Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
Dande! Azt veszem észre, hogy pezsgőt bontanál ha már bejelentenék. 😕 Amúgy Kellyhez pont passzolna Vick..csak azt a kib@szott falat kell rendbe tenni előtte. Nem hiszem el, hogy nem látod. 😀Erről van valami újabb? Ez sztem csak az új HC-val való dolgok után dől el.dandeRyans áll ehhez a legközelebb...De még mindig távol van Dawk-tól. (Igaz tőle elég sokan nagyon távol vannak.)Főleg, ha nincs egy normális leader, aki magával húzná az embereket.És kiben látsz egy hangyányi lehetőséget is, hogy leader legyen? Van pár szájhős, de Dawk szintű valóban pályán is domináló játékos, akinek el is hiszik a társak, ha mond valamit, na az nincs nálunk. Senki.
Bébé
Eazzy
Pl itt van ez a vidi, hogy beszél Ő eleget:
www.youtube.com/watch?v=kqbpHdQ2atY
De a pályán azért nem hoz All-Pro szintet. Igaz a csapaton belül még így is Ő a király.
Csak mellé fel kéne vkinek nőni még D# oldalon.
O# oldalon meg jah kell vkiket keresni így, hogy Vick minden bizonnyal távozik.
Bébé

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Vick amúgy sem vezéregyéniség. Ezért is volt próbálkozás Shadyvel is, de ő sem az a hangadó. Colehoz még annyit, hogy nagyon látszott, hogy nagy hatással van rá Babin. Közös vadászatok..stb. Tuti Babin mosta ki az agyát. Nekem egész évben zavarta a szemem, hogy csak eső szándékig megy. Remélem észbe kap és jövőre megint egy jó szezont hoz. Ez kötelező is neki..mert ott liheg a nyakában Curry.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Huhh akkor vmire nagyon rosszul emlékeztem. 😀Azonban a PFF-nél még mindig elit a 4-3as DE-k között a futás elleni védelemben, szal ez alapján nem szarta le a dolgokat 😀Idén az 57. Trent a PFF-en futás ellen ha jól látom (az összes nyilvántartott 4-3DE között) Rataxes
De jah jövőre újra 110%-on pöröghetne. Bébé
Jah tényleg sztem B.Graham-el kevertem. Asszem róla olvastam azt, hogy futás ellen is nagyon jól muzsikál. Talán. 😀
több mint 13 éve
Mike Holmgren told @Edwerderespn he is willing to return to sidelines if some of the seven teams firing head coaches Monday have interest. Hát cseberből-vederbe esnénk. 😀
Ami nem biztos, hogy negatívum lenne. 😀
több mint 13 éve
Azonban a PFF-nél még mindig elit a 4-3as DE-k között a futás elleni védelemben, szal ez alapján nem szarta le a dolgokat 😀Idén az 57. Trent a PFF-en futás ellen ha jól látom (az összes nyilvántartott 4-3DE között)
De jah jövőre újra 110%-on pöröghetne. Bébé
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Erről van valami újabb? Ez sztem csak az új HC-val való dolgok után dől el.Ryans áll ehhez a legközelebb...De még mindig távol van Dawk-tól. (Igaz tőle elég sokan nagyon távol vannak.)Főleg, ha nincs egy normális leader, aki magával húzná az embereket.És kiben látsz egy hangyányi lehetőséget is, hogy leader legyen? Van pár szájhős, de Dawk szintű valóban pályán is domináló játékos, akinek el is hiszik a társak, ha mond valamit, na az nincs nálunk. Senki.
Bébé
Eazzy
De a pályán azért nem hoz All-Pro szintet. Igaz a csapaton belül még így is Ő a király.
Bébé
több mint 13 éve
Ryans áll ehhez a legközelebb...De még mindig távol van Dawk-tól. (Igaz tőle elég sokan nagyon távol vannak.)Főleg, ha nincs egy normális leader, aki magával húzná az embereket.És kiben látsz egy hangyányi lehetőséget is, hogy leader legyen? Van pár szájhős, de Dawk szintű valóban pályán is domináló játékos, akinek el is hiszik a társak, ha mond valamit, na az nincs nálunk. Senki.
