New York Jets

30 feliratkozó

több mint 7 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 855 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Kiváncsi vagyok melyik QB ért ennyit?
dande
Hackenberg, ki más?
több mint 7 éve
Apex New York Jets 3 025
Baszok ra hogy mennyi volt ha vegre kihuzunk egy fr. Qb-t, nyilvan igy a csapat teljes befoltozasa bukott ugy, de a qb prioritast elvez mindenkepp.

If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 7 éve
Pityu Gyor New York Jets 1 038
Amugy ez tipikusan az a lepes amit majd 3-4 ev mulva lehet megitelni jo dontes volt e

Green is green
több mint 7 éve
Pityu Gyor New York Jets 1 038
Hat ezzel megleptek. Kurvara sokallom erte. Foleg azert mert 4 elso ket koros pickbol csak tudtunk volna mi is jot huzni. Persze ha van QB nagyon jo jelolt akiben hisznek azt meg kell szerezni barmi aron - pont ezt a tokosseget hianyoltuk eddig. Most eldol mennyit er szakmailag a Front Office... (de mi a tetves francert kellett Bridge es McCown is??)
Bar aztan lehet nem is QB t huzunk 😊)))

Green is green
több mint 7 éve
GiantsMLBhunter New York Giants Ole Miss Rebels 1 290
Darnold, Rosen, Mayfield? (talán Allen?)
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Rapoport szerint minden opciot megvizsgalt a Jets, igy az 1/1-et is...ezek szerint 3QBn nagyon jo ertekeles kell h legyen itt.
több mint 7 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 967 — #HUN-GarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
Na ez csak a jövőd önti el, hogy jól tették-e. A Colts bőven nyeri a tradet. A Jets majd akkor nyer, ha egyrészt az még bent lesz, akit kinéztek, és még be is válik.

Amúgy ez a trade azt is mutatja nekem, hogy a Browns nem akar 1/4-ről elmenni. Mivel a Colts úgyse húzott volna QB-t, tuti bepróbálkoztak előtte a Brownsnál, és kb. ennyire ők is rábólintottak volna. Persze más kérdés, hogy jobb ez így, mert a Bills már nem jöhet be elétek 1/3-ra.
Chargers LT
Szerintem velünk nem játszott a csere mert igy is van 3db második kör, a Bills 2 első köre izgibb opció.
több mint 7 éve
MBear Chicago Bears 68
Simán lehet, hogy az 1/4 is QB lesz....csak egy csapatnak kell szerelembe esni, és akkor a Browns is gyűjti a pickeket.....

The Bears are who we thought they were.
több mint 7 éve
szampi#33 Indianapolis Colts Oregon Ducks 1 358
Na ez csak a jövőd önti el, hogy jól tették-e. A Colts bőven nyeri a tradet. A Jets majd akkor nyer, ha egyrészt az még bent lesz, akit kinéztek, és még be is válik.

Amúgy ez a trade azt is mutatja nekem, hogy a Browns nem akar 1/4-ről elmenni. Mivel a Colts úgyse húzott volna QB-t, tuti bepróbálkoztak előtte a Brownsnál, és kb. ennyire ők is rábólintottak volna. Persze más kérdés, hogy jobb ez így, mert a Bills már nem jöhet be elétek 1/3-ra.
Chargers LT
Ez igaz, de kitörölhette volna a Jets a fenekét az 1/4-el amikor a Bills odaadja a világ összes pickjét az 1/3-ért. Hónapok óta nyilatkozza Ballard, hogy eladó az 1/3..itt nem a Colts húzásától kell félni hanem a többi a csapattól. Ezért ez a lépés teljesen jogos volt a Jets részéről.

(Szerintem lesz olyan csapat aki fel akar jönni Barkley-ért, úgyhogy el fog kelni az 1/4 is ha bent lesz még)

több mint 7 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
Szerintem csúszott volna valaki a három irányító közül 1/6-ig.
nemethbence55
Nem mert a Bills biztos megpróbált volna feljönni elétek, de akár még a Miami is. És a Denver is ott van 1/5-ön.
Így most az első 5 pick lehet 4 QB lesz 😀
Chargers LT
de jól jár ezzel a többi csapat a top10ben

Sőt, 1/4re jön a buffalo, 1-5 pick mindirányító 😀

Szerkesztette: braxa88
több mint 7 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 724 — Jedi Master
nemethbence55
Nem mert a Bills biztos megpróbált volna feljönni elétek, de akár még a Miami is. És a Denver is ott van 1/5-ön.
Így most az első 5 pick lehet 4 QB lesz 😀

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
szampi#33 Indianapolis Colts Oregon Ducks 1 358
nemethbence55
Kizárt dolog 😊 Szvsz az 1/3 és/vagy az 1/4 -ért biztos, hogy feljött volna valamelyik QB needes csapat. A Jets pontot tett az ügy végére.

több mint 7 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 724 — Jedi Master

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
MBear Chicago Bears 68
Szerintem jó döntés volt meglépni.
Persze, kiderül, hogy válik be az új ember, de egyértelmű, hogy padra draftol a Jets.
Szerintem az 1/3 Darnold lesz, de majd elválik...
És a QB-run ezzel el is dőlt....felkészül az 1/4.... 😊

The Bears are who we thought they were.
több mint 7 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Fú de mocskosul utállak már titeket. Most komolyan elviszitek Bridgewatert, majd visszahoztok elé 10 milláért egy fos veteránt kezdőnek, majd felmentek 1/3-ra egy másik irányítóért. Hihetetlen
Wyatt
Most mé’? Lehet majd rotálni őket.

Do your job
több mint 7 éve
nemethbence55 New Orleans Saints LSU Tigers 457

Szerkesztette: nemethbence55
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Mondjuk szakadjak meg, ha ertem minek kellett akk Teddy es McCown is, igy ertekes snapek vesznek oda majd vki szamara.
több mint 7 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Idei draft:QB QB QB. Érdekesség, hogy rég nem volt ennyire egyértelmű, hogy QB-k között mi a sorrend.
GiantsMLBhunter
Miért , mi a sorrend?
több mint 7 éve
GiantsMLBhunter New York Giants Ole Miss Rebels 1 290
Idei draft:QB QB QB. Érdekesség, hogy rég nem volt ennyire egyértelmű, hogy QB-k között mi a sorrend.
több mint 7 éve
Nomac New England Patriots 4 278 — balazs.t85@gmail.com
Ennyit simán megért hogy az egyik irányító a tiétek lesz a 3 közül.
több mint 7 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 967 — #HUN-GarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
Quenton/Barkley megér ennyit ? 😀
több mint 7 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 546
Ebből egy DE lesz meglátjátok vagy Rb 😀
ParadSEC
Kihúzzák Nelsont
több mint 7 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 344 — Patriots fan
Ebből egy DE lesz meglátjátok vagy Rb 😀

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 7 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 254 — NFL bracket champion '26
most akkor Teddy minek kellett?
McCown bőven jó lenne bridgeQBnak, hanem akarja a csapat 1.héten bedobni a rookiet csak októberben.
erre 15milla az ablakon ki.
braxa88
Amilyen ergya az OL, mindhármat látni fogjuk 2018-ban 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
most akkor Teddy minek kellett?
McCown bőven jó lenne bridgeQBnak, hanem akarja a csapat 1.héten bedobni a rookiet csak októberben.
erre 15milla az ablakon ki.