NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 710
48
21:00 CITRUS BOWL - Michigan vs Texas
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
Foles lófaszt sem mutatott, de az 1/1-ről Reid sem akar lecsúszni. Mi meg az 1/1-re kapunk majd egy fél draftot. viszont idén már kár győzelemben reménykedni.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Ki tudja itt már miben mi játszik szerepet. Túl sok a szar mostanában az Eaglesben. Egyfolytában csak folyik kifelé. valaki lassan lezárhatná a gátat.Andy Reid says Nick Foles will start at QB for Eagles through remainder of the seasonShawn84Helyes.
Gondolom ebben szerepet játszik az, hogy lássuk mit tud Foles és, hogy Vick-et nem kéne megölni ebben a szezonban.
Bébé
több mint 13 éve
Andy Reid says Nick Foles will start at QB for Eagles through remainder of the seasonShawn84Helyes.
Gondolom ebben szerepet játszik az, hogy lássuk mit tud Foles és, hogy Vick-et nem kéne megölni ebben a szezonban.
több mint 13 éve
Andy Reid says Nick Foles will start at QB for Eagles through remainder of the season
több mint 13 éve
Közvetítésben 140 volt írva, és hogy ez az NFL történetében a legrosszabb sorozat.Túl magabiztosan rugdalja ki az embereket. Nem tetszik ez nekem. Kezdek megijedni.Shawn84Még egy év teljesen új edzői karral?
RB, WR, TE coachokkal nincsen baj.
Mudd out, de nagy eséllyel Chung lesz az utóda.
QB edző...tökmind1 😀
Marty meg legyen out, mert nem bírom. 😀
Washburn out. DB edző lehet nyugodtan out. Bowles mehet vissza oda. (Attól nem kell félni, hogy elviszik DC-nek.)
LB meg DL edző meg kiderül.
Jah meg felőlem April is mehet a levesbe. De lényegében nem igazán izgat, hogy marad-e vagy sem.
A játékosokon múlik. Ha Ők még el tudják viselni Reid-et és töretlen felé a bizalom meg a tisztelet akkor felőlem maradhat még egy évet.
Bár lényegében ott tartok számomra tökmind1, hogy elküldik-e vagy sem. 😀
Azt nem akarom, hogy maradjon Marty és Bowles koordinátornak.
7 QBs had a passer rating of 120 or more against Jim Johnson [in 160 games]. Six have had a 120 or higher against Todd Bowles [in 6 games].
Csóri Castillo...
Bébé
több mint 13 éve
Túl magabiztosan rugdalja ki az embereket. Nem tetszik ez nekem. Kezdek megijedni.Shawn84Még egy év teljesen új edzői karral?
RB, WR, TE coachokkal nincsen baj.
Mudd out, de nagy eséllyel Chung lesz az utóda.
QB edző...tökmind1 😀
Marty meg legyen out, mert nem bírom. 😀
Washburn out. DB edző lehet nyugodtan out. Bowles mehet vissza oda. (Attól nem kell félni, hogy elviszik DC-nek.)
LB meg DL edző meg kiderül.
Jah meg felőlem April is mehet a levesbe. De lényegében nem igazán izgat, hogy marad-e vagy sem.
A játékosokon múlik. Ha Ők még el tudják viselni Reid-et és töretlen felé a bizalom meg a tisztelet akkor felőlem maradhat még egy évet.
Bár lényegében ott tartok számomra tökmind1, hogy elküldik-e vagy sem. 😀
Azt nem akarom, hogy maradjon Marty és Bowles koordinátornak.
7 QBs had a passer rating of 120 or more against Jim Johnson [in 160 games]. Six have had a 120 or higher against Todd Bowles [in 6 games].
