Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
'13-as szezonbeli ellenfeleink:Home: Dallas Cowboys, New York Giants, Washington Redskins, Chicago Bears, Detroit Lions, Kansas City Chiefs, San Diego Chargers, Arizona Cardinals
Away: Dallas Cowboys, New York Giants, Washington Redskins, Green Bay Packers, Minnesota Vikings, Denver Broncos, Oakland Raiders, Tampa Bay Buccaneers
első ránézésre könnyebbnek tűnik, mint az idei
több mint 13 éve
Jó vicc. Nem valószínű, hogy megkapja az állást, de ha igen anyázhat, hogy bazzeg minek kellett ezt ide hozni 😊Reid amúgy megy interjúzni Arizónába állítólag.Shawn84Kolbot összekaparhatjamustaine
több mint 13 éve
Reid amúgy megy interjúzni Arizónába állítólag.Shawn84Kolbot összekaparhatja
több mint 13 éve
Reid amúgy megy interjúzni Arizónába állítólag.
több mint 13 éve
Vicket nagyon marasztalni akarják 😛 bár tudom akkor még mások voltak
több mint 13 éve
Nah az Eagles megerősítette, hogy jön interjúra:Na ne bazzeg. A teljes Atlanta edzőkar?
- Dirk Koetter - Falcons OC
- Mike Nolan - Falcons DC
- Keith Armstrong - Falcons STBébé
Sarkisiant említette valaki. Na őt még bírom az egyetemi edzők közül. Bár inkább OC-ként tudnám elképzelni. HC-nek kicsit szerény.
több mint 13 éve
Nah az Eagles megerősítette, hogy jön interjúra:- Dirk Koetter - Falcons OC
- Mike Nolan - Falcons DC
- Keith Armstrong - Falcons ST
több mint 13 éve
A legújabb:Léci léci őt se tudom válogatós vagyok 😛
több mint 13 éve
Először is áldott új esztendőt mindenkinek!!!Másodszor látom máshol is zajlanak az események néhol forradalmak😛
Lovie-t léci felejtsük el vele cseberből vederbe, remélem Lurieknak eszébe se jut.
Ugyanakkor nem nagyon értem ezt az interjúzgatást azt gondoltam már a háttérben rég elő van készítve minden egy telefon és kész 😛. Tévedtem illetve bíztam benne hamarabb felszáll a fehér füst. Azért remélem nem húzzuk sokáig de a gyors döntés nem megy a helyes döntés rovására.
GM csere nem lesz és egyenlőre úgy tűnik hosszú távon nem is lesz miért, legalábbis ebben bízunk.
több mint 13 éve
Semmi különös. Hivatalosan még nem jön interjúra senki.
Lurie, Roseman és az elnök fog interjúztatni.
Az új HC-nek mindenről Lurie-nak kell jelenteni, de a futball döntésekbe továbbra sem szól bele.
És úgy képzeli el, hogy az új HC és a GM majd normálisan együtt tud dolgozni. Gondolom majd a HC személye után fog kiderülni, hogy kinél lesz a végső döntés joga.
A többi edző egyelőre marad a posztján. Mehetnek interjúzni oda ahova akarnak és mind1ik megkapja az esélyt h találkozzon az új HC-val.
több mint 13 éve
Kis off: Heckert-et elküldték a Browns-tól.
több mint 13 éve
Hol lehet követni?BlitzHawkwww.philadelphiaeagles.com/
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Hol lehet követni?
több mint 13 éve
Na most kezdi.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
majd holnap megtudom, most muszáj menni inni. boldog új évet mindenkinek!Szerk: Dirk Koetter, Falcons OC jön interjúra
több mint 13 éve
vajon mit mond Lurie 7kor?Gondolom évértékelő lesz. A délelőtt azt nyilatkozta Lurie, hogy azonnal megkezdik a HC keresést, de durva lenne, ha már meg is lenne. 😀
Máris lenne új HC?
Vagy?
Vick cut?Janek

több mint 13 éve
vajon mit mond Lurie 7kor?akkor már inkább egy aso csereüzletet 😊
Máris lenne új HC?
Vagy?
Vick cut?Janek
több mint 13 éve
vajon mit mond Lurie 7kor?Máris lenne új HC?
Vagy?
Vick cut?
több mint 13 éve
Ahogy szaporodnak a HC kirúgások úgy nő a potenciális DC jelöltek száma. Érdemes lenne idén megragadni ezt a lehetőséget. A DC-nek visszaállt JDR vagy WP is elég jó munkát végez.Lovie Smith-hez mit szólnátok? Én jobban örülnék neki, mint egy egyetemi edzőnek, ráadásul rendbe rakná a D#-t ismustaineCsak DC-nek. De annak jó.Shawn84

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Értem, akkor NCAA-ből maximum Kelly? Róla még mindig azt gondolom, hogy a legjobb választás lenne. Rajta kívül vagy hozzá hasonlóan jónak tartom Chris Petersent. Bár nem tudom, hogy őt meg keresné-e az Eagles Fo.BlitzHawkSteve Sarkisian neve merült még fel a napokban, mint B verzió. Természetesen csak újságírói spekuláció szintjén.
Lurie sajtótájékoztatóját magyar idő szerint 7-re halasztották. Reid nem lesz ott.