Philadelphia Eagles

63 feliratkozó

több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Továbbra sem sikerült megértetnem az én látásmódomat úgy látom 😊 Sebaj, majd egyszer talán 😊Shawn84
Értem, hogy jó a vita, meg sztem is király, hogy mindenki elmondja a véleményét, de akkor ennyi erővel én azt mondom, hogy Donnie Jones nem jó punter, sztem jövőre el kéne engedni és draftolni kéne helyette vkit.
Nah győzzetek meg az ellenkezőjéről és akkor megint meglesz a köv. 3 oldal témája. 😀Bébé
Ti kezdtetek regényeket írni, én csak egyetlen sort írtam be 😊
több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 533 — rabszolga
Oké...csak akkor (addig) ne is legyen lila(zöld) köd meg szemellenző vele kapcsolatban. 😉Greengo
Nincsen. Legalábbis nálam. Annak ellenére, hogy nagyon bírom.
Most meccs közben jóhogy osztom, hogy mekkora császár meg minden. 😀
Ha Casey csinál egy tackle-t, akkor róla is osztom, hogy a tesója sehol sincsen hozzá képest. 😀

Érdekes, amikor Herremans ováció megy meg, h mennyire király (és mindenki tudja, hogy azért nem játszik annyira jól, amekkora lett a hype körülötte 😀 ) az nem bökte a csőrét senkinek. 😀
több mint 12 éve
Továbbra sem sikerült megértetnem az én látásmódomat úgy látom 😊 Sebaj, majd egyszer talán 😊Shawn84
Értem, hogy jó a vita, meg sztem is király, hogy mindenki elmondja a véleményét, de akkor ennyi erővel én azt mondom, hogy Donnie Jones nem jó punter, sztem jövőre el kéne engedni és draftolni kéne helyette vkit.
Nah győzzetek meg az ellenkezőjéről és akkor megint meglesz a köv. 3 oldal témája. 😀
több mint 12 éve
Nem is ragozom tovább inkább feldobom az ötletet (visszalapozás helyett 😀 ), hogy pár mondatban értékelje mindenki (akinek van kedve és ideje) , hogy mik a jó dolgok Folesnál és mik a rosszak. (mi az ami megy vele és mi lett rosszabb) 😊Greengo
Csak röviden és nem is szakmailag. 😀
Éri a zsebet, ki tud lépni a nyomás elől valamint úgy nyomja, mintha a grundon lenne.
És ez tökjó. 😀

Bal kezes passza:
 www.youtube.com/watch?v=cULz2SdcxfE
Akkor preseasonban elkezded futni, a LOS-on még benyomott oldalra egy fake passzt és így tudott hozni pár yardot. Most így lehet nem jön át, de akkor nagyon menőnek tűnt. 😀
Tegnapi meccsen is már ráncigálták, de vhogy még odaadta Shadynek és hozott belőle vagy 5 yardot. Valamint tegnap volt olyan is, hogy 2en, 3an próbálták sack-elni, de nem tudták levinni a földre. Bíró félbeszakította a játékot, de Ő meg pont hátraadta Shadynek a labdát, hogy kezdjen vele valamit. Azonban sajnos már volt a bírói síp.
Én ezeket nagyon bírom. 😀

Plusz Staffordnál is tudtam, hogy TopQB lesz belőle ez után:
 youtu.be/ugA8G4rv_8g?t=3m30s
Folesnál ez a tavalyi Tampa meccs volt. 😀 2 rohadt fontos drive. Utsóban azt hiszem két 4. kísérletet is megcsinált a csapat. Majd Ő hívta az utsó playt. Megcsinálta. TD. Győzelem.
Szóval ennyi. 😀
több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 308 — Eagles fan
Egyértelmű, de én már rég nem az idei szezonra gondolok, mikor Folesról beszélek.Én arról beszélek, hogy a jövőben mi lesz ő. Az hogy most mi azt mindenki látja.Shawn84
Akkor sztem várjuk meg a szezon végét.
Ennyi erővel minden egyes play után felhozhatnánk azt a témát, hogy franchise QB-e.
Majd a következő 4 (+4 meccs 😛 😀 ) meccs után talán okosabbak leszünk.Bébé
Oké...csak akkor (addig) ne is legyen lila(zöld) köd meg szemellenző vele kapcsolatban. 😉