Bébé
Eazzy
több mint 13 éve
edzőkeringővel kapcsolatban én is így vagyokAz eredménykényszer ami nem lehet egyszerű meg azért Reid öröksége az elmúlt két évet leszámítva.Elsődleges HC jelölt Kelly, de hajt rá a Browns is. Gondolom nehéz lenne választani. 😉GreengoJah ebben legalább jók vagyunk. Vonzóak vagyunk a HC jelöltek számára.
Lurie is kiemelte ezt. Nagyon jó fanbase, prime-time meccsek, a létesítmények a legjobbak között, jó, fiatal, tehetséges játékosok, nagyon jó tulaj és az egész FO, jó draftpick-ek és azért a játékosok is szívesen jöttek eddig ide. Igaz idén, hála az utóbbi 2 szezonnak lehet, hogy majd egy kicsit túl kell fizetni őket, meg végül is a bizonytalanba jönnek, de ettől függetlenül a HC-k számára sztem mi vagyunk az egyik legvonzóbb csapat.
Bébé
Ámúgy csak nekem van olyan érzésem, hogy az elmúlt éveket tekintve most van edzőkérdésben a legnagyobb égszakadás földindulás? Vagy csak azért gondolom így mert mi is benne vagyunk a sűrűjében😛 Reméljük újabb kb 14 évig utoljára.dande
több mint 13 éve
Az eredménykényszer ami nem lehet egyszerű meg azért Reid öröksége az elmúlt két évet leszámítva.Elsődleges HC jelölt Kelly, de hajt rá a Browns is. Gondolom nehéz lenne választani. 😉GreengoJah ebben legalább jók vagyunk. Vonzóak vagyunk a HC jelöltek számára.
Lurie is kiemelte ezt. Nagyon jó fanbase, prime-time meccsek, a létesítmények a legjobbak között, jó, fiatal, tehetséges játékosok, nagyon jó tulaj és az egész FO, jó draftpick-ek és azért a játékosok is szívesen jöttek eddig ide. Igaz idén, hála az utóbbi 2 szezonnak lehet, hogy majd egy kicsit túl kell fizetni őket, meg végül is a bizonytalanba jönnek, de ettől függetlenül a HC-k számára sztem mi vagyunk az egyik legvonzóbb csapat.
Bébé
Ámúgy csak nekem van olyan érzésem, hogy az elmúlt éveket tekintve most van edzőkérdésben a legnagyobb égszakadás földindulás? Vagy csak azért gondolom így mert mi is benne vagyunk a sűrűjében😛 Reméljük újabb kb 14 évig utoljára.
több mint 13 éve
Nekem Trent Coles is gyanús. Nagyon nem tette oda magát egész szezonban.Shawn84De egyszerűen róla is nehezem tom elképzelni. Az utóbbi 3-4 évben kurvára alul volt fizetve. Mindig kussolt, egy szót se szólt ez ügyben (pedig simán meg tudtam volna érteni).
Ellenben jah most végre megkapta a casht, amivel 2014-ig be van biztosítva a helye a csapatnál.
Babint az egyik legjobb barátját elküldték a csapatból, meg vmikor csak úgy otthagyta a DL-megbeszélést.
Szal igen, mire a végére értem...jah sztem is lehet T.Cole is benne van ebben. 😀 (ez elég illúzió-romboló).
Azonban a PFF-nél még mindig elit a 4-3as DE-k között a futás elleni védelemben, szal ez alapján nem szarta le a dolgokat 😀
De jah jövőre újra 110%-on pöröghetne.
több mint 13 éve
Elsődleges HC jelölt Kelly, de hajt rá a Browns is. Gondolom nehéz lenne választani. 😉GreengoJah ebben legalább jók vagyunk. Vonzóak vagyunk a HC jelöltek számára.
több mint 13 éve
Konklúzió: Dawkot a stábba.Főleg, ha nincs egy normális leader, aki magával húzná az embereket.És kiben látsz egy hangyányi lehetőséget is, hogy leader legyen? Van pár szájhős, de Dawk szintű valóban pályán is domináló játékos, akinek el is hiszik a társak, ha mond valamit, na az nincs nálunk. Senki.
