New York Jets
30 feliratkozó
több mint 7 éve
Mondjuk azóta keresem, mert nem akarom elhinni, hogy ilyet mondott, de csak egy ilyet találtam, szóval vonakodom elhinni az igazságtartalmátNem egészen gondolta át mit mond....#Jets QB Sam Darnold on the loss: "I feel awful. This is by far the worst thing to ever happen during September in New York."Bazdmeg
Klaci79
Wyatt
dande
twitter.com/IcyVerts/status/1042988228591013888

több mint 7 éve
Nem egészen gondolta át mit mond....#Jets QB Sam Darnold on the loss: "I feel awful. This is by far the worst thing to ever happen during September in New York."Bazdmeg
Klaci79
Wyatt
több mint 7 éve
#Jets QB Sam Darnold on the loss: "I feel awful. This is by far the worst thing to ever happen during September in New York."Bazdmeg
Klaci79

több mint 7 éve
És ugyanez Bálna Bowlesra is igaz... jó hogy felvettem a Lions elleni meccset legalább idénről lesz egy remek emlék 😊Az a baj, hogy ugyan tök igazad van Macc-kel kapcsolatban ám ezt az idei draft elött kellett volna meglépni. Most már húzott egy új franchise qb-t logika szerint épitsen hozzá csapatot 1-2 év alatt, rahedli pénzből amit kigazdálkodott. Nagyon nem logikus most vagy év végén új kézbe adni a franchiset 😕Valójában mind a két félnótást ki kéne vágni a **csába, Az idei sorsolás sem kedvezett nekünk, benne van a pakliban, nem lenne bajom egy újabb 5-11-es szezonnal sem, ha szemmel látható lenne a fejlődés.Ne is nézz rá a draftjaira...elsőből konkrétan már csak Leo Williams van rosteren, aki visszafejlődik ink meglátásom szerint...tegnap még tackleje sem volt. Mélyebb elemzés még felesleges, de h tavalyi 3. és 4. körös pickeket vágunk ki...na mindegy.
Kezdjük Maccagnannel....ahhoz képest hogy az elmúlt 25 évből 21-et különböző scout pozíciókban töltött, nem tud draftolni. Nincs türelmem végignézni, de gyanítom, hogy a 28 draftolt játékosból egész sokan már a ligában sincsenek....kb az első körös választásokkal nem lőtt mellé.
Az első szezonjában nem re-buildbe kezdett, hanem megpróbált olyan csapatot összeszedni, ami PO-ba juthat, ok ez összejött (balszerencsénk volt, hogy nem kerültünk PO-ba), de sejthető volt, hogy azt a csapatot hosszú távon nem lehet összetartani. Elherdálunk 4 évet és semmit nem lépünk előre, ebben pedig nagy szerepe van Bowlesnak, aki viszont Maccagnannek köszönhetően tarthatja meg az állását.
mzperx
Legnagyobb gond h ennek a keretnek 2-3-4 év kell megfelelő igazolásokkal és draftokkal h vmire jó legyen.
Összes WR-ünk szerződése lejár, OL bal oldalával nagy gondok vannak, értelmes TE-ünk nincs, DL max futás ellen jó és időszakonként bemákol 1-1 sacket, nincs pass rusher és CB2, CB3 is kelleni fog.
Cap space ide vagy oda, de semmi olyat nem látok h ez egy jól kialakított roster lenne.
Beki
Pityu Gyor
Green is green
több mint 7 éve
Az a baj, hogy ugyan tök igazad van Macc-kel kapcsolatban ám ezt az idei draft elött kellett volna meglépni. Most már húzott egy új franchise qb-t logika szerint épitsen hozzá csapatot 1-2 év alatt, rahedli pénzből amit kigazdálkodott. Nagyon nem logikus most vagy év végén új kézbe adni a franchiset 😕Valójában mind a két félnótást ki kéne vágni a **csába, Az idei sorsolás sem kedvezett nekünk, benne van a pakliban, nem lenne bajom egy újabb 5-11-es szezonnal sem, ha szemmel látható lenne a fejlődés.Ne is nézz rá a draftjaira...elsőből konkrétan már csak Leo Williams van rosteren, aki visszafejlődik ink meglátásom szerint...tegnap még tackleje sem volt. Mélyebb elemzés még felesleges, de h tavalyi 3. és 4. körös pickeket vágunk ki...na mindegy.
