BOWLDOG ÚJ ÉVET! Miami-Ohio State playoff negyeddöntő 01:40-től az Arena4-en!

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
OFF , de talán mégse annyir OFF :Hogy is megy a pontozás a tippjátékban? ha elmakkolom az egyik csapat eredményét az 5 pont? ha mind2-t az 20? és ha a győztest akkor az 2 pont? vagy asszem volt valami pont különséges is . na midn1 ha én 30-13a tippeltem az 5 pont?Petikievak01
"Aki a győztest eltalálja, 1 pontot kap aki a pontkülönbséget az 3-at, 5 pont jár ha valamelyik csapat pontszámát eltaláljuk és 20, ha minden egyezik!

További 1 pont jár minden egyes eltalált válaszra az 5 kérdésből, amire igen/nem vagy konkrét (pl: egy név) válaszokat várunk."
több mint 13 éve
steroid stewie Washington Commanders 268
Jó csapat ez az eagles, csak ne lenne ennyi lyukas markú játékosa... Momentuma nem volt a tigriseknek önerőből...
több mint 13 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
OFF , de talán mégse annyir OFF :Hogy is megy a pontozás a tippjátékban? ha elmakkolom az egyik csapat eredményét az 5 pont? ha mind2-t az 20? és ha a győztest akkor az 2 pont? vagy asszem volt valami pont különséges is . na midn1 ha én 30-13a tippeltem az 5 pont?

több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 320 — Így remélem megfelelek nektek.....
Volt DL 3 negyedig. Addig élvezet volt nézni.
Idén egyetlen csapat nem vert meg minket. De saját magunkat minden egyes alkalommal képesek vagyunk szarrá szopatni. Van itt véletlenül egy hobbi pszichiáter aki elmagyarázni, hogy a szarba nem lehet ezeken a dolgokon javítani? Mert ezek szerintem agyi problémák száz százalékig.Shawn84
Erre csak a klasszikust tudom idézni: "....nem segíthet rajta csak a pszichológus, beszél majd az utókor...."
de szerintem rajtunk már Bubó dr sem 😛
több mint 13 éve
Kifejteném a gondolataim a meccsel kapcsolatban.

Én kifejezetten élveztem a meccset , bár huggyá-szarrá vertek minket , mégis tetszett a játékunk.(persze nem minden részen)
Legnagyobb pozitivum: Brandon Graham
4 tackle - 2 assist - 2,5 sack - 1 FF és 1-2 Holding is volt rajta ....
Zseniális a gyerek , új kedvenc játékosom lett ♥
Asomughán egy passz nem volt
Lehet hogy ez az én hülyeségem , de Colt Anderson is meggyőzött , mindenhol ott volt , bár volt 1 miss tackleje , de az szép testcsel volt amit beszívott . Nekem tetszett a játéka
Offense fal is türhető volt.
Végre Cole is játszott.

Harbor rettentő gyenge volt , Brown megint fumblizott .

De összeségében jó volt ez.

több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 690 — Apu ökölbeszorított keze
6év alatt sosem volt ilyen vidám meccset nézni. Tét nélkül le lehet ülni az eredmény és az élmén garantált csak mi vagyunk ilyen agyatlanok,hogy el akarjuk zavarni a dagit aki ezt elérte végre

több mint 13 éve
Volt DL 3 negyedig. Addig élvezet volt nézni.
Idén egyetlen csapat nem vert meg minket. De saját magunkat minden egyes alkalommal képesek vagyunk szarrá szopatni. Van itt véletlenül egy hobbi pszichiáter aki elmagyarázni, hogy a szarba nem lehet ezeken a dolgokon javítani? Mert ezek szerintem agyi problémák száz százalékig.
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 320 — Így remélem megfelelek nektek.....
Szép jó reggelt, mondanom sem kell jutott eszembe számtalan szebbnél szebb gondolat.....

Szóval:

Az összes NFL labda mondjon le, hogy nem bír elrepülni Maclin kezéig, meg az Eagles játékosok kezében maradni, fogadjunk titokban lefizették őket, hogy Reidet kigolyózzák mert féltékeny volt rá az összes HC, tartottak tőle, hogy idén mindent vinne a csapat. Biztos valami hiper szuper anti Eagles chipet raktak bele ami kisebb ütésre is kilöki a labdát az Eagles játékosok kezéből és véletlenül sem feléjük pattan.