Bébé
Eazzy
több mint 13 éve
Főleg, ha nincs egy normális leader, aki magával húzná az embereket.És kiben látsz egy hangyányi lehetőséget is, hogy leader legyen? Van pár szájhős, de Dawk szintű valóban pályán is domináló játékos, akinek el is hiszik a társak, ha mond valamit, na az nincs nálunk. Senki.
Bébé
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Nekem Trent Coles is gyanús. Nagyon nem tette oda magát egész szezonban.DRc ?😊 Ő azt mondja hogy Sas akar maradni mind1 mennyi pénzért. Valószínü hogy ő akkor bomlaszt 😀Petikievak01Lehet ezt csak az elterelés miatt mondta DRC. 😀
Amúgy Ő is akkor kapta össze magát, miután Reid megmondta neki, hogy ha nem játszik normálisan akkor leülteti a cserepadra. Szal ez mindent elmond a hozzáállásáról.
De amúgy jah csak vakon tudunk találgatni.
Nálam pl ott lenne Bell, Dunlap, Landri.
Nyilván nem mint bomlasztók, csak leszarják a dolgokat.
Bell-nek olyan szerződése van, hogy amikor az év elején kiderült, hogy nem lesz kezdő és nem fut Pro Bowl évet tudta, hogy ki fogjuk rúgni.
Dunlap ugyanúgy betolhatta a durcit. Neki már akkor is ki volt a fasza (le is nyilatkozta), amikor Bell-t idehoztuk, aztán végül mégis kezdő lett, de akkor is.
Landri megint csak nem örült a nyáron, amikor kiengedtük a FA piacra, arról nem is beszélve, ohgy senkinek se kellett.
Jekins-ről olyan jókat nyilatkoztak amikor eljött Cleveland-ből, hogy nem nézek ki belőle ilyenket.
De pl emlékezhetünk 2011-ben Jamaal Jackson-nak is a fasza ki volt, hogy Mudd Kelce-t nyomatta. Igaz Ő csak év elején egy nyilatkozatban mondta ezt, utána bekussolt, de az év hátralévő részében alap, hogy leszarta a dolgokat.
Ráadásul, ha szarul megy a csapatnak, akkor jóhogy kijönnek ezek. Főleg, ha nincs egy normális leader, aki magával húzná az embereket.
Bébé
több mint 13 éve
DRc ?😊 Ő azt mondja hogy Sas akar maradni mind1 mennyi pénzért. Valószínü hogy ő akkor bomlaszt 😀Petikievak01Lehet ezt csak az elterelés miatt mondta DRC. 😀
Amúgy Ő is akkor kapta össze magát, miután Reid megmondta neki, hogy ha nem játszik normálisan akkor leülteti a cserepadra. Szal ez mindent elmond a hozzáállásáról.
De amúgy jah csak vakon tudunk találgatni.
Nálam pl ott lenne Bell, Dunlap, Landri.
Nyilván nem mint bomlasztók, csak leszarják a dolgokat.
Bell-nek olyan szerződése van, hogy amikor az év elején kiderült, hogy nem lesz kezdő és nem fut Pro Bowl évet tudta, hogy ki fogjuk rúgni.
Dunlap ugyanúgy betolhatta a durcit. Neki már akkor is ki volt a fasza (le is nyilatkozta), amikor Bell-t idehoztuk, aztán végül mégis kezdő lett, de akkor is.
Landri megint csak nem örült a nyáron, amikor kiengedtük a FA piacra, arról nem is beszélve, ohgy senkinek se kellett.
Jekins-ről olyan jókat nyilatkoztak amikor eljött Cleveland-ből, hogy nem nézek ki belőle ilyenket.
