NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 741
49
01:40 COTTON BOWL - Ohio State vs Miami
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
Bitang erős lesz állítólag a RB class gondolom megint húzunk valakit... Polk tuti nem jut pályára
több mint 13 éve
M.Patterson Non-Football Illnes List-re került, szal idén már nem játszik. Helyére érkezett Emil Igwenagu, TE a PS-ből.
Az Ő helyét, pedig Ronnie Cameron DT vette át.
M.Patterson ügynöke kiakadt:
www.philly.com/philly/blogs/inq-eagles/Pattersons-agent-plans-to-file-grievance-against-Eagles.html
A lényeg, hogy elméletileg ez vmi pénzspórolós lépés a csapat részéről.
több mint 13 éve
Egyébként volt szó Kendricksről is draft előtt 😊 philly.blog.hu/2012/04/23/draftra_keszulva-_7_-lb_prospectek_bleedinggreenTúl sok játékos van. Kendrickset akkor még 3.-4. körre jósolták csak. Idén remélhetőleg több játékost tudunk majd megismertetni a kedves olvasókkal. Idén eddig 17 játékosnál járunk. Shawn84philly.blog.hu/2012/01/09/linebacker_figyelo#more3530484 😀😀 Ez a cikk még tavaly draft elött lett publikálva , és érdekességként jegyezném meg , hogy kendricksről egy szó sem esik benne 😀 Pedig mégis csak az idei defensünk egyik legmeghatározóbb alakja 😀 (Ezzel csak azt akarom mondani , hogy bárki jöhet)Ezekből én természetesen Hodges-nak örülnék ha már egy Penn alumnit elszúrtunk Lee személyében. Jó lenne őt vhogy megkaparintani akkor hosszú évekre erős LB-sorunk lehetne Ryans-ben is van még néhány év és hát Kendricksel hasíthatnának.dande3-3 safety és linebacker prospect bemutatása a blogonKöszi!
philly.blog.hu/2012/12/12/eloretekinto_2013_nfl_draft_vedelem_ii#more4955650BleedingGreen
Szeretem az off-seasont, mondjuk kár hogy ilyen hamar jött. (:
Drafttal kapcsolatban amúgy ha benn van én gondolkodás nélkül húznám Te'ot. A CB gondot még mindig inkább a játékrendszer hibájának tulajdonítom, valamint a S állományénak (amit lehetne a második körös pickkel vagy FA-val kezelni). Ugyanígy az OL kérdést is a visszatérőkkel max poszt mélyítési feladatnak tartanám.
Te'oval pedig az emócionális vezérség dolgot is le lehetne tudni, valamint egy pár évre talán meg lenne oldva a csapatrész.
ui.: esélytelen, hogy behúzzuk (:Mardel
Az alábbi játékosok közül Rambot kedvelem a legjobban. Illetve a Lb-k közül Hodgest kedvelem még. Nem feltétlenül gondolom hogy idén is kéne előkelő helyen LB-t húznunk , Akár igazolhatnánk valami jó kis FA-t is , abból általában jó a felhozatal . Viszont a Safety pozició annál fontosabb lenne . Abból nagyon karcsúak vagyunk.Petikievak01
Bár nem vagyok vele elégedetlen, de az eddig igazolódott, hogy én inkább Wagnert vittem volna. De ez még változhat, mindketten újoncok csak.

több mint 13 éve
Az offseason az NFL-ben érdekesebb mint a szezon, ahol kb. féltávnál már elég sok csapat már a következő évre készülhet. Nálunk meg különösen érdekes lesz a következő offseason, új HC (nagy valószínűséggel)és minden izgalom ami azzal jár. Lesz játékosmozgás is bőven, de nem szeretném, ha Roseman megint fantasy-üzemmódba kapcsolna, és ész nélkül gyűjtenénk a szabadügynököket.3-3 safety és linebacker prospect bemutatása a blogonKöszi!
philly.blog.hu/2012/12/12/eloretekinto_2013_nfl_draft_vedelem_ii#more4955650BleedingGreen
Drafttal kapcsolatban amúgy ha benn van én gondolkodás nélkül húznám Te'ot. A CB gondot még mindig inkább a játékrendszer hibájának tulajdonítom, valamint a S állományénak (amit lehetne a második körös pickkel vagy FA-val kezelni). Ugyanígy az OL kérdést is a visszatérőkkel max poszt mélyítési feladatnak tartanám.
Te'oval pedig az emócionális vezérség dolgot is le lehetne tudni, valamint egy pár évre talán meg lenne oldva a csapatrész.

