BOWLDOG ÚJ ÉVET! 18 órától NCAA playoff-tripla az Arena4-en!

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Nick Foles & 2nd rounder for Tony Romo:
 bloggingthebeast.com/2013/01/01/twitter-poll-results-would-you-trade-nick-foles-and-a-2-for-tony-romo/
Van pár jó vélemény. 😀
De amúgy nem mennék bele én sem.
Nah nem azért mert sztem Foles jobb QB, mint Romo, mert ez baromság. Csak már láttuk, hogy Romo mire képes és az elég kevés a számunkra. Foles-ról még nem tudjuk, hogy mire képes.
Szal Romo akkor sem kéne, ha FA lenne, nem hogy még mi adunk érte pick-et. 😀

Bébé
Romo mellé két 1. kört meg két 2. kört ha adnak Folesért, akkor nagyjából egál az üzlet. 😀
több mint 13 éve
somebody08 Philadelphia Eagles 903 — Majd jövőre...
 bloggingthebeast.com/2013/01/01/twitter-poll-results-would-you-trade-nick-foles-and-a-2-for-tony-romo/
Van pár jó vélemény. 😀
Nah nem azért mert sztem Foles jobb QB, mint Romo, mert ez baromság. Csak már láttuk, hogy Romo mire képes és az elég kevés a számunkra. Foles-ról még nem tudjuk, hogy mire képes.

Bébé
Elnézve a válaszokat, hihetetlen, hogy egyesekben felmerül, hogy megindokolják a döntést (pl. idős, nem jó vezető, már kiderült, hogy nem annyira jó, stb.) De hát ezt magyarázni sem kell: Cowboys irányító (sőt, számottevő játékos) ne jöjjön hozzánk. Itt amúgy nagyon látszik a gurulós foci és az amerikai foci közti különbség. Ha ezt mondjuk egy Liverpool Manchester United környezetben tenné fel valaki mondjuk Rooney vagy Gerrard esetében, szerintem a tweet írója másfél órán belül halott lenne😊
több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 690 — Apu ökölbeszorított keze
Ennyi picket még Bell is dobna 😊

több mint 13 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Van pár jó vélemény. 😀
több mint 13 éve
Mike McCoy (Broncos OC) is érkezik interjúra:
"Add the Eagles to teams Broncos coordinator Mike McCoy will meet with this weekend. Heavy interest in him."
több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 690 — Apu ökölbeszorított keze
Én azért nem bánnám ha egy ilyen HC kerülne hozzánk.

Valamikor szezon közepén is a peccel példálóztam,hogy ott mindig azt játszák ami a kerethez igazított.
Tomi már nem olyan mint rég,hát akkor nem kell 30-50yardos passz elég a 10-20... lényeg,hogy megy a szekér.
tudom Foles nem brédi.
De az az igai edző aki abból főz jót ami van és tudja mit akar.

több mint 13 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 406 — Beware the Slim Reaper!
O'Brien állítólag még csak fontolgatja, hogy egyáltalán elmenjen-e NFL HC interjúra.

szerk.: ezt még a Browns topikba írtam Maronne-ról és BOB-ról. Hátha van benne újdonság számotokra is.DoM
Maradjon csak Happy Valleyben, nem kell most egy újabb pofon a programnak. Hosszú idő után lett újra nézhető és eredményes az offense. Komoly csapást jelentene a recrutingnak is ha most távozna. Úgy tűnik Hackenberg személyében kapni fog egy McGloinnál jóval tehetségesebb Qb-t, kíváncsi leszek mihez kezd vele.

több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
O'Brien állítólag még csak fontolgatja, hogy egyáltalán elmenjen-e NFL HC interjúra.