Csóri Castillo...
több mint 13 éve
Azért ez mi, hogy Cole is kimegy megbeszélésről? Azért Wash bának már csak a kora miatt, illetve az elért eredményei miatt is kijárna a tisztelet nem? Értem én, hogy nem tetszik nekik valami, de lassan egyre inkább azt érzem, hogy a játékosok a legnagyobb hibásak az egészben. Nulla hozzáállás van...nem lennék Reid helyében, sőt semelyik ilyen hozzáállásbeli gondokkal küzködő edzőnek. Nyilván neki is tudni kéne motiválni, de van egy pillanat, amikor már nem tudsz mit tenni. Lehet rossz hasonlat, de Pep a Barcelonából pl hasonló okok miatt lépett le, hogy már kicsit a nagy haverság a játékosokkal a visszájára fordult.
Reid távozzon békével, és kezdjük újra ismét valami keménykezű edzővel.
Azért azt meg illene nem elfelejteni itt sokaknak, hogy pl. a Lurie - Reid párosnak köszönhetjük, hogy a csapat újjáépítése során gyakorlatilag komolyabb átmeneti gyenge korszak nélkül megúsztuk. (ezt a mostani betlit nem az építkezésbeli gondoknak tudom be). Nem sok helyen van az, hogy PO contenderek maradnak folyamatosan egy nagy éra leépülése után.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Túl magabiztosan rugdalja ki az embereket. Nem tetszik ez nekem. Kezdek megijedni.Nem lejár a szerződése? Vagy 1 éve van még? Esetleg rosszul emlékszem és hosszabbított tavaly?Shawn84Még egy éve van.
www.bleedinggreennation.com/2009/12/9/1193588/andy-reid-signs-contract-extension
99%, hogy ez a 2013-as szezonra is vonatkozik. Bébé
több mint 13 éve
Nem lejár a szerződése? Vagy 1 éve van még? Esetleg rosszul emlékszem és hosszabbított tavaly?Shawn84Még egy éve van.
www.bleedinggreennation.com/2009/12/9/1193588/andy-reid-signs-contract-extension
99%, hogy ez a 2013-as szezonra is vonatkozik.
több mint 13 éve
Azt lehetett olvasni, hogy Babin cut-olásának nem igazán örült Washburn. Lehet, hogy ezt megmondta Reid-nek is. 😀Nem lejár a szerződése? Vagy 1 éve van még? Esetleg rosszul emlékszem és hosszabbított tavaly?
Twitterről ez-az:
- Washburn szemében Babin soha nem csinált semmit sem rosszul és ez pár játékost eléggé idegesített.
- Volt, hogy T.Cole csak úgy kisétált egy Dline-megbeszélésről.
- Landri-nek is vmi baja volt a meccs után.
Érdekes szezon ez és az a baj, hogy sohase fogjuk megtudni, hogy valóban mi megy a háttérben.
Így pl nagyon úgy jön le, hogy Reid a hülye, de ennyire már csak nem lehet. 😀
Mármint, hogy elküldi Washburn-t pedig szerinte jól dolgozik, meg nincs vele semmi gond.
A kérdés, hogy a többi edző és játékos szemében megvan-e még a tisztelet Reid felé. Vagy Ők is úgy gondolják, hogy Istent játszik.
A végén még év végén maradni fog Reid. 😀
Bár sztem Lurie ezt nem meri meghúzni. Igaz kérdés, hogy ilyenkor mekkora kárpótlást kéne fizetni Reid-nek. Mert ha sok millióval többet, mint amennyi Reid fizetése, akkor lehet úgy lesz vele Lurie, hogy inkább maradj még egy évet, de akkor kevesebb pénzt viszel el. 😀
Bébé
több mint 13 éve
Azt lehetett olvasni, hogy Babin cut-olásának nem igazán örült Washburn. Lehet, hogy ezt megmondta Reid-nek is. 😀 Twitterről ez-az:
- Washburn szemében Babin soha nem csinált semmit sem rosszul és ez pár játékost eléggé idegesített.
