BOWLDOG ÚJ ÉVET! 18 órától NCAA playoff-tripla az Arena4-en!

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Anderson és Dorenbos egyértelmű, DRC olcsóért maradhatna, de ő nem az a fajta aki kevéssel beéri szerintem. Jordan is maradni fog, mert olcsó.
több mint 13 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
DRC tuti marad , pláne hogy ha kevés pénzel is beéri .

több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Vártam ezt a pillanatot az elmúlt hónapokban, és örülök is neki, de valahogy mikor elolvastam a hírt nagyon szomorú is lettem tőle. Hihetetlen nagy korszak zárult le. Bárki legyen is az utód, annak hatalmas nyomást kell majd elviselnie. De kívánok neki legalább ilyen hosszú és eredményes szereplést Philadelphiában.
több mint 13 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Véget ért egy éra.

14 év.

104 Head Coach váltás.

130 alapszakasz győzelem.

76255 szerzett yard.

5145 szerzett pont.

4389 kapott pont.

6 NFC East győzelem.

51-37-es mérleg az NFC East csapatok ellen.

125 draft picks.

29 db 4.negyedes comeback-win.

39 db game-winning drives.

19 playoff meccs.

10 playoff győzelem.

57,2%-s passzolási arány.

393 eladott labda.

6 korábbi segédedző, akikből HC lett.

62 Pro Bowl-er.

5 NCF Champ meccs.

3x az év edzője az NFL-ben.

0 Super Bowl győzelem.
több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 690 — Apu ökölbeszorított keze
Colt,Dorenbos megtartása alap és nem is lehet drága.
DRC és a falemberek már ugye HC függő,ha jön Kelly neki gondolom King lassú lajhár...Landri meg lutri.

több mint 13 éve
Draft-pickjeink:
1. kör
2. kör
3. kör
4. kör
5. kör
6. kör Denver Bunkley trade
7. kör
7. kör Cleveland David Sims trade

FA-ink:
C.Anderson - RFA
Dunlap
Dorenbos
Jordan
Landri
DRC
Scott
Tapp
több mint 13 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
mi lett a végleges draft helyünk? 4.?Janek
1. Kansas
2. Jacksonville
3. Oakland
4. Mi

javítsatok, ha tévedek

több mint 13 éve
mi lett a végleges draft helyünk? 4.?

több mint 13 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
DRC-vel nincs komolyabb baj szerintem, legalább önkritikus volt, lekislányozta a D#-t, meg elfogadhatóan játszott. A secondary többi része mehet (Nándival az élen), O line-ból meg csak Mathis és Herremans kell. Kérdés, hogy Kelce, Peters mire lesznek képesek, ha felépülnek. QB draft mindenképp kell véleményem szerint, hiszen Vicknek sincs maradása a csapatnál. Bowe-t pedig szívesen várjuk.

több mint 13 éve
rb .wr,lb edző nálam maradhatna,és DRC is

több mint 13 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 862
Mi Magyar Eagles szurkolók is tartunk "fekete hétfőt", és kibeszéljük, kinek kell távoznia még a csapattól? 😀
Michael Vick, Nnamdi Asomugha, Danny Watkins, Nate Allen, Dominique Rodgers-Cromartie ?
Edzők közül ki az aki maradhat? 😀(RB edző?)
több mint 13 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Nagyjából mikorra derül ki , hogy ki lesz az új HC?

több mint 13 éve
r.baggio Buffalo Bills New Mexico Lobos 64 419 — no es importante
Loptam a képet facebookra, kösz

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Persze, hogy tudom értékelni. 14 év alatt, 9 playoff és 5 NFC döntő, 3 év edzője díj. Nem hiszem, hogy van olyan Eagles fan, aki ezt ne becsülné. Mindemellett emberként is nagyon szimpatikus volt számomra, leszámítva mondjuk a nyilatkozatait, mert azok sírba vittek.
Ahogy már előttem is elmondták, én nem a személye ellen voltam, hanem a változás mellett, ami természetesen az ő távozása nélkül elkerülhetetlenné vált.
Az utóbbi években már egyáltalán nem éreztem a csapatban lehetőséget arra, hogy SB-t nyerjünk, legjobban talán 2006-ban, amikor Garcia vitt minket playoffba, de a Saints kicsapott minket a konferencia elődöntőben. (abban az évben kétszer is 27-24-re, McAllister csúnyán megszivatott minket, na meg Reid is talán akkor tolt egy utolsó 4 percen belüli puntot hátrányban, azt hiszem azóta kezdtem el én is fikázni)
Utánna 2 évre rá még volt egy NFC döntőnk is, azon erősen meg is lepődtem mondjuk, de mindegy.
McNabb kiégett, Vick jött, látott és 1 évig játszott jól (életében nem volt olyan jó szezonja passzolás tekintetében, nem is igazán ismertem fel), sokan franchise QB-ként kiáltották ki, de persze jött a nem meglepő meltdown tőle.
Óriási reményeket fűztem a 2 évvel ezelőtti nagy bevásárláshoz, de mindenki tudja mi lett a vége, az idei meg 14 év alatti legpocsékabb szezonja lett, amihez nyilvánvalóan a fia halála is közre játszott.