szerk.: ezt még a Browns topikba írtam Maronne-ról és BOB-ról. Hátha van benne újdonság számotokra is.
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 321 — Így remélem megfelelek nektek.....
Chip Kelly mellett állítólag Bill O'Brien a másik top jelölt aki az egyetemről érkező edzők között szóba jöhet. O'Brien a Penn State HC-je az idei évtől és 8-4 a mérlege. Azelőtt 5 évig volt a Patsnél támadó oldalon WR/QB/OC edzőként. Greengo
Tényleg elég jól összekapta a Penn-t aminek nagyon örülök annak ellenére, hogy Bowl motiváció nem lehetett és hát így talán nem szalasztanánk el egy-két jó Penn alumnit mint az elmúlt néhány évben. Mcgloinból is egész türhető irányító lett év közbe bár lehet neki csak a bizalom hiányzott ami Paterno alatl nem volt meg egészen. Talán O Briennek jobban örülnék mint Kellynek emiatt is.
több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 300 — Eagles fan
Chip Kelly mellett állítólag Bill O'Brien a másik top jelölt aki az egyetemről érkező edzők között szóba jöhet. O'Brien a Penn State HC-je az idei évtől és 8-4 a mérlege. Azelőtt 5 évig volt a Patsnél támadó oldalon WR/QB/OC edzőként.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
De aztán lehet még mindig nem tudta feldolgozni Reid, hogy a 2008as offseason-ban nem tudta megszerezni Fitz-et.
több mint 13 éve
@pfbusiness
Az a hír járja, hogy a Cardinals máris közel áll a megegyezéshez Andy Reiddel. Összeállhat ismét a Reid-Kolb duó.Shawn84
Aztán egy hét múlva elcseréli valahova egy második körért és egy CB-ért. 😊BleedingGreen
Vissza a feladónak 😀Shawn84
Egy cheesesteak-ért cserébe visszavesszük. 😀BleedingGreen
Ááá. Annyit nem ér. A kis krumpliba belemegyek, de csakis ketchup nélkül.
több mint 13 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 406 — Beware the Slim Reaper!
@pfbusiness
Az a hír járja, hogy a Cardinals máris közel áll a megegyezéshez Andy Reiddel. Összeállhat ismét a Reid-Kolb duó.Shawn84
Aztán egy hét múlva elcseréli valahova egy második körért és egy CB-ért. 😊BleedingGreen
Vissza a feladónak 😀Shawn84
Egy cheesesteak-ért cserébe visszavesszük. 😀

több mint 13 éve
@pfbusiness
Vissza a feladónak 😀
több mint 13 éve
@pfbusiness
Aztán egy hét múlva elcseréli valahova egy második körért és egy CB-ért. 😊

több mint 13 éve
@pfbusiness
Besírnék ha eltrade-elné. 😀
De akkor így kiderül, hogy Reid-nél mégse volt kamu duma, hogy Kolb nagy jövő előtt áll, meg jó QB lesz és hisz benne meg ilyenek. 😀
több mint 13 éve
@pfbusiness
Az a hír járja, hogy a Cardinals máris közel áll a megegyezéshez Andy Reiddel. Összeállhat ismét a Reid-Kolb duó.
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 321 — Így remélem megfelelek nektek.....
Vmiért úgy rémlett emlegették mindkettőt draftra de akkor csak feltétlesen. Hiába sok idő telt már el az évből 😀 (nem az idényre gondoltam) Akkor nem is nézem nem aktuális 😛 amúgy kösz 😀
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 096 — Lájkold a zsűrit!
Kicsit más, nézegetem itt a Capital bowlt a két QB
Aron Murrray és Taylor M? az alapján ahogy pl ezen a mai meccsen amennyit láttam belőlük nem lenne kifogásom ellenük mit gondoltok róluk akik tudósok a témában?dande
Martinez nagyon nem NFL offenseből jön, Murray meg fejben nem igazán erős, a kérdés az h idén kijön-e a draftra, én nem tenném a helyében.empty taxi
Igen ezt néhány meccsen amit láttam tőle érteztem rajta de pl ez a két TD azért nem volt rossz, ebben fejlődhet. Egyébként azt gondoltam mindkettő biztos végzős tévedtem 😛dande
Olyannyira h Martinez is csak junior 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Aron Murrray és Taylor M? az alapján ahogy pl ezen a mai meccsen amennyit láttam belőlük nem lenne kifogásom ellenük mit gondoltok róluk akik tudósok a témában?dande
Martinez nagyon nem NFL offenseből jön, Murray meg fejben nem igazán erős, a kérdés az h idén kijön-e a draftra, én nem tenném a helyében.empty taxi
Igen ezt néhány meccsen amit láttam tőle érteztem rajta de pl ez a két utols TD azért nem volt rossz, ebben talán fejlődhet. Egyébként azt gondoltam mindkettő biztos végzős, tévedtem 😛
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 096 — Lájkold a zsűrit!
Martinez nagyon nem NFL offenseből jön, Murray meg fejben nem igazán erős, a kérdés az h idén kijön-e a draftra, én nem tenném a helyében.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
La Canfora:
I'm getting the sense more and more than Kelly stays at Oregon, but we shall see. Also expect Andy Reid to end up with the Cards job
Mennyire szoktak bejönni a megérzései? 😀
több mint 13 éve
Aron Murrray és Taylor M? az alapján ahogy pl ezen a mai meccsen amennyit láttam belőlük nem lenne kifogásom ellenük mit gondoltok róluk akik tudósok a témában?
több mint 13 éve
Rookie snap számok:
 bloggingthebeast.com/2013/01/01/2012-nfl-final-rookie-snap-counts/Bébé
Kelly 703 😂mustaine
Chris Polk 0 snap azért oda basz.

Bébé
volt értelme keretbe hagyni
több mint 13 éve
Rookie snap számok:
 bloggingthebeast.com/2013/01/01/2012-nfl-final-rookie-snap-counts/Bébé