BOWLDOG ÚJ ÉVET! 18 órától NCAA playoff-tripla az Arena4-en!

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Jelenleg most akkor úgy áll a helyzet, hogy ma meginterjúvoljuk még Mike McCoy-t (Denver OC).

Meg kértünk engedély Jay Gruden (Bengals OC) interjúra. Bár ahogy olvastam a tegnapi meccsen vmit balfaszkodott meg elég szarul nyomta az O#.
Újságíróknál nyilván ez rontja az esélyeit, de ki tudja. Lehet jobb HC lenne belőle, mint OC.
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Marrone (Syracuse HC) a Bills HC-je lett.
Nálunk is felmerült a neve, plusz a Browns-nál is.
Ő szimpatikus volt. Legalábbis amiket olvastam róla.

Lehet, hogy Kelly fizetését ez a hír most megnyomja pár millával.

Bébé
Nem hinném. Mi egyébként sem érdeklődtünk felőle komolyan.
több mint 12 éve
Marrone (Syracuse HC) a Bills HC-je lett.
Nálunk is felmerült a neve, plusz a Browns-nál is.
Ő szimpatikus volt. Legalábbis amiket olvastam róla.

Lehet, hogy Kelly fizetését ez a hír most megnyomja pár millával.
több mint 12 éve
Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a Kelly story vége.BlitzHawk
Ha Ő lesz a HC-nk akkor biztos visszatér a Kelly Green mezünk. 😀
több mint 12 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a Kelly story vége.
több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 691 — Apu ökölbeszorított keze
Biztos várni kell még egy napot.

több mint 12 éve
Bondi Houston Texans 1 890 — I'm a Texan
Közben találtam egy ilyet is

@Brownsupdates
BREAKING NEWS: Browns are meeting with Chip Kelly right now and lawyers are present after meeting with the eagles for over 5 hours.
‏@Brownsupdates
Reliable source just told me they are working on a 5 year deal as I write this tweet.

Majd elhiszem, hogy kinek az edzője lesz ha látam az aláírását a papíron😊Bondi
 twitter.com/Brownsupdates
Jó hát ez az oldal mindent lehozott már.
Csak azt nem tudom, hogy hogyan tudtak volna megegyezni meg egyből összeülni, ha Kelly épp velünk tárgyalt.
Valamint ennek az oldalnak kemény 42 követője van és az ezt megelőző nap 2 éve tweetelt utoljára, szal...
Bébé
Azt nem is figyeltem. Biztos most jutott eszébe a jelszó😊

több mint 12 éve

@Brownsupdates
BREAKING NEWS: Browns are meeting with Chip Kelly right now and lawyers are present after meeting with the eagles for over 5 hours.
‏@Brownsupdates
Reliable source just told me they are working on a 5 year deal as I write this tweet.

Majd elhiszem, hogy kinek az edzője lesz ha látam az aláírását a papíron😊Bondi
 twitter.com/Brownsupdates
Jó hát ez az oldal mindent lehozott már.
Csak azt nem tudom, hogy hogyan tudtak volna megegyezni meg egyből összeülni, ha Kelly épp velünk tárgyalt.
Valamint ennek az oldalnak kemény 42 követője van és az ezt megelőző nap 2 éve tweetelt utoljára, szal...
több mint 12 éve
Bondi Houston Texans 1 890 — I'm a Texan

@Brownsupdates
‏@Brownsupdates

Majd elhiszem, hogy kinek az edzője lesz ha látam az aláírását a papíron😊

több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 037 — Axel Foley
Én Lions fórumban olvastam ott John Niyo-ra hivatkoztak de akkor lehet, hogy onnan indult a dolog ahonnan te mondod. Kíváncsi vagyok, hogy Kelly megtartaná e Folest?!

több mint 12 éve
Állítólag megvan az 5éves szerződés Kellyvel.Bazzani
Jah Brian Startare, hozta ezt le 5(!!!) órával ezelőtt:
Sources tell me Chip Kelly and the eagles are close to an agreement on a 5 year deal. If I'm right I'm golden. If wrong my source is fired
Akkor még nagyban ment a meeting.
Bár lehet, hogy 1 óra alatt megegyeztek aztán utána Lurie-val belevetették magukat az éjszakába.

