NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 767
49
01:40 COTTON BOWL - Ohio State vs Miami
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
Nándizásnál azért nézzük már,hogy 14milliót kap évente... talán senki nem kap ennyit a ligában és olyan jó erős közepes a játéka...
több mint 13 éve
Jézusom 😀 "Eagles just released their official injury report. Entire team is doubtful for the Redskins Sunday (Mayans)."
több mint 13 éve
Én úgy vagyok Colemannel, hogy egy hetedik körös játékostól azért ez nem rossz teljesítmény. Nem válnék meg tőle mert jó csere lehet és olcsó. (esetleg idővel felnő a feladatához)Én ilyenkor (sokadéves játékosnál) már pont leszarom, hogy ki mikor kelt el.
Allen nálam sokkal nagyobb kérdőjel. Halovány utánzata egykori önmagának és akkor jön a kérdés, hogy mi került ezen a srácon egy második körbe. Simán el tudnék képzelni a helyén jövőre valakit.
Két jó S megkönnyíthetné a CB-k dolgát is pár játéknál.Greengo
3 év statisztikája:
Coleman: 191 tackle, 11 elütött passz, 7 inti, 2 FF
N.Allen: 180 tackle, 19 elütött passz, 5 inti, 1 FF
És ha játékstílusban nem is hasonlítanak egymásra, de a teljesítményük nagyon hasonló. Egy kis túlzással egy szóban össze tudom foglalni...szar.
Egyikőjük se tud kiegyensúlyozott játékot hozni. Fent is lent vannak folyamatosan. Full átlagos játékosok mind2en, de N.Allen-ben azért még sztem is ott a kezdő potenciál. K.Coleman meg szigorúan csak csere safety egy jobb csapatnál.
Nagy eséllyel nem lesznek eltradelve, szal legalább egy TC mind2jükben benne van még. Plusz új DC, új rendszer. Lehet, hogy majd megtáltosodik vmelyikük.
több mint 13 éve
Én úgy vagyok Colemannel, hogy egy hetedik körös játékostól azért ez nem rossz teljesítmény. Nem válnék meg tőle mert jó csere lehet és olcsó. (esetleg idővel felnő a feladatához)
Bowles azzal magyarázta N.Allen padra küldését, merthogy Coleman jobb futás ellen valamint sokkal többet dumál meg kommunikál a csapattársakkal.
Egy jó komment erre:
"kurt coleman should probably be less vocal. nine times out of ten he's probably screaming run on a play action pass" 😀
Bírom a gyereket de azért el tudnám viselni, ha nem nyomatna minden meccsen 1 missed-tackle-t. Bébé
Allen nálam sokkal nagyobb kérdőjel. Halovány utánzata egykori önmagának és akkor jön a kérdés, hogy mi került ezen a srácon egy második körbe. Simán el tudnék képzelni a helyén jövőre valakit.
Két jó S megkönnyíthetné a CB-k dolgát is pár játéknál.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Ma egyedül Havili nem edzett a többiek mind fullon tolták. Shady kiáll Reid mellett/mögött:
www.phillymag.com/eagles/2012/12/20/mccoy-i-feel-like-ive-let-coach-down/
Persze lehet mondani, hogy nyilván nem fogja alázni a saját edzőjét, de simán lezárhatta volna, hogy nem válaszol ilyen kérdésekre, azonban nem így tette hanem elég jó monológot tett még mögé.
De tényleg kell már a változás. És pl. az Reid sara, hogy milyen edzőket szerez maga mellé illetve az, hogy melyiküket mikor rúgja ki.
Bowles azzal magyarázta N.Allen padra küldését, merthogy Coleman jobb futás ellen valamint sokkal többet dumál meg kommunikál a csapattársakkal.