De a legnagyobb hibás Godell aki nem találta ki idény elején, és vitte keresztül azt a zseniális tervét, hogy a legtöbb labdát eladó csapatok jutnak a rájátszásba sőt a két első a konferenciákból mindjárt a konferencia döntőbe. Ezért főleg ő mondjon le. (illetve Reidnek ezt megsúgta, csak neki, hogy így lesz, aztán mégse tudta keresztül vinni a tervét és Reid így beégett)

Bővebb szakmai elemzésekbe most nem mennék bele egyenlőre túl sok ez is tőlem szép napot! 😛
több mint 13 éve
houshmandzadeh 32
A 3.negyed vegeig eleg jol jatszottunk aztan jott foles int aztan a tobbi fumble.
Ezen mar telleg csak nevetni lehet
több mint 13 éve
ha nem akkor marad a gamepass+felveszem HöritJanek
hamarabb is szólhattál volna hogy Pest felé mész, spóroltam volna a vonatjegyen ha felveszel.Höri
😊
majd hazafelé eldoblak

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
ha nem akkor marad a gamepass+felveszem HöritJanek
hamarabb is szólhattál volna hogy Pest felé mész, spóroltam volna a vonatjegyen ha felveszel.

több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 701 — je suis poloska
foles jó lehet, meg brown is meg minden kutyafasza, de ha nem jönnek a blokkok akkor hamar elmehet a meccs

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Akkor kérem szépen adott a feladat, a fűzővel kifelé blog közel 90 tippelője között kb 6-n adták nekünk a győzelmet azokat is éppen hogy. Tessék csak szépen őket megfricskázni még ha tettünk is érte, hogy így gondoljanak ránk 😛dande
Én ilyenre nem adok.Shawn84
Én sem csak úgy érdekességkép megemlítettem, ha már olvastam. Remélem ma Foles és Brown együtt játszik jól Avanttal Cooperrel és Maclinnel no meg Harborral kiegészülve és a D nem zuhan össze akkor van esélyünk. Azért az dúrva, most, hogy így végig olvasom, a leírt támadókból több mint a fele (a falról nem is beszélve) simán a második vonal, amit néhány helyen még elfogadnának elsőnek is 😀, azért itt látszik, hogy van tartalék.

u.i: az elsőnek való elfogadásban természetesen nem a falemberekre gondoltam 😛
több mint 13 éve
Akkor kérem szépen adott a feladat, a fűzővel kifelé blog közel 90 tippelője között kb 6-n adták nekünk a győzelmet azokat is éppen hogy. Tessék csak szépen őket megfricskázni még ha tettünk is érte, hogy így gondoljanak ránk 😛dande
Én ilyenre nem adok.
több mint 13 éve
Akkor kérem szépen adott a feladat, a fűzővel kifelé blog közel 90 tippelője között kb 6-n adták nekünk a győzelmet azokat is éppen hogy. Tessék csak szépen őket megfricskázni még ha tettünk is érte, hogy így gondoljanak ránk 😛
több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
 philly.blog.hu/2012/12/13/buccaneers_eagles_21

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
lehet én is kivételesen a tévében nézem de nem biztos.

ha nem akkor marad a gamepass+felveszem Hörit

több mint 13 éve
Én is nézem de ha nem tudnám megint mérgelődhetnék h azt a nyanvadt második ismétlést sikerült du-n 4-re betenni grrr bezzeg Pacqiao leütését meg más rangos eseményt százor tudnak ismételni, ráadásul esti sávban. Tudom másik topic de ha már itt hoztam ezt szóba léci Höri kérdezz rá hogyan vannak ezek az Nfl s ismétlések. Nem muszáj élőbe válaszolni lehet itt is de jó lenne már érteni ennek a mikéntjét. Sztem! rajtam kívül ez másokat is érint hálásak lennénk ha kiderülne a titok 😛 De h on is legyek: Fly Eagles 😀 dande
Erre most én is fel fogok kelni 😀😀 Jó kis meccsre számítok.

