BOWLDOG ÚJ ÉVET! Miami-Ohio State playoff negyeddöntő 01:35-től az Arena4-en!

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 13 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Andy Reid tudhatott valamit ha 13 évig hellyel-közzel playoff raceben tartotta az eaglest. Nem kell ide OL ember , húzzunk valami frankó DE-t abból sose elég.

több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
nagyon jó lett!

egy s betű hiányzik valahol az elején 😊Janek
Hol? Nem találom a hibát.
több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 690 — Apu ökölbeszorított keze
nagyon jó lett!

egy s betű hiányzik valahol az elején 😊

több mint 13 éve
A beígért cikk az újoncokról:  philly.blog.hu/2012/12/05/eloretekinto_2013_nfl_draft_tamadok
több mint 13 éve
Week15:TNF-Bengals-at-Eagles (Sport2)
több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
 philly.blog.hu/2012/12/05/eagles-cowboys_osszefoglalo

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 690 — Apu ökölbeszorított keze
Tippjáték:

Ma kit rúgunk ki?
1.Vick
2.Bowles
3.Caldwell

Esetleg még Celeket a dropp miatt

több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 300 — Eagles fan
Én meg két dolgot szeretnék, egy normális támadófalat,ahol nem ütik le a qb-t 20-szor egy meccsen, és egy olyan edzői stábot aki Vick adottságaihoz igazított play-eket hív, és ha így se megy akkor jöjjön más de én még jövőre Vick-nek adnék egy esélyt.Foles-ban nem látom az X-faktort, átlagos, semmi extra.korodiati
Foles védelmében csak annyit, hogy nem véletlenül harmadik körös választott. Nem lehet tőle azt várni, hogy már első évében megváltsa a világot. Nála kell pár év a fejlődéshez. (igaz most legutóbb tényleg nem volt szar) Gondolom ez is volt az alapterv a csapatnál, hogy 1-2 év alatt kitanul addig meg jó lehet Vick is. Foles természetesen most azért kezd mert a szezon már elment és 1. nem akarjuk összetöretni ilyen fal mögött. 2. akkor nézzük meg már mit tud az újonc. 3. ha jól játszik Foles a hátralévő meccseken akkor oda lehet ülni Vick elé, hogy nézd öcsém volt 2 szarabb éved...ugye nem gondolod,hogy jövőre ilyen sokat fogsz keresni? ( azaz átszabhatjuk a szerződését )
Persze teljesen más is kisülhet ebből ha új HC jön....és ha jön vki akkor sem rúgnám fel az eddigi utat. Nem kell ezt a csapatot nullára lepusztítani mert akkor tényleg hosszú és nehéz időszak elé néznénk.(mint évekig a skins)..így is sok helyen kell "jobbnak" lennünk.
Azaz jöhetnek az edzőcserék, erősítsék meg az O line-t és a secondaryt. (+ DL,LB,WR, de ezek már másodlagosak a többihez képest)

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
korodiati Philadelphia Eagles 704 — drkorodiattila@gmail.com
CSak 1 fia. De akárhogy is hiáab keresitek a hibákat. Mindenki vastagon benne van évek óta, sé csak a teljes megtisztulás segíthet. Egyszerűen meg kell újítani a franchiset, mert tovább fog rohadni az egész.
Shawn84
Jah max tolunk egy L.Smith-es tisztítást.
Ott is azt hiszem szinte mindenki elment kivéve a HC és azóta nem olyan rosszak.
Bébé
HA visszaemlékszel 2-3 éve 6 edzőt cseréltünk le. Az mi volt akkor?Shawn84
Hát szar edzők lettek felbérelve 😀 Bébé
Mind1, hogy le lesznek cserélve, a következő szezon is hasonlóan gyenge lesz. Nem lesz normális QB-nk, ha csak nem Foles-ban bízunk. Itt most jön egy pár éves szopás szerintem, mire odajutunk megint, hogy SB-ról vagy akár PO-ról beszélgessünk 😕ano92
Ha Foles-ban bízunk akkor lesz normális Qb-nk, jól értem?korodiati
Itt a bízunk Folesban úgy értem, inkább hogy "reménykedünk".

Nem tudom mire képes a srác hosszabb távon, ezért nem is nyilvánítok róla véleményt részletesebben.ano92
Én meg két dolgot szeretnék, egy normális támadófalat,ahol nem ütik le a qb-t 20-szor egy meccsen, és egy olyan edzői stábot aki Vick adottságaihoz igazított play-eket hív, és ha így se megy akkor jöjjön más de én még jövőre Vick-nek adnék egy esélyt.Foles-ban nem látom az X-faktort, átlagos, semmi extra.
több mint 13 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
CSak 1 fia. De akárhogy is hiáab keresitek a hibákat. Mindenki vastagon benne van évek óta, sé csak a teljes megtisztulás segíthet. Egyszerűen meg kell újítani a franchiset, mert tovább fog rohadni az egész.
Shawn84
Ott is azt hiszem szinte mindenki elment kivéve a HC és azóta nem olyan rosszak.
Bébé
Mind1, hogy le lesznek cserélve, a következő szezon is hasonlóan gyenge lesz. Nem lesz normális QB-nk, ha csak nem Foles-ban bízunk. Itt most jön egy pár éves szopás szerintem, mire odajutunk megint, hogy SB-ról vagy akár PO-ról beszélgessünk 😕ano92
Ha Foles-ban bízunk akkor lesz normális Qb-nk, jól értem?korodiati
Itt a bízunk Folesban úgy értem, inkább hogy "reménykedünk".

