Philadelphia Eagles

63 feliratkozó

több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
olvasom a cikket, legszebb szerelésünk a fekete? 😮
Az tudtommal még mindig a kelly green 😛eaglesmcnabb
Egyértelműen a fekete a legkirályabb!!
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 218 — No one likes us, cause no one like us
Nekem is a Kelly green tetszik jobban, de menő a feka is. Remélem szétkalapáljuk a Cardinalst benne 😀

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 799 — je suis poloska
olvasom a cikket, legszebb szerelésünk a fekete? 😮
Az tudtommal még mindig a kelly green 😛

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Kendricks-et megkérdezték, hogy mire emlékszik Todd Bowles-ról a tavalyi szezonban.
- “Todd Bowles…last season,” said Kendricks, drawing a blank. “You’ve got to remind me.”
- Your defensive coordinator at the end of last year.
- “Oh my gosh,” said Kendricks, putting his hand on his head. “That’s my dude. That’s my guy.”
Nem égés. 😀Bébé
Mekkora IQ bajnokok vannak a ligában 😀silent7939
Pedig a Berkeleyre járt 😊Shawn84
Sport ösztöndíjjal 😀😀😀😀 ez azért elég rendesen minősít még egy jó iskolában is. Tudom vannak kivételek de az elenyésző 😊silent7939
Jó de attól, hogy sport ösztöndíja van attól még az ilyen iskolákban ugyan úgy magas szintet követelnek tőlünk a tanulmányokban is. A Stanford, Wake Forrest stb egyetemeknél ugyanez. Ha nem teljesítik a szintet repülnek, és itt nem engedik alább, mert a hírnevük fontosabb mint a sport eredmények. Szóval nem hülye a gyerek, csak a humora, meg kissé bolond 😀
több mint 12 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Kendricks-et megkérdezték, hogy mire emlékszik Todd Bowles-ról a tavalyi szezonban.
- “Todd Bowles…last season,” said Kendricks, drawing a blank. “You’ve got to remind me.”
- “Oh my gosh,” said Kendricks, putting his hand on his head. “That’s my dude. That’s my guy.”
Nem égés. 😀Bébé
Pedig a Berkeleyre járt 😊Shawn84
Sport ösztöndíjjal 😀😀😀😀 ez azért elég rendesen minősít még egy jó iskolában is. Tudom vannak kivételek de az elenyésző 😊
több mint 12 éve
Nem égés. 😀Bébé
Pedig a Berkeleyre járt 😊
több mint 12 éve
Nem égés. 😀Bébé
Mekkora IQ bajnokok vannak a ligában 😀
több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 785 — Apu ökölbeszorított keze
Istenem van ilyen 😊

több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 533 — rabszolga
Nem égés. 😀
több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 308 — Eagles fan
Lesz közös meccsnézés?mustaine
Lesz. Gyertek ha tudtok! Csináltam hozzá eseményt:  www.facebook.com/pages/FlyEagleshu/197800653580030

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 332 — Chalk Dawk fan
Lesz közös meccsnézés?

több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 614 — Így remélem megfelelek nektek.....
Különleges ajándék lenne nékem szülinapra ha az Eagles ma győzelmet aratna 😀 😛
több mint 12 éve
Az LB-k minden csütörtök este együtt vacsoráznak.
Barwin és Ryans ezt tolta Houstonban is.
"“He’s a leader in so many different ways,” defensive end Vinny Curry said of Barwin. “He’s all about team camaraderie. That’s something he brought to the team. And just look at us now. Guys are out there making plays. Everybody is happy. Everybody is jumping around compared to last year. It’s fun to be a part of.”
Kurvajó igazolás volt Barwin.
több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 308 — Eagles fan
Tippjáték - Week 13

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 614 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nah végre lehet Folesra is szavazni a Pro Bowl-on. 😀
Ott lesz!(de csak papíron 😛 )Bébé
Ajajj várharrak volna még legalább két meccset 😛
több mint 12 éve
Nah végre lehet Folesra is szavazni a Pro Bowl-on. 😀
Ott lesz!(de csak papíron 😛 )
több mint 12 éve
picksix Philadelphia Eagles 817
A Boys tegnapi meccsével kapcsolatban:

A mai húzós nap miatt csak félidőig néztem, kezdtem megnyugodni, hogy szar egy csapat...ha sok minden nem változik és úgy alakulnak az eredmények, hogy az utolsó fordulónak lesz tétje, szerintem szét tudjuk kapni őket. Sajnos nyertek.