több mint 13 éve
Én már akkor mondtam Reshad Jonest. A Dolphins elvitte az ötödik körben, most kezdő egy nem rossz defenseben.Őt már akkor is túúúl korán húztuk. Reiden kívül nem húzta volna ki más 3. kör végénél előbb. Csak mert olyan jó gyerek volt. Aztán igazán esélyt sem kapott szerintem. Szar volt, de a húzáskor is tudtuk hogy 3 év kell neki legalább. Kapott 2-t.Shawn84Jaiquawn Jarrett szindróma.Petikievak01Idén könnyebb jó S-t draftolni azt csiripelik a verebek 😊De sajnos nem lehet előre látni ki lesz NFL-ben is király.Shawn84
Janek
több mint 13 éve
A gép a net és egy sereg akadály ellenem dolgozott, de akkor is megírtam.philly.blog.hu/2012/12/12/beharangozo_bengals_eagles
Írjatok hozzászólást a blogra. A feltett kérdésre mindenképpen várnék pár verziót.
több mint 13 éve
Őt már akkor is túúúl korán húztuk. Reiden kívül nem húzta volna ki más 3. kör végénél előbb. Csak mert olyan jó gyerek volt. Aztán igazán esélyt sem kapott szerintem. Szar volt, de a húzáskor is tudtuk hogy 3 év kell neki legalább. Kapott 2-t.Jaiquawn Jarrett szindróma.Petikievak01Idén könnyebb jó S-t draftolni azt csiripelik a verebek 😊De sajnos nem lehet előre látni ki lesz NFL-ben is király.Shawn84
Janek
több mint 13 éve
Jaiquawn Jarrett szindróma.Idén könnyebb jó S-t draftolni azt csiripelik a verebek 😊De sajnos nem lehet előre látni ki lesz NFL-ben is király.Shawn84
Janek
több mint 13 éve
Idén könnyebb jó S-t draftolni azt csiripelik a verebek 😊De sajnos nem lehet előre látni ki lesz NFL-ben is király.
Janek
több mint 13 éve
Idén könnyebb jó S-t draftolni azt csiripelik a verebek 😊
több mint 13 éve
Túl sok játékos van. Kendrickset akkor még 3.-4. körre jósolták csak. Idén remélhetőleg több játékost tudunk majd megismertetni a kedves olvasókkal. Idén eddig 17 játékosnál járunk.philly.blog.hu/2012/01/09/linebacker_figyelo#more3530484 😀😀 Ez a cikk még tavaly draft elött lett publikálva , és érdekességként jegyezném meg , hogy kendricksről egy szó sem esik benne 😀 Pedig mégis csak az idei defensünk egyik legmeghatározóbb alakja 😀 (Ezzel csak azt akarom mondani , hogy bárki jöhet)Ezekből én természetesen Hodges-nak örülnék ha már egy Penn alumnit elszúrtunk Lee személyében. Jó lenne őt vhogy megkaparintani akkor hosszú évekre erős LB-sorunk lehetne Ryans-ben is van még néhány év és hát Kendricksel hasíthatnának.dande3-3 safety és linebacker prospect bemutatása a blogonKöszi!
Az alábbi játékosok közül Rambot kedvelem a legjobban. Illetve a Lb-k közül Hodgest kedvelem még. Nem feltétlenül gondolom hogy idén is kéne előkelő helyen LB-t húznunk , Akár igazolhatnánk valami jó kis FA-t is , abból általában jó a felhozatal . Viszont a Safety pozició annál fontosabb lenne . Abból nagyon karcsúak vagyunk.Petikievak01
több mint 13 éve
philly.blog.hu/2012/01/09/linebacker_figyelo#more3530484 😀😀 Ez a cikk még tavaly draft elött lett publikálva , és érdekességként jegyezném meg , hogy kendricksről egy szó sem esik benne 😀 Pedig mégis csak az idei defensünk egyik legmeghatározóbb alakja 😀 (Ezzel csak azt akarom mondani , hogy bárki jöhet)Ezekből én természetesen Hodges-nak örülnék ha már egy Penn alumnit elszúrtunk Lee személyében. Jó lenne őt vhogy megkaparintani akkor hosszú évekre erős LB-sorunk lehetne Ryans-ben is van még néhány év és hát Kendricksel hasíthatnának.dande3-3 safety és linebacker prospect bemutatása a blogonKöszi!
