Philadelphia Eagles
63 feliratkozó
több mint 11 éve
Na lassan, nagyon lassan újra foglalkozunk kicsit a focival is 😀 philadelphia.cbslocal.com/2014/07/02/is-nick-foles-really-the-15th-best-nfl-quarterback/
több mint 11 éve
Hej ideje lenne már, hogy ne csak a tavalyi meccseket keljen visszanézegetni.... Mondjuk inkább hálás lehetek, hogy van mit, és reméljük jövőre lesz még több belőle😀
több mint 11 éve
Új vagyok a fórumon, sziasztok. Október 27.-én szeretném megnézni a helyszínenPhiladelphiában az Eagles meccset. Tanácsot kérek. Szerintetek a neten vegyem meg előre, vagy a helyszínen a meccs előtt pénztárban (lehet?) vagy a bejáratnál, neppertől? Akinek van tapasztalat, kérem ossza meg velem.Én azt mondanám, hogy az online jegyvásárlás a tuti. Üzérektől semmiképp, a helyszínen meg ezer százalék hogy már nem nagyon lesz jegy értékesítés.
Üdv: Rasputynrasputyn
több mint 11 éve
Új vagyok a fórumon, sziasztok. Október 27.-én szeretném megnézni a helyszínenPhiladelphiában az Eagles meccset. Tanácsot kérek. Szerintetek a neten vegyem meg előre, vagy a helyszínen a meccs előtt pénztárban (lehet?) vagy a bejáratnál, neppertől? Akinek van tapasztalat, kérem ossza meg velem.Hali! Szerintem ajánld fel, hogy viszed magaddal azt aki segít tuti lesz jelentkező 😉 Én sajna nem tudok. Már irigyelve vagy. 😀
Üdv: Rasputynrasputyn
több mint 11 éve
Új vagyok a fórumon, sziasztok. Október 27.-én szeretném megnézni a helyszínenPhiladelphiában az Eagles meccset. Tanácsot kérek. Szerintetek a neten vegyem meg előre, vagy a helyszínen a meccs előtt pénztárban (lehet?) vagy a bejáratnál, neppertől? Akinek van tapasztalat, kérem ossza meg velem.Üdv: Rasputyn
több mint 11 éve
Herremans RT Barbre RG azúgy nem rossz sztem. De majd Kellyék kitalálják.anyag van, csak nem minőségi.ano92Ki lesz első 4 meccsen a RT? Barbre?mustaineBarbre, Kelly, vagy Bamiro... De Herremans is kihúzódhat. Van anyag amiből dolgozni lehet 😊Rataxes
több mint 11 éve
anyag van, csak nem minőségi.Ki lesz első 4 meccsen a RT? Barbre?mustaineBarbre, Kelly, vagy Bamiro... De Herremans is kihúzódhat. Van anyag amiből dolgozni lehet 😊Rataxes
több mint 11 éve
Ki lesz első 4 meccsen a RT? Barbre?mustaineBarbre, Kelly, vagy Bamiro... De Herremans is kihúzódhat. Van anyag amiből dolgozni lehet 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Túl unalmas volt már az offseason.................
több mint 11 éve
Lane Johnson 4 meccs eltiltás tiltott teljesítménynövelő miatt. Tabzs tabzs.hülye gyerek. nem értem miért kell ezt. a legrosszabbkor jön ez számára. mondjuk nekünk sem igazán jött jól most ez. de legalább lesz idő helyettest keresni TC-ben.