Egy jó komment erre:
"kurt coleman should probably be less vocal. nine times out of ten he's probably screaming run on a play action pass" 😀
Bírom a gyereket de azért el tudnám viselni, ha nem nyomatna minden meccsen 1 missed-tackle-t.
több mint 13 éve
Azt gondolom ha normális védelmi rendszert összeraknának normális staffal, Nándi is tudna jobb teljesítményt hozni amellett, hogy gyorsabb már sajna nem lesz. Nagyon várom a fejleményeket.
több mint 13 éve
én bírom Nnamdi-t annak ellenére hogy nem azt hozza ami elvárható lenne tőle, de ezzel együtt egy átlagos CB-nél nem rosszabb csak a fizúja a probléma de ha belemegy a csökkentésbe akkor maradjon.Én is így vok vele. Köze nincs az elit CB-hez, de így is simán hoz egy átlagos szintet. Kérdés, hogy jövőre mennyit lassulna. De mindenképp itt tartanám, ha belemenne egy garantált 7 millás fizuba.
korodiati
Plusz azt se szabad elfelejteni, hogy Ő még mindig Nnamdi. Ha jön egy rookie vagy veterán fel fog nézni rá. Kifogásolhatatlan a jelleme és jó lenne, ha végre lenne egy kis állandóság az öltözőben.
több mint 13 éve
The #Eagles today announced that S Colt Anderson has been named the team's 2012 Ed Block Courage Award recipient.én bírom Nnamdi-t annak ellenére hogy nem azt hozza ami elvárható lenne tőle, de ezzel együtt egy átlagos CB-nél nem rosszabb csak a fizúja a probléma de ha belemegy a csökkentésbe akkor maradjon.
www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Anderson-Nabs-Ed-Block-Courage-Award/74cf5f4d-55f8-41a0-84b8-e2c25fa206ea
Ő is megérdemli.
Idén is Pro Bowl-er ST a PFF-nél valamint lehet, hogy első számú csere safety is lehet belőle a jövőben.
B.Graham kezdi lemosni magáról a bust jelzőt:
www.philly.com/philly/sports/eagles/20121220_Sam_Donnellon_.html
Nnamdi benne lenne egy szerződésmódosításban:
"Nnamdi Asomugha suggested that he'd be open to restructuring his contract in order to stay with the Eagles in 2013."
Helyes, helyes.
Jövőre 15,3 millát keresne és csak 4 millát buknánk ha kivágnánk.
Bébé
több mint 13 éve
Boykin-stat:Idén az NFL-ben 20 olyan CB van, akik a snap-jeinek több, mint a felét slot-ban töltik.
Snap/target (amikor pályán van a snap-ek hány %-ban dobják felé a labdát):
15,4% - ezzel 7. a rangsorban.
56,3% pontossággal dobják felé a labdát, ezzel pedig 3. a listán.
Azonban, yard-per-catch-ben elég rossz. Szal ha elkapást csinálnak róla, akkor azért sok yardot hoznak (13,6 yard) és ezzel a 18. a slot-CB-k között. Ebben benne van, hogy Ő is csinál néha missed-tackle-t valamint az is, hogy a többi védő (főleg safety-k) sincsenek a közelben, szal a séma is talán kifogásolható.
Amúgy 2 TD-t szereztek róla és 0 intije van. Összességében 101,7-es a QB-ratingje, amivel 13.
Összességében nincs nagy gond vele. Rookie-hoz képest jól teljesít. Ha szépen fejlődik, akkor nem lesz gond vele.
(Joselio Hanson statjai: 18,7%, 83,3%, 11,3 yard, 1 TD, 1 inti, 103,6-as QB-rating.)
118 CB közül.
DRC stat: 53,9%-os pontossággal passzolnak felé (24. legjobb), 14,4 YPC (88.), 4 TD, 3 inti, 80,4-es QB-rating.
