Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
Reid a terveiről (nár nagyjából ismertek, de mégiscsak friss írás): www.inquisitr.com/459563/andy-reid-future-plans-include-coaching-after-philadelphia-eagles/Shawn84Remélem, hogy vmi gyengébb csapathoz megy ahol nem SB-t várnak tőle és akkor meg fogja becsülni az ottani szurkolótábor. Meg egy normális QB se ártana neki. 😀
Pl. San Diego-ban vagy a Panthers-nél (csak, hogy másodszor is kirúghassa McDermott-ot 😛 😀 )el tudnám képzelni. Vagy menjen Arizonaba és tradelje el megint Kolb-ot 2. körért meg egy jó CB-ért. 😀
több mint 13 éve
Cox, Kendricks és Moore nem fog játszani holnap. Polk játéka kérdéses. Igwenagu lesz a 2. számú TE.
több mint 13 éve
Reid a terveiről (nár nagyjából ismertek, de mégiscsak friss írás): www.inquisitr.com/459563/andy-reid-future-plans-include-coaching-after-philadelphia-eagles/Shawn84Hm érdekes komment alatta:
"come back to packers and help Coach Mc Carthy."
nem hinném hogy így történne
több mint 13 éve
Reid a terveiről (nár nagyjából ismertek, de mégiscsak friss írás): www.inquisitr.com/459563/andy-reid-future-plans-include-coaching-after-philadelphia-eagles/
több mint 13 éve
Minden sikeres drivehoz vezethet egy-egy fontos és sikeres elkapás a kellő pillanatban, ő az az ember aki ezeket megcsinálja, és fontos a csapatnak, nehéz lesz majd őt pótolni az biztos.nálam Avant a szezon legjobbjaJanekAvant durva.
Csinál 4 elkapást és 70 yardot akkor az NFL karrierje alatt folyamatosan javuló számokat hoz. Pedig én már 2009-ben, 2010-ben azt hittem, hogy az a plafon.
Jó persze ebbe szerepet játszik hol Maclin hol pedig DeSean kidőlése, de akkor is.
Ha fizikailag egy kicsit tehetségesebb lett volna, akkor simán elit WR lett volna. Így "csak" elit slot WR. Sztem rá igaz, hogy nem csak a maximumot hozta ki magából, hanem még annál is többet. Igaz a TD-ket nem termeli, de hát ez van. 😀 Bébé
több mint 13 éve
nálam Avant a szezon legjobbjaJanekAvant durva.
Csinál 4 elkapást és 70 yardot akkor az NFL karrierje alatt folyamatosan javuló számokat hoz. Pedig én már 2009-ben, 2010-ben azt hittem, hogy az a plafon.
Jó persze ebbe szerepet játszik hol Maclin hol pedig DeSean kidőlése, de akkor is.
Ha fizikailag egy kicsit tehetségesebb lett volna, akkor simán elit WR lett volna. Így "csak" elit slot WR. Sztem rá igaz, hogy nem csak a maximumot hozta ki magából, hanem még annál is többet. Igaz a TD-ket nem termeli, de hát ez van. 😀
több mint 13 éve
S egy kis színes (nem bulvár 😛) itt a szürke télben:www.nfl.com/videos/team-colors/0ap2000000085803/Evolution-of-the-Eagles-colors
több mint 13 éve
Támadó MVP dilemma:Shady még így is megérdemelné amit idén küzdött nem rajta múlott.... na jó elfogult vagyok van egy ilyen mezem 😛
www.bleedinggreennation.com/2012/12/27/3808108/poll-eagles-offensive-player-of-the-year
hát...őőő...fogalmam sincsen
Mathis megérdemelné, de ez mindent el is mond a támadószekciónkról, hogy egy guard neve felmerül 😀
Számomra idén nincsen legértékesebb. Vakok közül kéne vakot választani. 😀
Meg most ha nincsen Mathis, Avant, Celek akkor mi van? Semmi! Velük is szar volt a csapat, nélkülük is az lett volna. Bébé
A Vick hibáztatja Mudd-t cikkhez meg:
Vick maradjon szépen csöndben és játsszon, úgy hogy eladja magát, ne Mudd bácsit.... menjen inkább ahova akar (nem írom le milyen szavak jutottak eszembe). Nem az öregen múlott szerintem!, ő kihozta ebből a szedett-vedett társaságból amit tudott, futáshoz nem is voltak olyan rosszak, ezzel nem azt mondom, hogy tökéletes volt az O fal sőt... de ne Mudd bácsit piszkálja már, nem tudtak egymással beszélni egyeztetni stb...