Majd, ha vmi megbízható forrás is lehozza akkor elhiszem.
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 037 — Axel Foley
Állítólag megvan az 5éves szerződés Kellyvel.

több mint 12 éve
#Eagles meeting with Chip Kelly has ended, source confirmed.
Ebédnek indult, de akkor vacsora is lett belőle.

Ez pozitívum:
Meeting is over indeed. I'm told that's not the end of communication btwn Eagles + Kelly.

9 órás meeting-et toltak a srácok.

Jah és este a Browns vezetőkkel kellett volna találkoznia Kelly-nek, de ugyebár velünk elhúzódott a találka.
több mint 12 éve
somebody08 Philadelphia Eagles 903 — Majd jövőre...
Nekem A Texans a No 1. mivel ők az Eagles mögött a No. 2. Egyébként meg a Seattle Seahawks és a Minnesota Adrian Peterson (mint csapat). Ja és ne a Pats😀
több mint 12 éve
Attól nem kell félni 😀 de Roseman helye elég biztos nincs is ok ott váltásra.dande
Jah Roseman-ról jókat nyilatkozott Lurie.
A 2012-es draftba már többnyire az Ő kedve szerint alakult, plusz azért mégiscsak beletanult már a szakmába. Valamint tavaly a szerződéshosszabbítások jól alakultak. Top FA-kat hoz ide, akik nem mellesleg többnyire jól is játszanak. (vagy teljesen indokolatlanul játszanak szarul 😀 )
Plusz nagyon ügyesen bánik a cap-el is.

Még 2 éve sztem legalább van nálunk.
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 325 — Így remélem megfelelek nektek.....
Elvisszük Crennelt DC-nek?

😊Janek
Kövezzetek meg, de én Piolit elhoznám GM-nek! Crennelt nem.skizofita
Attól nem kell félni 😀 de Roseman helye elég biztos nincs is ok ott váltásra.
több mint 12 éve
skizofita Philadelphia Eagles Clemson Tigers 647 — Times are hard for dreamers!
Elvisszük Crennelt DC-nek?

😊Janek
Kövezzetek meg, de én Piolit elhoznám GM-nek! Crennelt nem.

"Garaba gurít!!!... fölé." (Vitár R.)
több mint 12 éve
skizofita Philadelphia Eagles Clemson Tigers 647 — Times are hard for dreamers!
Ki kinek drukkol ?

Én a ravensnek de ebben semmi meglepőJanek
Látens holló szurker vagyok én is. NFC? Nincs a rájátszásban olyan csapat, akinek úgy igazán tudnék szurkolni (a Tampa lehetne ilyen...), szóval legyen a Seattle. És szerintem Broncos-Packers döntő lesz és a sajtfejűek végül behúzzák.

"Garaba gurít!!!... fölé." (Vitár R.)
több mint 12 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
Reuben Frank ‏@RoobCSN
The Eagles are interviewing Browns head coach Chip Kelly right now.

Ez bizony előnyös megfogalmazás. Csak nem számunkra.Shawn84
Szerintem jól járunk, ha nem ő lesz a HC Phillyben.mustaine
A bajom az ezzel, hogy a többi jelölt nem annyira tetszik nekem. Még Zimmer esetleg. A többiek nem annyira jók szvsz.Shawn84
lehet, hogy igazad van, csak van egy ilyen megérzésem, hogy Kellynek nem fog feküdni az NFL. inkább menjünk a biztosra, és egy profi szinten is tapasztalt head coachot szerződtessünk.mustaine
Kelly a Phily embere vagy Marrone. 😊 A többiekben nincs ilyen potenciál (max valóban Zimmer). Szóval megérzés ide vagy oda, de látni kell, hogy a többi jelölt nem túl erős
több mint 12 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
Reuben Frank ‏@RoobCSN

A bajom az ezzel, hogy a többi jelölt nem annyira tetszik nekem. Még Zimmer esetleg. A többiek nem annyira jók szvsz.Shawn84
lehet, hogy igazad van, csak van egy ilyen megérzésem, hogy Kellynek nem fog feküdni az NFL. inkább menjünk a biztosra, és egy profi szinten is tapasztalt head coachot szerződtessünk.