Kezdjük Maccagnannel....ahhoz képest hogy az elmúlt 25 évből 21-et különböző scout pozíciókban töltött, nem tud draftolni. Nincs türelmem végignézni, de gyanítom, hogy a 28 draftolt játékosból egész sokan már a ligában sincsenek....kb az első körös választásokkal nem lőtt mellé.
Az első szezonjában nem re-buildbe kezdett, hanem megpróbált olyan csapatot összeszedni, ami PO-ba juthat, ok ez összejött (balszerencsénk volt, hogy nem kerültünk PO-ba), de sejthető volt, hogy azt a csapatot hosszú távon nem lehet összetartani. Elherdálunk 4 évet és semmit nem lépünk előre, ebben pedig nagy szerepe van Bowlesnak, aki viszont Maccagnannek köszönhetően tarthatja meg az állását.
mzperx
Legnagyobb gond h ennek a keretnek 2-3-4 év kell megfelelő igazolásokkal és draftokkal h vmire jó legyen.
Összes WR-ünk szerződése lejár, OL bal oldalával nagy gondok vannak, értelmes TE-ünk nincs, DL max futás ellen jó és időszakonként bemákol 1-1 sacket, nincs pass rusher és CB2, CB3 is kelleni fog.
Cap space ide vagy oda, de semmi olyat nem látok h ez egy jól kialakított roster lenne.
Beki
Green is green
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Valójában mind a két félnótást ki kéne vágni a **csába, Az idei sorsolás sem kedvezett nekünk, benne van a pakliban, nem lenne bajom egy újabb 5-11-es szezonnal sem, ha szemmel látható lenne a fejlődés.Ne is nézz rá a draftjaira...elsőből konkrétan már csak Leo Williams van rosteren, aki visszafejlődik ink meglátásom szerint...tegnap még tackleje sem volt. Mélyebb elemzés még felesleges, de h tavalyi 3. és 4. körös pickeket vágunk ki...na mindegy.
mzperx
több mint 7 éve
A pocket QB-knak ido kell, szerintem jo lesz Darnold, mert fejben nem fog megtorni velhetoen. A ketto INT a vegen mar kenyszer szulte probalkozas volt es ez a Browns Defense azert nem rossz 😊
több mint 7 éve
Az a baj hogy ez egy eléggé lehozós meccs volt, mert most a Dolphins ellen amennyi lehetőségünk volt simán nyernünk kellett volna, és a játék sem volt rossz szerintem. De itt, én totál úgy voltam vele miután behozták Baker-t hogy kész vége visszafogják hozni, és baromira elkeserítő volt az offense játéka, Darnold is mintha az előző meccsekhez képest visszafejlődött volna. Mondjuk ez biztos hogy jó részben a playcallingnak is köszönhető, és igenis úgy érzem hogy a második félidőben be voltunk szarva. Semmit nem mert bevállalni Bates, run run pass, értem hogy a futás úgy ahogy ment, de basszus azért valami kreativitást lehetne bele vinni, mondjuk néhány jó futás után play action, vagy rpo, de nem semmi. Minthogyha meg lenne Darnoldnak mondva hogy ne dobjon távolabbra 10 yardnál. Értem hogy west coast offense van most nálunk, ami rövid passzokra épül, de Bates nem tudja normálisan variálni a playeket. A végén is amikor még volt 3 TO-nk semmit nem láttunk abból amit rengeteg helyről lehetett hallani, hogy Darnold fejben erős. Nyilván nem várom el tőle hogy egy jó eséllyel liga top 5 def ellen gw driveot vezessen a 3. meccsén, de azért ilyen egy buta intet a végén. Nem tudok már többet írni..csalódott vagyok
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 7 éve
Valójában mind a két félnótást ki kéne vágni a **csába, Az idei sorsolás sem kedvezett nekünk, benne van a pakliban, nem lenne bajom egy újabb 5-11-es szezonnal sem, ha szemmel látható lenne a fejlődés.remélem legkésőbb a szezon végén kivágják Bowlest.....JAX, DEN, IND, MIN, CHI ötös elleni meccseket várjuk még meg sztem, de 4 év alatt érdemben semmi változás Bowles fronton és Kacy Rodgers h itt van, nekem különösen böki a csőrömet.
mzperx
Emellett látva keret jövő évi szerződéseit (kinek nincs stb), nálam még az is kérdéses h Maccagnan érdemel-e bármi esélyt, de ehhez még marha korán van.