De pl emlékezhetünk 2011-ben Jamaal Jackson-nak is a fasza ki volt, hogy Mudd Kelce-t nyomatta. Igaz Ő csak év elején egy nyilatkozatban mondta ezt, utána bekussolt, de az év hátralévő részében alap, hogy leszarta a dolgokat.
Ráadásul, ha szarul megy a csapatnak, akkor jóhogy kijönnek ezek. Főleg, ha nincs egy normális leader, aki magával húzná az embereket.
több mint 13 éve
Akkor biztos Havili bomlaszt vagy McBriar. 😂 😀DRc ?😊 Ő azt mondja hogy Sas akar maradni mind1 mennyi pénzért. Valószínü hogy ő akkor bomlaszt 😀Petikievak01Maclin meglepően aránylag nyíltan elmondja az öltözőbeli dolgokat:Azért jó lenne tudni, hogy kik lehetnek ezek. Gondolom Babin volt az egyik, még simán elképzelem ezt DRC-ról is, de pl nálam Aso egy intelligens ember benyomását keltette eddig mindig, ne hiszem, hogy Ő mondjuk bomlasztana. DeSean sokat ökörködik, de csapatot bomlasztani őt sem tudom elképzelni, meg Reidet is szerette azért. Vick szintén meglepő lenne, már jóval összeszedettebb fejben Atlanta és a börtön óta. Shady tuti nem. Cole megintcsak nagyon meglepő lenne nekem.
www.phillymag.com/eagles/2013/01/01/maclin-lack-of-respect-in-eagles-locker-room/
Pár srác nem igazán jött ki egymással. A csapategység nem volt meg igazán idén. (Meg gondolom tavaly sem.) Nem haltak meg egymásért a srácok. Nem volt meg a teljes tisztelet a másik irányában. Mondja, hogy persze elég sokan vannak és nem kedvelhet mindenki mindenkit, de a tisztelet meglehetne a másik irányába.
Vick is lenyilatkozta meccs után, hogy néha úgy érezte, bárcsak játszhatna egyszerre több poszton. Bébé
Csak DRC-re, Jenkinsre tudok gondolni. Felőlem mindkettő mehet is a csapattól nyugodtan.Eazzy
Elsődleges HC jelölt Kelly, de hajt rá a Browns is. Gondolom nehéz lenne választani. 😉Greengo
Akkor akik eddig szóba jöttek: Szinte a teljes Atlanta stáb, Kelly és a két Gruden. Lassan tök mindegy csak jó DC meg fantáziadós OC legyen.Akkor biztos Havili bomlaszt vagy McBriar. 😂 😀DRc ?😊 Ő azt mondja hogy Sas akar maradni mind1 mennyi pénzért. Valószínü hogy ő akkor bomlaszt 😀Petikievak01Maclin meglepően aránylag nyíltan elmondja az öltözőbeli dolgokat:Azért jó lenne tudni, hogy kik lehetnek ezek. Gondolom Babin volt az egyik, még simán elképzelem ezt DRC-ról is, de pl nálam Aso egy intelligens ember benyomását keltette eddig mindig, ne hiszem, hogy Ő mondjuk bomlasztana. DeSean sokat ökörködik, de csapatot bomlasztani őt sem tudom elképzelni, meg Reidet is szerette azért. Vick szintén meglepő lenne, már jóval összeszedettebb fejben Atlanta és a börtön óta. Shady tuti nem. Cole megintcsak nagyon meglepő lenne nekem.
www.phillymag.com/eagles/2013/01/01/maclin-lack-of-respect-in-eagles-locker-room/
Pár srác nem igazán jött ki egymással. A csapategység nem volt meg igazán idén. (Meg gondolom tavaly sem.) Nem haltak meg egymásért a srácok. Nem volt meg a teljes tisztelet a másik irányában. Mondja, hogy persze elég sokan vannak és nem kedvelhet mindenki mindenkit, de a tisztelet meglehetne a másik irányába.