Az Oaklandet mi porba gyaláztuk. Szerintetek ez erősebb vagy gyengébb Oakland volt annál?picksix
sok idő van még addig.
amúgy ne felejtsd el, hogy a védelem legjobbja ott állt az oldalvonalon végig, és melegítőben figyelt - ő az, aki Shady-t 18/55-ön tartotta a Linc-ben. reálisan minimum 2 TD különbség volt tegnap a két csapat között, de ebből egyet elvettek az elején a bírók, ráadásul az utolsó drive-ban 14-ből 11-szer futottunk, ha komolyan TD-re ment volna Garrett, akkor nemhogy 6:43 nem kellett volna hozzá, de valószínűleg 4 perc sem.slowmotion
A Linc-en rosszul játszottunk? Ez bizony felettébb furcsa. (Home 1-4, Road 5-1)

Az biztos, ha egy olyan félidővel rukkoltok elő, mint a Raiders elleni elsőtök, mi 28-0-ra fogunk vezetni... De még az is lehet, hogy ti 10-5-ös mérleggel mentek neki majd az utolsó meccsnek, mi meg 6-9-cel, bármi lehet. De azért itt az Eagles csapatfórumon engedtessék már meg egy csöpp szerény kincstári optimizmus...ha ugyanezt a Boys topicba írtam volna, az bizony ormótlanság lett volna.

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 12 éve
Sziasztok!

Már egy ideje olvasgatom a bowl.hu fórumát, de csak most döntöttem úgy, hogy regisztrálok is. Körülbelül 3-4 éve kezdtem NFL-t nézni, ekkor lettem Eagles szurkoló, mégpedig Donovan Mcnabb miatt. Komolyabban foglalkozni a sporttal csak idén kezdtem, és egyre inkább megszeretem mind az amerikai focit, mind az Eagles-t.

Remélem sikerül megnyerni a holnapi Cards elleni meccset, a tegnapi dallasi siker után nagyon kéne a W. Ha Foles, Shady, és D-Jax is egészséges tud maradni a meccsen végig, + a D# is odateszi magát, és 20 pont alatt tarja a Cards-ot, akkor szerintem lehet keresnivalónk.Hulkeinstein
Üdv itt. Holnapután lesz meccs.

Amit felvázoltál azt így előre alá is írnám ha lehetne. De mint tudjuk, ez egy kicsit más lesz most. Szerintem a Sec össze fogja szarni magát, Fitzet képtelen lesz akárki is egész meccsen fogni.
Lényeg az, hogy 10 óra felé én már ismételten letargiás leszek nagy valószínűséggel, hogy ennyire egy retek kaka a védelmünk 😥 .ano92
Jajj tényleg, már összefolynak a napok 😀

Fitz kikapcsolásában sztem a pass rush-nak lesz óriási jelentősége, sajnos már többször láthattuk idén, hogy ha egy irányítónak van ideje ellenünk, akkor szétszedi ezt a secondaryt, egy Fitz-cel meg végképp... Viszont ha nem hagyunk időt, akkor komoly gondban lehet Palmer.Hulkeinstein
Ez lesz a kulcs.... Figyeljetek Fitz-re és Floydot hagyjátok 1-1 ben 😀
több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
na ez érdekelt, jólvan akkor nem iratkozok le a híreikről 😀dano92
kik Ők? 😀Bébé
Ex-fűzővel kifelé, going deepRataxes
De aranyosak vagytok, hogy így felháborodtatok, szerencsére semmi harag, ez csak a kölcsönös szivatás a szerkesztőségen belül, az idézett Cowboys elleni posztot meg ráadásul én írtam😀😀😀somebody08
Egy mindenkiért.... 😀dd na irány a kocsma, holnap meccs, kell kezdeni hangolni

több mint 12 éve
somebody08 Philadelphia Eagles 903 — Majd jövőre...
kik Ők? 😀Bébé
Ex-fűzővel kifelé, going deepRataxes
De aranyosak vagytok, hogy így felháborodtatok, szerencsére semmi harag, ez csak a kölcsönös szivatás a szerkesztőségen belül, az idézett Cowboys elleni posztot meg ráadásul én írtam😀😀😀
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
kik Ők? 😀Bébé
Ex-fűzővel kifelé, going deep

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
kik Ők? 😀
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Ellenséges vonalak mögött - Cardinals

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
‪#‎AZvsPHI‬ status report:
Out - S Earl Wolff (knee)
Probable - S Colt Anderson (ankle), CB Bradley Fletcher (pectoral), LB Mychal Kendricks (knee), LB Jake Knott (hamstring)

forrás: Official Facebook Page of the Philadelphia Eagles

több mint 12 éve

Is this a joke? Amit nem követek, vagy ennyire szánalmasak ? (voltak már ennyire szánalmasak)ano92
Melyik részét gondolod viccnek?Shawn84
számbády08 és az eagles szurkolók lekicsinyítése az FK! blogon, ez most valami poénjuk korábbról vagy ők ilyen cowboys szurkolók? "dehát ő egyrészt Eagles-szurkoló, tehát alapból nem számít" vagy ez csak nekem böki a szememet?

Mert legutóbbi Cowboys meccs előtt is, valami olyat írtak, hogy köze nem lesz ahhoz a meccshez a sasoknak és csak bemákolhatják a győzelmet.ano92
Somebody a szerkesztőség alapító tagja, tehát csak egymás vérét szívják, nem komoly dolog. Van ott más eagles szurkoló is a szerkesztők között rajta kívül 😀 Elég szókimondó banda, de nem köcsögök 😀Shawn84
na ez érdekelt, jólvan akkor nem iratkozok le a híreikről 😀d