Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
Kirúgták Reidet.berger90Tudjuk. Már pezsgőt is bontottunk. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Hmm...fura lesz majd úgy Eagles meccset nézni, hogy nem lesz ott az öreg. Meg a semmitmondó sajtó"tájékoztatói" tökjók voltak. 😀
Kössz mindent Andy!
Visszarakta az NFL-térképre Philadelphiát.
több mint 13 éve
hivatalosMegkérdeztem volna, hogy geci dolog lenne-e like-olni, de mire oda kattintottam már ketten rá is nyomtak... 😀
www.nfl.com/news/story/0ap1000000118990/article/andy-reid-fired-by-philadelphia-eaglesKampman
több mint 13 éve
hivatalosJó hír, sok sikert neki az életben, és köszönünk mindent!
www.nfl.com/news/story/0ap1000000118990/article/andy-reid-fired-by-philadelphia-eaglesKampman
több mint 13 éve
hivataloswww.nfl.com/news/story/0ap1000000118990/article/andy-reid-fired-by-philadelphia-eagles
több mint 13 éve
Andy 7főn találkozik Lurie-val. Besírnék, ha maradna. 😀 Newman akkor még jobban berúgna sztem. 😀 BébéHonnan tudod, hogy iszok egyáltalán szilveszterkor? (na jó iszok, ismersz 😀 )
több mint 13 éve
elnéztem, bocsánat| már a frisco is vezet 😕 | mustaineAz miért baj?
Legrosszabb esetben is csak 4.ek lehetünk. Ha jól tudom. Bébé
több mint 13 éve
| már a frisco is vezet 😕 | mustaineAz miért baj?
Legrosszabb esetben is csak 4.ek lehetünk. Ha jól tudom.
több mint 13 éve
kell egy fiatal HC, aki kihozza a maxot a srácokból, Todd és Peters felépül deseannal az élen, jön Bowe + Byrd, hozunk valakit aso helyett és jó lesz. 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Nah, hát köszönjük Reid bácsi, kicsit hiányozni fog a dagadt pofikája, de összességében akármennyire is jó edző, itt már nem tudott megújulni. Sok sikert Andy!
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Howard Mudd said when he grabbed Andy's arm coming up the tunnel, he said, "I'm sorry, my friend." :/Reid nem érdemelt ilyen búcsút, (se mint utsó meccs, sem mint utsó szezon) de legalább senkiben nem marad az-az érzés, hogy jobb lenne megtartani (Pl. egy WC vereség után), mert rendre szállítja a PO-t.
több mint 13 éve
M&M is búcsozkodik:"We've had quite a run. Only regret I have is not winning that game in Jacksonville (ott volt a 2004-es SB.)"
"Marry also said NFC title loss to Arizona sticks in his craw."
Azért Marty se volt olyan rossz (csak egyszerűen már évek óta el akarom küldeni 😀 ). Az utóbbi időben rendre döntöttük a franchise rekordokat a vezetésével. (Csak néha a RedZone-ban megakadtunk. 😀 )
több mint 13 éve
I’m told Reid and Lurie are expected to meet at 10, press conference around noon to announce Reid’s firing.Szóval mindenki nyugodtan, boldogan mehet majd szilveszterezni. 😀 (délután 4kor találkoznak, sajtótájékoztató 6kor lesz)
több mint 13 éve
Kikaptunk, tehát még a drafthelyünk is megmaradt és a Giants sem jutott playoffba, így kell ezt csinálni. 😀Még pár óra. :cool:
És remélhetőleg eljön a várva várt pillanat, végre kirúgjuk Reidet. (mióta várom már én ezt... 😛 )Newman

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Szar idény után örülünk. Rohadtul nem akarok több ilyet átélni. Jövő héten kezdődhet az új korszak.
több mint 13 éve
Hajrá Raiders és akkor meglesz a 3. hely a drafton. 4 éve azért szorítottunk a Raiders győzelemért, hogy PO-ba jussunk.
Változik a világ. 😀
Andy 7főn találkozik Lurie-val. Besírnék, ha maradna. 😀 Newman akkor még jobban berúgna sztem. 😀
több mint 13 éve
Kikaptunk, tehát még a drafthelyünk is megmaradt és a Giants sem jutott playoffba, így kell ezt csinálni. 😀És remélhetőleg eljön a várva várt pillanat, végre kirúgjuk Reidet. (mióta várom már én ezt... 😛 )
több mint 13 éve
Jó én mindig pesszimista vagyok.2013-as menetrend:sima 14-2Janek
Otthon: Bears, Lions Chiefs, Chargers, Cards
Idegenben: Packers, Vikings, Broncos, Raiders, Panthers
10-6 😀 Bébé
több mint 13 éve
2013-as menetrend:sima 14-2
Otthon: Bears, Lions Chiefs, Chargers, Cards
10-6 😀 Bébé
több mint 13 éve
2013-as menetrend:Otthon: Bears, Lions Chiefs, Chargers, Cards
10-6 😀
több mint 13 éve
két kezed elég hozzá szerintem 😀meglátszott ebben az évben ki az igazi eagles fan mert ezt aki végignézte az nem normális JanekAz idény elején akartam egy számlálást kezdeni mennyien vagyunk, mint anno a Packers topicban lehet, hogy most kéne 😛?dande
több mint 13 éve
Nem láttam ezt az utsó meccset. Az eredmény alapján nem hiszem, hogy be fogom pótolni. 😀Elég annyi, hogy a csapat "méltóképpen" búcsúztatta Reidet. Még egy csoport rivális ellen sem voltak képesek még minimális mértékben sem odatenni magukat. Shady csinált egy-két szép dolgot, többnyire az OL segítsége nélkül persze.
Bébé

több mint 13 éve
meglátszott ebben az évben ki az igazi eagles fan mert ezt aki végignézte az nem normális JanekAz idény elején akartam egy számlálást kezdeni mennyien vagyunk, mint anno a Packers topicban lehet, hogy most kéne 😛?