Vick is lenyilatkozta meccs után, hogy néha úgy érezte, bárcsak játszhatna egyszerre több poszton. Bébé
Csak DRC-re, Jenkinsre tudok gondolni. Felőlem mindkettő mehet is a csapattól nyugodtan.Eazzy
Elsődleges HC jelölt Kelly, de hajt rá a Browns is. Gondolom nehéz lenne választani. 😉Greengo
több mint 13 éve
Akkor biztos Havili bomlaszt vagy McBriar. 😂 😀DRc ?😊 Ő azt mondja hogy Sas akar maradni mind1 mennyi pénzért. Valószínü hogy ő akkor bomlaszt 😀Petikievak01Maclin meglepően aránylag nyíltan elmondja az öltözőbeli dolgokat:Azért jó lenne tudni, hogy kik lehetnek ezek. Gondolom Babin volt az egyik, még simán elképzelem ezt DRC-ról is, de pl nálam Aso egy intelligens ember benyomását keltette eddig mindig, ne hiszem, hogy Ő mondjuk bomlasztana. DeSean sokat ökörködik, de csapatot bomlasztani őt sem tudom elképzelni, meg Reidet is szerette azért. Vick szintén meglepő lenne, már jóval összeszedettebb fejben Atlanta és a börtön óta. Shady tuti nem. Cole megintcsak nagyon meglepő lenne nekem.
Elsődleges HC jelölt Kelly, de hajt rá a Browns is. Gondolom nehéz lenne választani. 😉

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
DRc ?😊 Ő azt mondja hogy Sas akar maradni mind1 mennyi pénzért. Valószínü hogy ő akkor bomlaszt 😀Maclin meglepően aránylag nyíltan elmondja az öltözőbeli dolgokat:Azért jó lenne tudni, hogy kik lehetnek ezek. Gondolom Babin volt az egyik, még simán elképzelem ezt DRC-ról is, de pl nálam Aso egy intelligens ember benyomását keltette eddig mindig, ne hiszem, hogy Ő mondjuk bomlasztana. DeSean sokat ökörködik, de csapatot bomlasztani őt sem tudom elképzelni, meg Reidet is szerette azért. Vick szintén meglepő lenne, már jóval összeszedettebb fejben Atlanta és a börtön óta. Shady tuti nem. Cole megintcsak nagyon meglepő lenne nekem.
több mint 13 éve
Maclin meglepően aránylag nyíltan elmondja az öltözőbeli dolgokat:Azért jó lenne tudni, hogy kik lehetnek ezek. Gondolom Babin volt az egyik, még simán elképzelem ezt DRC-ról is, de pl nálam Aso egy intelligens ember benyomását keltette eddig mindig, ne hiszem, hogy Ő mondjuk bomlasztana. DeSean sokat ökörködik, de csapatot bomlasztani őt sem tudom elképzelni, meg Reidet is szerette azért. Vick szintén meglepő lenne, már jóval összeszedettebb fejben Atlanta és a börtön óta. Shady tuti nem. Cole megintcsak nagyon meglepő lenne nekem.
Csak DRC-re, Jenkinsre tudok gondolni. Felőlem mindkettő mehet is a csapattól nyugodtan.
több mint 13 éve
Pár pletyka:jmd csak maradjon is
- Úgy tűnik Jon Gruden marad az ESPN-nél.
- Eagles és Browns agresszívan fog Chip Kelly után menni. Valamint az Eagles listáján még magasan szerepel Jay Gruden (Bengals OC) és Bill O'Brien is (igaz most úgy tűnik, hogy Ő marad egyetemi HC)
- Josh McDaniels pedig marad a Pats-nél, szal idén nem lesz belőle HC.