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Egyértelmű, de én már rég nem az idei szezonra gondolok, mikor Folesról beszélek.Én arról beszélek, hogy a jövőben mi lesz ő. Az hogy most mi azt mindenki látja.Shawn84
Ennyi erővel minden egyes play után felhozhatnánk azt a témát, hogy franchise QB-e.
Majd a következő 4 (+4 meccs 😛 😀 ) meccs után talán okosabbak leszünk.Bébé
Továbbra sem sikerült megértetnem az én látásmódomat úgy látom 😊 Sebaj, majd egyszer talán 😊
több mint 12 éve
Majd a következő 4 (+4 meccs 😛 😀 ) meccs után talán okosabbak leszünk.
több mint 12 éve
Ha van kis időtök (elég szöszmötölős, nem tudom nem-e lehetne vhogy flottabbá tenni???) érdemes visszakeresni ki mit mondott Foles-l kapcsolatban úgy a 73, 75, 76. oldal tájékán a Pats és Jets előszezon meccsek után. Tanúságos 😛dande
Odalapoztam de ezek 1 évvel ezelőtti hszek. Még Chad Hall is szerepel benne valahol. Linkeld be mire is gondoltál.Shawn84
Gondolom nála nem annyi hsz van 1 oldalon, mint nálad, szal a dátumot figyeld. 😛 😀

Nem igazán olvasgattam, de amúgy itt van amikor kineveztük Vick-et kezdőnek (08.20.)
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
Philadelphia Eagles - NFL - Csapatfórumok | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala
több mint 12 éve
Ha van kis időtök (elég szöszmötölős, nem tudom nem-e lehetne vhogy flottabbá tenni???) érdemes visszakeresni ki mit mondott Foles-l kapcsolatban úgy a 73, 75, 76. oldal tájékán a Pats és Jets előszezon meccsek után. Tanúságos 😛dande
Odalapoztam de ezek 1 évvel ezelőtti hszek. Még Chad Hall is szerepel benne valahol. Linkeld be mire is gondoltál.
több mint 12 éve
Franchise QB?
Kelly ezt is megválaszolta már a TC végén amikor kérdezték, hogy akkor most Mike a frandchise QB ? Erre a válasza csak annyi volt, hogy ez a klub egy franchise nem? és most Mike az irányítója....tehát most Ő a franchise QB-ja. 😊 Azt hiszem ez most sincs másképp és a válasza most is ugyanez lenne. Most Foles az embere.
Pont ezért nem árt kielemezni az Ő játékát. Már csak a jövő miatt is. Persze értem, hogy sokaknak elég ránézni a statokra, de még itt a bowl.hu-s szakértők is óvatosan fogalmaztak vele kapcsolatban. Egy rövidke idézet a meccsünkről: "Ha csak pusztán a statisztikai lapot nézzük, úgy tűnik Nick Foles egy újabb remek teljesítménnyel megnyerte a meccset az Eaglesnek, de ettől azért jóval árnyaltabb a kép. A 3-0-s TD/INT mutató valóban jól fest, de a 112.0-s passer rating ellenére agyrázkódásból való visszatérése óta messze most játszott a legrosszabbul a másodéves irányító, ezúttal a védelemnek köszönheti a győzelmet. "

Uhhh megszakítottad az írásom ezzel a hsz-el, de nem tudok elmenni mellette. 😀 Neked meg ajánlom, hogy nézd vissza azokat a meccseket . Hidd el tanulságos lesz. 😛

