Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
Azt nem igazán értem hogy utálhatja valaki RGIII-at a játéka miatt Vicket pedig szereti pont emiatt. Tök ugyan azt csinálják. Csak előbbinek éppen jobban megy.😀 Nem is ismerlek , innentől kezdve nem érdekel minek gondolsz , bírom a skinst csak ez a hype már megőritő , és amúgy se szeretem annyira RG3-t , valahogy nem tetszik a játéka , jó játékos de akkor se tetszik , eddig se azért szerettem a skinst mert RG3 odament . Megkérnék valakit ,hogy magyarázza el nekem , mit jelent az , hogy divatdrukker , csak mert kezdem azt hinni rosszul ismerem a jelentését.Petikievak01Figyelj már megbocsáss a kérdésért de nemde nőből vagy-e? Rajtuk ilyen "egyszerű" kiigazodni mint rajtad 😉 😛 Mi csinálsz ha nálunk táltosodik meg vmelyik irányító meg a csapat és lesz hype? Vagy így akarod mindenképp lerázni magadról a divatszurkoló bélyeget? Na befejeztem 😉 😉😀 CSak Rg3-t nem bírom 😀 Rosszul fogalmaztam . Szeretem a Skinst , RG3-t nem szeretem 😀 Már csak Fletcher miatt se merek kihagyni egy Redskins meccset se, Meg a jelenlegi kedvenc játékosom is a skinsben játszik , csak hát IR-en van 😀 Szóval a skinsnek szurkolok , de ma este a vikingsnak . 😊Petikievak01Téged se ért szerintem senki. Mire jól megy a Redskinsnek már nem is szimpatikusak? 😀Shawn84😀 RGIII hype miatt már irritál a redskins , folyton csak RG3 , nem szeretem a srácot.azt gondoltam skins de ezek szerint nem JanekÉrdekes lesz a 7vége és akkor a PO-ról nem is beszéltünk.vikingsnak.Petikievak01
Ki kinek drukkol ?
Én a ravensnek de ebben semmi meglepőJanek
Petikievak01
Ami engem illet szurkolás tekintetében sztem nem nehéz kitalálni 😀 NA???....dande
több mint 12 éve
Jól van na peace csak mindig adod a magas labdákat. A magyarázatot ha jól emlékszem pont neked adtuk meg még szeptember környékén.😀 Nem is ismerlek , innentől kezdve nem érdekel minek gondolsz , bírom a skinst csak ez a hype már megőritő , és amúgy se szeretem annyira RG3-t , valahogy nem tetszik a játéka , jó játékos de akkor se tetszik , eddig se azért szerettem a skinst mert RG3 odament . Megkérnék valakit ,hogy magyarázza el nekem valaki , mit jelent az , hogy divatdrukker , csak mert kezdem azt hinni rosszul ismerem a jelentését.Petikievak01Figyelj már megbocsáss a kérdésért de nemde nőből vagy-e? Rajtuk ilyen "egyszerű" kiigazodni mint rajtad 😉 😛 Mi csinálsz ha nálunk táltosodik meg vmelyik irányító meg a csapat és lesz hype? Vagy így akarod mindenképp lerázni magadról a divatszurkoló bélyeget? Na befejeztem 😉 😉😀 CSak Rg3-t nem bírom 😀 Rosszul fogalmaztam . Szeretem a Skinst , RG3-t nem szeretem 😀 Már csak Fletcher miatt se merek kihagyni egy Redskins meccset se, Meg a jelenlegi kedvenc játékosom is a skinsben játszik , csak hát IR-en van 😀 Szóval a skinsnek szurkolok , de ma este a vikingsnak . 😊Petikievak01Téged se ért szerintem senki. Mire jól megy a Redskinsnek már nem is szimpatikusak? 😀Shawn84😀 RGIII hype miatt már irritál a redskins , folyton csak RG3 , nem szeretem a srácot.azt gondoltam skins de ezek szerint nem JanekÉrdekes lesz a 7vége és akkor a PO-ról nem is beszéltünk.vikingsnak.Petikievak01
Ki kinek drukkol ?
