BOWLDOG ÚJ ÉVET! 18 órától NCAA playoff-tripla az Arena4-en!

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 13 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Hupsz Peti valószínű félre értett mert én a végre szót nem arra írtam, hogy elmenjen Reid hanem hogy kiderüljün végre mi lesz 😛 ha gondolod visszavonhatod a like-t. Sokat hibázott de adnék neki mégis egy évet még ne így búcsúzzon tett értünk annyit.

Kellyt én is nagy boom or bustnak tartom, vele mondjuk talán Vick kapna még egy esélyt nálunk. Nála hasonló a helyzet mint szvsz mint Carollal a Hawks-nál -féltek tőle is, és egy ideig úgy volt jogosan- de most ott ha minden jól alakul bizony épül az a köv néhány szép év ami velünk ideát volt a keleti parton. Ha Kelly jön reméljük nem járunk vele pórul.
Még mindig inkább Grudenre szavaznék vagy persze Dungy-ra 😛dande
Lurie megmondta , ennek vége . Nagy az elégedetlenség , nem látok rá esélyt hogy kapjon még 1 esélyt.

több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 320 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hupsz Peti valószínű félre értett mert én a végre szót nem arra írtam, hogy elmenjen Reid hanem hogy kiderüljün végre mi lesz 😛 ha gondolod visszavonhatod a like-t. Sokat hibázott de adnék neki mégis egy évet még ne így búcsúzzon tett értünk annyit.

Kellyt én is nagy boom or bustnak tartom, vele mondjuk talán Vick kapna még egy esélyt nálunk. Nála hasonló a helyzet mint szvsz mint Carollal a Hawks-nál -féltek tőle is, és egy ideig úgy volt jogosan- de most ott ha minden jól alakul bizony épül az a köv néhány szép év ami velünk ideát volt a keleti parton. Ha Kelly jön reméljük nem járunk vele pórul.
Még mindig inkább Grudenre szavaznék vagy persze Dungy-ra 😛
több mint 13 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 159 — No one likes us, cause no one like us
Herman Boone-t ide 😀

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 690 — Apu ökölbeszorított keze
sok helyen viszont azt olvasni nem való -nfl-be

több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Már La Canfora is hozza az infókat Kellyről, miszerint rohadtul érdeklődünk utánna. Egy biztos, hogy ő az egyik legérdekesebb jelölt a HC posztra, viszont ugyanekkora kockázat is van benne, mondhatnám úgy is, hogy "boom or bust" prospect. 😛

Az ő offenséhez ráadásul egy meglehetősen atletikus QB kell, aki futásból is tud veszélyeztetni, ami azért Nick-ről nem mondható el.Newman
Az ő offense viszont egy az egyben nem átültethető. De én tartom őt annyira jó támadó edzőnek, hogy simán ki tud alakítani egy a Saintséhez hasonló, sokrétű dolgot.
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Már La Canfora is hozza az infókat Kellyről, miszerint rohadtul érdeklődünk utánna. Egy biztos, hogy ő az egyik legérdekesebb jelölt a HC posztra, viszont ugyanekkora kockázat is van benne, mondhatnám úgy is, hogy "boom or bust" prospect. 😛

Az ő offenséhez ráadásul egy meglehetősen atletikus QB kell, aki futásból is tud veszélyeztetni, ami azért Nick-ről nem mondható el.

több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 320 — Így remélem megfelelek nektek.....
Én már csak azt szeretném tudni végre, véget ér-e vasárnap a Reid éra?
több mint 13 éve
Minek megint DT?

Érdekes" lesz az utolsó meccs bár elvileg a Giants még hajt a PO-ra mi meg nem annyira....

Janek
Nálunk csak vick akar.

több mint 13 éve
Minek megint DT?