Folytatásként....
Szval az élesebb kritika amivel Folest "támadjuk" nem annak szól, hogy mondjon le...sokkal inkább annak, hogy most mik a hibái , ez mennyire javítható a jövőben vagy megvan e benne az a képesség, hogy élesebb szitukban is felvegye a kesztyűt az ellenfelek védőivel és vezesse az O#-t...stb. Nem is ragozom tovább inkább feldobom az ötletet (visszalapozás helyett 😀 ), hogy pár mondatban értékelje mindenki (akinek van kedve és ideje) , hogy mik a jó dolgok Folesnál és mik a rosszak. (mi az ami megy vele és mi lett rosszabb) 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 614 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ha van kis időtök (elég szöszmötölős, nem tudom nem-e lehetne vhogy flottabbá tenni???) érdemes visszakeresni ki mit mondott Foles-l kapcsolatban úgy a 73, 75, 76. oldal tájékán a Pats és Jets előszezon meccsek után. Tanúságos 😛
több mint 12 éve
az játszon akivel a legtöbb esélyünk van nyerni , azt köszönöm 😀Petikievak01
Egyértelmű, de én már rég nem az idei szezonra gondolok, mikor Folesról beszélek.Én arról beszélek, hogy a jövőben mi lesz ő. Az hogy most mi azt mindenki látja.
több mint 12 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
az játszon akivel a legtöbb esélyünk van nyerni , azt köszönöm 😀

több mint 12 éve
Persze, h jobb, én csak azt nem tudom értelmezni, h miért kérdéses egyeseknél, h Foles franchise Qb. El vagyunk kényeztetve, legtöbben D-Mackel szerették meg a csapatot és Vick sem volt annyira szar, sőt, volt egy hatalmas szezonja is. Gondoljunk bele pl. egy Cleveland, Buffalo, vagy régi Baltimore (Kyle Boller 😀 😀 😀 ) de még nagyon sok csapat helyzetébe, mit adtak volna egy ilyen srácért. Remélem persze, h nem fog kifingani év végén, illetve a jövőben.Attis
😀 Pár meccse még a legtöbbeknél Foles maximum csere irányító volt. Azóta nyertünk párat és most már az a kérdés miért nem franchise QB? Gyorsan fordul a kocka 😀
Ne érts félre én továbbra is Foles párti vagyok, mint ahogyan tavaly óta, csak valószínűleg más elképzelésünk van arról, hogy milyen az igaz franchise QB. Én erről még közel sem győződtem meg.
több mint 12 éve
Attis Philadelphia Eagles 247
Persze, h jobb, én csak azt nem tudom értelmezni, h miért kérdéses egyeseknél, h Foles franchise Qb. El vagyunk kényeztetve, legtöbben D-Mackel szerették meg a csapatot és Vick sem volt annyira szar, sőt, volt egy hatalmas szezonja is. Gondoljunk bele pl. egy Cleveland, Buffalo, vagy régi Baltimore (Kyle Boller 😀 😀 😀 ) de még nagyon sok csapat helyzetébe, mit adtak volna egy ilyen srácért. Remélem persze, h nem fog kifingani év végén, illetve a jövőben.
több mint 12 éve
Egy ilyen vita százszor többet ér, mintha mindenki csak ajnározná a csapatot nem? Mindenki elmondja a saját véleményét, ezáltal tanulunk egymástól, egymásról. Én személy szerint sokkal jobban szeretem az ilyeneket, mint amikor csak üres szócséplés megy.
több mint 12 éve
Attis Philadelphia Eagles 247
No offense, DE: ez a vita amúgy annyira tipikus Eagles fan vita...a csávó versenyben van a valaha volt legjobb szezon ratingért, de a szurkolóknak még mindig nem elég legitim 😊 nekem sem tetszettek az elrontott screenek, de hosszú évek óta van egy irányítónk, aki tud meccset nyerni.

A könnyű meccsek csak a fanok képzeletében léteznek (ld. Pats-Texans, Dallas-Oakland csak ezen a héten), azokat bentről nem olyan egyszerű megnyerni. És Foles ezeket hozta, az OAK, TB kettőst nem is akármilyen könnyedséggel.