Petikievak01
Ami engem illet szurkolás tekintetében sztem nem nehéz kitalálni 😀 NA???....dande
több mint 12 éve
😀 Nem is ismerlek , innentől kezdve nem érdekel minek gondolsz , bírom a skinst csak ez a hype már megőritő , és amúgy se szeretem annyira RG3-t , valahogy nem tetszik a játéka , jó játékos de akkor se tetszik , eddig se azért szerettem a skinst mert RG3 odament . Megkérnék valakit ,hogy magyarázza el nekem , mit jelent az , hogy divatdrukker , csak mert kezdem azt hinni rosszul ismerem a jelentését.Figyelj már megbocsáss a kérdésért de nemde nőből vagy-e? Rajtuk ilyen "egyszerű" kiigazodni mint rajtad 😉 😛 Mi csinálsz ha nálunk táltosodik meg vmelyik irányító meg a csapat és lesz hype? Vagy így akarod mindenképp lerázni magadról a divatszurkoló bélyeget? Na befejeztem 😉 😉😀 CSak Rg3-t nem bírom 😀 Rosszul fogalmaztam . Szeretem a Skinst , RG3-t nem szeretem 😀 Már csak Fletcher miatt se merek kihagyni egy Redskins meccset se, Meg a jelenlegi kedvenc játékosom is a skinsben játszik , csak hát IR-en van 😀 Szóval a skinsnek szurkolok , de ma este a vikingsnak . 😊Petikievak01Téged se ért szerintem senki. Mire jól megy a Redskinsnek már nem is szimpatikusak? 😀Shawn84😀 RGIII hype miatt már irritál a redskins , folyton csak RG3 , nem szeretem a srácot.azt gondoltam skins de ezek szerint nem JanekÉrdekes lesz a 7vége és akkor a PO-ról nem is beszéltünk.vikingsnak.Petikievak01
Ki kinek drukkol ?
Petikievak01
több mint 12 éve
Lucky nem is jó a hype miatt 😀 amúgy nincs vele sem bajom Pagano miatt is nagy sztori lenne de egyenlőre maradok a TigriseknélLucky Luk és a Daltonék 😀Shawn84Figyelj már megbocsáss a kérdésért de nemde nőből vagy-e? Rajtuk ilyen "egyszerű" kiigazodni mint rajtad 😉 😛 Mi csinálsz ha nálunk táltosodik meg vmelyik irányító meg a csapat és lesz hype? Vagy így akarod mindenképp lerázni magadról a divatszurkoló bélyeget? Na befejeztem 😉 😉😀 CSak Rg3-t nem bírom 😀 Rosszul fogalmaztam . Szeretem a Skinst , RG3-t nem szeretem 😀 Már csak Fletcher miatt se merek kihagyni egy Redskins meccset se, Meg a jelenlegi kedvenc játékosom is a skinsben játszik , csak hát IR-en van 😀 Szóval a skinsnek szurkolok , de ma este a vikingsnak . 😊Petikievak01Téged se ért szerintem senki. Mire jól megy a Redskinsnek már nem is szimpatikusak? 😀Shawn84😀 RGIII hype miatt már irritál a redskins , folyton csak RG3 , nem szeretem a srácot.azt gondoltam skins de ezek szerint nem JanekÉrdekes lesz a 7vége és akkor a PO-ról nem is beszéltünk.vikingsnak.Petikievak01
Ki kinek drukkol ?
Petikievak01
több mint 12 éve
Lucky Luk és a Daltonék 😀Figyelj már megbocsáss a kérdésért de nemde nőből vagy-e? Rajtuk ilyen "egyszerű" kiigazodni mint rajtad 😉 😛 Mi csinálsz ha nálunk táltosodik meg vmelyik irányító meg a csapat és lesz hype? Vagy így akarod mindenképp lerázni magadról a divatszurkoló bélyeget? Na befejeztem 😉 😉😀 CSak Rg3-t nem bírom 😀 Rosszul fogalmaztam . Szeretem a Skinst , RG3-t nem szeretem 😀 Már csak Fletcher miatt se merek kihagyni egy Redskins meccset se, Meg a jelenlegi kedvenc játékosom is a skinsben játszik , csak hát IR-en van 😀 Szóval a skinsnek szurkolok , de ma este a vikingsnak . 😊Petikievak01Téged se ért szerintem senki. Mire jól megy a Redskinsnek már nem is szimpatikusak? 😀Shawn84😀 RGIII hype miatt már irritál a redskins , folyton csak RG3 , nem szeretem a srácot.azt gondoltam skins de ezek szerint nem JanekÉrdekes lesz a 7vége és akkor a PO-ról nem is beszéltünk.vikingsnak.Petikievak01
Ki kinek drukkol ?
Petikievak01
több mint 12 éve
Figyelj már megbocsáss a kérdésért de nemde nőből vagy-e? Rajtuk ilyen "egyszerű" kiigazodni mint rajtad 😉 😛 Mi csinálsz ha nálunk táltosodik meg vmelyik irányító meg a csapat és lesz hype? Vagy így akarod mindenképp lerázni magadról a divatszurkoló bélyeget? Na befejeztem 😉 😉😀 CSak Rg3-t nem bírom 😀 Rosszul fogalmaztam . Szeretem a Skinst , RG3-t nem szeretem 😀 Már csak Fletcher miatt se merek kihagyni egy Redskins meccset se, Meg a jelenlegi kedvenc játékosom is a skinsben játszik , csak hát IR-en van 😀 Szóval a skinsnek szurkolok , de ma este a vikingsnak . 😊Petikievak01Téged se ért szerintem senki. Mire jól megy a Redskinsnek már nem is szimpatikusak? 😀Shawn84😀 RGIII hype miatt már irritál a redskins , folyton csak RG3 , nem szeretem a srácot.azt gondoltam skins de ezek szerint nem JanekÉrdekes lesz a 7vége és akkor a PO-ról nem is beszéltünk.vikingsnak.Petikievak01
Ki kinek drukkol ?
