NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 197
39
02:00 #24 North Texas @ #20 Tulane [AAC konfdöntő]
New York Jets
29 feliratkozó
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
David Harris nem vett részt a tegnapi edzésen. Ennél rosszabb hírt, egy ilyen fontos meccs előtt.... 😕
több mint 13 éve
Furcsa, hogy egy elvileg defense-guru Rex Ryan nem tudott mit kezdeni a Philly védőfal mozgásaival...Sajna a hullámvasutazó Eagles-el pont a hegytetőn találkoztunk.
Go Jets!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Győzelem, hagyjuk. Sanchez még átlagos irányítónak sem nevezném. Nem először nem bír semmit hozzátenni, hogy a csapat közelebb kerüljön. Schottenheimert úgy küldeném el a csapattól, hogy csak úgy repülne.Rexy gondolkozzon inkább a drafton, mert ez a csapat PO-t nem érdemel.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Előző szezonban egész jól muzsikáltak a PO-ban együtt. 😊Gerald Alexander (FS) nemrég írta twitteren, hogy a Jets leigazolta.iktriadLeonhard IR-re ment, szóval kellett a létszám fenntartása miatt.
Kritikus lesz, hogy a Pool/Smith safety duó mennyire jelent visszaesést.Höri
több mint 13 éve
Gerald Alexander (FS) nemrég írta twitteren, hogy a Jets leigazolta.iktriadLeonhard IR-re ment, szóval kellett a létszám fenntartása miatt.
Kritikus lesz, hogy a Pool/Smith safety duó mennyire jelent visszaesést.
több mint 13 éve
Sanchez mint OC 😀 "dude this is so easy! shotty u suck!" 😀 síírokhttp://www.youtube.com/watch?v=dOzGcqUSfPY&feature=g-vrec
több mint 13 éve
Gerald Alexander (FS) nemrég írta twitteren, hogy a Jets leigazolta.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ohh teljesen igazad van. A meccs során nem tűnt fel, mert a 4. negyedben nem csak a meccset néztem már a nagy vezetés miatt, de hiba volt, hogy nfl.com-on nem néztem meg a teljes meccs statot. 😊Akkor figyelj jobban! 😊 Powell pályára lépett. Csak fos volt, mint Tomlinson, lehet ezért nem tűnt fel. De tessék:
Vártam volna, hogy a 4. negyedben pályára lép Bilal Powell és adnak neki legalább néhány futási lehetőségethellan
Powell futott hatot. 1.7es átlaggal (10 yard, leghosszabb 4)
LT futott 9et, 1.6os átlaggal (14 yard, leghosszabb 7)
És Sancho futott két TD-t két próbálkozásból. Franchise HB! (4 yard, leghosszabb 3 yard)
Egyedül Greene volt jó. 129 yard. 5.4 átlag, leghosszabb 31, 1 TD.ulpianus
Köszi a pontosítást! 😊
több mint 13 éve
Akkor figyelj jobban! 😊 Powell pályára lépett. Csak fos volt, mint Tomlinson, lehet ezért nem tűnt fel. De tessék:
Vártam volna, hogy a 4. negyedben pályára lép Bilal Powell és adnak neki legalább néhány futási lehetőségethellan
Powell futott hatot. 1.7es átlaggal (10 yard, leghosszabb 4)
LT futott 9et, 1.6os átlaggal (14 yard, leghosszabb 7)
És Sancho futott két TD-t két próbálkozásból. Franchise HB! (4 yard, leghosszabb 3 yard)
Egyedül Greene volt jó. 129 yard. 5.4 átlag, leghosszabb 31, 1 TD.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Palko barátunk nagy barátságban lehet a földdel a 6 sack után. 😀 Vártam volna, hogy a 4. negyedben pályára lép Bilal Powell és adnak neki legalább néhány futási lehetőséget, továbbá, ha McElroy nem lenne IR-en, számára is jó lehetett volna ez a meccs. 😊
Mondjunk az OL néha nem volt a helyzet magaslatán, de ma megoldották a dolgukat. 😂
több mint 13 éve
Megmondtam, simán nyertünk. Minden csapatrész kiváló volt. Punt az 1-re, safety utána...Mondjuk a Kansas saját maga alatt is vágta a fát...
Go Jets!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Like a boss! :cool:
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Hiába Sanchez 4 TD passza az INT-je megint nagyon bosszantó volt. Burress ismét jó formát mutatott, Holmes és Keller ismét TD-t szerzett. A védelem sok pontot engedett, pass rush nagyon gyenge volt. 😕
több mint 14 éve
Nem volt sima, de nyertünk.Kicsit parás volt, amikor Cromartie elejtette a labdát, rögtön utána Brad Smith (sóhaj) felpattanós...
Go Jets!
több mint 14 éve
megint jol állunk :oDarrelleRevis24itt szurkolhatsz a többi jets szurkolóval együtt a győzelemért: http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=394396#p394396
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
megint jol állunk :o
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
a próféta szóljon belöled tesóSimán nyerünk!
J! E! T! S!
Jets! Jets! Jets!civilmanu
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
az vok de most már bánom 😊 plussz még egy pizzát is buktam ezen szaron :mad:DarrelleRevis24Csak nem JC6 haverja vagy? 😀FViktor93
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d82475b5d/article/schottenheimer-pettine-extended-through-at-least-next-season?module=HP11_headline_stackEnnyit a múlthetiekről...
több mint 14 éve
plussz még egy pizzát is buktam ezen szaron :mad:DarrelleRevis24Csak nem JC6 haverja vagy? 😀