Érdekes" lesz az utolsó meccs bár elvileg a Giants még hajt a PO-ra mi meg nem annyira....

több mint 13 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
 www.nfl.com/news/story/0ap1000000116801/article/michael-vick-huge-upside-to-one-final-eagles-start Valaki megtetszene mondani nekem ,hogy az a rész hogy : " There's tremendous upside" mit jelent ? Petikievak01
Hát, hogy számára a határ a csillagos ég. 😀
Lehet megint nyom egy hihetetlen comeback-et vagy egy Hétfő (Vasárnap) Esti Mészárlást. 😀
több mint 13 éve
Már tök mindegy hogy 3. vagy 5. helyen húzunk OT-tJanek
Jah csak 9.ek lehetünk elméletileg. Asszem ilyet írtak. Nincs kedvem SoS-t nézegetni.

Csak az nem midn1, hogy 5. helyen is ott lesz az az OT-e. Valamint, ha pl 3. helyen ott lesz még egy kiváló DT, akkor lehet, hogy Őt húzzuk, szal nagyon nem mind1. És akkor a letrade-ről még nem is beszéltünk. Gondolom Top5ön kívül könnyebb lejjebb mozogni, mint a 3. helyről.
több mint 13 éve
Jelenleg a 4. pick a mienk. Legjobb esetben a 3.at szerezhetjük meg, de legrosszabb esetben a 10. helyig is visszacsúszhatunk. Bébé
Nálam ez nem jön ki.
ha kikapunk akkor pedig kb miénk lesz a 4. pick.

KC
JAX
Oak
Mi...
remélem nyer a Lions és a raiders is akkor 3. a miénk.

Már tök mindegy hogy 3. vagy 5. helyen húzunk OT-t

több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 300 — Eagles fan
Boldog Karácsonyt minden EAGLES szurkolónak! 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
 www.nfl.com/news/story/0ap1000000116801/article/michael-vick-huge-upside-to-one-final-eagles-start Valaki megtetszene mondani nekem ,hogy az a rész hogy : " There's tremendous upside" mit jelent ?

több mint 13 éve
Nick Foles was blitzed by the Redskins on 15 of 56 drops. He completed 7 of 11 throws for 100 yds and a TD. Was sacked 3x and ran once.

Ha Vick vasárnap lesérül kivágjuk és új csapatot keres, ahol nem megy át a fizikai felmérőn, akkor 3 milla üti a markát.
Ilyen fal mögött erre elég nagy esély van. 😀
több mint 13 éve
Foles eltörte a kezét , valószinűleg vick kezd.

Szerk.: Bővebben  www.nfl.com/news/story/0ap1000000116296/article/michael-vick-likely-eagles-starter-after-nick-foles-breaks-handPetikievak01
Az korrekt.
Kb 3 hét a felépülés. De legalább nem primadonnázik. Mert meccs után lenyilatkozta, hogy egyáltalán nem hátráltatta a keze a 2. félidőben (első félidő utsó előtti play-ében sérült meg).

Valamint Kendricks-nek is agyrázkódása van.

Legalább Vick is mutathat még (idén) vmit utoljára. Ráadásul pont a Giants ellen.
Valamint arról is képet kapunk, hogy Vick mit tud egy ilyen Oline mögött. (Foles is tudjuk vmihez/kihez viszonyítani.)Bébé
Talán picit hülyén hangzik , de örülök hogy Foles lesérült , persze ezt olyan értelemben mondva hogy még láthatom vicket játszani az évben , talán utoljára eagles mezben. Ha már egy mezem van és az is vickes... 😀 Remélem vasárnap Dávidként megy ki majd a pályára és elveri az óriásokat 😀

több mint 13 éve

Szerk.: Bővebben  www.nfl.com/news/story/0ap1000000116296/article/michael-vick-likely-eagles-starter-after-nick-foles-breaks-handPetikievak01
Az korrekt.
Kb 3 hét a felépülés. De legalább nem primadonnázik. Mert meccs után lenyilatkozta, hogy egyáltalán nem hátráltatta a keze a 2. félidőben (első félidő utsó előtti play-ében sérült meg).

