Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
Lovie Smith-hez mit szólnátok? Én jobban örülnék neki, mint egy egyetemi edzőnek, ráadásul rendbe rakná a D#-t ismustaineViszont az O#-hez nem nagyon ért. Cutlernek pl. az elmúlt időszakban 3-4 különböző OC-je volt a Bearsnél. 😀
Én 2 éve mondogatom haveromnak, hogy ki kéne már baszni Chicagoból. Ennek ma jött el az ideje. Rettenetes látvány volt néha a partvonal mellett. (teljes tanácstalanság és társai..sztem HC-nak gyengébb mint Reid...persze voltak jó évei)

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Lovie Smith-hez mit szólnátok? Én jobban örülnék neki, mint egy egyetemi edzőnek, ráadásul rendbe rakná a D#-t ismustaineCsak DC-nek. De annak jó.
több mint 13 éve
Lovie Smith-hez mit szólnátok? Én jobban örülnék neki, mint egy egyetemi edzőnek, ráadásul rendbe rakná a D#-t is
több mint 13 éve
A csapatát nem bírom. A TCU-t soha nem kedveltem, de elismerem hogy jó edző. Viszont nem tartom olyan sokra mint a már felsorolt egyetemi edzőket. Viszont el kell ismernem, hogy az ő rendszere nfl-ben is jó lehet akár.Mi a véleményed Petersenről?BlitzHawkÉrtem, akkor NCAA-ből maximum Kelly? Róla még mindig azt gondolom, hogy a legjobb választás lenne. Rajta kívül vagy hozzá hasonlóan jónak tartom Chris Petersent. Bár nem tudom, hogy őt meg keresné-e az Eagles Fo.BlitzHawkMás jó edző is van ott. Csak épp nem annyira népszerűek jelenleg a pletykarovatokban. Pl Art Briles is nagy offense mágus. Egyetemről coordinátornak tudok elképzelni még embereket idén.Shawn84
több mint 13 éve
Mi a véleményed Petersenről?Értem, akkor NCAA-ből maximum Kelly? Róla még mindig azt gondolom, hogy a legjobb választás lenne. Rajta kívül vagy hozzá hasonlóan jónak tartom Chris Petersent. Bár nem tudom, hogy őt meg keresné-e az Eagles Fo.BlitzHawkMás jó edző is van ott. Csak épp nem annyira népszerűek jelenleg a pletykarovatokban. Pl Art Briles is nagy offense mágus. Egyetemről coordinátornak tudok elképzelni még embereket idén.Shawn84
több mint 13 éve
Értem, akkor NCAA-ből maximum Kelly? Róla még mindig azt gondolom, hogy a legjobb választás lenne. Rajta kívül vagy hozzá hasonlóan jónak tartom Chris Petersent. Bár nem tudom, hogy őt meg keresné-e az Eagles Fo.BlitzHawkMás jó edző is van ott. Csak épp nem annyira népszerűek jelenleg a pletykarovatokban. Pl Art Briles is nagy offense mágus. Egyetemről coordinátornak tudok elképzelni még embereket idén.
több mint 13 éve
Értem, akkor NCAA-ből maximum Kelly? Róla még mindig azt gondolom, hogy a legjobb választás lenne. Rajta kívül vagy hozzá hasonlóan jónak tartom Chris Petersent. Bár nem tudom, hogy őt meg keresné-e az Eagles Fo.
több mint 13 éve
Mint már írták egyszer Miamiban leszerepelt. Bamában meg az ország legjobb egyetemi csapatának edzője. Kb ameddig csak akar. Baromi sok pénzért. Nem mindig éri meg az NFL-be átruccanni. Neki nagyon sok veszítenivalója van.Azért ez NFL, egy másik szint, egy új kihívás. Nem nagyon próbálkozik nála senki? Vagy keresték már meg?Saban? Ő teljesen esélytelen?Hülye lenne eljönni a Bamától. Shawn84
BlitzHawk
Amúgy ha ő érkezne gondolom azt nem bánnátok. 😊BlitzHawk
több mint 13 éve
Bár tény és való, hogy ő kisebb fajta isten Alabamában. 😊
több mint 13 éve
Azért ez NFL, egy másik szint, egy új kihívás. Nem nagyon próbálkozik nála senki? Vagy keresték már meg?Saban? Ő teljesen esélytelen?Hülye lenne eljönni a Bamától. Shawn84
BlitzHawk
Amúgy ha ő érkezne gondolom azt nem bánnátok. 😊
több mint 13 éve
Nehéz időszakot élt-él meg! A gyereke halálát saját apai kudarcának érezhette, a csapat kritikán aluli teljesítménye, és most a megszokott 14 év hátrahagyása...Remélem már a következő szezonban edzőként fog tudni dolgozni, és kívánom Neki, találjon sok örömöt a leendő munkájában, legyen sikeres!