Szóval, mindent összegezve, köszönjük Reidnek ezt a 14 évet, de a váltás elkerülhetetlen volt és minden kérdés nélkül az ideje is eljött.

több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 320 — Így remélem megfelelek nektek.....
Bár eme franchise történeti pillanatokban némi belerondítás a képbe, de mivel itt a címet értem még, és mégiscsak érint minket idehozom. Személy szerint! remélem az ő itteni jelenlétének is valóban vége, sajnos! semmi garanciát nem látok rá, hogy jövőre jobb lenne vele.

www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Vick-Unsure-Of-His-Future-With-Eagles/e48bc1a7-fedb-4c1a-9e36-25b0b5415d61
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 320 — Így remélem megfelelek nektek.....

Szerintem senki sem pocskondiázta Reidet, tényleg csak arról van szó amit Bébé is kiemelt, hogy örülünk a változásnak. Ez már nem mehetett így tovább és jó azt látni, hogy ezt a tulajdonos is így látja és a klub jövője/érdeke a legfontosabbak számára is.
Greengo
Nagyon nagy ez a kép😀
több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 300 — Eagles fan

Szerintem senki sem pocskondiázta Reidet, tényleg csak arról van szó amit Bébé is kiemelt, hogy örülünk a változásnak. Ez már nem mehetett így tovább és jó azt látni, hogy ezt a tulajdonos is így látja és a klub jövője/érdeke a legfontosabb számára is.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Sztem azért minden Eagles-fan tudja értékelni Reid-et...még Newman is 😀
Csak vhol ennek a játéknak, rendszernek az a lényege, hogy SB-t nyerj.
Szal ha választhatnék, hogy zsinórban 5x SB-be jutunk, de mindig kikaptunk. Vagy 5 év alatt egy SB gőzelem és 4x 1/1...hát akkor inkább az utóbbi. 😀

Ha meg jah 10 év folyamatos WC vereség vagy 10 év folyamatos 1/1...hát jah ott nem kis különbség van, de, ha azt nézed akkor januárban mind2 csapat szurkolótábora boldogtalan valamint a következő szezonban mind2 fan-tábor szerint a saját csapata SB esélyes. 😀

Szal lényeg a léyneg tudtuk/tudjuk mi értékelni Reid-et meg megsirattuk mi már a szezon közben 😀 csak jah nyilvánvalóvá vált, hogy kell a változás és ezért örülünk, hogy elment.
több mint 13 éve
Azért én nem tudok a búcsújának teljes szívből örülni pláne így. Bízom benne jól alakul tovább az élete, és remélem a jövő évi első hazai meccsünkön még lesz egy méltó köszönetmondás!!!

Várjuk az utódotdande
Végre egy tisztességes hozzállás! Reid (és McNabb) több mint tíz évig tartotta magas (néha elit) szinten az Eaglest. Elismerés illeti a munkájáért, aki meg pocskondiázza annak rosszindulat nékül kívánom, hogy a fogcsikorgatós - és elkerülhetetlenül időnként keserű - szezonok alatt tanulja meg becsülni. Nem minden edző egy Belichik vagy Payton, de Reid nagyon kevéssel maradt el mögöttük. gyeek
Nem is szívesen olvasom vele kapcsolatban a Fire szót a közös megegyezéssel való távozásra nincs valami kifejezés? Az szebben mutatna 😛
több mint 13 éve
manbearpig Philadelphia Eagles 497 — Eagles fan
Az utolsó két szezon ide vagy oda, azért emberileg mindenki szerette Philly-ben. Valahol ő még szerintem sikeres lesz, nálunk erre már nem sok esély volt. Itt most végleg lezárult az a korszak, amibe én és még szerintem itt a legtöbben beleszerettünk. Sok sikert neki.
több mint 13 éve
gyeek LSU Tigers 8 604 — Grady Judd fan
Azért én nem tudok a búcsújának teljes szívből örülni pláne így. Bízom benne jól alakul tovább az élete, és remélem a jövő évi első hazai meccsünkön még lesz egy méltó köszönetmondás!!!

Várjuk az utódotdande
Végre egy tisztességes hozzállás! Reid (és McNabb) több mint tíz évig tartotta magas (néha elit) szinten az Eaglest. Elismerés illeti a munkájáért, aki meg pocskondiázza annak rosszindulat nékül kívánom, hogy a fogcsikorgatós - és elkerülhetetlenül időnként keserű - szezonok alatt tanulja meg becsülni. Nem minden edző egy Belichik vagy Payton, de Reid nagyon kevéssel maradt el mögöttük.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Sorry. Én sajnálom az öreg rozmárt. Hiányozni fog...
több mint 13 éve

Várjuk az utódot
több mint 13 éve
nem lesz több rap a QB-kről 😕eaglesmcnabb
És holnap utoljára fogja mondani, hogy Time's yours.
Stílusos lenne, hogy megkérdeznék üzen-e vmit a Philadelphia Eagles következő HC-ának...igen...Time's yours. 😀
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 701 — je suis poloska
nem lesz több rap a QB-kről 😕

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!