Nem azt mondom, hogy minden hibáját el kell nézni, de ne legyen már meglepő az, hogy egy meccset -ahol szerintem rendesen underdogok voltunk- a védelem segítségével hozott. Russell Wilson, a régi Sanchez, de még az újonc Big Ben is rendesen kapott segítséget a védőktől, de az ő szurkolóik (Wilsonnál meg mások is, de ő talán jobb is a másik kettőnél) ezeket az embereket istenítik. Nem minden a statisztika, de azért csak ad némi támpontot. Nyilván a 0 INT nem reális, meg volt benne mák, de melyik irányítónak nincsen? Ebben a ligában, ezekkel a védőkkel (ld. átlag CB fizetés) bármelyik irányító állhatna 15-20 INT-tel (ha az elkapója nem menti meg, ha a védő nem ejti el stb.), nyilván Foles is.

Az meg, hogy ő a rendszer miatt ilyen jó, hát könyörgök, nem ő hívja a playeket. Szerintem az irányítókat a saját közegükben kell megítélni, mert nekik az aktuális playt kell jól végrehajtani. Ha itt ez az elvárás, és van rá anyag, hogy screenekből haladjuk 20-40 yardot, akkor nyilván nem kell olyan játékot hívni, h ugyanennyit a levegőben menjen a labda. Pl. simán lehet, hogy egy nagy nevű és/vagy egójú irányító folyamatosan sírna, h jaj, de hát ő tud hosszú passzokat is dobálni, ezzel rontva a csapategységet. Foles normálisan is beszél és nem is néz ki ilyen nagypofájú görénynek, ez is szerintem inkább erősíti a franchise Qb-vé válást nálunk. Az meg, hogy game manager Qb, hát nem tudom, össze kellene hasonlítani mondjuk a SB győztes Dilferrel a hosszú játékok (mármint a levegőben hosszú) arányát, szerintem Foles nyerne.

Na röviden (vagy inkább hosszan) ennyi, UFF, Attis beszélt
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 614 — Így remélem megfelelek nektek.....
Sikerült lehiggadva megnéznem a meccset mindjárt árnyaltabb a kép 😛

Örök igazság, ha nem megy a futás bajban lehet az irányító. Még a legjobbak is. Alapvetően ez volt az egyik nehézségünk, hogy időnként még csak-csak ment döcögött, de aztán kb a 3. negyed közepétől végkép megfogták és ezt nem tudtuk kezelni. Illetve a read option-k sem működtek (remélem nem írok hülyeséget szóljatok ha igen 😀) azaz rosszul sikerült eldöntenie Folesnak, hogy mikor adja át Shadynek a labdát és mikor induljon ő meg vele. S a Cards D is kb onnantól jól olvasta le a dolgokat az OL nem tudott segíteni.
Ami azt illeti, hogy Foles túl sok időt vár a labdával: szerintem egész egyszerűen mindig keresi a legoptimálisabb megoldást a jónál is jobbat. Ebből fakadóan vár túl sokat. Ebben bőven lehet fejlődnie, Döntsön gyorsabban, dobja ahova kell és meglesz a játék. S tényleg egy másod! éves irányítóról beszélünk nem elit prospectről, aki még nem is futott végi egy idényt sem. Muszáj türelmesnek lennünk vele, amellett hogy tegnap tényleg jó néhányszor mákja is volt és a screent nem igazán érezte. Majd fogja 😀

Nézzük meg hol áll a az elvileg elit irányítóval (Rivers) rendelkező, NFL-s tapasztalattal bíró (McCoy) HC s és elvileg jobb játékosokból álló SD aki meg is vert minket az idény elején. Mindjárt nyugodtabbak lehetünk a végén persze majd meglátjuk 😛 A csoportja erősebb de összességében!!! a Schedule szvsz nem és Rivers is tehetségben többnek tűnik mint Foles mégis mi tartunk előrébb.