Nnamdi: 64,9% (83.), 16,1 YPC (108.), 4 TD, 1 inti, 115,7-es QB-rating. De az irányítók még mindig alig dobálnak felé. (4. legkevesebbszer)
DRC-hoz még annyit, hogy elég sokszor dobnak rá zászlót. Összesen 12 büntetést szedett eddig össze (68 yard), ami a 4. legtöbb a ligában.
több mint 13 éve
The #Eagles today announced that S Colt Anderson has been named the team's 2012 Ed Block Courage Award recipient. www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Anderson-Nabs-Ed-Block-Courage-Award/74cf5f4d-55f8-41a0-84b8-e2c25fa206ea
Ő is megérdemli.
Idén is Pro Bowl-er ST a PFF-nél valamint lehet, hogy első számú csere safety is lehet belőle a jövőben.
B.Graham kezdi lemosni magáról a bust jelzőt:
www.philly.com/philly/sports/eagles/20121220_Sam_Donnellon_.html
Nnamdi benne lenne egy szerződésmódosításban:
"Nnamdi Asomugha suggested that he'd be open to restructuring his contract in order to stay with the Eagles in 2013."
Helyes, helyes.
Jövőre 15,3 millát keresne és csak 4 millát buknánk ha kivágnánk.
több mint 13 éve
Eagles sign TE Evan Moore (6-6, 250) to 53-man roster.Egyetemen 2 évig kosarazott is. 2008-as drafton nem kelt el.
Tavaly a Browns-ban 34 elkapás, 324 yard, 4 TD.
Tegnap küldték el Seattle-ből.
több mint 13 éve
Ilyenkor a sorsolás nehézsége dönt akkor, nem az egymás elleni? EazzyJahjah.
Aztán ha az x akkor a divízión belüli mérleg (ha azonos divízió), aztán a konferencián belüli mérleg (ha azonos konferencia) aztán pénzfeldobás.
több mint 13 éve
Ilyenkor a sorsolás nehézsége dönt akkor, nem az egymás elleni?ha jól néztem, akkor most holtversenyben állunk a 3-4 helyen (már ami a draftot illeti)...Jelenleg a 4. pick a mienk:
vki aki esetleg jobban ért ehhez: a detroit idén elvert minket, tehát akkor jelen pillanatban top 3 pickünk van?!
nekem idén már csak ez lenne (részben) örömteli zsojti
bloggingthebeast.com/2012/12/18/current-2013-nfl-draft-order-updated-after-week-15/
Bébé
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
ha jól néztem, akkor most holtversenyben állunk a 3-4 helyen (már ami a draftot illeti)...Jelenleg a 4. pick a mienk:
vki aki esetleg jobban ért ehhez: a detroit idén elvert minket, tehát akkor jelen pillanatban top 3 pickünk van?!
nekem idén már csak ez lenne (részben) örömteli zsojti
bloggingthebeast.com/2012/12/18/current-2013-nfl-draft-order-updated-after-week-15/
több mint 13 éve
ha jól néztem, akkor most holtversenyben állunk a 3-4 helyen (már ami a draftot illeti)...vki aki esetleg jobban ért ehhez: a detroit idén elvert minket, tehát akkor jelen pillanatban top 3 pickünk van?!
nekem idén már csak ez lenne (részben) örömteli
több mint 13 éve
Matt Leinart ott van a listán és ti húzzátok a szátokat 😀 😀 😀
több mint 13 éve
Mondjuk Mayock véleménye nem tudom mennyire mérvadó, ezt ti tudjátok.Ha lesz új HC akkor lehet sem Vick sem Foles nem kell...www.kffl.com/static/nfl/features/freeagents/fa.php?option=QB&y=2013
Ki lesz FA?
Janek
Foles-ról pont most mondta Mayock, hogy olyan jeleket mutat, ami óvatos optimizmusra adhat okot:
Draft guru Mike Mayock said rookie Nick Foles "looks like a completely different guy from what I saw in the Senior Bowl a year ago."DoM
Mayock had a fifth-round grade on Foles thanks to concerns about arm strength and footwork. The Eagles took him in the third round and he's proceeded to post a 77.7 passer rating while throwing five touchdowns against four interceptions in six games. "I think you can easily talk yourself into [believing you have] a franchise quarterback," Mayock said. "But if I'm them, I wouldn't be jumping up and down, saying, 'I've got my guy.' I'd be saying, 'We may have a good young building block here. But we still have to figure that out.'" The next coach of the Eagles will have the final word on how much competition is brought in for Foles this offseason.