- Volt, hogy T.Cole csak úgy kisétált egy Dline-megbeszélésről.
- Landri-nek is vmi baja volt a meccs után.
Érdekes szezon ez és az a baj, hogy sohase fogjuk megtudni, hogy valóban mi megy a háttérben.
Így pl nagyon úgy jön le, hogy Reid a hülye, de ennyire már csak nem lehet. 😀
Mármint, hogy elküldi Washburn-t pedig szerinte jól dolgozik, meg nincs vele semmi gond.
A kérdés, hogy a többi edző és játékos szemében megvan-e még a tisztelet Reid felé. Vagy Ők is úgy gondolják, hogy Istent játszik.
A végén még év végén maradni fog Reid. 😀
Bár sztem Lurie ezt nem meri meghúzni. Igaz kérdés, hogy ilyenkor mekkora kárpótlást kéne fizetni Reid-nek. Mert ha sok millióval többet, mint amennyi Reid fizetése, akkor lehet úgy lesz vele Lurie, hogy inkább maradj még egy évet, de akkor kevesebb pénzt viszel el. 😀
több mint 13 éve
Amúgy a punt return Td szerintem zseniális volt.
több mint 13 éve
Janek megkért, hogy írjam be a következőt: Az élménybeszámolóval kapcsolatban az a helyzet, hogy van már kész egy verzió, de szeretné még bővíteni, így várni kell rá pár napot. Ebbe képek is kerülnek majd bőséggel. Tehát a kérdés az, hogy megvárjátok e azt a verziót, vagy mindenképp szeretnétek előbb megnézni a képeket??Shawn84A szűz barátnők alatt betanult szöveggel felelnék: Én tudok várni.
több mint 13 éve
Janek megkért, hogy írjam be a következőt: Az élménybeszámolóval kapcsolatban az a helyzet, hogy van már kész egy verzió, de szeretné még bővíteni, így várni kell rá pár napot. Ebbe képek is kerülnek majd bőséggel. Tehát a kérdés az, hogy megvárjátok e azt a verziót, vagy mindenképp szeretnétek előbb megnézni a képeket??
több mint 13 éve
Ettől megfeküdtem: fuzovelkifele.blog.nepsport.hu/archives/2012/12/03/Terrell_Owens_Teas_Az_NFL_otven_arnyalata/
több mint 13 éve
Reid a fejébe vette, hogy távozása előtt még tönkreteszi a franchise-t...Valaki állítsa már meg az öreg rozmárt!
több mint 13 éve
Bakker nem érdemeljük azt se, hogy a következő idényben pályára lépjünk Lurie Reid nálam emberiességből most tripla 1-s
több mint 13 éve
Miiiiiiiiiiiiiiiii vaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnn ezt nem hiszem el de most tényleg Bowels miért nem aki elvileg a Sec edző és hát.... elmennek a nem tudom hová pont most kezdett éledezni a D-Line.....
több mint 13 éve
Washburn-t is kirúgtuk!Az igen, ki lesz a következő??Ez már vicc
több mint 13 éve
Ez is csak egy idei meccs volt.Azt kell mondjam amennyivel olcsóbb annyival nem rosszabb mint Vick.Vick is töri magát rendesen azért sérült..
Jöhet a csak 3 meccse volt stb duma meg,hogy ki mennyit nyert(jó ez vicc).De ő legalább nincs betojva,látszik rajta még hátrányban is hogy töri magát még az oldalvonal mellett is.Nem egy P.M aki még 10pontos előnynél a 4.negyed utolsó drive-ja előtt is elemez de ugye olyan nem sok van.
Azt meg sem merem kérdezni a szakiktól,hogy jövőre jön e olyan tehetség mint Luck?
Nézd meg a mai meccsüket pl. Janek
Az elhivatottságát és akaratát végképp nem kellene megkérdőjelezni, azok után amit kap egy meccsen. Cutler hasonló törésteszt után milyen hisztiket vág le?