Ki lesz első 4 meccsen a RT? Barbre?mustaine
több mint 11 éve
Lane Johnson 4 meccs eltiltás tiltott teljesítménynövelő miatt. Tabzs tabzs.Ki lesz első 4 meccsen a RT? Barbre?
több mint 11 éve
Logan a gyereket is bezsákolja.
több mint 11 éve
Valamelyik le ne sérüljön nekem 😛www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Eagles-Basketball-Mock-Draft-10/8c5524aa-b9f1-4b0e-a8e2-22789544617d
több mint 11 éve
Lehet, hogy benéztük Barkley-t s azoknak volt igaza akik addig nem draftolták. De hát van ilyen ha a többi draftolt nagyjából értékén beválik belefér 😛Reméljük a többi QBról nem kell, hogy kiderüljön mit tud, illetve pont az baj, hogy Sanchezről már tudjuk 😀
több mint 11 éve
Főleg, hogy Caplan is írta, hogy Kinne semmivel sem tűnik rosszabbnak....persze még sok van előszezonig
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Szerintem amióta olvasom a fórumot , soha nem volt még olyan hogy 5 napig ne írt volna senki ebbe a topicba. Hát igen , ez lehet a soccer vb hatása... 😀 gondolom mindenki olvasta már , de azért jó érzés tudni hogy Vick szerint is Ertz-ből lesz még valaki az NFL-ben 😀 (Én is így érzem) Meg ahogy olvasom Chip is hasonlóan vélekedik.
Még Májusban kérdezték tőle , hogy ki tölthetné / fogja betölteni a Jackson után keletkezett űr-t.
A válasza az volt , hogy Erzt-nek hatalmas szerepe lehet a kitöltésében.
www.youtube.com/watch?v=0s6oWYZ4EWk frankó kis Zach Ertz highlight videó 😀
Elszántság a helyén , a plafon az ég. Rossz belegondolni , hogy miket droppolt Ertz még szezon elején , aztán jött a plusz edzés a labdaadogató géppel, és olyanokat húzott be szezon végére mint Minesota ellen az egy kezes TD elkapása.
In Ertz I Trust!!
több mint 11 éve
ja olvastam, na. Hát ez van. Barkley is tarthatta volna ezt magában, mert tavaly nem éppen úgy tűnt mintha neki valami fogalma is lenne a risziverekhez...
több mint 11 éve
kihaltatok?mondjuk nem baj, de ez mekkora 😀
Eagles third-string QB Matt Barkley challenged reporter Jimmy Kempski to catch his footballs after Kempski observed during OTAs and minicamp that Barkley's "arm simply isn't good."
Our money's on Kempski here, who already accepted Barkley's challenge. "Shut up Jimmy," Barkley wrote on Reddit. "You don't know a thing about that route, the defensive coverage, technique of the wide receiver, the route he was actually running, let alone my maximum velocity arm strength. We can play catch sometime if you want to figure out for yourself how hard I can throw it, just lemme know." Barkley fell to the fourth round of last year's draft due to arm strength limitations. At spring practices, Barkley split third-team reps with G.J. Kinne.
kemény, ha már arra is van energiád, hogy a beatwriterekkel is hadakozz
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
Azt gondoltam kicsit jobban rákaptok a dologra nem jött be 😛Amit viszont még mondanék itt a nagy "semmisem történikbe", hogy visszanézve pár mecset D-Jax jó néhányszor kisegíttette Foles-t bajból visszalépésekkel, hirtelen irányváltásokkal. Kíváncsi leszek, hogy akár Maclin, JM, vagy más ezt meg tudja-e adni neki, mert ha nem gondban lehetünk.
több mint 11 éve
www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Pat-Shurmur-Nick-Foles-Will-Be-A-Better-QB/ebf0a4df-1d14-4acb-a147-32975c2c3190www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Bill-Davis-Optimistic-About-2014-Defense/4ccf23b4-3138-4b08-9ce1-8062fd0acddb
Mindkettőre csak azt tudom mondani, hogy úgy legyen 😀
több mint 11 éve
Baromi jó lett!Várjuk a többit 😊.
A guggoló alapállás tényleg eléggé zavaró nála, de ebből is jól játszott, ahogy írtad. Amikor pedig még jól/hagyományosan is állt be, például az illusztrált saját 4 yardoson indított Beavers futójátéknál, akkor mindjárt sokkal jobb volt.
Sztem nem lesz nagy művészet az edzőknek leszoktatni erről, pláne, h már meg is mutatta, h máshogyan is megy neki.

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!