Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
SchefterChip Kelly wrapped up 7 hours of meeting with Browns. Kelly meeting tonight w/ Bills, Saturday w/ Eagles. Browns favored.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Szerintem Kellyre gondol Greengo, hivatalos forrás még nem erősítette meg a megállapodását a Browns-szal. Pár napja Reidet is szinte biztosra írták a Cardinalshoz.RataxesPontosan. 😊
Kinti fórumokon amúgy McCoyt vagy Zimmert várják befutónak.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Szerintem Kellyre gondol Greengo, hivatalos forrás még nem erősítette meg a megállapodását a Browns-szal. Pár napja Reidet is szinte biztosra írták a Cardinalshoz.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Meglepne ha az első ajánlatra azonnal rábólintana. Van pár kérője még. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
valahol már írtam mi vagyunk a legkevésbé vonzó hely...
több mint 12 éve
Tényleg ennyire szar a csapatunk, hogy már a Browns is vonzóbb nálunk? (Nem megbántva a szegény kicsi Cleveland Brownst, csak az elmúlt 3000 év sikereit figyelve)
több mint 12 éve
Nem leszünk Kelly family a Brownst érte ez a megtiszteltetés úgy tűnik.dandeJÁÁÁÁÁJJJ DE JÓ!!!!!!!
több mint 12 éve
Nem leszünk Kelly family a Brownst érte ez a megtiszteltetés úgy tűnik.
több mint 12 éve
én Nolant azért adnámAttisErről azért kérdezd meg a 49-rs fanokat meg bizonyos A Smith-t 😛 mondjuk attól még beválhat csak hát....
több mint 12 éve
én Nolant azért adnám
több mint 12 éve
Nekem már kezd egyébként tök mindegy lenni ki csak legkésőbb jövőre nyerjünk vele SB-t 😛 😀
több mint 12 éve
Az a megérzésem, eldőlt az edzőkérdés!!!Donovan McNabb szerint, ha okos az Eagles, akkor védekező felfogású edzőtt választ, és, nem(Oregon) Chip Kelly-t...
Mindenki az X faktort keresi, de Mi az Y-t,tehát: Kelly
Kell Y !!! 😀
több mint 12 éve
Ettől a kettőtől én is nagyon félek 😀Egy baromi hosszú lista az edző jelölteinkről: sulia.com/channel/philadelphia-eagles/f/8184a137-89c7-4369-89c2-68ce3cf9061c/?source=twitterShawn84Van egy két név azért akitől így elsőre kiráz a hideg pl 2. és a 8. helyen lévőtől 😛dande
több mint 12 éve
Egy baromi hosszú lista az edző jelölteinkről: sulia.com/channel/philadelphia-eagles/f/8184a137-89c7-4369-89c2-68ce3cf9061c/?source=twitterShawn84Van egy két név azért akitől így elsőre kiráz a hideg pl 2. és a 8. helyen lévőtől 😛
több mint 12 éve
#Eagles have been granted permission to interview Seattle DC Gus Bradley and Colts OC Bruce Arians for the head coaching vacancy.
több mint 12 éve
Egy baromi hosszú lista az edző jelölteinkről: sulia.com/channel/philadelphia-eagles/f/8184a137-89c7-4369-89c2-68ce3cf9061c/?source=twitterShawn84Simán írhattad volna a Kansas City topikjába , talán most többen olvassák azt 😀
több mint 12 éve
Egy baromi hosszú lista az edző jelölteinkről: sulia.com/channel/philadelphia-eagles/f/8184a137-89c7-4369-89c2-68ce3cf9061c/?source=twitter
több mint 12 éve
Shurmur. Nicht deutsch 😉Joey TribbianiMi már elfeledtük a faszit szerencsésen 😀 te meg majd iszol rá még egyszer kétszer és te is úgy írod 😀
több mint 12 éve
Shurmur. Nicht deutsch 😉Joey Tribbiani😀 Te állat 😀
több mint 12 éve
Shurmur. Nicht deutsch 😉
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 12 éve
Még nem 100%.Most már átírhatod a rangodat 😊 Akiket vinni akar:,Childress, Castillo, Schurmur. Eddig őket nevezték meg többen.
Érdekes lesz kiket visz magával.
Vick?
Janek