Mindenesetre a FA listát elnézve Flaccot ha kivesszük látatlanba több van Folesban mint a többiben (ez mondjuk nem nehéz 😛), még talán Moore-l lehetne vmit kezdeni de a többi közül ha bármelyik csak szóba kerülne már óriási baj van.
Esetleg Daniel ő róla nem sokat tudunk, Brees mögött nem derülhetett ki annyira mit tud.
több mint 13 éve
likeHa lesz új HC akkor lehet sem Vick sem Foles nem kell...Sanchez 😀eaglesmcnabb
Ki lesz FA?
Janek
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
Ha lesz új HC akkor lehet sem Vick sem Foles nem kell...Sanchez 😀
Ki lesz FA?
Janek
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Jah Foles karerősségével nincsen semmi gond. A deep-passzok pontosságával már inkább, de hát az fejleszthető. Reid:
- Havili nem edz ma. Polk és Igwenagu veszi át a helyét.
- Coleman és C.Anderson lesz a kezdő safety párosunk. De azért N.Allen is be fog jönni párszor.
- Shady fog kezdeni, de feltehetőleg 15 carrynél is kevesebbet fog kapni.
- Harbor sérülése nem súlyos, simán egészségesnek kell lennie jövőre.
- Vick jelenleg csak a 3. számú QB-nk.
több mint 13 éve
Ha lesz új HC akkor lehet sem Vick sem Foles nem kell...www.kffl.com/static/nfl/features/freeagents/fa.php?option=QB&y=2013
Ki lesz FA?
Janek
Foles-ról pont most mondta Mayock, hogy olyan jeleket mutat, ami óvatos optimizmusra adhat okot:
Draft guru Mike Mayock said rookie Nick Foles "looks like a completely different guy from what I saw in the Senior Bowl a year ago."
Mayock had a fifth-round grade on Foles thanks to concerns about arm strength and footwork. The Eagles took him in the third round and he's proceeded to post a 77.7 passer rating while throwing five touchdowns against four interceptions in six games. "I think you can easily talk yourself into [believing you have] a franchise quarterback," Mayock said. "But if I'm them, I wouldn't be jumping up and down, saying, 'I've got my guy.' I'd be saying, 'We may have a good young building block here. But we still have to figure that out.'" The next coach of the Eagles will have the final word on how much competition is brought in for Foles this offseason.
több mint 13 éve
Ha lesz új HC akkor lehet sem Vick sem Foles nem kell...Ki lesz FA?
több mint 13 éve
Picit kezdessz emlékeztetni valakire aki hasonlóan szereti Kolbot 😀😀Aztán a következő két meccsen dob 4 intet és borul minden 😛 én meg kaphatom a savakat de vállalom, állom 😀dandeItt etgy kis találgatás Vick jövőjéről:Numer 1 Foles fan 😀 Amúgy ügyes a gyerek , a pontosságot pedig lehet fejleszteni.Petikievak01
www.nfl.com/videos/nfl-network-total-access/0ap2000000113452/Vick-a-possibility-for-the-Jets-in-2013
Egyébként néhányszor megnézve újra Foles Int-jét a Bengls ellen azt gondolom azért lett rövid mert most meg attól félt, hogy szokás szerint túl dobja, és ez sült el rosszul. Nem értek hozzá (okosabbak reagálhatnak rá), de szerintem talán pont ez a készség idővel fejleszthető, hogy be tudja ezt mérni az ember. Ha ezen sikerül csiszolni akkor szép jövő lehet előtte.dande