NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 721
48
01:40 COTTON BOWL - Ohio State vs Miami
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
Akkor sztem őt is pihentessük a szezonra talán jövőre sikerül összeállni.Apropó Celek sérült?dandeAgyrázkódás... :Skzol
Ha a következő meccseket nyerjük mások kárára sztem Reid kap még egy utolsó utáni lehetőséget.
több mint 13 éve
Apropó Celek sérült?
több mint 13 éve
Azért nagyjából két game winningnek számító drive-t vezényelt le ezt nehéz überelni.Nem lehet esetleg ezt a meccset vhogy Youtube-ra felcsempészni vagy vmi normálisan nézhető videóra? Nem nagyon van most lehetőségem leszedegetni.
több mint 13 éve
Szegény Foles, hogy éppen egy ilyen elbaszott héten játszott ekkorát. | Newton, RGIII-Cousins comeback, Dallas imósönel balesetes heti comeback, Steelers, Bears betli |
több mint 13 éve
Ennyi. 😊
Folesnak megvan mi lesz az első számú dolga a holtszezonban: dogozni a mély passzai pontosságán. 2-3 üres elkapót dobott túl ma is. Egyébként jó volt, nyugodtan játszott ma, szépen mozgott el a nyomás elől.
Azért a secondary a második félidőben megint borzalmas volt.

több mint 13 éve
Az utsó playt Foles hívta...hmmm 😀
több mint 13 éve
Nincs rá szükség 😀 és még bőven lehet rossz, ez csak néhány meccs volt, jövőre ha ő lesz a kezdő QB készülnek belőle és nehezebb lesz neki. S valóban bőven van hova fejlődni sebességben és hosszú passz pontosságban, maradt így benne 1-2 TD bár akkor kevésbé lett volna izgalmas 😛. Meglátjuk mit hoznak a hátralévő meccsek.Ezt fölösleges Spoilerezni aki nem aki nem látta...Dande elnézést kérek a piszkálodásért Folesal kapcsolatban 😀 Talán még se lesz olyan gagyi. Bár lehet még fejlődni.Petikievak01
Nincs PO lehet nem lesz Top 5 pick de azt hiszem (még kijelenteni nem merem 😛) van egy QB-nk 😀 😀 😀
most már nyugodt békés élvezettel nézem az idény hátralévő részét legfeljebb mások játékát rontjuk el.
A két lájkot amit a Gurdenre való utalásért kaptam lehet, hogy vissza lehetne vonni 😛dande
több mint 13 éve
Ezt fölösleges Spoilerezni aki nem aki nem látta...Dande elnézést kérek a piszkálodásért Folesal kapcsolatban 😀 Talán még se lesz olyan gagyi. Bár lehet még fejlődni.
Nincs PO lehet nem lesz Top 5 pick de azt hiszem (még kijelenteni nem merem 😛) van egy QB-nk 😀 😀 😀
most már nyugodt békés élvezettel nézem az idény hátralévő részét legfeljebb mások játékát rontjuk el.
A két lájkot amit a Gurdenre való utalásért kaptam lehet, hogy vissza lehetne vonni 😛dande
több mint 13 éve
Ezt fölösleges Spoilerezni aki nem aki nem látta...Nincs PO lehet nem lesz Top 5 pick de azt hiszem (még kijelenteni nem merem 😛) van egy QB-nk 😀 😀 😀
A két lájkot amit a Gurdenre való utalásért kaptam lehet, hogy vissza lehetne vonni 😛
több mint 13 éve
| Vége a nyolc meccs óta tartó vereség sorozatnak. :cool: El sem hiszem. |

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Kurt Coleman FS Inactive Matt Kopa T Inactive
LeSean McCoy RB Inactive
Mike Patterson DT Inactive
Chris Polk RB Inactive
Greg Salas WR Inactive
Michael Vick QB Inactive
több mint 13 éve
erre felteszem maradék zsebpénzem bár úriember biztosra nem fogad.
több mint 13 éve
Na akkor nem várok tovább, ha már előhoztátok 😛 kb egy hete leírtam ugye ezt Shawnnak, ide nem mertem beírni, mondván megint szimplán hülyének tartotok, annyi módosítással, hogy a Skins meg a Boys meccs X lesz. Lehet kb 5 órán belül borul minden, de jó volt még egy hétig kb ebben a reményben lenni 😀Hogyan juthatunk playoffba 😛 -> www.csnphilly.com/football-philadelphia-eagles/eagles-talk/Believe-it-or-not-Eagles-can-still-make-?blockID=811467&feedID=692RataxesIrány a PO! 😀 (2008 után szabadon 😀 )
És ebbe az a vicc, hogy simán reális. 😀
Bébé
több mint 13 éve
Hogyan juthatunk playoffba 😛 -> www.csnphilly.com/football-philadelphia-eagles/eagles-talk/Believe-it-or-not-Eagles-can-still-make-?blockID=811467&feedID=692RataxesIrány a PO! 😀 (2008 után szabadon 😀 )
És ebbe az a vicc, hogy simán reális. 😀
több mint 13 éve
Hogyan juthatunk playoffba 😛 -> www.csnphilly.com/football-philadelphia-eagles/eagles-talk/Believe-it-or-not-Eagles-can-still-make-?blockID=811467&feedID=692
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Tippjáték a 14. hétre: philly.blog.hu/2012/12/08/tippverseny_week_725

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Jah a kérdés, hogy jó-e. 😀#Eagles promote LB Ryan Rau (#53) from practice squad and place G Nate Menkin on IR due to a throat injury. Bébéa ps meccseken jól mozgott, remélem kipróbáljuk élesben is, nálunk a jó LB-ból sosem elég 😊zsojti
Majd ST-ben villoghat. Így, hogy C.Anderson kezdő lesz és vagy kevesebb szerepet fog kapni ST-ben vagy fáradtabb lesz van esélye tündökölni. 😀
Bár Casey lehet elhalványítja majd. 😀
több mint 13 éve
#Eagles promote LB Ryan Rau (#53) from practice squad and place G Nate Menkin on IR due to a throat injury. Bébéa ps meccseken jól mozgott, remélem kipróbáljuk élesben is, nálunk a jó LB-ból sosem elég 😊
több mint 13 éve
philly.blog.hu/2012/12/08/beharangozo_eagles_buccaneers
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
#Eagles promote LB Ryan Rau (#53) from practice squad and place G Nate Menkin on IR due to a throat injury.
több mint 13 éve
watkins nem bust bár nem is első picket értJanekés második kört sem...egyelőre
Főleg úgy, hogy 28 éves és kiszorította a kezdőből egy mindjárt 32 éves veterán, aki csak néhány hete került a csapathoz és ha jól tudom nyáron se edzett egyik csapattal sem.
Valamint a rookie szezonjában se volt vmi nagy szám...sőt...
Amúgy Nate Mankin-t IR-re tettük.
több mint 13 éve
watkins nem bust bár nem is első picket ért
több mint 13 éve
Becenevek/Gúnynevek: Self tacklin’ Jeremy Maclin
Kurt “Nnamdi’s excuse” Coleman
Kurt Cole "C'mon Man" !
Jason MVPeters
Danny Watkins - Backdraft (van egy ilyen tűzoltós film valamint vissza is kéne menni az időbe és nem le kéne draftolni 😀 ) Ez a legjobb sztem. 😀
DRC - “doesn’t really care”
Nnamdi Awesomeonce
Casey "Why is my last name" Matthews