BOWLDOG ÚJ ÉVET! 18 órától NCAA playoff-tripla az Arena4-en!

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Adam Schefter ‏@AdamSchefter
Eagles and former Bears head coach Lovie Smith scheduled to meet on Thursday, team announced.Shawn84
Nem is lenne sok City of Brotherly Love és Lovie Smith-es utalás.

DC-nek jöhetne, de vhogy soha nem tudott összerakni egy normális O#-et Chicago-ban.
Bár igazán még nem néztem utána. Úgy emlékszem, hogy egy időben Őt is nagyon el akarták küldeni a fan-ok a Bears-től.

Jelen pillanatba inkább nem mint igen.

Bébé
Csak rávilágítanék hogy ott sem voltak kicsik az OL gondok, kb mióta odakerült. Az o# nem lenne előrébb vele szerintem.
több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Eagles and former Bears head coach Lovie Smith scheduled to meet on Thursday, team announced.Shawn84
Nem is lenne sok City of Brotherly Love és Lovie Smith-es utalás.

DC-nek jöhetne, de vhogy soha nem tudott összerakni egy normális O#-et Chicago-ban.
Bár igazán még nem néztem utána. Úgy emlékszem, hogy egy időben Őt is nagyon el akarták küldeni a fan-ok a Bears-től.

Jelen pillanatba inkább nem mint igen.
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Eagles and former Bears head coach Lovie Smith scheduled to meet on Thursday, team announced.

Van még akivel nem tárgyaltunk/tárgyalunk? Ja igen. Jon Gruden, Mike Zimmer és Bill Cowher. Mást mindenkit lecsekkolunk.
több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 691 — Apu ökölbeszorított keze
Hát a legjobb az lenne, ha McCoy jönne OC-nek, Gus DC-nek a többi meg már nem is számítana. 😀

Bébé
Ugye tudod,hogy ez nem igaz.
Nem véletlen a HC a legfontosabb poszt.

De te ezt tudod csak nem láttam a láthatatlan smiley-t

több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
do your job. Jövőre remélem ez a 3 szó fog a védelem fülében csengeni. DO YOUR JOB!

több mint 12 éve
Én azt hiszem ,hogy a hoxbol az új HC-nk.

több mint 12 éve
Hát ő legalább letett valamit az asztalra, Jay esetében még ez sincs, egyáltalán nem győzött meg. Én azt remélem egyikük sem jön és DeSean Jackson lesz az új HC.somebody08
Jó, de amit letett az asztalra az kevés. Persze egy SB győzelemnek egy kicsit örülnék, de ezt nem nézem ki Jon Gruden-ből...nah jó Jay-ből sem, de Ő lehet, hogy nagyon jó HC. 😀 Jon biztos, hogy nem az. 😀
több mint 12 éve
somebody08 Philadelphia Eagles 903 — Majd jövőre...
Rondzsa szerint Jon Gruden nyitott lenne, ha az Eáglesz megkeresné. Ha már Gruden, inkább ő.

profootballtalk.nbcsports.com/2013/01/07/jaworski-says-jon-gruden-would-be-interested-in-eagles/somebody08
Inkább egyik sem. 😀
De ha már Gruden-ek közül kéne válasszak, akkor már inkább Jay.
Jon semmit se csinált. Egy Tony Dungy által felépített csapattal nyert egy SB-t, a volt csapata ellen. Kicsit Jim Caldwell effektus. Aztán utána semmi. Szal inkább nem.