Valamint Kendricks-nek is agyrázkódása van.

Legalább Vick is mutathat még (idén) vmit utoljára. Ráadásul pont a Giants ellen.
Valamint arról is képet kapunk, hogy Vick mit tud egy ilyen Oline mögött. (Foles is tudjuk vmihez/kihez viszonyítani.)
több mint 13 éve

Szerk.: Bővebben
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/fuwotjr8ng5hrrvhxxxd
Nick Foles injured; Michael Vick might start for Eagles
Michael Vick likely will be the Philadelphia Eagles' starting quarterback again Sunday, after coach Andy Reid announced rookie Nick Foles had a hairline fracture in his throwing hand.

több mint 13 éve
Redskins meccsen a jók és kevésbé jók:
 www.bleedinggreennation.com/2012/12/24/3800676/eagles-vs-redskins-studs-duds

Az utóbbi 5 meccsen Maclin: 29 elkapás, 386 yard, 2 TD.
Nem rossz. Foles kedvenc célpontja lett.

B.Graham-nek megint jó meccse volt. Az idei szezonunk egyik fénypontja.
több mint 13 éve
Stat:
- Csak 4 rookie QB van az NFL történelmében, akiknek egynél több olyan meccsük volt amikor 340 yard felett és legalább 60%-os pontossággal passzoltak.
Garcia, Bulger, Newton és Foles
- Legpontosabb rookie QB-k: RG3 (66.4%), Big Ben (66.4%), Bulger (64.5%), R. Wilson (62.9%), M. Ryan (61.1%), C. Palmer (60.9%), Foles (60.8%)
- Legtöbb meccs 340 passzol yarddal a csapatnál: McNabb (15), Jurgensen (8), Randall (6), Jaworski (4), Foles (2), Vick (2)
- Legpontosabb QB-k az Eagles történelmében (legalább 200 pass-attempt):
1. Foles és Kolb 60,8% 3. Brister 60,3% 4. Vick 60,2% 5. McMahon 59,2% 6. McNabb 59%
- Maclin a 9. játékos az NFL történelmében akinek az első négy szezonjában mindig megvolt legalább az 55 elkapás és 750 yard.
- Játékosok 250 elkapással, 3500 yard-al és 25 TD-val a 25. születésnapjuk előtt: Hakeem Nicks, Larry Fitzgerald, Randy Moss, Isaac Bruce, Jeremy Maclin

A jövőheti Giants meccsünk 19:00kor fog kezdődni.

Nah ez a nem mind1 😀
Rams rookie CB Janoris Jenkins had an INT return for a TD today. He now has 4 TDs on the season. That;s more than DeSean Jackson, Brent Celek, and Jason Avant, combined.
több mint 13 éve
Jelenleg a 4. pick a mienk. Legjobb esetben a 3.at szerezhetjük meg, de legrosszabb esetben a 10. helyig is visszacsúszhatunk.
több mint 13 éve
Cox agyrázkódást szenvedett. Lehet, hogy nem kéne erőltetni az utsó héten.
több mint 13 éve
The Philadelphia Eagles will consider Chip Kelly to replace Andy Reid, according to league sources, and multiple executives with rival teams anticipate Philadelphia making a heavy push to land the Oregon head coach.
The Eagles have not looked to the college ranks for a head coach since hiring Dick Vermeil away from UCLA in 1976. Vermeil led the team to won one of its two Super Bowl appearances to date in his seven seasons with the team (1976-82).
Reid, whose 14-year tenure with the Eagles is believed to be coming to an end, is seeking to coach elsewhere in 2013, and is expected by those close to him to move on regardless of whether Eagles owner Jeffrey Lurie wanted him to return.empty taxi
Akkor ezek szerint ha jól értem ez volt Reid utolsó meccse a Lincolnon? Jó lett volna győzzelmmel búcsúztatni.

