BOWLDOG ÚJ ÉVET! 18 órától NCAA playoff-tripla az Arena4-en!

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 13 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
 www.nfl.com/news/story/0ap1000000120633/article/arizona-cardinals-to-interview-andy-reid-mike-mccoy?module=News_CP

több mint 13 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
'13-as szezonbeli ellenfeleink:
Home: Dallas Cowboys, New York Giants, Washington Redskins, Chicago Bears, Detroit Lions, Kansas City Chiefs, San Diego Chargers, Arizona Cardinals

Away: Dallas Cowboys, New York Giants, Washington Redskins, Green Bay Packers, Minnesota Vikings, Denver Broncos, Oakland Raiders, Tampa Bay Buccaneers

első ránézésre könnyebbnek tűnik, mint az idei

több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Reid amúgy megy interjúzni Arizónába állítólag.Shawn84
Kolbot összekaparhatjamustaine
Jó vicc. Nem valószínű, hogy megkapja az állást, de ha igen anyázhat, hogy bazzeg minek kellett ezt ide hozni 😊
több mint 13 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
Reid amúgy megy interjúzni Arizónába állítólag.Shawn84
Kolbot összekaparhatja

több mint 13 éve
Reid amúgy megy interjúzni Arizónába állítólag.
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 321 — Így remélem megfelelek nektek.....
Vicket nagyon marasztalni akarják 😛 bár tudom akkor még mások voltak
több mint 13 éve
Nah az Eagles megerősítette, hogy jön interjúra:
- Dirk Koetter - Falcons OC
- Mike Nolan - Falcons DC
- Keith Armstrong - Falcons STBébé
Na ne bazzeg. A teljes Atlanta edzőkar?

Sarkisiant említette valaki. Na őt még bírom az egyetemi edzők közül. Bár inkább OC-ként tudnám elképzelni. HC-nek kicsit szerény.
több mint 13 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Nah az Eagles megerősítette, hogy jön interjúra:
- Dirk Koetter - Falcons OC
- Mike Nolan - Falcons DC
- Keith Armstrong - Falcons ST
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 321 — Így remélem megfelelek nektek.....
A legújabb:

https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/hmice5vsduczrcsphapj
Mike Nolan to interview for Philadelphia Eagles job
The Philadelphia Eagles are in the market for a new coach, and Mike Nolan is on their short list. The Atlanta Falcons defensive coordinator will interview with the team Friday.

Léci léci őt se tudom válogatós vagyok 😛
több mint 13 éve
Először is áldott új esztendőt mindenkinek!!!

Másodszor látom máshol is zajlanak az események néhol forradalmak😛

Lovie-t léci felejtsük el vele cseberből vederbe, remélem Lurieknak eszébe se jut.

Ugyanakkor nem nagyon értem ezt az interjúzgatást azt gondoltam már a háttérben rég elő van készítve minden egy telefon és kész 😛. Tévedtem illetve bíztam benne hamarabb felszáll a fehér füst. Azért remélem nem húzzuk sokáig de a gyors döntés nem megy a helyes döntés rovására.

GM csere nem lesz és egyenlőre úgy tűnik hosszú távon nem is lesz miért, legalábbis ebben bízunk.
több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 690 — Apu ökölbeszorított keze
GM csere nem lesz ugye?

több mint 13 éve
Semmi különös.
Hivatalosan még nem jön interjúra senki.
Lurie, Roseman és az elnök fog interjúztatni.
Az új HC-nek mindenről Lurie-nak kell jelenteni, de a futball döntésekbe továbbra sem szól bele.
És úgy képzeli el, hogy az új HC és a GM majd normálisan együtt tud dolgozni. Gondolom majd a HC személye után fog kiderülni, hogy kinél lesz a végső döntés joga.
A többi edző egyelőre marad a posztján. Mehetnek interjúzni oda ahova akarnak és mind1ik megkapja az esélyt h találkozzon az új HC-val.
több mint 13 éve
mi volt?

több mint 13 éve
Kis off: Heckert-et elküldték a Browns-tól.
több mint 13 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 159 — No one likes us, cause no one like us
Hol lehet követni?BlitzHawk
 www.philadelphiaeagles.com/

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
Hol lehet követni?
több mint 13 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 159 — No one likes us, cause no one like us
Na most kezdi.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
majd holnap megtudom, most muszáj menni inni. boldog új évet mindenkinek!
Szerk: Dirk Koetter, Falcons OC jön interjúra

több mint 13 éve
azért még behűtök egy sört hátha...

több mint 13 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 406 — Beware the Slim Reaper!
vajon mit mond Lurie 7kor?

Máris lenne új HC?
Vagy?
Vick cut?Janek
Gondolom évértékelő lesz. A délelőtt azt nyilatkozta Lurie, hogy azonnal megkezdik a HC keresést, de durva lenne, ha már meg is lenne. 😀

több mint 13 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063

Máris lenne új HC?
Vagy?
Vick cut?Janek
akkor már inkább egy aso csereüzletet 😊
több mint 13 éve

Máris lenne új HC?
Vagy?
Vick cut?

több mint 13 éve

Viszlát, Andy!

több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 300 — Eagles fan
Lovie Smith-hez mit szólnátok? Én jobban örülnék neki, mint egy egyetemi edzőnek, ráadásul rendbe rakná a D#-t ismustaine
Csak DC-nek. De annak jó.Shawn84
Ahogy szaporodnak a HC kirúgások úgy nő a potenciális DC jelöltek száma. Érdemes lenne idén megragadni ezt a lehetőséget. A DC-nek visszaállt JDR vagy WP is elég jó munkát végez.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 406 — Beware the Slim Reaper!
Értem, akkor NCAA-ből maximum Kelly? Róla még mindig azt gondolom, hogy a legjobb választás lenne. Rajta kívül vagy hozzá hasonlóan jónak tartom Chris Petersent. Bár nem tudom, hogy őt meg keresné-e az Eagles Fo.BlitzHawk
Steve Sarkisian neve merült még fel a napokban, mint B verzió. Természetesen csak újságírói spekuláció szintjén.

Lurie sajtótájékoztatóját magyar idő szerint 7-re halasztották. Reid nem lesz ott.