Bébé
Hát ő legalább letett valamit az asztalra, Jay esetében még ez sincs, egyáltalán nem győzött meg. Én azt remélem egyikük sem jön és DeSean Jackson lesz az új HC.
több mint 12 éve
Rondzsa szerint Jon Gruden nyitott lenne, ha az Eáglesz megkeresné. Ha már Gruden, inkább ő.

profootballtalk.nbcsports.com/2013/01/07/jaworski-says-jon-gruden-would-be-interested-in-eagles/somebody08
Inkább egyik sem. 😀
De ha már Gruden-ek közül kéne válasszak, akkor már inkább Jay.
Jon semmit se csinált. Egy Tony Dungy által felépített csapattal nyert egy SB-t, a volt csapata ellen. Kicsit Jim Caldwell effektus. Aztán utána semmi. Szal inkább nem.
több mint 12 éve
somebody08 Philadelphia Eagles 903 — Majd jövőre...

profootballtalk.nbcsports.com/2013/01/07/jaworski-says-jon-gruden-would-be-interested-in-eagles/
több mint 12 éve
Ebből is látszik jó munkánhoz idő kell. Lehet JC nél is így lett volna csak neki nem volt ideje. Kérdés GS el tudna e maga mellett vielni egy DCt HC ként mert ha nem könnyen beleszakadhat.dande
Ráadásul szerintem Castillonak már első évében is jobbak voltak ennél a mutatói nem? Most nincs időm megnézni, de ha valaki ráér erről bedobhatna valamit.Eazzy
Castillo simán jó volt statok alapján. Sőt az év elején nem csak statok alapján. Később Reid is belátta, hogy nagy hiba volt elküldeni.
Csak így 2 ember karrierjét is egy kicsit elbaszta. Juan-ét és Bowles-ét. Castillo védekező oldalon szeretne maradni, de azért kevés rá az esély, hogy DC-ként munkát kap. Bowles-nál ugyanez. 1-2 évig még biztos, hogy nem kap állást.
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 160 — No one likes us, cause no one like us
Ebből is látszik jó munkánhoz idő kell. Lehet JC nél is így lett volna csak neki nem volt ideje. Kérdés GS el tudna e maga mellett vielni egy DCt HC ként mert ha nem könnyen beleszakadhat.dande
Ráadásul szerintem Castillonak már első évében is jobbak voltak ennél a mutatói nem? Most nincs időm megnézni, de ha valaki ráér erről bedobhatna valamit.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Hát a legjobb az lenne, ha McCoy jönne OC-nek, Gus DC-nek a többi meg már nem is számítana. 😀
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 329 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ebből is látszik jó munkánhoz idő kell. Lehet JC nél is így lett volna csak neki nem volt ideje. Kérdés GS el tudna e maga mellett vielni egy DCt HC ként mert ha nem könnyen beleszakadhat.
több mint 12 éve
Gus Bradley-ről pár infó.
46 éves, 2006-ban került a Tampa-hoz és ezzel az NFL-be. Itt "defensive quality control coach" volt, Monte Kiffin segítője. 2007-ben LB edző lett. Összesen 3 évet dolgozott Kiffin-nel. Jim Mora 2009-ben érdeklődött utána, hogy elvigye Seattle-be DC-nek. Kiffin úgy nyilatkozott róla, hogy az egyik legjobb edző akivel valaha dolgozott. He’s a once-in-a-lifetime coach és különleges ez a gyerek.

Mora elméletileg mást akart DC-nek, de az interjúk során Gus meggyőzte. Majd Mora-t elküldték, jött Carroll, de nála is maradt DC-nek.

Elmúlt 4 éve DC-ként:
2009: 8. legtöbb pontot és a 9. legtöbb yardot nyelték be
2010: 8. legtöbb pont, 6. legtöbb yard
2011: 7. legkevesebb pont, 9. legkevesebb yard
2012: a legkevesebb pont, 4. legkevesebb yard
Szal az utóbbi 2 évben azért jól összerakta azt a D#-t. Plusz PO győzelmei is vannak már.

És egy vidi:
 www.youtube.com/watch?v=ofv2MgMoFG8
1:50-től a lényeg.
több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
de ez az nfl nem kivánságműsor.