Az utolsó negyed kivételével csak fél szemmel tudtam nézni a meccset de minden lényeges momentumot láttam, és bizony az eredménykövetőt is csendben olvasgattam. Azt is, hogy megszólíttattam 😛 Nem kívánok hosszasan polemizálni rajta aki nem akarja érteni mit írtam és miért az nem érti, ezzel nem tudok mit kezdeni.Mellesleg -javítsatok ki ha tévedek-, mert a stream nem volt a legjobb, de Foles intjénl beleért a D falember és így lett rövid, amellett, hogy nem játszott tökéletesen, talán nem is jól, ám nem REMÉNYTELENÜL, nálam már ez is erény, biztos én vagyok kis igényű. Pl a Chiefsnél örültek volna ha legalább ilyen szintű QB-juk lett volna, igaz lehet tévedek majd Ulpi is kijavít.
Bízom bene azért a Giants még verjük és akkor szép év befejezésünk lesz és Reidet is szépen búcsúztatjuk ha valóban megy, ennyit megérdemel.

Szép estét, és én hadd mondjam így:
Istentől megáldott ünnepeket kívánok mindnyájatoknak!!!

"Mert az embernek Fia azért jött, hogy megkeresse, és megtartsa az elveszettet" /Lukács evangéliuma 19,10/dande
Egyébként amikor rólad beszéltem remélem átjött hogy csak viccelek 😀 Petikievak01
Biztos, csak ha jól emlékszem ez a jel 😀 hiányzott belőle, de mindegy részemről Peace nincs jelentősége, a többiekkel lehet nehezebb dolgod lesz 😛dande
nem bírhat mindenki 😀

több mint 13 éve
The Philadelphia Eagles will consider Chip Kelly to replace Andy Reid, according to league sources, and multiple executives with rival teams anticipate Philadelphia making a heavy push to land the Oregon head coach.
The Eagles have not looked to the college ranks for a head coach since hiring Dick Vermeil away from UCLA in 1976. Vermeil led the team to won one of its two Super Bowl appearances to date in his seven seasons with the team (1976-82).
Reid, whose 14-year tenure with the Eagles is believed to be coming to an end, is seeking to coach elsewhere in 2013, and is expected by those close to him to move on regardless of whether Eagles owner Jeffrey Lurie wanted him to return.empty taxi
Akkor ezek szerint ha jól értem ez volt Reid utolsó meccse a Lincolnon? Jó lett volna győzzelmmel búcsúztatni.

Az utolsó negyed kivételével csak fél szemmel tudtam nézni a meccset de minden lényeges momentumot láttam, és bizony az eredménykövetőt is csendben olvasgattam. Azt is, hogy megszólíttattam 😛 Nem kívánok hosszasan polemizálni rajta aki nem akarja érteni mit írtam és miért az nem érti, ezzel nem tudok mit kezdeni.Mellesleg -javítsatok ki ha tévedek-, mert a stream nem volt a legjobb, de Foles intjénl beleért a D falember és így lett rövid, amellett, hogy nem játszott tökéletesen, talán nem is jól, ám nem REMÉNYTELENÜL, nálam már ez is erény, biztos én vagyok kis igényű. Pl a Chiefsnél örültek volna ha legalább ilyen szintű QB-juk lett volna, igaz lehet tévedek majd Ulpi is kijavít.
Bízom bene azért a Giants még verjük és akkor szép év befejezésünk lesz és Reidet is szépen búcsúztatjuk ha valóban megy, ennyit megérdemel.

"Mert az embernek Fia azért jött, hogy megkeresse, és megtartsa az elveszettet" /Lukács evangéliuma 19,10/dande
Egyébként amikor rólad beszéltem remélem átjött hogy csak viccelek 😀 Petikievak01
Biztos, csak ha jól emlékszem ez a jel 😀 hiányzott belőle, de mindegy részemről Peace nincs jelentősége, a többiekkel lehet nehezebb dolgod lesz 😛
több mint 13 éve

Egyébként amikor rólad beszéltem remélem átjött hogy csak viccelek 😀