Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
Valszeg ja. New Orleans szopatott be minket.Chip said they had 6 guys in mind at 22, all were taken.HulkeinsteinBeckham, Cooks, HaHa, Pryor, Fuller, Gilbert?mustaine
több mint 12 éve
Nyilván.Benyeshetjük az egyest az 1.körre.NewmanVárj vele még 2-3 évet azért.Shawn84
De a mostani helyzetben ez egyes, aztán majd kiderül.
több mint 12 éve
Chip said they had 6 guys in mind at 22, all were taken.HulkeinsteinBeckham, Cooks, HaHa, Pryor, Fuller, Gilbert?
több mint 12 éve
Chip said they had 6 guys in mind at 22, all were taken.
több mint 12 éve
Needre draftoltunk sajnos úgy tűnik, 1 körös reach legalább szerintem.

több mint 12 éve
Jó játékos borzalmas helyen. Nagyon tetszhetett nekünk ha itt berántottuk.
több mint 12 éve
Benyeshetjük az egyest az 1.körre.NewmanVárj vele még 2-3 évet azért.
több mint 12 éve
Na hát a kedvenc egyetemi prospectem a kedvenc csapatomba, lehet nem a megfelelő helyen, de tökmindegy. Best pick ever!
több mint 12 éve
Welcome Marcus Smith!
több mint 12 éve
De amúgy fasza ez a letrade sztem. Cooks/Beckham kiment, a két top safety is, Fuller is. Kaptunk egy +3. kört, ami tökéletes lesz Marcus Smith-re
több mint 12 éve
Letrade van, örülünk. 😊 Asszem a legtöbben ezt akartátok itt, nem? 😀HulkeinsteinBébére gondolsz szerintem elsősorban 😀 Mint mondta ő minden évben csak lefelé tradelgetne.
több mint 12 éve
Letrade van, örülünk. 😊 Asszem a legtöbben ezt akartátok itt, nem? 😀
több mint 12 éve
Fuller is out...
több mint 12 éve
Hát nem Beckham jön 😕 Helyette megy New Yorkba.
több mint 12 éve
Hánykor kezdődik? (igen, kurva lusta vagyok)Eazzycváj
több mint 12 éve
Hánykor kezdődik? (igen, kurva lusta vagyok)
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Én Cooks-ot érzem valamiért.
több mint 12 éve
A Walterfootballnál sem szaroztak walterfootball.com/draft2014_1.php ...a végére csak beírták hozzánk Latimert úgy, hogy Cooks hárommal mögöttünk megy ki. (hajamat tépném 😀 )GreengoMondjuk ha Latimert kihúznánk úgy, hogy még Lee, Cooks és CJ Mosley is bent van, akkor én is 😀
több mint 12 éve
Azért itt a kezdés előtt megborult pár mock író. Mayock se szarozott. 😀 ( Manziel a Cowboysba->imádnám 😀 )A Walterfootballnál sem szaroztak walterfootball.com/draft2014_1.php ...a végére csak beírták hozzánk Latimert úgy, hogy Cooks hárommal mögöttünk megy ki. (hajamat tépném 😀 )

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Igaz ez Highlights vidi, de én felültem a bandwagonra 😀www.youtube.com/watch?v=rZXQcakwFAc
több mint 12 éve
Én a letrade + Latimer megoldásnak örülnék, de ezzel csak kiátkozást érnék el ha bejönne 😊Kezdem egyre jobban azt érezni, hogy Cody Latimer lesz a befutó, de lehet, hogy csak a ma olvasottak miatt.MirrMurrElső kört soknak tartanám érte. Ha meg nem első körben húzunk WR-t akkor kiborulok...szval ez sehogy sem jó . 😀 Amúgy olvasni lehetett olyat is, hogy Allen Robinsonra megyünk...ami elsőben megint csak erős lenne.Greengo
több mint 12 éve
Kezdem egyre jobban azt érezni, hogy Cody Latimer lesz a befutó, de lehet, hogy csak a ma olvasottak miatt.MirrMurrElső kört soknak tartanám érte. Ha meg nem első körben húzunk WR-t akkor kiborulok...szval ez sehogy sem jó . 😀 Amúgy olvasni lehetett olyat is, hogy Allen Robinsonra megyünk...ami elsőben megint csak erős lenne.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Kezdem egyre jobban azt érezni, hogy Cody Latimer lesz a befutó, de lehet, hogy csak a ma olvasottak miatt.MirrMurrRemélem ebben az esetben, akkor egy letrade bele fog férni. Ha pl tudnánk szerezni egy 2. köröset vagy 3 és 4. körös pickeket, akkor még talán jól is járnánk.
Sajnos Lattimer-nél még mindig le vagyok ott maradva, hogy akkor néztem, amikor még 4. körre várták és ott nagyon tetszett és lezártam azzal, hogy nagyon simán behúznám a középső körökben. Ha behúzzuk, akkor majd még jobban utánajárok. 😀