Ha meg tudta,hogy ő csak oda megy akkor a fasznak kelleti magát Janek
Mert ha nem kell oda, még mindig kell egy másik jólfizető állást is maga körül tartani 😀

több mint 12 éve
Adam Caplan:
- úgy tudja, hogy nem raktunk szerződése ajánlatot Chip Kelly elé.
- Meg beszélnek olyat is, hogy Kelly coaching staff-os és D#-es kérdésekre adott válaszai aggasztották Lurie-kat. De nem biztos, hogy igaz, tényleg csak ilyen pletyka szintjén van ez.
- Nem hallott semmit arról, hogy meg szeretnénk szerezni Mike Zimmert és szerinte Mike Nolan-ra is elég kicsi esély van.
- Jó véleménnyel van Jay Gruden-ről.
több mint 12 éve
de ez az nfl nem kivánságműsor.

Ha meg tudta,hogy ő csak oda megy akkor a fasznak kelleti magát

több mint 12 éve
Pletykák szerint Chip Kelly a Carolina hívására vár(t)...
jjncaa a Panthers topikban
na ez viszont érdekes felfogás egy edző részéről... (már, ha igaz)Newman
Érdekes, de Kelly magát legink Cam mellett tudta elképzelni, ami azért nem olyan meglepő.empty taxi
Ja, ez alap esetben jogos is lenne, csak ugyebár ez nem egy kivánság műsor. Kelly ezek szerint vagy nem szereti a kihívásokat vagy nem kapott megfelelő szerződést vagy egyszerűen csak egy hülye pöcs. 😀
(mindenesetre ezek után nem szeretném az Eagles padján látni az elkövetkező években sem)Newman
Nem szereti a kihívásokat? Panthersnél lenne kihívás elég. Ha van egy nyerő taktikám, akkor én is ahhoz a csapathoz mennék ahol adott ehhez a taktikához a játékos állomány. Panthersnél adott.

több mint 12 éve
GB nem lenne rossz szerintem.

Tud meccsek közben változtatni,érdekes lesz mit kezdenek az Atlantával,hogy most kiesett a legjobb passrusher.

több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 329 — Így remélem megfelelek nektek.....
Legyen már egy HC-nk! Komolyan kihat rám ez a hülye bizonytalanság... együtt lélegzek ezzel az idióta csapattal. A 2012 legjobb hetei között ott volt mikor a tampa ellen nyertünk 8 meccs után.kzol
2#Eagles have received permission to interview #Bengals OC Jay Gruden. Indy OC Bruce Arians and Seattle DC Gus Bradley also on deck."

Már csak napok kérdése, szerintem😊FearTomi
Nálam már minden perc számít 😛 Amúgy ja ebből a listából nekem is csak JG nem tetszik a többi jöhet aztán meglátjuk.
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 160 — No one likes us, cause no one like us
Legyen már egy HC-nk! Komolyan kihat rám ez a hülye bizonytalanság... együtt lélegzek ezzel az idióta csapattal. A 2012 legjobb hetei között ott volt mikor a tampa ellen nyertünk 8 meccs után.kzol
2#Eagles have received permission to interview #Bengals OC Jay Gruden. Indy OC Bruce Arians and Seattle DC Gus Bradley also on deck."

Már csak napok kérdése, szerintem😊FearTomi
Látva ezt a listát, egyik sem győz meg jobban, mint McCoy.
A jó hír, hogy Grudenen kívüli kettősnek is tudnék azért örülni 😀 (bár ez csak nekem jó hír, nektek gondolom nem 😊 )

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com

Már csak napok kérdése, szerintem😊

több mint 12 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com
Elvileg ugye Arianst is emlegetik hozzánk... Gyanús volt hogy jó utód lenne, de először nem ugrott be az ok. Aztán hirtelen megvilágosodtam, úgyhogy gyorsan előkaptam a képszerkesztőt... Igazam lett 😊
Csak némi tömeget kell rápakolni éééés...:
Rataxes
Ha minden igaz megy hozzátok jövőhéten interjúra😊

több mint 12 éve
kzol Philadelphia Eagles 746 — Eagles fan
Legyen már egy HC-nk! Komolyan kihat rám ez a hülye bizonytalanság... együtt lélegzek ezzel az idióta csapattal. A 2012 legjobb hetei között ott volt mikor a tampa ellen nyertünk 8 meccs után.