Beki
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Utálom a kifogás generátorokat ám azt tudtuk, hogy a sorsolás az elején bitang nehéz a rövid hetek miatt főleg egy fiatal csapatnál és ne becsüljük alá aregenerálodás fontosságát sem... én nem is vártam sokat ettől a mexcstől. Persze ha ezt elfogadom akkor most lehet készülni, Jags ellen egy jó meccset játszani majd gyüjteni pár W-t. Darnoldnak nagyon jó lesz a pár extra nap, rendezze a fejében az elmúlt heteketKiegészíteném annyival, hogy egy fiatal és lyukakkal teli csapatban, amelyben jövőre még több need lesz. 😀
Pityu Gyor
Őszintén szólva magasról teszek a JAX elleni végeredményre, de jó lesz, ha Bates vmi épkézláb tervvel áll elő, mert az nagyon nem menő h csak screenekkel + Enunwaval tudsz haladni, minden mással kb 2-3 completed pass és zérő 1st down. Darnold egy darabig rendezni tudja majd magát fejben, de pikkpakk szétkapja majd a média nyomása.
Azért az kemény hogy beállt a Rookie qb az első meccsén és össze is szartuk magunkat, semmi halftime adjustment vagy bármi ugyanúgy kijöttünk a 2. félidőre letolt gatyával, Run run pass punt playcallingal. Darnoldot is most először láttam baromira kilátástalannak. A védelmet én annyira nem ostoroznám, sokat voltak a pályán eléggé, legalább Avery Williamsonnak nagy meccse volt. De hát mindegy same old jets..Nem összeszarás volt, Kacy Rodgers barátunk azt sem tudta mit kezdjen Bakkerrel. Nem hiszem h külön gameplannel készült volna Haley Mayfieldnek, bár Taylor amilyen homály volt nehéz megmondani.
Apex
remélem legkésőbb a szezon végén kivágják Bowlest.....JAX, DEN, IND, MIN, CHI ötös elleni meccseket várjuk még meg sztem, de 4 év alatt érdemben semmi változás Bowles fronton és Kacy Rodgers h itt van, nekem különösen böki a csőrömet.
mzperx
Emellett látva keret jövő évi szerződéseit (kinek nincs stb), nálam még az is kérdéses h Maccagnan érdemel-e bármi esélyt, de ehhez még marha korán van.
több mint 7 éve
remélem legkésőbb a szezon végén kivágják Bowlest.....
több mint 7 éve
Utálom a kifogás generátorokat ám azt tudtuk, hogy a sorsolás az elején bitang nehéz a rövid hetek miatt főleg egy fiatal csapatnál és ne becsüljük alá aregenerálodás fontosságát sem... én nem is vártam sokat ettől a mexcstől. Persze ha ezt elfogadom akkor most lehet készülni, Jags ellen egy jó meccset játszani majd gyüjteni pár W-t. Darnoldnak nagyon jó lesz a pár extra nap, rendezze a fejében az elmúlt heteket
Green is green
több mint 7 éve
Mondjuk fejben sem igazán voltunk ott a pályán TruJo-nak is ezek az idióta büntetései, minek kell? Nickersont már ne is említsem
több mint 7 éve
Azért az kemény hogy beállt a Rookie qb az első meccsén és össze is szartuk magunkat, semmi halftime adjustment vagy bármi ugyanúgy kijöttünk a 2. félidőre letolt gatyával, Run run pass punt playcallingal. Darnoldot is most először láttam baromira kilátástalannak. A védelmet én annyira nem ostoroznám, sokat voltak a pályán eléggé, legalább Avery Williamsonnak nagy meccse volt. De hát mindegy same old jets..