Bocs ha valamit tévesen ítélkezek mert nem értem a cikket csak abból indulok ki amit Peti ír akkor meg félretájékoztattak 😉 😛
Lassan akiknek lehetőségük van rá, készíthetik Reid 14 évéről az összefoglalókat....
több mint 13 éve
ennél rosszabbak nem lehetünk...mi oka lenne?ha mindenki lesérül akkor persze lehet de amúgy mi romlana el még jobban?
O harmatos,st botrányos,a d meg néha villan
több mint 13 éve
www.nfl.com/news/story/0ap1000000118313/article/donovan-mcnabb-making-playoffs-is-hard-eagles-fans Szerintem igaza van . Van egy olyan érzésem , hogy jövőre csak mégrosszabbak leszünk.
több mint 13 éve
nálam Avant a szezon legjobbjaJanekDe legalábbis a legszebb elkapás az egész ligában az övé idén.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Kívánság lista:Maclin érjen el 165 yardot (így lenne meg az 1000 yardos szezon)
Vicknek legyen 400+ yard, 3Td + 1 futott Td,0 eladott labda
(Ilyen teljesítménnyel mehetne kezdőnek egy másik csapathoz, Reiddel közösen)😀
...és még a végén hosszabításban kapjunk ki 3 ponttal
(Nem vagyok tudatmódosító szerek hatása alatt...) 😀
több mint 13 éve
Támadó MVP dilemma:biztos ami ziher toltam egy szavazatot Toddra 😀
www.bleedinggreennation.com/2012/12/27/3808108/poll-eagles-offensive-player-of-the-year
Mathis megérdemelné, de ez mindent el is mond a támadószekciónkról, hogy egy guard neve felmerül 😀
Meg most ha nincsen Mathis, Avant, Celek akkor mi van? Semmi! Velük is szar volt a csapat, nélkülük is az lett volna. Bébé
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Utolsó tippjáték a szezonban: philly.blog.hu/2012/12/28/tippverseny_week_410 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Vick Muddot (az ő blokkolás sémáját) hibáztatja a játékában lévő rossz irányú változást.
több mint 13 éve
Támadó MVP dilemma:www.bleedinggreennation.com/2012/12/27/3808108/poll-eagles-offensive-player-of-the-year
Meg most ha nincsen Mathis, Avant, Celek akkor mi van? Semmi! Velük is szar volt a csapat, nélkülük is az lett volna.
több mint 13 éve
Végül is a HC alkatra nem sokat változna 😛 a lényeg hogy eredményességben is érjen el hasonló vagy egy kicsit jobb szintet. Egyre inkább úgy tűnik ezek szerint Red bácsitól könnyes búcsút veszünk.
több mint 13 éve
According to Sports Illustrated, Oregon's Chip Kelly will be looking for "near complete control when it comes to personnel decision-making power" if he's to make the jump to the NFL.Végülis Reid személyében is egy ilyen edzőnk van.
De majd Lurie és Roseman megdumálják, hogy a GM legyen az isten a házban vagy a HC. Nekem a HC szimpatikusabb, mivel mégiscsak csak Ő irányítja a csapatot és a saját elképzeléseit akarja megvalósítani.
Maclin azt mondta, hogy játszani fog a hétvégén.
Henery cikk, hogy még nem elit:
www.philly.com/philly/sports/eagles/20121227_Henery_not_in_elite_kicker_category_yet.html
Az pozitívum, hogy a szezonban csak 3x hibázott és mind1ik győztes meccsen volt, szal legalább rajta nem mentek el meccsek. De ahogy a cikk is írja, igazán még nem bizonyította, hogy clutch kicker. Meg nehéz is, hogy ha nem az, hogy PO-ba se jutsz, hanem amikor még a PO se múlik rajta, mivel annyira távol vagy tőle.
több mint 13 éve
menjen a C csapat én azt mondom.Vick helyett Edwards és hagy szóljon 😊
több mint 13 éve
Már tök lényegtelen. Jövőre rendbe jönnekNem edzett: Maclin, Moore, Cox és Kendricks. BébéCox, Kendricks h van? Concussion teszteken átmentek?kzol
több mint 13 éve
Kendricks 2. fázisnál jár az 5ből. Szal sztem elég esélytelen, hogy játszani fog.Nem edzett: Maclin, Moore, Cox és Kendricks. BébéCox, Kendricks h van? Concussion teszteken átmentek?kzol
Cox-al nemtom, hogy mivan, de sztem Őt se fogjuk kockáztatni.
több mint 13 éve
Nem edzett: Maclin, Moore, Cox és Kendricks. BébéCox, Kendricks h van? Concussion teszteken átmentek?
több mint 13 éve
Nem edzett: Maclin, Moore, Cox és Kendricks.
több mint 13 éve
www.nfl.com/news/story/0ap1000000117462/article/colts-bruce-arians-darkhorse-candidate-for-top-honorEttől még jó edző Ő.
Rozmár méltó helyét elfoglalta a listán.mustaine