BOWLDOG ÚJ ÉVET! 18 órától NCAA playoff-tripla az Arena4-en!

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 300 — Eagles fan
Lovie Smith-hez mit szólnátok? Én jobban örülnék neki, mint egy egyetemi edzőnek, ráadásul rendbe rakná a D#-t ismustaine
Viszont az O#-hez nem nagyon ért. Cutlernek pl. az elmúlt időszakban 3-4 különböző OC-je volt a Bearsnél. 😀
Én 2 éve mondogatom haveromnak, hogy ki kéne már baszni Chicagoból. Ennek ma jött el az ideje. Rettenetes látvány volt néha a partvonal mellett. (teljes tanácstalanság és társai..sztem HC-nak gyengébb mint Reid...persze voltak jó évei)

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Lovie Smith-hez mit szólnátok? Én jobban örülnék neki, mint egy egyetemi edzőnek, ráadásul rendbe rakná a D#-t ismustaine
Csak DC-nek. De annak jó.
több mint 13 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
Lovie Smith-hez mit szólnátok? Én jobban örülnék neki, mint egy egyetemi edzőnek, ráadásul rendbe rakná a D#-t is

több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Mi a véleményed Petersenről?BlitzHawk
Nem tudom találkoztál-e már a topiccal, de itt is találhatóak hasznos gondolatok a témában 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Értem, akkor NCAA-ből maximum Kelly? Róla még mindig azt gondolom, hogy a legjobb választás lenne. Rajta kívül vagy hozzá hasonlóan jónak tartom Chris Petersent. Bár nem tudom, hogy őt meg keresné-e az Eagles Fo.BlitzHawk
Más jó edző is van ott. Csak épp nem annyira népszerűek jelenleg a pletykarovatokban. Pl Art Briles is nagy offense mágus. Egyetemről coordinátornak tudok elképzelni még embereket idén.Shawn84
Mi a véleményed Petersenről?BlitzHawk
A csapatát nem bírom. A TCU-t soha nem kedveltem, de elismerem hogy jó edző. Viszont nem tartom olyan sokra mint a már felsorolt egyetemi edzőket. Viszont el kell ismernem, hogy az ő rendszere nfl-ben is jó lehet akár.
több mint 13 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
Értem, akkor NCAA-ből maximum Kelly? Róla még mindig azt gondolom, hogy a legjobb választás lenne. Rajta kívül vagy hozzá hasonlóan jónak tartom Chris Petersent. Bár nem tudom, hogy őt meg keresné-e az Eagles Fo.BlitzHawk
Más jó edző is van ott. Csak épp nem annyira népszerűek jelenleg a pletykarovatokban. Pl Art Briles is nagy offense mágus. Egyetemről coordinátornak tudok elképzelni még embereket idén.Shawn84
Mi a véleményed Petersenről?
több mint 13 éve
Más jó edző is van ott. Csak épp nem annyira népszerűek jelenleg a pletykarovatokban. Pl Art Briles is nagy offense mágus. Egyetemről coordinátornak tudok elképzelni még embereket idén.
több mint 13 éve
Értem, akkor NCAA-ből maximum Kelly? Róla még mindig azt gondolom, hogy a legjobb választás lenne. Rajta kívül vagy hozzá hasonlóan jónak tartom Chris Petersent. Bár nem tudom, hogy őt meg keresné-e az Eagles Fo.
több mint 13 éve
Saban? Ő teljesen esélytelen?
BlitzHawk
Hülye lenne eljönni a Bamától. Shawn84
Azért ez NFL, egy másik szint, egy új kihívás. Nem nagyon próbálkozik nála senki? Vagy keresték már meg?

Amúgy ha ő érkezne gondolom azt nem bánnátok. 😊BlitzHawk
Mint már írták egyszer Miamiban leszerepelt. Bamában meg az ország legjobb egyetemi csapatának edzője. Kb ameddig csak akar. Baromi sok pénzért. Nem mindig éri meg az NFL-be átruccanni. Neki nagyon sok veszítenivalója van.
több mint 13 éve
Bár tény és való, hogy ő kisebb fajta isten Alabamában. 😊
több mint 13 éve
BlitzHawk
Hülye lenne eljönni a Bamától. Shawn84
Azért ez NFL, egy másik szint, egy új kihívás. Nem nagyon próbálkozik nála senki? Vagy keresték már meg?