Szerkesztette: Apex
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Akarmekkora puszipajtasa Kacy Rodgers Bowlesnak, vagy felolem azt izel csapaton belul, akit akar, de ha Bowles nem veszi vissza def playcallingot, mindketten mehetnek szezon vegen.Ezt a ganye, hanyinger gameplant. Magasrol leszarom h rovid het volt, de azt a szintu felkeszuletlenseget, ami lattam arra nincsenek szavak.Tipikus Jets, ott a remény az első meccsén, hogy mostantól talán jobb lesz, aztán az egészet földbe döngölik a következő két meccsen.
Darnold is a vegen kapkod, mert jon a nyomas es belevagja a vedo kezebe. Bates egesz meccsen nem valtoztatott semmit.
Mayfieldre meg aztan vegkepp nem volt valaszunk, felido alatt benyeltunk tole 200 yardot, pedig semmi extrat nem csinaltak (bar kivancsi lennek h mennyivel szabadult gyorsabban a labdatol).
Bowles szokas szerint rezzenestalan arccal, mint egy rakas szerencsetlenseg csak allt.
Nem azert irom ezeket, mert a Browns nyert ellenunk...sokat fejlodtek es elso 2 meccsukon is odatettek magukat, hanem a teljes csod es szanalom, felkeszuletlenseg miatt.
Beki
Wester
Elso felidoben 4 sack, majd Mayfield vacsorazik utana annyi ideje van. TruJo es Claiborne meg mint 2 fogalmatlan vegig.
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Akarhogy is, de egy jobb rugoval ez a Browns 3-0-as csapat is lehetne.No comment,Nem a Jets lesz az egyedüli csapat, aki kikap a Brownstól.
twitter.com/diannaESPN/status/1042907915487797249
Ettől függetlenűl kemény meccsre számítok ellenetek 10 nap múlva. Fel a fejjel.
iktriad
ervinator
több mint 7 éve
Ezt a ganye, hanyinger gameplant. Magasrol leszarom h rovid het volt, de azt a szintu felkeszuletlenseget, ami lattam arra nincsenek szavak.Tipikus Jets, ott a remény az első meccsén, hogy mostantól talán jobb lesz, aztán az egészet földbe döngölik a következő két meccsen.
Darnold is a vegen kapkod, mert jon a nyomas es belevagja a vedo kezebe. Bates egesz meccsen nem valtoztatott semmit.
Mayfieldre meg aztan vegkepp nem volt valaszunk, felido alatt benyeltunk tole 200 yardot, pedig semmi extrat nem csinaltak (bar kivancsi lennek h mennyivel szabadult gyorsabban a labdatol).
Bowles szokas szerint rezzenestalan arccal, mint egy rakas szerencsetlenseg csak allt.
Nem azert irom ezeket, mert a Browns nyert ellenunk...sokat fejlodtek es elso 2 meccsukon is odatettek magukat, hanem a teljes csod es szanalom, felkeszuletlenseg miatt.
Beki
Lesz ez még így se!
több mint 7 éve
ha Baker így játszik, mint ma, Hue Jackson se menti meg az ellenfeleket ettől.No comment,Nem a Jets lesz az egyedüli csapat, aki kikap a Brownstól.
iktriad
ervinator
több mint 7 éve
No comment,Nem a Jets lesz az egyedüli csapat, aki kikap a Brownstól.
iktriad
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Ezt a ganye, hanyinger gameplant. Magasrol leszarom h rovid het volt, de azt a szintu felkeszuletlenseget, ami lattam arra nincsenek szavak.Darnold is a vegen kapkod, mert jon a nyomas es belevagja a vedo kezebe. Bates egesz meccsen nem valtoztatott semmit.
több mint 7 éve
No comment,twitter.com/diannaESPN/status/1042907915487797249
több mint 7 éve
#Jets QB Sam Darnold on the loss: "I feel awful. This is by far the worst thing to ever happen during September in New York."
több mint 7 éve
#Jets C Spencer Long., PFF's No. 28 center among 33 thru 2 weeks."PFF"....ennyi 😕
Hmm, én abszolút nem láttam ennyire rossznak.
Beki
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
#Jets C Spencer Long., PFF's No. 28 center among 33 thru 2 weeks.Hmm, én abszolút nem láttam ennyire rossznak.