több mint 13 éve
Én is nézem de ha nem tudnám megint mérgelődhetnék h azt a nyanvadt második ismétlést sikerült du-n 4-re betenni grrr bezzeg Pacqiao leütését meg más rangos eseményt százor tudnak ismételni, ráadásul esti sávban. Tudom másik topic de ha már itt hoztam ezt szóba léci Höri kérdezz rá hogyan vannak ezek az Nfl s ismétlések. Nem muszáj élőbe válaszolni lehet itt is de jó lenne már érteni ennek a mikéntjét. Sztem! rajtam kívül ez másokat is érint hálásak lennénk ha kiderülne a titok 😛 De h on is legyek: Fly Eagles 😀
több mint 13 éve
Én arra leszek kíváncsi hogy Atkins mennyire foga megenne az OLünket, gyanítom hogy nem lesz benne köszönet. A blogon említett Green Aso párharctól pedig már előre félek. Jelenleg nem nagyon látom hogy hol tudnánk megverni ezt a Bengalst.eaglesmcnabb
A Lincolnon😊

Viccet félretéve. Foles azért jól bekezd. A maival együtt hat meccsen játszik majd, abból öt meccsen kezdőként. Ezalatt játszott hétórás meccset, tízórás meccset, SNF-et, MNF-et most pedig TNF jön, már csak Seattleben nem volt😊 Másnak egy karrierje során nem jön össze egy ilyen "grand slam", neki 5 és fél meccs alatt meglett.
Asszem este meg is írom Ricsiéknek eme észrevételemet, hogy azok is tudják, akiknek most született gyerekük és már régóta nézik a Sport Tv közvetítését, de szeretnék megkérdezni, hogy mi az a csillag Eli Manning mezén és miért mutogatnak a nézők D-betűt és kerítést😊somebody08
DE valahogy úgy kezd, hogy másnap éppen elképesztően fontos tennivalód van, de az élő közvetítést nem hagyhattad ki semmiképp. Ezt tutira beolvassa : D

Kivételesen én is tudom majd nézni, remélem sokan küldtök be majd kérdéseket, én meg jót nyihoghatok a válaszokon 😛
több mint 13 éve
somebody08 Philadelphia Eagles 903 — Majd jövőre...
Én arra leszek kíváncsi hogy Atkins mennyire foga megenne az OLünket, gyanítom hogy nem lesz benne köszönet. A blogon említett Green Aso párharctól pedig már előre félek. Jelenleg nem nagyon látom hogy hol tudnánk megverni ezt a Bengalst.eaglesmcnabb
A Lincolnon😊

Viccet félretéve. Foles azért jól bekezd. A maival együtt hat meccsen játszik majd, abból öt meccsen kezdőként. Ezalatt játszott hétórás meccset, tízórás meccset, SNF-et, MNF-et most pedig TNF jön, már csak Seattleben nem volt😊 Másnak egy karrierje során nem jön össze egy ilyen "grand slam", neki 5 és fél meccs alatt meglett.
Asszem este meg is írom Ricsiéknek eme észrevételemet, hogy azok is tudják, akiknek most született gyerekük és már régóta nézik a Sport Tv közvetítését, de szeretnék megkérdezni, hogy mi az a csillag Eli Manning mezén és miért mutogatnak a nézők D-betűt és kerítést😊
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 701 — je suis poloska
Én arra leszek kíváncsi hogy Atkins mennyire foga megenne az OLünket, gyanítom hogy nem lesz benne köszönet. A blogon említett Green Aso párharctól pedig már előre félek. Jelenleg nem nagyon látom hogy hol tudnánk megverni ezt a Bengalst.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Ugye szezon elején ment az ígérgetés,hogy PO meg 8-8nál jobb szezon kell különben agyő dagadt... Ha van vér és önbecsület akkor elmegy hátha másnak sikerül valamit elérni ezzel a csapattal ami egyénenként nem rossz...kéne gey jó S és OT meg egy rendes C és edzői stáb.

több mint 13 éve
3 év alatt nem sikerült neki akkor most majd mitől menne?

több mint 13 éve
GAMEDAY! Várom, kicsit kétféle érzéssel, sajnálnám, ha mondjuk Daltonék miattunk nem jutnak rájátszásba, ugyanakkor jó érzés lenne átélni a győzelmet jó játékkal.

Shawn beharangozóban tett kérdésére válaszolva ha következő meccseket nyerjük és elrontjuk mindenki játékát (meg a mi draftpozíciónkat 😛) akkor könnyen lehet, hogy Reid kap még egy utolsó utáni évet, de akkor nagyon jó edzői stábot kell gyorsan összekalapálnia, aki ért a D-hez az legyen DC stb.. és némileg több szerencséért imádkoznia.