Philadelphia Eagles

63 feliratkozó

több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 533 — rabszolga
Ertz a hét rookija:
TE Zach Ertz has been voted the Pepsi Next NFL rookie of the week for Week 13, the NFL announced today.
több mint 12 éve
picksix Philadelphia Eagles 817
A Lions beharangozó rajzfilmen behaltam...eddig ez a legjobb, nézzétek meg 😀 😀picksix
Ha vkinek nem esne le, hogy miért pont Vandervelde énekel:
 www.youtube.com/watch?v=HmHW9SXdopMBébé
Ezen merengtem. Köszi!

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 616 — Így remélem megfelelek nektek.....
Egy kis lelkesítő holnapra. Reméljük lesz olyan ami éppen ide bekerülhetne 😀 😀

www.youtube.com/watch?v=ADZNIeJlcLE
több mint 12 éve
A Lions beharangozó rajzfilmen behaltam...eddig ez a legjobb, nézzétek meg 😀 😀picksix
Ha vkinek nem esne le, hogy miért pont Vandervelde énekel:
 www.youtube.com/watch?v=HmHW9SXdopM
több mint 12 éve
A Lions beharangozó rajzfilmen behaltam...eddig ez a legjobb, nézzétek meg 😀 😀

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 12 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Bazzani válaszol 6 kérdésre a hétvégi meccsel és a Lionsszal kapcsolatban, olvashatjátok itt:  philly.blog.hu/2013/12/06/ellenseges_vonalak_mogott_lions
több mint 12 éve
Celek és Cooper pacsizott a Celek-TD-nél:
 cdn.phillymag.com/wp-content/uploads/2013/12/lowfive_940.png
Oszották, hogy mennyire kedvelik egymást, meg hogy mindig szerencsét kívánnak a másiknak: "Good luck on the other side.” 😀
De Ertz mondta, annyi a lényeg, hogy így nem kerül közéjük védő.
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 616 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ez jó 😀

Egyébként egyre inkább úgy tűnik muszáj lesz nyernünk, a Macik sajna annyi hiányzóval büszkélkedhetnek, hogy tényleg a Boys szúrhatja csak el azt a meccset és félek nem fogja.
Úgyhogy hajrá fiúk!
Ellenünk majd tuti felépül mindenki a Bearsnél 😛
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Első körös támadófal emberek a PFF szerint:
D.J. Fluker: -7.0 overall
Eric Fisher: -19.8 overall
Luke Joeckel: -6.1 overall
Lane Johnson: -3.1 overall

és akkor még utóbbiban van a legnagyobb potenciál, mi lesz itt kérem szépen.... 😀Newman
Kínai nagy fal 😛 reméljük 😀dande
Azt Ed Wangal már próbáltuk. Nem vót jó 😀
több mint 12 éve

és akkor még utóbbiban van a legnagyobb potenciál, mi lesz itt kérem szépen.... 😀Newman
Kínai nagy fal 😛 reméljük 😀
több mint 12 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble

és akkor még utóbbiban van a legnagyobb potenciál, mi lesz itt kérem szépen.... 😀

több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Kelly 5. a Coach of the year aspiránsok között nfl.com-on.Reális?sümegphillyfan
Miért ne lenne az?
4-12 es csapatot vett át,új D rengeteg új srác mégis harcban vagyunk a PO-ért sok mutatóban jók vagyunk...Janek
nemcsak hogy jók,d e a legjobbak 😀

több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 785 — Apu ökölbeszorított keze
Kelly 5. a Coach of the year aspiránsok között nfl.com-on.Reális?sümegphillyfan
Miért ne lenne az?
4-12 es csapatot vett át,új D rengeteg új srác mégis harcban vagyunk a PO-ért sok mutatóban jók vagyunk...

több mint 12 éve
sümegphillyfan Philadelphia Eagles 96
Kelly 5. a Coach of the year aspiránsok között nfl.com-on.Reális?
több mint 12 éve
Attis Philadelphia Eagles 247
nfl.com-os MVP rangsorban Foles második RW mögött 😊mustaine
Teljesen megérdemli, a Top5-öt az MVP szavazáson.
Ha PO lesz, akkor a Top3 szerintem garantált.
Amivel sokra nem megyünk (2010-ben Vick második lett az MVP szavazáson), de legalább jól hangzik meg minden. 😀Bébé
a top 5-öt igen, de bármennyire nem szeretem már Peyton Manninget (pont a mérhetetlen stat hajszája miatt), azért egy ilyen szezon valszeg MVP címet fog érni. Szerintem amint túl leszünk 2-3 Foles Int-en, már top 5 sem lesz (Megatron, Graham, AP, pl. elé kerül sztem)

Mondjuk az elég vicces lenne, ha PM hozná a yard és TD rekordot, Foles meg a ratinget, na akkor hogy döntik majd el 😀
több mint 12 éve
Attis Philadelphia Eagles 247
Ha érdeklődhetem mond valami érdemlegeset?

www.philadelphiaeagles.com/multimedia/videos/One-On-One-With-Chip-Kelly-Presented-By-Gatorade/4ae7ae66-d47d-4665-8852-002c77ac4890

köszönöm 😀dande
Nem különösebben.

Az interjú elején a csapategységről beszél (chemistry), meg h a játékosoknak küldetéstudata van.

A defense fejlődik (a rengeteg munka és akarás, odafigyelés miatt), illetve még a végén visszatérnek arra, h a DB sorunk milyen fasza volt a Cards ellen.

A tight end játékunk jól megy. Beszélnek még Foles "sack passzairól", ott nem igazán értem, h mit mond Kelly. Kelce jól olvassa a védelmet és sokat segít Folesnak.