D-nk kezd összeállni, övék a Cards game ball szó se róla. Jövő héten még inkább le lesznek tesztelve, annál erősebb teszt majd csak a PO-ban (még esetleg AP a Vikesben) jöhet ha lesz PO. Akár a Hawks akár a Saints akár a Panthers formájában. Na őket fogalmam sincs miként fognánk meg de tartsunk majd ott.

Nagyon nehéz kivárni én ezt tudom, és minden meccsen ideg bajt fogunk kapni, de biztos vagyok benne, hogy Chippel ha nem is idén de 2-3 éven belül SB-t nyerünk (bár miért ne idén 😀 hátha látta Guardiolát és megirigyelte tőle a nagy hármast (kupa, BL, bajnokság): mindjárt első évében behúzza az NFC Eastet az NFC Championst és a SB-t 😛). Félre ne értsetek ez nem az ellenfelek lenézése, sőt, semmi ilyesmi nincs bennem értsétek jól, egész egyszerűen érződik, látszik Chipen ehhez a tehetség hozzáértés és bízzunk benne összeállnak ehhez neki a dolgok.

Bocsánat kicsit hosszú voltam bízzatok benne három hétre kiírtam magamból amit gondolok, és nem terhellek tovább titeket vele 😉
több mint 12 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 412 — Beware the Slim Reaper!
Szerintem kicsit túl lett lihegve Foles gyengébb másfél negyede. Elég látványos volt a dolog, mert kontrasztos volt a meccs első felében nyújtott játéka és az utána nyújtott játék. Ha kicsit jobban eloszlanak a jó és rossz playei, akkor valószínűleg max egy olyan meccsről beszélnénk ahol kissé hullámzó volt a játéka. Tulajdonképpen ez történt, csak kb. a félidők között volt a hullámzás.
De Foles mellett az egész O (ideértve a playcallingot is) megérdemli a savat az utolsó másfél negyedért, mert az irányítónk nem kapott sok támogatást tőlük. Az tarthatatlan, hogy a Qb-ra egyszerűen ráomlik a fal, és 3-4 ember jut át a falon egyszerre a snap utáni pillanatokban.

A bevállalósságról és a kockázatvállalásról annyit, hogy Kelly azokat az irányítókat kedveli, akik nem felelőtlenek a labdával. Tegnap komoly nyomás volt Foleson és többször inkább nem ment bele semmi kockázatos játékba, miközben vezetett a csapat. Egyszer megpróbálta eldobni félig eldőlve, és egy büntetés mentette meg az int-től. A tegnapi második félidőben szerintem nem fizetődött volna ki, ha erőlteti a tökös játékokat.
Egyébként ez egy csapatjáték, így nekem megfelel, hogy az utolsó negyedben a védelem és a special teams hozta a meccset (ne feledjük a kiváló punt teamet).

Szerintem az történt, hogy a nyomás ami az első negyedben csak fizikailag jutott el hozzá, a második félidőben már pszichikailag is hatott rá, nem tudott a rendesen koncentrálni, nem állt rendesen több dobásba sem. Sokkal jobban zavart a Cowboys elleni játéka, amire nemiden volt magyarázat, de most azért kb. megvannak az okok. A leállásokról jutott eszembe, hogy Eagles szurkolóként ettől nem kéne igazán kiakadni, mert McNabbél, különösen pályafutása második felében nem nagyon volt nagyobb hot-and-cold Qb. Én még emlékszem olyan meccsekre, amikor nagy izgalommal kellett várni az első támadó driveot, mert abból kb. kiderült, hogy abban a félidőben mire számíthatunk a passzok terén.