Az alábbi játékosok közül Rambot kedvelem a legjobban. Illetve a Lb-k közül Hodgest kedvelem még. Nem feltétlenül gondolom hogy idén is kéne előkelő helyen LB-t húznunk , Akár igazolhatnánk valami jó kis FA-t is , abból általában jó a felhozatal . Viszont a Safety pozició annál fontosabb lenne . Abból nagyon karcsúak vagyunk.
több mint 13 éve
Ezekből én természetesen Hodges-nak örülnék ha már egy Penn alumnit elszúrtunk Lee személyében. Jó lenne őt vhogy megkaparintani akkor hosszú évekre erős LB-sorunk lehetne Ryans-ben is van még néhány év és hát Kendricksel hasíthatnának.3-3 safety és linebacker prospect bemutatása a blogonKöszi!
több mint 13 éve
Érdekes lesz,hogy Teot hol húzzák be a tavalyi kikli top10 után,bár szerintem kikli jobb mint Teo...Láttam már olyan agyament mockot ahol Millinert rakták hozzánk...
több mint 13 éve
3-3 safety és linebacker prospect bemutatása a blogonKöszi!
ui.: esélytelen, hogy behúzzuk (:
több mint 13 éve
Ne feldjétek, a héten csütörtök éjjel játszunk. Tippjáték: philly.blog.hu/2012/12/12/tippverseny_week_540
több mint 13 éve
3-3 safety és linebacker prospect bemutatása a blogonphilly.blog.hu/2012/12/12/eloretekinto_2013_nfl_draft_vedelem_ii#more4955650

több mint 13 éve
Chung üveg,Delmas butawww.rotoworld.com/articles/nfl/42077/309/nfl-free-agent-master-list-13?pg=2Safety posztra hozni kell valakit és van is választék:Byrd nekem is favoritom,igazi ballhawk,de érte nagyon a zsebbe kell nyúlni, óriási fejlődés lenne Goldson(szerintem vele hosszabít a Frisco),Moore,Delmas,Chung is,sőt én Landry-nak is örülnék, nem a legjobb cover safety de úgy tud ütközni hogy kő kövön nem marad, egy igazi fizikális safety a régi philadelpiai hagyományoknak megfelelően.korodiati
Innen kit és milyen posztra és miért?
Bowe-t elviselném a mi törékeny WR állományunk mellé..
Long ugye álom lenne
Lilja-t is elbírná a keret pl.
Byrd és Y Bell S posztonJanek
több mint 13 éve
Nem olvastam végig a topicot lehet Ulpi már írt ide de Bowe nem szeretne maradni a KC-ban és a KC sem ragaszkodik annyira hozzá mert van 2 olcsóbb Bowe-juk.Bowe sokkal jobb mint Jennings aki ráadásul sérült is sokat idén+teljesen más.+54323456432
Nálunk djax és macklin sem az a modern atléta típus Bowe pedig épp ezt a fizikális focit szereti.Janek
bowe irányító nélkül tolt le gyakorlatilag 5 ezeryardos szezont 6-ból. szvsz Nincs az az Isten hogy elmenjen KCből, szvsz. top5 WR ő, csak sajnos még nem volt mellette igazán se normális társ, Se QB, főleg ez utóbbi az aggasztó.
Desean mellé pont egy ilyen ember kéne, kibaszott sokoldalúvá válnánk, főleg hogy van egy ilyen Avantunk 😀 de ez csak utópia sajnos.eaglesmcnabb
több mint 13 éve
www.philadelphiaeagles.com/multimedia/videos/Spudcam-Eagles-Get-Big-Win-Over-Bucs/110e0d14-3f38-4e6c-9bca-3a80ddd98468Jó ilyet látni, vereségek után vajon, hogy nem fedeztem fel ezt az oldalon? 😛
több mint 13 éve
Lehet már tudni, hogy McCoy fog-e játszani?StyleeNem fog.
Nnamdi will practice, Coleman will be limited, Maclin limited, Mathis limited.
Eagles got some solid snaps from CB Curtis Marsh Sunday w. Nnamdi hurt.
több mint 13 éve
Lehet már tudni, hogy McCoy fog-e játszani?
több mint 13 éve
mondjuk egy jó coaching stabbel rendelkező corner hiányos csapat.Valahogy Asoból nem akarunk kihozni egy második kört meg egy jó S-t? 😀EazzySenki se olyan hülye hogy ebbe belemenjen.Petikievak01
több mint 13 éve
Kolbért is ezt kaptuk. Hidde el mindig van hülye 😀 (persze mintha nem lenne egyértelmű, hogy csak vicceltem...)Valahogy Asoból nem akarunk kihozni egy második kört meg egy jó S-t? 😀EazzySenki se olyan hülye hogy ebbe belemenjen.Petikievak01
Don't talk the walk, Walk the talk!