több mint 12 éve
Reuben Frank ‏@RoobCSN

A bajom az ezzel, hogy a többi jelölt nem annyira tetszik nekem. Még Zimmer esetleg. A többiek nem annyira jók szvsz.
több mint 12 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
Reuben Frank ‏@RoobCSN

Szerintem jól járunk, ha nem ő lesz a HC Phillyben.

több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 701 — je suis poloska
vicc ez az ember, Skins fan de nem őket nevezi meg elsőnek. Nem százas, aki szereti a focit arról nem tudom elképzelni hogy ne szeretné RG3-at, a világ valaha volt legjobban passzoló scrambler QB-je már most. Talán a jó öreg Donovan volt ebben jobb, csak ő azért nem is mozgott ennyit.
divatdrukker az is aki hetente váltogatja a csapatát, Nem szeretem FOlest, nem szerettem Kolbot, de soha sem tudtam volna elképzelni hogy más csapatnak drukkoljak!

visszatérve ki kinek drukkol csak a Cincy (elsősorban Dalton és Atkins miatt) NFC-ben a GB is szimpi Áron miatt, de ők nyertek már , így egy Cincy-SF döntőnek örülnék talán, de kizárólag Smith-el. A SEA is szimpi!

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Érdekes lesz a 7vége és akkor a PO-ról nem is beszéltünk.

Ki kinek drukkol ?

Én a ravensnek de ebben semmi meglepőJanek
vikingsnak.Petikievak01
azt gondoltam skins de ezek szerint nem Janek
😀 RGIII hype miatt már irritál a redskins , folyton csak RG3 , nem szeretem a srácot.
Petikievak01
Téged se ért szerintem senki. Mire jól megy a Redskinsnek már nem is szimpatikusak? 😀Shawn84
😀 CSak Rg3-t nem bírom 😀 Rosszul fogalmaztam . Szeretem a Skinst , RG3-t nem szeretem 😀 Már csak Fletcher miatt se merek kihagyni egy Redskins meccset se, Meg a jelenlegi kedvenc játékosom is a skinsben játszik , csak hát IR-en van 😀 Szóval a skinsnek szurkolok , de ma este a vikingsnak . 😊Petikievak01
Figyelj már megbocsáss a kérdésért de nemde nőből vagy-e? Rajtuk ilyen "egyszerű" kiigazodni mint rajtad 😉 😛 Mi csinálsz ha nálunk táltosodik meg vmelyik irányító meg a csapat és lesz hype? Vagy így akarod mindenképp lerázni magadról a divatszurkoló bélyeget? Na befejeztem 😉 😉

Ami engem illet szurkolás tekintetében sztem nem nehéz kitalálni 😀 NA???....dande
😀 Nem is ismerlek , innentől kezdve nem érdekel minek gondolsz , bírom a skinst csak ez a hype már megőritő , és amúgy se szeretem annyira RG3-t , valahogy nem tetszik a játéka , jó játékos de akkor se tetszik , eddig se azért szerettem a skinst mert RG3 odament . Megkérnék valakit ,hogy magyarázza el nekem , mit jelent az , hogy divatdrukker , csak mert kezdem azt hinni rosszul ismerem a jelentését.Petikievak01
Azt nem igazán értem hogy utálhatja valaki RGIII-at a játéka miatt Vicket pedig szereti pont emiatt. Tök ugyan azt csinálják. Csak előbbinek éppen jobban megy. Shawn84
Lehet , hogy csak a hype miatt van , én se tudom igazán miért nem bírom csak leírtam amit gondolok amikor RG3-t látom játszani. Ez olyan amikor elkezdted nézni a sportot , te se azért kezdtél el az Eaglesnek szurkolni mert zöld a mezük , hanem mert amikor láttad őket játszani éreztél valamit , azt hogy "nagyon király" . Én nekem tökre közömbös RG3 😀 De ha például Fred Davis fent van a pályán akkor már is kurva jónak érzem a skins offenset .

több mint 12 éve
Reuben Frank ‏@RoobCSN

Ez bizony előnyös megfogalmazás. Csak nem számunkra.