Petikievak01
Ami engem illet szurkolás tekintetében sztem nem nehéz kitalálni 😀 NA???....
több mint 12 éve
😀 CSak Rg3-t nem bírom 😀 Rosszul fogalmaztam . Szeretem a Skinst , RG3-t nem szeretem 😀 Már csak Fletcher miatt se merek kihagyni egy Redskins meccset se, Meg a jelenlegi kedvenc játékosom is a skinsben játszik , csak hát IR-en van 😀 Szóval a skinsnek szurkolok , de ma este a vikingsnak . 😊Téged se ért szerintem senki. Mire jól megy a Redskinsnek már nem is szimpatikusak? 😀Shawn84😀 RGIII hype miatt már irritál a redskins , folyton csak RG3 , nem szeretem a srácot.azt gondoltam skins de ezek szerint nem JanekÉrdekes lesz a 7vége és akkor a PO-ról nem is beszéltünk.vikingsnak.Petikievak01
Ki kinek drukkol ?
Petikievak01
több mint 12 éve
Téged se ért szerintem senki. Mire jól megy a Redskinsnek már nem is szimpatikusak? 😀😀 RGIII hype miatt már irritál a redskins , folyton csak RG3 , nem szeretem a srácot.azt gondoltam skins de ezek szerint nem JanekÉrdekes lesz a 7vége és akkor a PO-ról nem is beszéltünk.vikingsnak.Petikievak01
Ki kinek drukkol ?
Petikievak01
több mint 12 éve
😀 RGIII hype miatt már irritál a redskins , folyton csak RG3 , nem szeretem a srácot.azt gondoltam skins de ezek szerint nem JanekÉrdekes lesz a 7vége és akkor a PO-ról nem is beszéltünk.vikingsnak.Petikievak01
Ki kinek drukkol ?
több mint 12 éve
Mivan? Most nem értem. Te éppen redskins fan vagy vagy mi?Texans, 49ers, RGIIIShawn84Istenem 😀 Én már unom RG3-t 😀 Unom ezt az óriási hypeot 😀 Wilson simán van olyan jó mint Griffin és még csak nem is bassza oda magát minden 3. meccsen. Petikievak01
Különben meg RGIII megunhatatlan. 5 éve szurkolok neki, nehogy már pont most ne 😛
több mint 12 éve
azt gondoltam skins de ezek szerint nemÉrdekes lesz a 7vége és akkor a PO-ról nem is beszéltünk.vikingsnak.Petikievak01
Ki kinek drukkol ?
több mint 12 éve
Texans, 49ers, RGIIIShawn84Istenem 😀 Én már unom RG3-t 😀 Unom ezt az óriási hypeot 😀 Wilson simán van olyan jó mint Griffin és még csak nem is bassza oda magát minden 3. meccsen.
több mint 12 éve
Texans, 49ers, RGIII
több mint 12 éve
Érdekes lesz a 7vége és akkor a PO-ról nem is beszéltünk.én a Seahawks-szal vagyok 😊
Ki kinek drukkol ?
több mint 12 éve
Érdekes lesz a 7vége és akkor a PO-ról nem is beszéltünk.vikingsnak.
Ki kinek drukkol ?
több mint 12 éve
Én a Patriots ellen szurkolok 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Érdekes lesz a 7vége és akkor a PO-ról nem is beszéltünk.Ki kinek drukkol ?
Én a ravensnek de ebben semmi meglepő
több mint 12 éve
Olvastam, hogy Marrone is képbe került. Igaz ez?BlitzHawkAha. Hétfőn lesz vele dumálgatás. Ha addigra Kelly nem határozza el magát.
több mint 12 éve
Olvastam, hogy Marrone is képbe került. Igaz ez?
több mint 12 éve
Sándor Gaál @pfbusinessA Chip Kellyért való verseny úgy tűnik 2 csapatosra szűkült: a Browns tűnik befutónak, de ma az Eagles is mindent megtett, amit tud.
több mint 12 éve
Adam Schefter @AdamSchefterTalán SB győztesre ilyen könnyű még tippelni 😀
Eagles expected to request permission from Bengals on Monday to interview Cuncinnati OC Jay Gruden for their HC job, per league source.
Lottót könnyebb lassan telibe találni mint Eagles edzőt.Shawn84
több mint 12 éve
Ha annyira eredményesek leszünk mint ahány név most hirtelen előkerült nagyon boldog éveknek nézünk elébe 😀
több mint 12 éve
Adam Schefter @AdamSchefterEagles expected to request permission from Bengals on Monday to interview Cuncinnati OC Jay Gruden for their HC job, per league source.
Lottót könnyebb lassan telibe találni mint Eagles edzőt.
több mint 12 éve
Hát nagyon bízom, hogy bejön a Kelly deal. 😊