NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 760
49
01:40 COTTON BOWL - Ohio State vs Miami
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
Deny vette a bátorságot, hogy Folesról írjon egy kis elemzést. vajon ő a következő Eagles franchise irányító?philly.blog.hu/2012/12/16/franchise_iranyito
több mint 13 éve
DRC vissza akar jönni: www.csnphilly.com/football-philadelphia-eagles/eagles-talk/Despite-struggles-DRC-wants-to-remain-an?blockID=814067&feedID=704
Kérdés, ha tavasszal egy jó, PO csapat odarak elé egy anyagilag sem rossz szerződést, akkor is így fogja-e gondolni.
több mint 13 éve
Én meg Kiklit..Itt az a kérdés mi voltunk jók vagy a cici gyengébb
több mint 13 éve
Bár nem vagyok vele elégedetlen, de az eddig igazolódott, hogy én inkább Wagnert vittem volna. De ez még változhat, mindketten újoncok csak.én meg Dávidot 😛
BleedingGreen
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Brown fumble mester, de ez tanulható probléma. Amíg jól fut, addig én nem vágnám ki, persze az uccsó két meccse nulla volt kb...
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
és a túloldalon se noname Withworth...mondjuk a bengals oline sem igazán elit.De Andre Smith-nek elég durva szezonja van és B.Graham Őt szopatta. Bébé
Janek
az OL-ünk űber volt viszont, Atkinséknak sok momentuma nem volt.
FOles INTje volt a momentum, onnantól esélyünk sem volt, a 2 fumbliból legalább 10 pont kellett volna.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
van aki a Defense , van aki az offense játékot szereti. Én nekem a kedvencem a DL játéka , Bár kikaptunk mint állat , ez volt a legjobb meccs számomra egész évben. Cox és Graham nagyon jók , Cole éledezik , Jenkins is hozza magát amióta Washburnt kirugták. Jó lesz ez így. Bár amennyi elsőkörös picket elbasztunk mi erre... Úgy érzem jővőhéten szét lesz tépve a Redskins OL , de azért remélem Grifinnek nem lesz semmi baja. A végére úgyis megverjük magunkat. Same old Eagles
több mint 13 éve
Jelenleg mi is rátok 😀 De ha már nem mi akkor ti nyomjátok le az NFC-t.annyi pénz lesz sapka alatt mint a pejva.Shawn84ennek örülök, így is nehéz gazdasági időket élünk😛, de elég irigy vagyok:(sapka
több mint 13 éve
mondjuk a bengals oline sem igazán elit.De Andre Smith-nek elég durva szezonja van és B.Graham Őt szopatta.
Janek
több mint 13 éve
mondjuk a bengals oline sem igazán elit.De Graham teljesítménye akkor is kalapemelő.
Főleg,hogy nem az első jó meccse.
Nem olyan fiatal a csapat mint a cinci de az O nem öreg és a védelemben is sok a tehetséges fiatal...
csak egy kicsit jobban kell dolgozni
több mint 13 éve
Most olvasom 😀 Graham : 2,5 sack , 3 Hurries , 3 Holding rajta , 6 tackle(2assist), 1 tackle for loss és 1 Forced Fumble 😀😀 Picit sem durva számok.Petikievak01Brutális volt a srác, igazolta klasszisát ebben a rendszerben, remélhetőleg megmarad és jövőre beast modeban hentelnek Cole-lal, Hunttal és Curry-vel.
több mint 13 éve
annyi pénz lesz sapka alatt mint a pejva.Shawn84ennek örülök, így is nehéz gazdasági időket élünk😛, de elég irigy vagyok😕
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
Most olvasom 😀 Graham : 2,5 sack , 3 Hurries , 3 Holding rajta , 6 tackle(2assist), 1 tackle for loss és 1 Forced Fumble 😀😀 Picit sem durva számok.
több mint 13 éve
Idén nem lesz az mint tavaly... 3-4 helyen én Joeckelt húznám igaz én nem leszek soha HC...Folyamatosan érdemes kihangsúlyozni, hogy annyi pénz lesz a sapka alatt mint a pejva.