Az új csapatával SB nyerne, akkor azért persze, morognék a bajszom alatt... 😀
több mint 13 éve
Saban? Ő teljesen esélytelen?Szerintem hülye lenne eljönni a Bamától. Most van karrierje csúcsán és NFL-ben meg már egyszer leszerepelt(nem jött ki a lépés) Nagyon bírnám ha jönne, de egyelőre szó sincs róla.
BlitzHawk

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Saban? Ő teljesen esélytelen?Hülye lenne eljönni a Bamától.
BlitzHawk
több mint 13 éve
Saban? Ő teljesen esélytelen?
több mint 13 éve
JDR?Őt max DC-nek de ugyan azért nem fog eljönni.
szerintem elég jól dolgozik a broncosnál.Janek
több mint 13 éve
JDR?szerintem elég jól dolgozik a broncosnál.
több mint 13 éve
Ezt most találtam közben, itt feldobnak pár nevet:www.nfl.com/videos/auto/0ap2000000118005/Chip-Kelly-to-NFL
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
soha senki nem nyert két csapattal.Ettől kicsit én is tartok. Gruden már megmutatta, de kérdés, hogy tudna e újból megújulni. (ez mondjuk minden egykori HC-ra igaz)
Szerintem Gruden már nem való vissza az NFL-be túl rég kiesett belőleJanek
Kelly amúgy tényleg jó lenne az O# miatt. Reid/MM lemeze már csak ismétlődött..és ahogy írta más is megvan az alapanyag az ő stratégiájához. Kérdés, hogy mi történne a védelemmel. JJ óta mélyrepülésben ez a csapatrész...nagyon kellene egy jó szakember DC-nek.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Azért kérdeztem, mert azért akadnak itt az NFL-ben tapasztalt OC-k pl. Nem lenne jobb mondjuk onnan nézelődni? 😀 Chip Kelly még tudtommal semmilyen módon nem volt NFL-el kapcsolatban nem?EazzyRick Dennison (Hou, OC)nálam simán jó, vagy Greg Roman (SF,OC)és Mike Zimmer (CIN, DC) is frankón hangzik.
több mint 13 éve
soha senki nem nyert két csapattal.Neveket szeretnék hallani. Akikről még nem volt szó, és szerinted/szerintetek alkalmas lenne és van is rá esély.
Szerintem Gruden már nem való vissza az NFL-be túl rég kiesett belőleJanek
több mint 13 éve
Azért kérdeztem, mert azért akadnak itt az NFL-ben tapasztalt OC-k pl. Nem lenne jobb mondjuk onnan nézelődni? 😀 Chip Kelly még tudtommal semmilyen módon nem volt NFL-el kapcsolatban nem?
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
soha senki nem nyert két csapattal.Szerintem Gruden már nem való vissza az NFL-be túl rég kiesett belőle
több mint 13 éve
Jon Gruden én amúgy is őt szetetném ha Tampában sikerült hátha itt is... ja nem mert egy a baj mi a Philadelphia Eagles vagyunk 😛 mondjuk ő már Folest id elég jól ismeri az sem hátrány.dande+ van tapasztalata egy majdnem kész csapatból SB győztest csinálni. Lásd Oklandből Tampába.
több mint 13 éve
Kelly imádja ezt 😀 Nagy dumás a faszi.Kellynek pont kellemes az eagles ,nem egy nulla csapatot kapna,az oline is gyors emberekből áll (mégha olyan is)van jó wr állomány,2 faszányos futó,FA pénz,top4 draft,jó FOJanek+gyökér és vérszívó szurkolók, média...minden edző álma (:Mardel