnék, mint mindenki, de őt nem tudja garantálni az FO, míg a Carr projekt kurva szarul is elsülhet, mint korábban mondtam, de messze ő a legésszerűbb döntés, még ha nem is feltétlen a legjobb.Mondjuk én továbbra is azon a véleményen vagyok, hogy vasárnap befejeződik a Carr vizit, várok szerdáig; ha addig Rodgers nem fejezi be ezt a dedós ökörséget, azonnal megy az ajánlat Carr-nak.Szerintem nem az a kérdés, hogy tesztek-e neki ajánlatot, hanem az, hogy Carr meghallgatja a másik négy csapatot is.
Beki
Delfi.
Szerkesztette: Apex
Én továbbra is tartom magam ahhoz, hogy Darnold-ot mi basztuk el, ő mutatta szerintem messze a legtöbbet mint elsőéves irányító a felsoroltak közül, csak hát 2. évében sikerült egy inkompetens balfasz bagázst köré rakni nulla segítséggel...Mondjuk Sancheznek teljes itléte alatt pozitív a mérlege 33:29 ha jól számolom. Amugy nehéz választani ennyire egyforma képességű jelöltek közül ki a legjobbaz kemény, hogy az elmúlt 15 év legjobb Jets irányítója még mindig Mark Sanchez volt.
Beki
Amadeus von Dollárbaloldal
Bár végülis Geno mint idén kiderült - csak mi voltunk türelmetlenek 😊))
Pityu Gyor
Mondjuk Sancheznek teljes itléte alatt pozitív a mérlege 33:29 ha jól számolom. Amugy nehéz választani ennyire egyforma képességű jelöltek közül ki a legjobbaz kemény, hogy az elmúlt 15 év legjobb Jets irányítója még mindig Mark Sanchez volt.
Beki
Amadeus von Dollárbaloldal
Bár végülis Geno mint idén kiderült - csak mi voltunk türelmetlenek 😊))
Green is green
az kemény, hogy az elmúlt 15 év legjobb Jets irányítója még mindig Mark Sanchez volt.
Beki
criminal lawyer or criminal lawyer?
Bokorember lecsap ismet 🤣
De rossz igy látni... egy pozitív mérleg se. (Érdekes Fitzpatrick azt gondoltam az volt)
Beki
Green is green
Az offensbe még elférne az erősítés, de nem rossz gárda, tavaly a védelem bitang volt, többnyire a sérülések is elkerülték. Egy közepes vagy annál jobb O teljesítménnyel PO-ba érhetnek.Itt most arról van szó inkább h a tulaj nyomására a hot seaten levő GM várhatóan jelentős draft asseteket kellene h feláldozzon Rodgersért + egy elég szopó szerződést (nem az idei év az). Aztán jövőre gondol egyet és köszön mindent szépen. Emellett a legnagyobb élmény h ZW meg rosteren lesz.Nem igazán követtem a Jets dolgait, szóval nem tudom, hogy valóban egy jó QB hiányzik-e ahhoz, hogy SB esélyesek legyetek, de ha van 2 olyan elkapó, akivel megérti magát ARod, mellé meg a támadófal megvédi, amíg kialakul a helyzet, akkor szerintem a teljesítménye megéri azt az első kört. Ha pedig jól érzi magát nálatok, akkor nem egy évig marad. Erről meg már tud tenni a csapat és a vezetőség.
Beki
Delfi.
A 2023-as menetrend alapján összejöhet a 10-11 győzelem, de ha a csoportellenfelek a jobbik formájukat hozzák, akkor kevesebb, viszont elég erős lesz most az AFC East, simán elképzelhető pár körbeverés.
Amúgy én is azon vagyok, hogyha pénzügyileg meg tudják csinálni, akkor ARod lehet 2-3 éves projekt, ráadásul NY, csillogás, fame, stb., igazi sztár lehet...meg a hülyeségeinek is lenne piaca 😀
Szerkesztette: Lúdas Solymi
Itt most arról van szó inkább h a tulaj nyomására a hot seaten levő GM várhatóan jelentős draft asseteket kellene h feláldozzon Rodgersért + egy elég szopó szerződést (nem az idei év az). Aztán jövőre gondol egyet és köszön mindent szépen. Emellett a legnagyobb élmény h ZW meg rosteren lesz.Nem igazán követtem a Jets dolgait, szóval nem tudom, hogy valóban egy jó QB hiányzik-e ahhoz, hogy SB esélyesek legyetek, de ha van 2 olyan elkapó, akivel megérti magát ARod, mellé meg a támadófal megvédi, amíg kialakul a helyzet, akkor szerintem a teljesítménye megéri azt az első kört. Ha pedig jól érzi magát nálatok, akkor nem egy évig marad. Erről meg már tud tenni a csapat és a vezetőség.
Beki
Itt most arról van szó inkább h a tulaj nyomására a hot seaten levő GM várhatóan jelentős draft asseteket kellene h feláldozzon Rodgersért + egy elég szopó szerződést (nem az idei év az). Aztán jövőre gondol egyet és köszön mindent szépen. Emellett a legnagyobb élmény h ZW meg rosteren lesz.Mondjuk én továbbra is azon a véleményen vagyok, hogy vasárnap befejeződik a Carr vizit, várok szerdáig; ha addig Rodgers nem fejezi be ezt a dedós ökörséget, azonnal megy az ajánlat Carr-nak.Szerintem nem az a kérdés, hogy tesztek-e neki ajánlatot, hanem az, hogy Carr meghallgatja a másik négy csapatot is.
Beki
Delfi.