Az meg hogy Foles oda teszi magát..hát csúnya lenne ha egy rookie nem így tenne, ez a minimum.Volt 3-4 nagyon szép passza, de hát ez az Nfl,én semmi extrát nem látok benne,dobott egy két olyan homályt+ picket is csak megúszta.Akkor most másként értékelnétek. Én nem tudom mi lehet belőle, jelenleg 1-2évig véleményem szerint Vick-el jóval jobbak az esélyeink,ha normális o-linet kap és olyan playeket hívunk amik kihasználják előnyeit és ellensúlyozzák hátrányait. A fizetés miatt nem aggódnék, van capspace és lesznek még távozók(Nándi paycut vagy cut).
1/1 ha meglesz Geno Smith-t elhoznám, hozzászoktam a színes bőrű qb-khoz, nem tudom elképzelni másként a csapatot, lehet ezért ragaszkodok Vick-hez is..
több mint 13 éve
Ez is csak egy idei meccs volt.Azt kell mondjam amennyivel olcsóbb annyival nem rosszabb mint Vick.| Janek ezt most kinek írtad? (mert olyan mintha vkinek reagáltál volna) 😀 Nekem pl nem kell bizonygatni pláne a mai meccs után ahol nem volt tökéletes minden, voltak szépen hibák a QB részéről, de ha jól megnézzük gyakorlatilag a második számú ha a falat nézzük kb 3 számú O tett fel annyi pontot a táblára amennyit igaz a némi hiánnyal rendelkező Dallas D ellen.
Jöhet a csak 3 meccse volt stb duma meg,hogy ki mennyit nyert(jó ez vicc).De ő legalább nincs betojva,látszik rajta még hátrányban is hogy töri magát még az oldalvonal mellett is.Nem egy P.M aki még 10pontos előnynél a 4.negyed utolsó drive-ja előtt is elemez de ugye olyan nem sok van.
Azt meg sem merem kérdezni a szakiktól,hogy jövőre jön e olyan tehetség mint Luck?
Nézd meg a mai meccsüket pl. Janek
Bár néha azt éreztem úgy vannak vele úgyis tesz fel Romo annyi pontot amennyit kell, hogy nyerjenek nem kell agyon védekezni magukat ez mondjuk így is lett.
|
Szvsz Folesból ha ügyesen bánnak vele simán lehet egy A Smith szintű QB kérdés mi kell nekünk és milyen irányba akarunk elindulni. Elismerem Vick látványosabb tehetségesebb több a nagy játék benne stb, de mit akarunk? A jelen futó gárdával sztem simán vállalható a a Smith féle irány, D-t kell hozzá erősíteni de azt nagyon 😀 és akkor rendben is leszünk. Persze csak "majd jövőre" 😛
több mint 13 éve
Ez is csak egy idei meccs volt.Azt kell mondjam amennyivel olcsóbb annyival nem rosszabb mint Vick.Jöhet a csak 3 meccse volt stb duma meg,hogy ki mennyit nyert(jó ez vicc).De ő legalább nincs betojva,látszik rajta még hátrányban is hogy töri magát még az oldalvonal mellett is.Nem egy P.M aki még 10pontos előnynél a 4.negyed utolsó drive-ja előtt is elemez de ugye olyan nem sok van.
Nézd meg a mai meccsüket pl.
több mint 13 éve
| Na ez egy jó meccs volt csak a D-nek kellett volna szólni hogy meccs van 😛 akkor Brown újabb fumblija is belefér, aki amúgy zseniálisan fut. Ez az hogy van kb 2 biztosan kiváló futónk de lehet 3 csak az igazán jó passzjáték hiányzik kíváncsi leszek hogy oldjuk ezt meg mondjuk jövőre Shady és Brown között. |
több mint 13 éve
Baek, most írt egy haverom a stadionból, beszarok...