Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
- Chip nyilatkozatából azt szűrik le, hogy Cooks-ot és HaHa-t is akartuk. - 1979 óta az első LB, akit az első körben draftoltunk.
- A plafon nagyon nagyon magasan van nála. Chip: "His ceiling is very, very high. We’re excited. He’s a tough, hard-nosed football player. Very high ceiling."
- Lane-hez hasonlítja abban, hogy nagy upside, keveset játszott az adott poszton.
- Marcus Smith azt gondolta, hogy 2-3. körös pick lesz.
Az tetszik, hogy nem lesz csak úgy odaadva neki a kezdő poszt. Lesz ideje beletanulni a dolgokba.
Kérdés, hogy ez BPA picknek tekinthető-e.
több mint 11 éve
Nah letrade, szóval örülök, (sikerült szereznünk egy harmadik kört ami teljesen jó )és a kedvenc 3-4-es OLB prospectem (Mackon kívül) szóval örülök. De vhogy mégsem 100%-osan. Kicsit reach szag. Még egy letradenek jobban örültem volna. 😀
Sajnálom, hogy se Beckham, sem pedig Fuller nem jött össze. :S
De Lee még bent van. Hátha 2. körben lesz rá esélyünk. (Ha tetszett a térde az orvosainknak.)
Tényleg jöhetett volna még1 letrade. 😀 Nah mind1. 😀
Szegény Chip-éknek sohase sikerül azt vinni akit akarnak. 😀 Tavaly betradelt elénk a Miami és elvitte Dion Jordant, most is volt 6 játékosunk és mind kiment (lehet, hogy Cooks is benne volt ebben a hatban).
Combine előtt még ezt írtam róla:
Marcus Smith
6-3, 258
2012: 29 tackles, 8 TFL, 4 sack, 1 INT, 2 FF, 2 pdf
2013: 42 tackles, 18,5 TFL, 14,5 sack, 4 FF, 3 pdf
Nagyon mozgékony, agilis, passz ellen is használgatták, álló helyzetből nagyon sokszor ment a QB-ra. Robbanékony. Kicsit azért még erősödni kell. Több sack-je is abból jött, hogy blokkolatlanul ment a QB-ra. Futás ellen átlagos. Még azt se lehet mondani, hogy a legerősebb ellenfelek ellen játszott volna, de nekem vhogy tetszik a csávó játéka, ha 2.-3. körben be tudnánk húzni, akkor nagyon örülnék neki. Méretei, gyorsasága, sebessége megvan ehhez a poszthoz. Senior Bowl-on is aránylag jól ment neki. Ha összehoz egy jó combinet(amire van esély az atletikussága miatt), akkor sztem nagyon elől lesz a 3-4-es OLB listán. Remélem, h azért még fog felkerülni róla meccsvidi."
"Szóval akik szóba jönnek nálam első körös pick-ként:
Mack, Barr, Marcus Smith és KVN.
Nagy eséllyel ez combine után is így fog maradni. "
Nah nem kell hallgatni itt a mock-draftokra, hanem bíznom kell magamban. 😛 😀
(KVN-ről biztos elfeledkeztek a GM-ek 😀 )
több mint 11 éve
Éreztem, hogy ez lesz. 😊 Amikor a Saints beelőzött és behúzta Cooksot ott vége is volt a dalnak. Innen már a WR ráérős (2-3 kör) volt. Úgy látszik fontosságban a következő az OLB poszt (Roseman le is nyilatkozta, hogy gyenge az S class....ennek ellenére vittek 4-et az első körben) és érkezett is Smith..kicsit reach szagúan, de azért jó lehet ez a húzás. Folytatásban meg jöjjön egy magasabb WR. Benjitől már úgy is megmentettek minket. 😀 Szval a Robinson-Matthews-Latimer hármasból vki. A + harmadik kör sem rossz....szval van még remény.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Találd ki milyen magasság, súly van írva Mackhez, aki elvileg tökéletes 3-4 olb6-3 as magassággal nem lesz kicsit alulméretezett OLB-nek??alul méretezett? miért lenne? tökéletes magasság vanShawn84
gondolom félhettek, hogy kimegy 2. kör elején... de akkor is passzzsojti
Clay Matthews 6-3
Ettől még gyűlölöm a választást.
több mint 11 éve
6-3 as magassággal nem lesz kicsit alulméretezett OLB-nek??alul méretezett? miért lenne? tökéletes magasság van
gondolom félhettek, hogy kimegy 2. kör elején... de akkor is passzzsojti
több mint 11 éve
Amúgy az a vicces, hogy ő volt az egyetlen játékos a draftra jelentkezők között, akit bekövettem twitteren is, róla néztem a legtöbb videót, és ő volt a legszimpibb, szal én örülök 😊
több mint 11 éve
6-3 as magassággal nem lesz kicsit alulméretezett OLB-nek??gondolom félhettek, hogy kimegy 2. kör elején... de akkor is passz
több mint 11 éve
Valszeg ja. New Orleans szopatott be minket.Chip said they had 6 guys in mind at 22, all were taken.HulkeinsteinBeckham, Cooks, HaHa, Pryor, Fuller, Gilbert?mustaine
több mint 11 éve
Nyilván.Benyeshetjük az egyest az 1.körre.NewmanVárj vele még 2-3 évet azért.Shawn84
De a mostani helyzetben ez egyes, aztán majd kiderül.
több mint 11 éve
Chip said they had 6 guys in mind at 22, all were taken.HulkeinsteinBeckham, Cooks, HaHa, Pryor, Fuller, Gilbert?
több mint 11 éve
Chip said they had 6 guys in mind at 22, all were taken.
több mint 11 éve
Needre draftoltunk sajnos úgy tűnik, 1 körös reach legalább szerintem.

több mint 11 éve
Jó játékos borzalmas helyen. Nagyon tetszhetett nekünk ha itt berántottuk.
több mint 11 éve
Benyeshetjük az egyest az 1.körre.NewmanVárj vele még 2-3 évet azért.
több mint 11 éve
Na hát a kedvenc egyetemi prospectem a kedvenc csapatomba, lehet nem a megfelelő helyen, de tökmindegy. Best pick ever!
több mint 11 éve
Welcome Marcus Smith!
több mint 11 éve
De amúgy fasza ez a letrade sztem. Cooks/Beckham kiment, a két top safety is, Fuller is. Kaptunk egy +3. kört, ami tökéletes lesz Marcus Smith-re
több mint 11 éve
Letrade van, örülünk. 😊 Asszem a legtöbben ezt akartátok itt, nem? 😀HulkeinsteinBébére gondolsz szerintem elsősorban 😀 Mint mondta ő minden évben csak lefelé tradelgetne.
több mint 11 éve
Letrade van, örülünk. 😊 Asszem a legtöbben ezt akartátok itt, nem? 😀
több mint 11 éve
Fuller is out...
több mint 11 éve
Hát nem Beckham jön 😕 Helyette megy New Yorkba.
több mint 11 éve
Hánykor kezdődik? (igen, kurva lusta vagyok)Eazzycváj