Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
Jon Gruden én amúgy is őt szetetném ha Tampában sikerült hátha itt is... ja nem mert egy a baj mi a Philadelphia Eagles vagyunk 😛 mondjuk ő már Folest id elég jól ismeri az sem hátrány.
több mint 13 éve
jó a média dolga ez,a szurkolók meg mindenhol hálátlanok
több mint 13 éve
Kellynek pont kellemes az eagles ,nem egy nulla csapatot kapna,az oline is gyors emberekből áll (mégha olyan is)van jó wr állomány,2 faszányos futó,FA pénz,top4 draft,jó FOJanek+gyökér és vérszívó szurkolók, média...minden edző álma (:
több mint 13 éve
GSN Tweetje: Mike Freeman infói szerint bármennyire is hangoztatja, hogy nem szeretne visszatérni,Jon Gruden nyitott interjúkra a HC-t kereső csapatokkal
több mint 13 éve
Ron Rivera DC-nek? Hátha kirúgják Carolinaból.Shawn84NEM RÚGJÁK KI
több mint 13 éve
Kellynek pont kellemes az eagles ,nem egy nulla csapatot kapna,az oline is gyors emberekből áll (mégha olyan is)van jó wr állomány,2 faszányos futó,FA pénz,top4 draft,jó FO
több mint 13 éve
Ron Rivera DC-nek? Hátha kirúgják Carolinaból.
több mint 13 éve
Egyetemi edző. Azok úgy általában minden évben új csapatot építenek. Támadó szempontból nagy nyereség lehet. de persze benne van a bust lehetőség is. De mondjatok olyan edzőt aki tutira jó lesz és ezer százalék hogy PO csapatot csinál jövőre, meg 3 éven belül Sb-t nyer.Gondolom azért, mert ezek mán Andy szavai 😀www.nfl.com/news/story/0ap1000000118990/article/andy-reid-told-hes-out-as-philadelphia-eagles-coachJó reggelt ember miről beszélünk kb 12 órája 😉 😛 vagy ezt most miért másolta ide be csak nagy buzgalmadban?dande
respect, 14 év az 14 év.Amadeus91
Mondjuk ahogy látom ez a cikk is tegnapi már 😀 Akkor nem tudom.
Egyébként Chip Kelly miért is lenne jó nekünk? Vagy úgy gondoljuk, hogy a draftot, FA igazolásokat stb ezúttal nem a HC csinálja majd, ő csak edzősködjön? Vagy mennyire ért ez az ember a csapatépítéshez úgy általában?Eazzy
több mint 13 éve
Gondolom azért, mert ezek mán Andy szavai 😀www.nfl.com/news/story/0ap1000000118990/article/andy-reid-told-hes-out-as-philadelphia-eagles-coachJó reggelt ember miről beszélünk kb 12 órája 😉 😛 vagy ezt most miért másolta ide be csak nagy buzgalmadban?dande
Mondjuk ahogy látom ez a cikk is tegnapi már 😀 Akkor nem tudom.
Egyébként Chip Kelly miért is lenne jó nekünk? Vagy úgy gondoljuk, hogy a draftot, FA igazolásokat stb ezúttal nem a HC csinálja majd, ő csak edzősködjön? Vagy mennyire ért ez az ember a csapatépítéshez úgy általában?
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
www.nfl.com/news/story/0ap1000000118990/article/andy-reid-told-hes-out-as-philadelphia-eagles-coachJó reggelt ember miről beszélünk kb 12 órája 😉 😛 vagy ezt most miért másolta ide be csak nagy buzgalmadban?
több mint 13 éve
www.nfl.com/news/story/0ap1000000118990/article/andy-reid-told-hes-out-as-philadelphia-eagles-coachrespect, 14 év az 14 év.
több mint 13 éve
de nekünk nem 1-2 FA kell hozzá...Náluk is hasonló volt a helyzet. Ryanre én is gondoltam, meg Monte Kiffinre is.
kéne ugye NT,OLB 2db,és persze cserék=6ember és plusz a secondary... valamint el kéne cserélni,cutolni egy rakat embert...Janek
több mint 13 éve
de nekünk nem 1-2 FA kell hozzá...kéne ugye NT,OLB 2db,és persze cserék=6ember és plusz a secondary... valamint el kéne cserélni,cutolni egy rakat embert...
több mint 13 éve
Látom Ryan népszerű választás lenne. 😊

több mint 13 éve
Nem tudom mi lesz Rex Ryannel, de DC-nek ő szuper lenne. 43 és 34-ben is jártas, hibrid sémát lehetne vele játszani. Az ő hátránya, hogy rövid távú megoldás lenne, mert ha jó védelmet építene (elég valószínű), akkor rövidesen továbbállna HC-nek.3-4re nem igazán van emberünk...JanekDe akik szóba jöttek edzők, mind 3-4 es védelemmel játszottak ha jól emlékszem. Kelly tuti, Gruden is ha jól emlékszem. Másról meg nem volt szó komolyabban.Shawn84

