BOWLDOG ÚJ ÉVET! 18 órától NCAA playoff-tripla az Arena4-en!

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 690 — Apu ökölbeszorított keze
Még nem 100%.

Érdekes lesz kiket visz magával.

Vick?

több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 321 — Így remélem megfelelek nektek.....
Gratilálunk s sok sikert neki kívánom teljes szívemből! Most már nem is kérdés velük kell kezdeni itthon az idényt h aztán majd velük is fejezhessük be rá kb 5 hónapra 😛
több mint 12 éve
Adam Schefter ‏@AdamSchefter
From @mortreport and me: Andy Reid has reached agreement to become next HC of Chiefs, pending review of contract by each side's attorneys.

több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Nem tudom mennyi esély van rá de vhol belül nagyon remélem (pláne azután, hogy PM is pozitívan nyilatkozott róla és ha vki ő nem mond hülyeséget) a fenn maradó jelöltek közül, hogy McCoy-t vasárnap megcsípjük.
Bár nagyon nyert az Oregon, vhogy vmiért nem fogtak meg és Kelly-t sem idevalónak érzem. De ezek csak érzések észérveim nincsenek.dande
Ha McCoy jön akkor az nem vasárnap fog eldőlni véglegesen. Vasárnap ha bejelentés lesz, akkor az Kelly. McCoy szerintem a 3. számú jelöltünk jelenleg.
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 321 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nem tudom mennyi esély van rá de vhol belül nagyon remélem (pláne azután, hogy PM is pozitívan nyilatkozott róla és ha vki ő nem mond hülyeséget) a fenn maradó jelöltek közül, hogy McCoy-t vasárnap megcsípjük.
Bár nagyon nyert az Oregon, vhogy vmiért nem fogtak meg és Kelly-t sem idevalónak érzem. De ezek csak érzések észérveim nincsenek.
több mint 13 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Reid feltehetőleg el akar majd vinni pár embert a coaching staff-ból.
A QB coach-ot Doug Pederson-t valamint Duce Staley-t. Előbbit feltehetőleg engedni fogjuk, de utóbbi eléggé ki van zárva. Helyes, helyes...Duce jó munkát végez, mióta itt van. Legalábbis Shady és Bryce is jóféle.
Arról nem is beszélve, hogy az RB coach-unk, Ted Williams már 69 éves.
több mint 13 éve
Most úgy van, hogy Bill O'Brien marad a Penn State-en.

Chip Kelly-t a hétvégén interjúvoljuk meg.
több mint 13 éve
Ezt kivételesen értem😛

www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Eagles-Set-To-Interview-McCoy-Sunday/93c6ed90-24b8-4012-b300-5612953dc16f
több mint 13 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 159 — No one likes us, cause no one like us
Hát igen, milyen szép is volt, amikor egymás után háromszor hívott középre futást az EZ szájában...zseniális volt. (lényegtelen, hogy előtte Herremans oldalán szétfutotta Shady az ellenfelet...)

Amennyire Reid fog, annyira nem fog MM hiányozni nekem...

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 704
2006-tól volt OC nálunk. Többnyire átvette Reid stratégiáját. Itt ahogy észre lehetett venni inkább egy stratégiához szereztünk embereket és nem az adott alapanyaghoz formáltuk a stratégiát. Hogy mennyire kreatív? Kétszer tudta meglepni a ligát. 1 amikor lekoppintva a wildcatet felváltva játszatta McNabbet és Vicket. 2. amikor 2010-ben robbantott Vick futkosással és a hosszú passzal.(ebben mondjuk nem is tudom mennyi lehetett az Ő szerepe annyira adta magát a helyzet 😀 ) Alapvetően inkább a passzjáték volt itt rá jellemző (ha nem ment a futás nem nagyon erőlteti)és a RZ impotencia. RZ-ban borzalmas a playcall ebből adódik, hogy a TD-ink nagy részét nem itt szerezzük.(sok meccsen lehetett látni, hogy végigmasírozunk a pályán aztán elfogy a tudomány)
Szerintem pocsék OC, remélem nem hozzátok megy mert csípem a Raiderst. Persze ha nálatok lyukadna ki akkor nyilván az adott kerethez kell valamit kitalálnia. 😊Greengo
Köszi az infókat.
Sémát tekintve passzol,ezért is emlegette egy két cikk,mint potenciális jelöltet.De így azért már árnyaltabb a kép!
Mondom nálunk Knapp-nél is a play call volt az egyik fő probléma és az ezzel párhuzamos RZ impotencia (ahogy hívtad) 😊

Kösz még egyszer!

több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 300 — Eagles fan
2006-tól volt OC nálunk. Többnyire átvette Reid stratégiáját. Itt ahogy észre lehetett venni inkább egy stratégiához szereztünk embereket és nem az adott alapanyaghoz formáltuk a stratégiát. Hogy mennyire kreatív? Kétszer tudta meglepni a ligát. 1 amikor lekoppintva a wildcatet felváltva játszatta McNabbet és Vicket. 2. amikor 2010-ben robbantott Vick futkosással és a hosszú passzal.(ebben mondjuk nem is tudom mennyi lehetett az Ő szerepe annyira adta magát a helyzet 😀 ) Alapvetően inkább a passzjáték volt itt rá jellemző (ha nem ment a futás nem nagyon erőlteti)és a RZ impotencia. RZ-ban borzalmas a playcall ebből adódik, hogy a TD-ink nagy részét nem itt szerezzük.(sok meccsen lehetett látni, hogy végigmasírozunk a pályán aztán elfogy a tudomány)
Szerintem pocsék OC, remélem nem hozzátok megy mert csípem a Raiderst. Persze ha nálatok lyukadna ki akkor nyilván az adott kerethez kell valamit kitalálnia. 😊

szerk: amit nagyon utáltam, hogy egész szezonon keresztül nyomatta végig az adott stratégiát és nem tudott semmi újat kitalálni 1 meccsen belül sem és a rájátszásra sem ha oda került a csapat.

