Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
Nick Foles & 2nd rounder for Tony Romo:Romo mellé két 1. kört meg két 2. kört ha adnak Folesért, akkor nagyjából egál az üzlet. 😀
bloggingthebeast.com/2013/01/01/twitter-poll-results-would-you-trade-nick-foles-and-a-2-for-tony-romo/
Van pár jó vélemény. 😀
De amúgy nem mennék bele én sem.
Nah nem azért mert sztem Foles jobb QB, mint Romo, mert ez baromság. Csak már láttuk, hogy Romo mire képes és az elég kevés a számunkra. Foles-ról még nem tudjuk, hogy mire képes.
Szal Romo akkor sem kéne, ha FA lenne, nem hogy még mi adunk érte pick-et. 😀
Bébé
több mint 13 éve
Nick Foles & 2nd rounder for Tony Romo:Elnézve a válaszokat, hihetetlen, hogy egyesekben felmerül, hogy megindokolják a döntést (pl. idős, nem jó vezető, már kiderült, hogy nem annyira jó, stb.) De hát ezt magyarázni sem kell: Cowboys irányító (sőt, számottevő játékos) ne jöjjön hozzánk. Itt amúgy nagyon látszik a gurulós foci és az amerikai foci közti különbség. Ha ezt mondjuk egy Liverpool Manchester United környezetben tenné fel valaki mondjuk Rooney vagy Gerrard esetében, szerintem a tweet írója másfél órán belül halott lenne😊
bloggingthebeast.com/2013/01/01/twitter-poll-results-would-you-trade-nick-foles-and-a-2-for-tony-romo/
Van pár jó vélemény. 😀
Nah nem azért mert sztem Foles jobb QB, mint Romo, mert ez baromság. Csak már láttuk, hogy Romo mire képes és az elég kevés a számunkra. Foles-ról még nem tudjuk, hogy mire képes.
Bébé
több mint 13 éve
Nick Foles & 2nd rounder for Tony Romo:bloggingthebeast.com/2013/01/01/twitter-poll-results-would-you-trade-nick-foles-and-a-2-for-tony-romo/
Van pár jó vélemény. 😀
több mint 13 éve
Mike McCoy (Broncos OC) is érkezik interjúra:"Add the Eagles to teams Broncos coordinator Mike McCoy will meet with this weekend. Heavy interest in him."
több mint 13 éve
Én azért nem bánnám ha egy ilyen HC kerülne hozzánk.Valamikor szezon közepén is a peccel példálóztam,hogy ott mindig azt játszák ami a kerethez igazított.
Tomi már nem olyan mint rég,hát akkor nem kell 30-50yardos passz elég a 10-20... lényeg,hogy megy a szekér.
tudom Foles nem brédi.
De az az igai edző aki abból főz jót ami van és tudja mit akar.
több mint 13 éve
O'Brien állítólag még csak fontolgatja, hogy egyáltalán elmenjen-e NFL HC interjúra.Maradjon csak Happy Valleyben, nem kell most egy újabb pofon a programnak. Hosszú idő után lett újra nézhető és eredményes az offense. Komoly csapást jelentene a recrutingnak is ha most távozna. Úgy tűnik Hackenberg személyében kapni fog egy McGloinnál jóval tehetségesebb Qb-t, kíváncsi leszek mihez kezd vele.
szerk.: ezt még a Browns topikba írtam Maronne-ról és BOB-ról. Hátha van benne újdonság számotokra is.DoM

több mint 13 éve
Chip Kelly mellett állítólag Bill O'Brien a másik top jelölt aki az egyetemről érkező edzők között szóba jöhet. O'Brien a Penn State HC-je az idei évtől és 8-4 a mérlege. Azelőtt 5 évig volt a Patsnél támadó oldalon WR/QB/OC edzőként. GreengoTényleg elég jól összekapta a Penn-t aminek nagyon örülök annak ellenére, hogy Bowl motiváció nem lehetett és hát így talán nem szalasztanánk el egy-két jó Penn alumnit mint az elmúlt néhány évben. Mcgloinból is egész türhető irányító lett év közbe bár lehet neki csak a bizalom hiányzott ami Paterno alatl nem volt meg egészen. Talán O Briennek jobban örülnék mint Kellynek emiatt is.
több mint 13 éve
Chip Kelly mellett állítólag Bill O'Brien a másik top jelölt aki az egyetemről érkező edzők között szóba jöhet. O'Brien a Penn State HC-je az idei évtől és 8-4 a mérlege. Azelőtt 5 évig volt a Patsnél támadó oldalon WR/QB/OC edzőként.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
De aztán lehet még mindig nem tudta feldolgozni Reid, hogy a 2008as offseason-ban nem tudta megszerezni Fitz-et.
több mint 13 éve
Ááá. Annyit nem ér. A kis krumpliba belemegyek, de csakis ketchup nélkül.Egy cheesesteak-ért cserébe visszavesszük. 😀BleedingGreenVissza a feladónak 😀Shawn84@pfbusinessAztán egy hét múlva elcseréli valahova egy második körért és egy CB-ért. 😊BleedingGreen
Az a hír járja, hogy a Cardinals máris közel áll a megegyezéshez Andy Reiddel. Összeállhat ismét a Reid-Kolb duó.Shawn84
több mint 13 éve
Egy cheesesteak-ért cserébe visszavesszük. 😀Vissza a feladónak 😀Shawn84@pfbusinessAztán egy hét múlva elcseréli valahova egy második körért és egy CB-ért. 😊BleedingGreen
Az a hír járja, hogy a Cardinals máris közel áll a megegyezéshez Andy Reiddel. Összeállhat ismét a Reid-Kolb duó.Shawn84