Nem tudom mire képes a srác hosszabb távon, ezért nem is nyilvánítok róla véleményt részletesebben.

több mint 13 éve
korodiati Philadelphia Eagles 704 — drkorodiattila@gmail.com
Shawn84
Bébé
Ha Foles-ban bízunk akkor lesz normális Qb-nk, jól értem?
több mint 13 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Shawn84
Bébé
Mind1, hogy le lesznek cserélve, a következő szezon is hasonlóan gyenge lesz. Nem lesz normális QB-nk, ha csak nem Foles-ban bízunk. Itt most jön egy pár éves szopás szerintem, mire odajutunk megint, hogy SB-ról vagy akár PO-ról beszélgessünk 😕

több mint 13 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Shawn84
Bébé
Hát szar edzők lettek felbérelve 😀
több mint 13 éve
Shawn84
Bébé
HA visszaemlékszel 2-3 éve 6 edzőt cseréltünk le. Az mi volt akkor?
több mint 13 éve
Lehet, hogy most halomra fogtok lőni. De én még mindig bírom Riedet 😀 Van sok f*szsága, de szerintem nem ő idén a legnagyobb probléma. Ha idén a komplett o-fal nem sérül meg, Vick is tavaly előtti formát hoz, és a szezon eleji védelemmel, amikor aszem 4-5 meccs után kapott pontokat tekintve 10. hely körül álltunk. Akkor most is a playoffért küzdenénk, és kevesebben szeretnék Reid fejét levágva látni.

Persze hibás, mert nem tud rendet tartani az öltözőben(egy süllyedő hajón nehéz is rendet tartani). Most, hogy a szezon elment, (végre) kezdi likvidálni azokat, akik nem valók ide. (Meg azokat is akik maradhattak volna még, bár egy 33 éves játékostól sokmindent nem várhatunk már).

Meghalt kettő fia, ha jól tudom. Így sem egyszerű a helyzete.

Én azt mondom, ha egy kitisztult fejű 6-7 évvel ezelőtti Reid et kapnánk vissza offseason után jövőre, akkor simán maradhatna 😀

De erre kevés az esély tudom, sajna 😕
ano92
Shawn84
Igen sajnos, akármennyire bírom a zsírkocát, tudom, hogy az a legjobb ha edzői stábban vértfrissítünk 😕

több mint 13 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Shawn84
több mint 13 éve
Lehet, hogy most halomra fogtok lőni. De én még mindig bírom Riedet 😀 Van sok f*szsága, de szerintem nem ő idén a legnagyobb probléma. Ha idén a komplett o-fal nem sérül meg, Vick is tavaly előtti formát hoz, és a szezon eleji védelemmel, amikor aszem 4-5 meccs után kapott pontokat tekintve 10. hely körül álltunk. Akkor most is a playoffért küzdenénk, és kevesebben szeretnék Reid fejét levágva látni.

Persze hibás, mert nem tud rendet tartani az öltözőben(egy süllyedő hajón nehéz is rendet tartani). Most, hogy a szezon elment, (végre) kezdi likvidálni azokat, akik nem valók ide. (Meg azokat is akik maradhattak volna még, bár egy 33 éves játékostól sokmindent nem várhatunk már).

Én azt mondom, ha egy kitisztult fejű 6-7 évvel ezelőtti Reid et kapnánk vissza offseason után jövőre, akkor simán maradhatna 😀

ano92
több mint 13 éve

több mint 13 éve
Monte Kiffin távozik a USC-től és jövőre ismét az NFL-ben szeretne edzősködni. Gruden már szervezi a stábot 😀
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 317 — Így remélem megfelelek nektek.....
Illusztris társaság:

https://static.www.nfl.com/image/upload/f_auto,q_auto,dpr_2.0/league/hsqmpuonbfshk9bjbvxd
NFL.com | Official Site of the National Football League
The official source for NFL news, video highlights, fantasy football, game-day coverage, schedules, stats, scores and more.

hajrá, a fumbli ellenére megérdemelné, a többiek máshol más szinten úgyis kaptak kapnak elismerést.
több mint 13 éve
Janek élménybeszámolójának első része már fel is került az oldalra:  philly.blog.hu/2012/12/04/kalandok_amerikaban
több mint 13 éve
manbearpig Philadelphia Eagles 497 — Eagles fan
Reid lehetséges maradásáról:
 www.philly.com/philly/sports/eagles/20121204_John_Smallwood_.html?mr=1&submit=Vote&oid=2&pid=181873811&181873811=Y&cid=8500281
Ebből kiderül az is, hogy Lurie-nak 6 milliót kéne fizetnie Reid-nek, ha kirúgná. Én 60-at is adnék neki...
több mint 13 éve
Reid nagy mágus, jó ütemben váltott DC-t

jjncaa
Igen, erről az adatról írtam kicsit lejjebb, hogy a közvetítésben mutatták. Kegyetlen jól nyomják az aknamunkát az öltözőben.
több mint 13 éve
r.baggio Buffalo Bills New Mexico Lobos 64 411 — no es importante
Reid nagy mágus, jó ütemben váltott DC-t

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 317 — Így remélem megfelelek nektek.....
Tudom, hogy az idegeitekre megyek ezzel de ki ókumláltam, hogyan juthatunk még mindig! PO-ba de nyugi ezt most nem osztom meg veletek, egyébként ki lehet számolni, de hogy ne a levegőbe beszéljek Shawn ha nem haragszol téged terhelek meg ezzel, neked küldöm el PM-be és akár már vasárnap után elő lehet hozni mit buktam be de annyira örömmel töltött el a lehetőség, is, hogy bevállalom. Hiába na javíthatatlan szurkoló vagyok. Köszi a megértést 😀