Bébé
több mint 13 éve
Maclin meglepően aránylag nyíltan elmondja az öltözőbeli dolgokat:www.phillymag.com/eagles/2013/01/01/maclin-lack-of-respect-in-eagles-locker-room/
Vick is lenyilatkozta meccs után, hogy néha úgy érezte, bárcsak játszhatna egyszerre több poszton.
több mint 13 éve
Ez nagyon összetett dolog, és sokszor a mákon is múlik, hogy kiből lesz sikeres edző. Egy-két jól sikerült draft, jó edzői stáb, és akár egy igazából átlagos edző is vezethet diadalokhoz csapatokat, kb elég csak nagyon jó motivátornak lennie. (erős túlzással persze)Andy-re pl azért mondhatjuk nyugodtan rá, hogy kumma jó edző, mert 14 év alatt folyamatosan bizonyította ezt. Ezt egyből pótolni nem egyszerű, és nehezen is várható el. Lehet bárkinek egy jó éve, és rossz is. Meglátjuk.
Én abban bízom, hogy idén annyiszor szoptunk, hogy a balszerencsét egy időre úgy túltárgyaltuk, és sikerül beletenyerelnie Lurieéknak végre valami jóba 😀
ja és boldog BUÉK nektek my main men 😀
több mint 13 éve
Amúgy HC-vel kapcsolatos véleményem:Nagy ívben leszarom, hogy milyen OC, DC eredményei vannak. HC eredményeit kevésbé, bár az se igazán mérvadó. Főleg ha már több év eltelt az előző állása óta.
Ami egy HC-nál lényeges arra igazán úgyse lehet rálátásunk, valamint csak később fog kiderülni.
1999-ben Reid úgy lett HC nálunk, hogy előtte még koordinátor se volt sehol. Nem csak az NFL-ben, hanem még egyetemi szinten sem. HC tapasztalata se volt semmilyen szinten. Egyedül az utsó 2 Packers-ös évében volt assistant HC.
Ray Rhodes 1995-ben Super Bowl győztes DC-ként került hozzánk. Hosszú távon nem sült el jól dolog. Első évében év edzője díj, PO, WC győzelem.
1996-ban 10-6, PO, WC vereség. 1997-ben 6-9-1. 1998-ban pedig jött a teljes megsemmisülés, 3-13.
4 év alatt a mérleg: 29-34-1. 2 PO győzelem 1 vereség.
Egy évvel később GB HC-ként 8-8-as mérleg. Majd újra visszament DC-nek. A Seattle-nek Ő volt a DC-je amikor SB-be jutottak. És továbbra is azért Top10-es védelmeket rakott össze.
Buddy Ryan. Minden idők egyik legjobb védelmét rakta össze Chicago-ban. SB-t nyertek. DC-nek elit volt, de HC-nek korántsem. Wade Phillips HC-nek közepes vagy átlag alatti HC. De jelenleg Houston-ban elit védelmet rakott össze. Rex Ryan elit DC. HC-nek már nem igazán mondható annak.
John Harbaugh az egyetemen és az NFL-ben is szinte csak ST-coordinator volt. (Néha becsúszott egy TE- meg DB-coachozás) 2008-ban elment a Ravens-hez HC-nek. Enyhén szólva jól teszi a dolgát. 5 éve van ott, 5 PO. Minden évben legalább egy PO győzelem.
Ami inkább lényeges azon felül, hogy a HC tudja fejben összerakni a játékosokat meg az egész csapatösszhang meglegyen és jól irányítson mindent, az-az, hogy milyen stábot gyűjt maga köré.
Andy Reid 1999-es edzői stábja:
OC - Rod Dowhower
QB edző - Brad Childress
Később OC, majd HC.
RB edző - Ted Williams
Azóta is a csapatnál van. Felesleges kiemelni, hogy milyen jó munkát végez.
TE edző - Pat Shurmur
Azóta QBedző, OC és HC is volt.
WR edző - David Culley
Még mindig a csapatnál van. Ő is jó munkát végez.
OL edző - Juan Castillo
Mindenki tudja, hogy milyen jó munkát végzett. A labda mind2 oldalán. 😀
Off. Quality Control - Tom Melvin
Azóta is a csapatnál van. 2002 óta TE coach.
DC - Jim Johnson
No comment.
DL coach - Tommy Brasher
2005-ben vonult vissza, majd Reid idén Őt hívta vissza Washburn elküldése után.