több mint 13 éve
Csak ott volt egy Wade Phillips akinek egy kicsit rutinos DC.és ha ez sikerülne akkor is ott lenne a harmatos secJanekHoustonban az átállással meg 1-2 FA igazolással megoldották azt a problémát. Már első évben.Shawn84
Ha Rex Ryan jönne, akkor felőlem mehetnénk 3-4-be, mert Ő van akkor zseni, h megoldja.
több mint 13 éve
és ha ez sikerülne akkor is ott lenne a harmatos secJanekHoustonban az átállással meg 1-2 FA igazolással megoldották azt a problémát. Már első évben.
több mint 13 éve
és ha ez sikerülne akkor is ott lenne a harmatos sec
több mint 13 éve
Meglátjuk. Az igazi 3-4-hez kéne egy jó NT, ami pillanatnyilag nincs. Dixonnal ne idegesítsetek, mint NT 😊A védelem szerintem jelentős átalakításra szorul. Kezdjük egy normális DC-vel akinek van elképzelése és elég keménykezű ahhoz, hogy működőképes csapatrészt faragjon ebből a puhány brigádból (tisztelet a kevés kivételnek).Még egy dolog. 3-4 re átállunk vagy nem? Az ugyanis sok mindent eldönt majd. Meg érdemes e vagy nem. Ha netán átállunk ki alkalmas oda is.Shawn84
Főleg a secondaryt kéne megpiszkálni. Legszívesebben az egész kezdősort lecserélném ott. Nem lehet 4 olyan játékossal kiállni, akik nem tudnak (vagy épp nincs kedvük) normálisan szerelni, és két év után is többnyire tanácstalanul bámulnak egymásra, ha passzvédekezésről van szó (33 passzolt TD-t kaptunk idén, természetesen vezetjük a ligát). Egy offseason erre kevés lesz, úgyhogy azt várom, hogy először legalább a kezdő DB-k felét lecseréljük. Ez lehet 1-1 safety és CB, 2 safety, nekem tökmindegy.
DRC-ról annyit, hogy az után kezdett el jobban játszani, miután a Bucs elleni meccs előtt Reid megfenyegette, hogy ki fog kerülni a kezdőből, ha nem teszi rendesen oda magát. Gratulálok a profi felfogásához, ha egy 5 éve profi játékosnak ez kell, hogy hajlandó legyen normálisan játszani. (Mondanom sem kell mi történt volna JJ alatt egy ilyen játékossal.) Ez nálam veteránminimumot ér.
BleedingGreen
NT: drafton lesznek NT prospectek természetesen, Star, Hankins, Jesse Williams jut eszembe talán.
Cox, Jenkins lenne DE, ők rendben lennének ott szvsz.
ILB meglenne: Kendricks és Ryans (szegény megint 34-be kerülne)
OLB: a Graham, Cole párost meg lehetne próbálni, bár szerintem ők jobbak 43 DE-ként. Colenak talán le kellene adni, hogy gyorsabb legyen, 30 felett ez szokott még valamit segíteni.

több mint 13 éve
Mondjuk Kellynél ahogy hallom nem a védelem dominált.Ryans is azért jött mert a 3-4ben nem érezte jól magát.
Szvsz Cole sem lenne jó,max Cox Jenkins.
több mint 13 éve
3-4re nem igazán van emberünk...JanekDe akik szóba jöttek edzők, mind 3-4 es védelemmel játszottak ha jól emlékszem. Kelly tuti, Gruden is ha jól emlékszem. Másról meg nem volt szó komolyabban.
több mint 13 éve
A védelem szerintem jelentős átalakításra szorul. Kezdjük egy normális DC-vel akinek van elképzelése és elég keménykezű ahhoz, hogy működőképes csapatrészt faragjon ebből a puhány brigádból (tisztelet a kevés kivételnek).Még egy dolog. 3-4 re átállunk vagy nem? Az ugyanis sok mindent eldönt majd. Meg érdemes e vagy nem. Ha netán átállunk ki alkalmas oda is.
Főleg a secondaryt kéne megpiszkálni. Legszívesebben az egész kezdősort lecserélném ott. Nem lehet 4 olyan játékossal kiállni, akik nem tudnak (vagy épp nincs kedvük) normálisan szerelni, és két év után is többnyire tanácstalanul bámulnak egymásra, ha passzvédekezésről van szó (33 passzolt TD-t kaptunk idén, természetesen vezetjük a ligát). Egy offseason erre kevés lesz, úgyhogy azt várom, hogy először legalább a kezdő DB-k felét lecseréljük. Ez lehet 1-1 safety és CB, 2 safety, nekem tökmindegy.
DRC-ról annyit, hogy az után kezdett el jobban játszani, miután a Bucs elleni meccs előtt Reid megfenyegette, hogy ki fog kerülni a kezdőből, ha nem teszi rendesen oda magát. Gratulálok a profi felfogásához, ha egy 5 éve profi játékosnak ez kell, hogy hajlandó legyen normálisan játszani. (Mondanom sem kell mi történt volna JJ alatt egy ilyen játékossal.) Ez nálam veteránminimumot ér.
BleedingGreen
több mint 13 éve
A védelem szerintem jelentős átalakításra szorul. Kezdjük egy normális DC-vel akinek van elképzelése és elég keménykezű ahhoz, hogy működőképes csapatrészt faragjon ebből a puhány brigádból (tisztelet a kevés kivételnek).Főleg a secondaryt kéne megpiszkálni. Legszívesebben az egész kezdősort lecserélném ott. Nem lehet 4 olyan játékossal kiállni, akik nem tudnak (vagy épp nincs kedvük) normálisan szerelni, és két év után is többnyire tanácstalanul bámulnak egymásra, ha passzvédekezésről van szó (33 passzolt TD-t kaptunk idén, természetesen vezetjük a ligát). Egy offseason erre kevés lesz, úgyhogy azt várom, hogy először legalább a kezdő DB-k felét lecseréljük. Ez lehet 1-1 safety és CB, 2 safety, nekem tökmindegy.