Viszont nem egy olyan meccset nyerünk meg, ahol minden labda nekünk pattant és nagy szerencsénk volt. Volt mindkét oldalra bírói tévedés, szerencse/balszerencse. Elég ha a 2-szer majdnem megszerzett spec. team fumble-ra gondolni, vagy DeSean visszafújt TD-jére (láttunk már ilyen szabálytalanság mellett elsiklani bírókat).

több mint 12 éve
Chip Kelly on Nick Foles: “He’s the starting quarterback for the next 1,000 years here."
nem csodabraxa88
Imádom amikor kiragadnak egy mondatot. 😊
Azért pontosan:
Q. From what you said on the radio this morning, do you expect Nick Foles to be your quarterback?

COACH KELLY: This week, yeah?

Q. Beyond this season?

COACH KELLY: Yeah, as long as he can stay healthy. That's what I've qualified it with all the time. That is one thing I don't think anybody can predict the health of anybody. That is a reality. How many quarterbacks have gone down this season in the National Football League? It's a pretty high amount. I think that's one thing everybody has to understand when you're going into this thing. It's a very, very difficult game. They take a lot of hits. I understand why they protect the quarterback in this league because of the hits they do take. When you have a quarterback that's durable and can last, that's when you know you've got a guy.

Q. So you're saying even beyond the season?

COACH KELLY: (joking) He's the starting quarterback for the next 1,000 years. That's what I just said.
....
Q. I'm just surprised you answered it that way?

COACH KELLY: (joking) Because I've been asked the question a thousand times. So I will say he is the starting quarterback for the next thousand years here. If I'm wrong next week, then I'm wrong next week.

Q. But there is long‑term thinking involved in it. You're not on a one‑week contract?

COACH KELLY: Right now, I'm on a one‑week deal. I don't think Nick's going to come in tomorrow and say I don't want to play anymore because you guys don't want me here six weeks from now. So the questions we get asked about it long‑term, right now is not long‑term. Long‑term for us is this Sunday against the Detroit Lions, that is the end of the deal.
( "The questions we get asked long term, right now is not long term. Long term for us is next week." )

Azért Kelly is tudja forgatni a szavakat. Aztán értsd ahogy akarod. 😊

Viszont ami fontos:

When asked about the team's stuggles late in yesterday's 24-21 win over the Cardinals, and their apparent inablilty to "finish" the opposition, Kelly said that is something that will be addressed in practice this week:
“It’s all in the little things, but it’s part of being a good football team, you’ve got to learn to finish games. That’s something we’re going to address this week.”

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
jorge Philadelphia Eagles 491 — kill, maim and destroy
Értem mit mondotok, hogy felesleges belemenni kockázatosabb passzokba és jó nekünk a rövidebb is, de minden egyes game manager QB ezt csinálja. a lényeg a kockázat kiszűrése, minimálisra csökkentése.Shawn84
nem kimondottan neked válasz, inkább általános kérdés. hogy lehet foles game manager qb, ha nekünk van a legtöbb hosszú játékunk? tegnap pont nem jöttek be, de a raiders vagy a packers ellen igen.
több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Chip Kelly on Nick Foles: “He’s the starting quarterback for the next 1,000 years here."
nem csodabraxa88
Vickre is azt mondta hogy ha a világ nem dől össze ő lesz a kezdő az egész szezonban. Foles akárhogy is játszik. Aztán egy sérülés és Vcik már örül ha a kispadon ott lehet. Kelly tudja, mikor mit kell mondania hogy szeressék.Shawn84
Reid is azt mondta hogy Kolb lesz a kezdő, aztán hálistennek nem lett 😀dd

több mint 12 éve
nem csodabraxa88
Vickre is azt mondta hogy ha a világ nem dől össze ő lesz a kezdő az egész szezonban. Foles akárhogy is játszik. Aztán egy sérülés és Vcik már örül ha a kispadon ott lehet. Kelly tudja, mikor mit kell mondania hogy szeressék.
több mint 12 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
nem csoda
több mint 12 éve
Értem mit mondotok, hogy felesleges belemenni kockázatosabb passzokba és jó nekünk a rövidebb is, de minden egyes game manager QB ezt csinálja. a lényeg a kockázat kiszűrése, minimálisra csökkentése.