NAGY KÉRDÉS LESZ E ÚJ EDZŐ?Ki lesz a qb?
ott az FA piac is... Janek
több mint 13 éve
Idén nem lesz az mint tavaly... 3-4 helyen én Joeckelt húznám igaz én nem leszek soha HC...NAGY KÉRDÉS LESZ E ÚJ EDZŐ?Ki lesz a qb?
ott az FA piac is...
több mint 13 éve
Ha jól számolom akkor 2 csapat tuti beelőz minket a fordulóban de ha nyer a titans+car+raiders is akkor rögtön top3ban leszünk.JanekJó lenne az nekünk nagyon szerintem. Onnan lehet hátrébb menni 4-5 helyet, és kapnánk érte jó sok picket. Támadó falat, secondaryt lehetne erősíteni, meg talán érdemes lenne kicsit az elkapósort is átvariálni. DL úgy szintén. Remélem februárban kiderül mi lesz edzőügyileg a csapatnál..
több mint 13 éve
Ha jól számolom akkor 2 csapat tuti beelőz minket a fordulóban de ha nyer a titans+car+raiders is akkor rögtön top3ban leszünk.
több mint 13 éve
Azért érdekelne mit mond April a meccs után...
több mint 13 éve
Örülök B.Graham jó játékának. A faszom tele volt amikor a tavalyi szezonban mindenki savazta a FO-t, hogy JPP-t kellett volna húzni és B.Graham bust meg minden.
A mentalitásával sincsen semmi gond:
www.csnphilly.com/football-philadelphia-eagles/eagles-talk/Confident-Graham-starting-to-find-his-st?blockID=813627&feedID=692
több mint 13 éve
Azért jó volt látni, hogy Graham tapad az ellenfél támadóira:
😊Washburn kibaszása azért jót tett a D linenak.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Colt Anderson a kezdő safety-nk.Reid: I think you could say Colt Anderson Has earned the right to start at safety.
Andy Reid on coaching through personal tragedy: "That has nothing to do with how this season has gone."
Lassan megint nézek pár Reid vidit, meg olvasok róla, mert mégiscsak minden idők egyik legjobb Eagles HC-ja. (A Super Bowl érától számítva biztosan.)
Meg össze lehetne róla dobni vmi hosszabb írást róla, mert megérdemli az öreg.
Jah és M.Patterson mégis megkapja a teljes fizuját. Howie rájött, hogy PR ügyileg ez a helyes döntés. 😀
több mint 13 éve
Nem tudom mi volt itt biztató egy rohadt gyengén játszó Bengals ellen esélyünk sem volt annyira bénák voltunk megint.2perc alatt 2 TO és td (lehet meg akartuk előzni a Jetset? )
A DL viszonylag jó volt ez az egy biztos ...
Hát most már csak szurkolni kell a többi 4-9es csapatnak,hogy nyerjenek ...
több mint 13 éve
(Megjegyzem, mit ünnepelt akkor a D, azt hogy épp az előző driveban kaptak TD-t?) BleedingGreenCox szülinapját
több mint 13 éve
Igazi kabaré volt ma hajnalban is.A blokkolt puntnál:
"Andy Reid said after the game that rookie LB Ryan Rau was supposed to be out for that punt, but he was "celebrating with the defense" and didn't get out there. So Clay Harbor ran out on the field at the last second so there were enough guys and a rookie WR was left to try to seal the edge on a punt."
(Megjegyzem, mit ünnepelt akkor a D, azt hogy épp az előző driveban kaptak TD-t?)
Ebből is látszik, hogy ebben a csapatban mindenki (még egy újonc is) azt csinál, amit akar következmények nélkül. Ez az egyik fő ok amiért Andynek távoznia kell. April meg nem tudom mit keres még mindig a csapatnál.