+Érdekességként itt a W/L mutatója mint Lions HC: 5-27 nálunk mint OC: 60-51-1

Ezt meg már csak az Eagles szurkolóknak, hogy amikor MM volt az OC akkor 60-51-1;nélküle: 70-42 😂

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 704
Üdv

Valaki tudna nekem segíteni!
Pár kérdésem lenne Marty Mornhinweg-l kapcsolatban.

Mennyire roster barát OC?
Gondolok ez alatt arra,hogy maximálisan roster keretre szabja a play bookját vagy inkább erőlteti és aki tudja csinálja aki nem padozik stílusú inkább?
Valamint,hogy mennyire jó,kreatív play caller?(mert pl nálunk Knapp egyik legnagyobb hibája az iszonyatos play call tehetsége volt (2futás,egy passz az esetek döntő többségében)

Előre is köszi

több mint 13 éve
Ahogy sejteni lehetett elég valószínűtlen, hogy Nolan vagy Armstrong lesz a HC-nk.

Cox bekerült az All-Rookie csapatba:
 www.bleedinggreennation.com/2013/1/3/3832620/2012-nfl-all-rookie-team-eagles-fletcher-cox-named-top-dt

A Penn State beat writere azt mondja, hogy ha O'Brian-nek felajánljuk a HC állást akkor otthagyja az egyetemet:
 www.bleedinggreennation.com/2013/1/3/3831806/bill-obrien-rumors-if-the-eagles-offer-him-the-job-hes-gone
A kivásárlásához 9,2 millát kell kiperkálni. De legalább, ha Reid HC lesz a köv szezonban akkor az Ő 5 milláját nem kell kifizetnünk.

Bébé
Most némileg megnyugodtam 😛
több mint 13 éve
Ahogy sejteni lehetett elég valószínűtlen, hogy Nolan vagy Armstrong lesz a HC-nk.

Cox bekerült az All-Rookie csapatba:
 www.bleedinggreennation.com/2013/1/3/3832620/2012-nfl-all-rookie-team-eagles-fletcher-cox-named-top-dt

A Penn State beat writere azt mondja, hogy ha O'Brien-nek felajánljuk a HC állást akkor otthagyja az egyetemet:
 www.bleedinggreennation.com/2013/1/3/3831806/bill-obrien-rumors-if-the-eagles-offer-him-the-job-hes-gone
A kivásárlásához 9,2 millát kell kiperkálni. De legalább, ha Reid HC lesz a köv szezonban akkor az Ő 5 milláját nem kell kifizetnünk.
több mint 13 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Nem tudom ezek voltak e már, láttátok-e?

www.philadelphiaeagles.com/multimedia/videos/Lurie-Outlines-The-Coaching-Search/9be55792-a4f8-4dac-afb9-e2d06f10eccd

www.philadelphiaeagles.com/multimedia/videos/Lurie-We-Will-Emerge-Better-Than-Before/a9704c4e-e649-40ee-8e1d-f712ec5bd3fd

Az utóbbi még a múltkori tájékoztató vagy új már?

Ha esetleg tartalmaz valami érdemlegeset és a lényeget kihámozzátok azt megköszönöm. Majd persze ha ráértek valamikor.dande
Inkább nem írok semmit mert úgyse hiszed el ha én írom 😀

több mint 13 éve
Nem tudom ezek voltak e már, láttátok-e?

www.philadelphiaeagles.com/multimedia/videos/Lurie-Outlines-The-Coaching-Search/9be55792-a4f8-4dac-afb9-e2d06f10eccd

www.philadelphiaeagles.com/multimedia/videos/Lurie-We-Will-Emerge-Better-Than-Before/a9704c4e-e649-40ee-8e1d-f712ec5bd3fd

Az utóbbi még a múltkori tájékoztató vagy új már?

Ha esetleg tartalmaz valami érdemlegeset és a lényeget kihámozzátok azt megköszönöm. Majd persze ha ráértek valamikor.
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 701 — je suis poloska
Egyre többen mondják, hogy Reid lesz a Chiefs új edzője. Vick mehet is 😀Shawn84
ha oda menne nem bánnám 😊eaglesmcnabb
nekem mindegy csak ne a Billsbe.Shawn84
Eddig nem az volt, hogy örülnél neki ha oda menne? 😊 Amúgy úgy fest ellátogat még Reid a Cardshoz és a Chargershez is.Greengo
Csak Reidnek örülnék. Vicknek nem.Shawn84
rasszista 😀

sebaj akkor jöjjön mindkettő KCbe 😛

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Oda fog piritani azzal a kerettel+cap space +1/1

több mint 13 éve
Eddig nem az volt, hogy örülnél neki ha oda menne? 😊 Amúgy úgy fest ellátogat még Reid a Cardshoz és a Chargershez is.Greengo
Csak Reidnek örülnék. Vicknek nem.
több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 300 — Eagles fan
Eddig nem az volt, hogy örülnél neki ha oda menne? 😊 Amúgy úgy fest ellátogat még Reid a Cardshoz és a Chargershez is.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Csak nem szimpatizálsz a Bills-el? 😀 Bébé
deeeee 😛
több mint 13 éve
Csak nem szimpatizálsz a Bills-el? 😀
több mint 13 éve
nekem mindegy csak ne a Billsbe.
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 701 — je suis poloska
ha oda menne nem bánnám 😊

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Egyre többen mondják, hogy Reid lesz a Chiefs új edzője. Vick mehet is 😀