A Detroittal kapcsolatban lefutja a tiszteletköröket, erős D, az O-ból meg nyilván kiemeli Megatront és Bush-t. Durván ennyi.
több mint 12 éve
Már kezdtem megijedni, hogy mi húzunk utoljára a drafton jövőre, de hála Tomlinnak van még némi esély, hogy utolsó előttiek legyünk 😀 😀

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 12 éve
nfl.com-os MVP rangsorban Foles második RW mögött 😊mustaine
Teljesen megérdemli, a Top5-öt az MVP szavazáson.
Ha PO lesz, akkor a Top3 szerintem garantált.
Amivel sokra nem megyünk (2010-ben Vick második lett az MVP szavazáson), de legalább jól hangzik meg minden. 😀
több mint 12 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 332 — Chalk Dawk fan
nfl.com-os MVP rangsorban Foles második RW mögött 😊

több mint 12 éve
Ha érdeklődhetem mond valami érdemlegeset?

www.philadelphiaeagles.com/multimedia/videos/One-On-One-With-Chip-Kelly-Presented-By-Gatorade/4ae7ae66-d47d-4665-8852-002c77ac4890

köszönöm 😀
több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Ugyanmár, megvertük a Cardinalst, nem kell itt több felmérő. 😀 az volt a felmérő meccs. Most jöhetnek az oroszlánok, amire már nem ilyen helyzetmeghatározásként kell menni, hanem úgy hogy biza jók vagyunk, és belehet húzni a W-t. Szerintem a következő meccseink sima W-k lesznek(január februárt is beleszámolva 😀 )

több mint 12 éve
Valamint már ha jól emlékszem az 50-es, 60as évekbe is megmondta egy akkor Eagles kezdő QB, hogy Philadelphiában mindig a csereQB a legnépszerűbb.
És ez mindig így volt, van és lesz is. 😀
több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 785 — Apu ökölbeszorított keze
de még itt a bowl.hu-s szakértők is óvatosan fogalmaztak vele kapcsolatban. Egy rövidke idézet a meccsünkről: Ha csak pusztán a statisztikai lapot nézzük, úgy tűnik Nick Foles egy újabb remek teljesítménnyel megnyerte a meccset az Eaglesnek, de ettől azért jóval árnyaltabb a kép. A 3-0-s TD/INT mutató valóban jól fest, de a 112.0-s passer rating ellenére agyrázkódásból való visszatérése óta messze most játszott a legrosszabbul a másodéves irányító, ezúttal a védelemnek köszönheti a győzelmet.
Ezzel nekem az a gondom,hogy miért lenne mérvadó egy bowl.hu szakértő?
Nem a védelem nyert hanem a csapat de főképp a cards O bénázásán múlt a dolog.
De Foles jó volt,amit lehetett megdobott más kérdés,hogy a végén mennyit és mit hívott a stáb.Janek
Azért idéztem mert talán érdemes elolvasni egy a csapattól független (elfogulatlan) véleményt is Folesal kapcsolatban. 😊Greengo
Kinek a pap kinek Foles...

Nézzük akkor egy másik szempontból mit is tett Foles és Kelly!
Van ugye egy igazán jó WR(Djax)egy elkapásokban is használható elit RB(Shady) egy Cooper aki szezon elején simán 4.-5. wr lett volna,és egy átlagosnak mondható Celek valamint a rookie Ertz.
Az Oline sem ligaelit ezt ugye tudjuk bár nem is rossz mondjuk solidnak.

Ezzel hozta azt amit ami azért nem kevés.

KC ugye hasonló O (Bowe,JC,Avery)igaz ott nincs TE de jobb a fal Alex meg ebből mit hozott ki?
9-0 főleg a kc defnek köszönhető...
vagy ott van RGIII...

tény,hogy nem nevezhetjük elit QB-nak de melyik 2.évest lehet annak nevezni?
Ugye...

Én szeretem Vicket is de Foles valahogy nyugodtabb talán jobban is olvas,eredményesebb és főleg sokkal fiatalabb olcsóbb.
Cards előtt is azt mondtuk ha ez megvan akkor már jó,szegény Foles ha idén SB-t nyer(nem fog) akkor sem lesz elég jó nekünk 😊

több mint 12 éve
A szöveg az elit, a játék... 😀
 www.csnphilly.com/football-philadelphia-eagles/cary-williams-cards-lets-not-be-crybabiesBébé
Emellett kicsit elmentünk szerintem. Arians beadott 15 felvételt ahol szerinte hibásan döntöttek. Remélem abban benne volt az is, amikor DeSean TD-re futott, és a playtől hatezer kilóméterre volt egy olyan holding, amiről meg sem győzött engem a felvétel, hogy holding volt egyáltalán. Eazzy
Ráadásul egy 40 yardnyira álló bíró dobta be a sárgát.
Aki közelebb volt, az nem...
több mint 12 éve
én személy szerint Vick párti vagyok, Foles sokkal kiegyensúlyozottabb, és stabilan hozza amit tud, de komolyabb csapat ellen, ahol mind a 2 egység elitközeli, mondjuk egy DEN vagy egy SEA ellen esélytelennek tartom,eaglesmcnabb
Hát sajnos Vick-el is eléggé azok voltunk. 😀

De jah a Lions elleni meccs eldönti, hogy átlagosnál jobb csapat vagyunk-e vagy sem. (Talán az átlagosnál egy kicsit jobb QB-val.)
Rohadtul tudnék örülni egy győzelemnek. 😀
Főleg azért, mert ha az utsó forduló előtt 1 győzelemmel fog menni a Dallas, akkor nagy eséllyel nem fogunk tudni már PO-ba jutni. És nagyon nehezen tudom elképzelni, hogy a következő 3 meccsünket megnyerjük.