LB coach - Ron Rivera
Azóta DC és HC lett. DC-nek elég jó.
DB coach - Leslie Frazier
Azóta DC és HC lett. Idén PO vezette a Vikingeket.
Def. Quality Control - Steve Spagnuolo
Azóta DC és HC is lett. SB győztes DC-ként.
ST edző - John Harbaugh
Sajnos az utóbbi időben, főleg D# oldalon nem érkeztek vmi jó posztedzők és ez meg is látszott.
Szal a lényeg, hogy nálam inkább OC-nél, DC-nél (valamint posztedzőknél - ha lesz már NFL-es tapasztalata) fog számítani a papír, hogy milyen eredményeket ért már el, mit tud felmutatni.
HC-nél nem izgat, hogy ha eddig csak a LS-eket edzette, mert oda teljesen más tulajdonságok, értékek kellenek, mint pl egy koordinátor munkához.
Plusz, ha jó stábot gyűjt maga köré, akkor az sok mindent kárpótol.
több mint 13 éve
Pár pletyka:- Úgy tűnik Jon Gruden marad az ESPN-nél.
- Eagles és Browns agresszívan fog Chip Kelly után menni. Valamint az Eagles listáján még magasan szerepel Jay Gruden (Bengals OC) és Bill O'Brien is (igaz most úgy tűnik, hogy Ő marad egyetemi HC)
- Josh McDaniels pedig marad a Pats-nél, szal idén nem lesz belőle HC.
több mint 13 éve
Mivel az Atlanta PO-ban van, úgy hírlik, hogy emiatt szerdán Atlantaba utaznak Lurie-ék.Nah az Eagles megerősítette, hogy jön interjúra:Na ne bazzeg. A teljes Atlanta edzőkar?Shawn84
- Dirk Koetter - Falcons OC
- Mike Nolan - Falcons DC
- Keith Armstrong - Falcons STBébé
Keith Armstrong:
A Rooney-szabály értelmében mindenképpen meg kell interjúvolni egy kisebbségi edzőt és Armstrong megfelel ennek.
47 éves, helyi gyerek, Philly-ben járt gimibe, Temple-re járt egyetemre.
Edzőként egyetemen főleg védelmi posztedző és ST-coach volt.
1994-ben került az NFL-be az Atlantahoz. 3 évid volt itt DB-coach.
1997-2000-ig Bears-nél ST-coach, 2001-2007-ig ugyanez a Miami-nál. Atlantában pedig 2008-tól tölti be ezt a posztot.
2008-ban 7. volt ez a csapatrész, 2009-ben 22., 2010-ben 3., 2011-ben 22., 2012-ben pedig 16.
Mike Nolan
53 éves, 2005-2008 között volt a SF HC-je. (mérlege: 18-37)
1987-ben került az NFL-be, LB edzőnek.
1993-ben lett először DC. 7 különböző csapat DC-je volt már.
Idén a Falcons kapta az 5. legkevesebb pontot az NFL-ben (18,7)
DC-nek jóféle, de a 49ers-nél nagyon nem jöttek össze a dolgok.
De hát Belichick-et és kirúgták annó a Browns-ból (első állása HC-ként, 36-44) aztán tanult a dolgokból, 5 évvel később újra HC lett a Pats-nél és ott elért pár kisebb sikert.
Dirk Koetter
53 éves, 2007-ben került az NFL-be és 5 évig volt a Jax OC-je, majd 2012-ben lett a Falcons OC-je.
Az egyetemen 9 évig volt HC. (1998-2000: Boise State, 2001-2006: Arizona State) Mérlege 66-44 Bowl-okon 4 győzelem 2 vereség.
Idén a Falcons szerzi a 7. legtöbb pontot és Matt Ryan karrierjének eddigi legjobb szezonját futja.
A Jax-nél az 5 év során csak egyszer végzett Top15-ben scoring O#-ben. Igaz ott nem igazán voltak meg a megfelelő játékosai.
Reid-del 3 helyen is közösen edzősködött (San Francisco State, Missouri, UTEP)