New York Jets
30 feliratkozó
több mint 7 éve
Kiváncsi vagyok melyik QB ért ennyit?Hackenberg, ki más?
dande
több mint 7 éve
Baszok ra hogy mennyi volt ha vegre kihuzunk egy fr. Qb-t, nyilvan igy a csapat teljes befoltozasa bukott ugy, de a qb prioritast elvez mindenkepp.
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 7 éve
Amugy ez tipikusan az a lepes amit majd 3-4 ev mulva lehet megitelni jo dontes volt e
Green is green
több mint 7 éve
Hat ezzel megleptek. Kurvara sokallom erte. Foleg azert mert 4 elso ket koros pickbol csak tudtunk volna mi is jot huzni. Persze ha van QB nagyon jo jelolt akiben hisznek azt meg kell szerezni barmi aron - pont ezt a tokosseget hianyoltuk eddig. Most eldol mennyit er szakmailag a Front Office... (de mi a tetves francert kellett Bridge es McCown is??)Bar aztan lehet nem is QB t huzunk 😊)))
Green is green
több mint 7 éve
Darnold, Rosen, Mayfield? (talán Allen?)
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Rapoport szerint minden opciot megvizsgalt a Jets, igy az 1/1-et is...ezek szerint 3QBn nagyon jo ertekeles kell h legyen itt.
több mint 7 éve
Na ez csak a jövőd önti el, hogy jól tették-e. A Colts bőven nyeri a tradet. A Jets majd akkor nyer, ha egyrészt az még bent lesz, akit kinéztek, és még be is válik.Szerintem velünk nem játszott a csere mert igy is van 3db második kör, a Bills 2 első köre izgibb opció.
Amúgy ez a trade azt is mutatja nekem, hogy a Browns nem akar 1/4-ről elmenni. Mivel a Colts úgyse húzott volna QB-t, tuti bepróbálkoztak előtte a Brownsnál, és kb. ennyire ők is rábólintottak volna. Persze más kérdés, hogy jobb ez így, mert a Bills már nem jöhet be elétek 1/3-ra.
Chargers LT
több mint 7 éve
Simán lehet, hogy az 1/4 is QB lesz....csak egy csapatnak kell szerelembe esni, és akkor a Browns is gyűjti a pickeket.....
The Bears are who we thought they were.
több mint 7 éve
Na ez csak a jövőd önti el, hogy jól tették-e. A Colts bőven nyeri a tradet. A Jets majd akkor nyer, ha egyrészt az még bent lesz, akit kinéztek, és még be is válik.Ez igaz, de kitörölhette volna a Jets a fenekét az 1/4-el amikor a Bills odaadja a világ összes pickjét az 1/3-ért. Hónapok óta nyilatkozza Ballard, hogy eladó az 1/3..itt nem a Colts húzásától kell félni hanem a többi a csapattól. Ezért ez a lépés teljesen jogos volt a Jets részéről.
Amúgy ez a trade azt is mutatja nekem, hogy a Browns nem akar 1/4-ről elmenni. Mivel a Colts úgyse húzott volna QB-t, tuti bepróbálkoztak előtte a Brownsnál, és kb. ennyire ők is rábólintottak volna. Persze más kérdés, hogy jobb ez így, mert a Bills már nem jöhet be elétek 1/3-ra.
Chargers LT
(Szerintem lesz olyan csapat aki fel akar jönni Barkley-ért, úgyhogy el fog kelni az 1/4 is ha bent lesz még)
több mint 7 éve
de jól jár ezzel a többi csapat a top10benSzerintem csúszott volna valaki a három irányító közül 1/6-ig.Nem mert a Bills biztos megpróbált volna feljönni elétek, de akár még a Miami is. És a Denver is ott van 1/5-ön.
nemethbence55
Így most az első 5 pick lehet 4 QB lesz 😀
Chargers LT
Sőt, 1/4re jön a buffalo, 1-5 pick mindirányító 😀
Szerkesztette: braxa88
több mint 7 éve
Szerintem csúszott volna valaki a három irányító közül 1/6-ig.Nem mert a Bills biztos megpróbált volna feljönni elétek, de akár még a Miami is. És a Denver is ott van 1/5-ön.
nemethbence55
Így most az első 5 pick lehet 4 QB lesz 😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
Szerintem csúszott volna valaki a három irányító közül 1/6-ig.Kizárt dolog 😊 Szvsz az 1/3 és/vagy az 1/4 -ért biztos, hogy feljött volna valamelyik QB needes csapat. A Jets pontot tett az ügy végére.
nemethbence55
több mint 7 éve
Na ez csak a jövőd önti el, hogy jól tették-e. A Colts bőven nyeri a tradet. A Jets majd akkor nyer, ha egyrészt az még bent lesz, akit kinéztek, és még be is válik.Amúgy ez a trade azt is mutatja nekem, hogy a Browns nem akar 1/4-ről elmenni. Mivel a Colts úgyse húzott volna QB-t, tuti bepróbálkoztak előtte a Brownsnál, és kb. ennyire ők is rábólintottak volna. Persze más kérdés, hogy jobb ez így, mert a Bills már nem jöhet be elétek 1/3-ra.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
Szerintem jó döntés volt meglépni.Persze, kiderül, hogy válik be az új ember, de egyértelmű, hogy padra draftol a Jets.
Szerintem az 1/3 Darnold lesz, de majd elválik...
És a QB-run ezzel el is dőlt....felkészül az 1/4.... 😊
The Bears are who we thought they were.
több mint 7 éve
Fú de mocskosul utállak már titeket. Most komolyan elviszitek Bridgewatert, majd visszahoztok elé 10 milláért egy fos veteránt kezdőnek, majd felmentek 1/3-ra egy másik irányítóért. HihetetlenMost mé’? Lehet majd rotálni őket.
Wyatt
Do your job
több mint 7 éve
Szerintem csúszott volna valaki a három irányító közül 1/6-ig.
Szerkesztette: nemethbence55
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Mondjuk szakadjak meg, ha ertem minek kellett akk Teddy es McCown is, igy ertekes snapek vesznek oda majd vki szamara.
több mint 7 éve
Idei draft:QB QB QB. Érdekesség, hogy rég nem volt ennyire egyértelmű, hogy QB-k között mi a sorrend.Miért , mi a sorrend?
GiantsMLBhunter
több mint 7 éve
Idei draft:QB QB QB. Érdekesség, hogy rég nem volt ennyire egyértelmű, hogy QB-k között mi a sorrend.
több mint 7 éve
Ennyit simán megért hogy az egyik irányító a tiétek lesz a 3 közül.
több mint 7 éve
Quenton/Barkley megér ennyit ? 😀
több mint 7 éve
Ebből egy DE lesz meglátjátok vagy Rb 😀Kihúzzák Nelsont
ParadSEC
több mint 7 éve
Ebből egy DE lesz meglátjátok vagy Rb 😀
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 7 éve
most akkor Teddy minek kellett?Amilyen ergya az OL, mindhármat látni fogjuk 2018-ban 😊
McCown bőven jó lenne bridgeQBnak, hanem akarja a csapat 1.héten bedobni a rookiet csak októberben.
erre 15milla az ablakon ki.
braxa88

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
most akkor Teddy minek kellett?McCown bőven jó lenne bridgeQBnak, hanem akarja a csapat 1.héten bedobni a rookiet csak októberben.
erre 15milla az ablakon ki.