több mint 13 éve
Vissza a feladónak 😀@pfbusinessAztán egy hét múlva elcseréli valahova egy második körért és egy CB-ért. 😊BleedingGreen
több mint 13 éve
@pfbusinessAztán egy hét múlva elcseréli valahova egy második körért és egy CB-ért. 😊

több mint 13 éve
@pfbusinessBesírnék ha eltrade-elné. 😀
De akkor így kiderül, hogy Reid-nél mégse volt kamu duma, hogy Kolb nagy jövő előtt áll, meg jó QB lesz és hisz benne meg ilyenek. 😀
több mint 13 éve
@pfbusinessAz a hír járja, hogy a Cardinals máris közel áll a megegyezéshez Andy Reiddel. Összeállhat ismét a Reid-Kolb duó.
több mint 13 éve
Vmiért úgy rémlett emlegették mindkettőt draftra de akkor csak feltétlesen. Hiába sok idő telt már el az évből 😀 (nem az idényre gondoltam) Akkor nem is nézem nem aktuális 😛 amúgy kösz 😀
több mint 13 éve
Olyannyira h Martinez is csak junior 😀Igen ezt néhány meccsen amit láttam tőle érteztem rajta de pl ez a két TD azért nem volt rossz, ebben fejlődhet. Egyébként azt gondoltam mindkettő biztos végzős tévedtem 😛dandeKicsit más, nézegetem itt a Capital bowlt a két QBMartinez nagyon nem NFL offenseből jön, Murray meg fejben nem igazán erős, a kérdés az h idén kijön-e a draftra, én nem tenném a helyében.empty taxi
Aron Murrray és Taylor M? az alapján ahogy pl ezen a mai meccsen amennyit láttam belőlük nem lenne kifogásom ellenük mit gondoltok róluk akik tudósok a témában?dande

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Igen ezt néhány meccsen amit láttam tőle érteztem rajta de pl ez a két utols TD azért nem volt rossz, ebben talán fejlődhet. Egyébként azt gondoltam mindkettő biztos végzős, tévedtem 😛Kicsit más, nézegetem itt a Capital bowlt a két QBMartinez nagyon nem NFL offenseből jön, Murray meg fejben nem igazán erős, a kérdés az h idén kijön-e a draftra, én nem tenném a helyében.empty taxi
Aron Murrray és Taylor M? az alapján ahogy pl ezen a mai meccsen amennyit láttam belőlük nem lenne kifogásom ellenük mit gondoltok róluk akik tudósok a témában?dande
több mint 13 éve
Kicsit más, nézegetem itt a Capital bowlt a két QBMartinez nagyon nem NFL offenseből jön, Murray meg fejben nem igazán erős, a kérdés az h idén kijön-e a draftra, én nem tenném a helyében.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
La Canfora:I'm getting the sense more and more than Kelly stays at Oregon, but we shall see. Also expect Andy Reid to end up with the Cards job
Mennyire szoktak bejönni a megérzései? 😀
több mint 13 éve
Kicsit más, nézegetem itt a Capital bowlt a két QBAron Murrray és Taylor M? az alapján ahogy pl ezen a mai meccsen amennyit láttam belőlük nem lenne kifogásom ellenük mit gondoltok róluk akik tudósok a témában?
több mint 13 éve
volt értelme keretbe hagyniChris Polk 0 snap azért oda basz.Rookie snap számok:Kelly 703 😂mustaine
bloggingthebeast.com/2013/01/01/2012-nfl-final-rookie-snap-counts/Bébé
Bébé
több mint 13 éve
Chris Polk 0 snap azért oda basz.Rookie snap számok:Kelly 703 😂mustaine
bloggingthebeast.com/2013/01/01/2012-nfl-final-rookie-snap-counts/Bébé