Philadelphia Eagles
63 feliratkozó
több mint 12 éve
Reggie Bush aktív :S ... Remélem most nem fog szétszopatni....
több mint 12 éve
Mindig szakadok ezen a video : D
több mint 12 éve
Azért lássuk be az első lettem volna aki dobálja őket, amúgy is philly fanok(vagyunk) ez a minimum 😀Előre sajnálom a Lions fanokat. 😀Azért lássuk be ez nagy geciség volt 😊Shawn84
Greengo
több mint 12 éve
Előre sajnálom a Lions fanokat. 😀Azért lássuk be ez nagy geciség volt 😊
Greengo
több mint 12 éve
Most mutattak nfl network- n a bemelegites, szakad a ho... :S
több mint 12 éve
Ki lesz Optimus fővezér? Mert valakinek Megatront ki kell nyírni egy büdös halfejjel, vagy ilyesmi.EazzyCM!!!!!!!
több mint 12 éve
Ki lesz Optimus fővezér? Mert valakinek Megatront ki kell nyírni egy büdös halfejjel, vagy ilyesmi.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Nem tagadom, szimpatizálok a Lionsszal minimálisan, de ma este csak egy csapat van! FLY EAGLES!
több mint 12 éve
én is alig várom már. remélem nem lesz csalódás és nyerünk (de legalább a végsőkig kiélezzük, ha nem is)
több mint 12 éve
Kicsit rövidebb, kicsit másabb mint szokott, de van! Vasárnapi beharangozó: philly.blog.hu/2013/12/08/vasarnapi_beharangozo_827
több mint 12 éve
GameDay!!!Rendes rájátszásbeli hangulatom van. 😀
(Nagy eséllyel számunkra az is.)
több mint 12 éve
Mission impossible. De megígérem, ha szarul állunk a félidőben ledöntöm a mikulásra kapott szeszt. Ne mondja senki, hogy nem teszek meg mindent 😀Szerintem ne kockáztassunk. ano menj szépen és basszál be 😀Shawn84Amennyiben nincs meg holnap a W, akkor a hátralevő meccseket, sajnos kénytelen leszel, másnaposan, és álmosan nézni... ! 😀tûzoltómég egy statisztika holnapra: Idén az első alapszakasz meccsünk amit nem másnaposan álmosan nézek meg! Egy csodás sorozat szakad meg,ano92Ez biztos hogy jót jelent nekünk 😉 😛?dande
több mint 12 éve
Szerintem ne kockáztassunk. ano menj szépen és basszál be 😀Amennyiben nincs meg holnap a W, akkor a hátralevő meccseket, sajnos kénytelen leszel, másnaposan, és álmosan nézni... ! 😀tûzoltómég egy statisztika holnapra: Idén az első alapszakasz meccsünk amit nem másnaposan álmosan nézek meg! Egy csodás sorozat szakad meg,ano92Ez biztos hogy jót jelent nekünk 😉 😛?dande
több mint 12 éve
Amennyiben nincs meg holnap a W, akkor a hátralevő meccseket, sajnos kénytelen leszel, másnaposan, és álmosan nézni... ! 😀még egy statisztika holnapra: Idén az első alapszakasz meccsünk amit nem másnaposan álmosan nézek meg! Egy csodás sorozat szakad meg,ano92Ez biztos hogy jót jelent nekünk 😉 😛?dande
több mint 12 éve
még egy statisztika holnapra: Idén az első alapszakasz meccsünk amit nem másnaposan álmosan nézek meg! Egy csodás sorozat szakad meg,ano92Ez biztos hogy jót jelent nekünk 😉 😛?
több mint 12 éve
még egy statisztika holnapra: Idén az első alapszakasz meccsünk amit nem másnaposan álmosan nézek meg! Egy csodás sorozat szakad meg,
több mint 12 éve
Celek a franchise második (?) legjobb/legeredményesebb TE-je:www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Celek-Among-Franchises-Best-Tight-Ends/7c14e1d0-0802-4bd2-aa5e-ff7f76c0b6fb
Az egyetemen Henery és Suh jóba voltak meg azóta is tartják a kapcsolatot többnyire:
www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Henery-And-Suh-An-Unlikely-Friendship/7fde7a03-42ab-4eed-94db-9040e5cfbecd
több mint 12 éve
Kiknek kell szurkolni:19:00 Eagles
22:00 Rams (vs. Cards) és Seahawks (vs. 49ers)
Hétfőn este pedig csak a Bears 😀
több mint 12 éve
Én eléggé pesszimista vok jelenleg. Sztem a Lionstól is ki fogunk kapni, aránylag simán és így a PO se lesz meg. :S
Dallasnak vissza van még a Bears, Packers, Redskins hármas és a Bears, Packers győzelem szerintem tuti Cutler és Rodgers nélkül. Redskins talán összekapja magát és képesek meglepni a Boyst, de ebben se nagyon hiszek.
több mint 12 éve
Hogy szereztük meg Folest:Ezek a szép történetek 😀 Wilson egyenlőre előrébb jár és Foles még nem bizonyított talán eleget de majd egy NFC Champions-n döntőn lesz alkalom eldönteni.januárban 😀 Igaz, hogy a saját otthonunkba se adnék sok esélyt magunknak hát még náluk. De jussunk el odáig 😀
www.philly.com/philly/sports/eagles/20131208_How_the_Eagles_landed_Foles.htmlBébé
több mint 12 éve
Hogy szereztük meg Folest:www.philly.com/philly/sports/eagles/20131208_How_the_Eagles_landed_Foles.html
több mint 12 éve
Ez megvan?www.youtube.com/watch?v=Rv2m1sr-iVY
Maclin jó nagy király 😀 Meg Boykin is, bár ezt tudtam korábban is.
Don't talk the walk, Walk the talk!