Amúgy ha ő érkezne gondolom azt nem bánnátok. 😊
több mint 13 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 862
Nehéz időszakot élt-él meg! A gyereke halálát saját apai kudarcának érezhette, a csapat kritikán aluli teljesítménye, és most a megszokott 14 év hátrahagyása...
Remélem már a következő szezonban edzőként fog tudni dolgozni, és kívánom Neki, találjon sok örömöt a leendő munkájában, legyen sikeres!
Az új csapatával SB nyerne, akkor azért persze, morognék a bajszom alatt... 😀
több mint 13 éve
BlitzHawk
Szerintem hülye lenne eljönni a Bamától. Most van karrierje csúcsán és NFL-ben meg már egyszer leszerepelt(nem jött ki a lépés) Nagyon bírnám ha jönne, de egyelőre szó sincs róla.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
BlitzHawk
Hülye lenne eljönni a Bamától.
több mint 13 éve
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 320 — Így remélem megfelelek nektek.....
JDR?
szerintem elég jól dolgozik a broncosnál.Janek
Őt max DC-nek de ugyan azért nem fog eljönni.
több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 690 — Apu ökölbeszorított keze
JDR?
szerintem elég jól dolgozik a broncosnál.

több mint 13 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 159 — No one likes us, cause no one like us
Ezt most találtam közben, itt feldobnak pár nevet:
 www.nfl.com/videos/auto/0ap2000000118005/Chip-Kelly-to-NFL

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
soha senki nem nyert két csapattal.

Szerintem Gruden már nem való vissza az NFL-be túl rég kiesett belőleJanek
Ettől kicsit én is tartok. Gruden már megmutatta, de kérdés, hogy tudna e újból megújulni. (ez mondjuk minden egykori HC-ra igaz)
Kelly amúgy tényleg jó lenne az O# miatt. Reid/MM lemeze már csak ismétlődött..és ahogy írta más is megvan az alapanyag az ő stratégiájához. Kérdés, hogy mi történne a védelemmel. JJ óta mélyrepülésben ez a csapatrész...nagyon kellene egy jó szakember DC-nek.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Azért kérdeztem, mert azért akadnak itt az NFL-ben tapasztalt OC-k pl. Nem lenne jobb mondjuk onnan nézelődni? 😀 Chip Kelly még tudtommal semmilyen módon nem volt NFL-el kapcsolatban nem?Eazzy
Rick Dennison (Hou, OC)nálam simán jó, vagy Greg Roman (SF,OC)és Mike Zimmer (CIN, DC) is frankón hangzik.
több mint 13 éve

Szerintem Gruden már nem való vissza az NFL-be túl rég kiesett belőleJanek
Neveket szeretnék hallani. Akikről még nem volt szó, és szerinted/szerintetek alkalmas lenne és van is rá esély.
több mint 13 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 159 — No one likes us, cause no one like us
Azért kérdeztem, mert azért akadnak itt az NFL-ben tapasztalt OC-k pl. Nem lenne jobb mondjuk onnan nézelődni? 😀 Chip Kelly még tudtommal semmilyen módon nem volt NFL-el kapcsolatban nem?

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 690 — Apu ökölbeszorított keze

Szerintem Gruden már nem való vissza az NFL-be túl rég kiesett belőle

több mint 13 éve
Jon Gruden én amúgy is őt szetetném ha Tampában sikerült hátha itt is... ja nem mert egy a baj mi a Philadelphia Eagles vagyunk 😛 mondjuk ő már Folest id elég jól ismeri az sem hátrány.dande
+ van tapasztalata egy majdnem kész csapatból SB győztest csinálni. Lásd Oklandből Tampába.
több mint 13 éve
Kellynek pont kellemes az eagles ,nem egy nulla csapatot kapna,az oline is gyors emberekből áll (mégha olyan is)van jó wr állomány,2 faszányos futó,FA pénz,top4 draft,jó FOJanek
+gyökér és vérszívó szurkolók, média...minden edző álma (:Mardel
Kelly imádja ezt 😀 Nagy dumás a faszi.