BOWLDOG ÚJ ÉVET! 18 órától NCAA playoff-tripla az Arena4-en!

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 12 éve
korodiati Philadelphia Eagles 704 — drkorodiattila@gmail.com
Semmi oka hogy maradjon.

Én 95%esélyét látom a cutnak.
15+millió erre az évre,ha cut akkor semmi.
egy szezont sem tolt végig...
Foles is tud annyit mint ő
új HC

Rocky ha lenne akkor tuti kiütné Vickel 😊Janek
Mire alapozod azt a kijelentésed, hogy Foles is tud annyit mint ő?
futásban nem kérdés ki a jobb,kar erő?rutin?pontosság?sérülékenység,ilyen fal mögött ő is megsérült,fumble?Was ellen mit csinált?hány meccset nyertünk vele?1-et.ezen a meccsen valóban jól játszott, a többin teljes terített betli.Valaki magyarázza már el mitől látjuk benne a jövő nagy Qb-ját, de legalább egy olyat akivel van esélyünk ezt a halálcsoportot megnyerni.Vick messze nem tökéletes de nagyságrendekkel jobbak az esélyeink vele.
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Azért ez nem volt túl jó hasonlat 😊 Nem sok közé van egymáshoz két dolognak/szitunak...

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Semmi oka hogy maradjon.

új HC

Rocky ha lenne akkor tuti kiütné Vickel 😊Janek
Tony Gonzalez is mindig azt mondja hogy 95% hogy visszavonul 😀 Azt nézd meg , mindig ráhúz egy évet 😀 Sok az az 5% az NFL-ben 😀

több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 694 — Apu ökölbeszorított keze
nem volt az.

de sokat 😊

több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
 www.youtube.com/watch?v=kHJqKmtanY0Janek
Mennyit perkáltál le ezért a VIP szektoros helyért? 😊
több mint 12 éve
 www.youtube.com/watch?v=kHJqKmtanY0

több mint 12 éve
Semmi oka hogy maradjon.

új HC

Rocky ha lenne akkor tuti kiütné Vickel 😊

több mint 12 éve
Van aki azt gondolja Vick marad?Janek
Én igen. De nem szeretném igazán, csak úgy vagyok vele mint Reid távozásával. Hiszem ha látom.
több mint 12 éve
Van aki azt gondolja Vick marad?

több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Leszarom az sd-t 😊

lovie legyen ott az isten csak mi kapjunk egy éhes ,motivátor HC-t aki olyan mint GusJanek
Hát jah. 😀

Lovie-nál és Gus-nál is az OC-n fog múlni a dolog.
Szal én még Lovie-val is megbarátkoznék, ha hozna vmi tapasztalt, bizonyított OC-t, akivel szárnyalna az O#. (Csak ez Chicago-ban se sikerült.)

Bébé ha nem bánod ellopom a Facebook oldalra.Shawn84
Persze nyugodtan. De azért tényleg ha vmi van akkor javítsd meg minden, mert én el se olvastam a végén, sajnos ahhoz is lusta voltam. 😀
több mint 12 éve
Bébé ha nem bánod ellopom a Facebook oldalra.
több mint 12 éve
nem sajnos.

Gus legyen továbbra is azt mondom.Janek
Lovie Smith és Gus Bradley San Diego-ban is fog interjúzni.

Bébé
Leszarom az sd-t 😊

lovie legyen ott az isten csak mi kapjunk egy éhes ,motivátor HC-t aki olyan mint Gus

több mint 12 éve
Köszönjük a fordítást.
Ami lejön érti a fiatalokat de néha elnéz dolgokat.

Ej de jó lenne megint a FFen lenni.

keresgélem a videót amit a meccs elején vettem fel de nem lelem.

Fly eagles!

több mint 12 éve
nem sajnos.

Gus legyen továbbra is azt mondom.Janek
Lovie Smith és Gus Bradley San Diego-ban is fog interjúzni.
több mint 12 éve
Egy nagyon jó írás Brian Kelly-ről:
 igglesblitz.com/philadelphia-eagles-2/meet-brian-kelly/
Engem meggyőzött. 😀
Az már most biztosnak tűnik, hogy hiába volt interjún azért még egyszer érkezni fog. Gondolom akkor a nyaralása miatt rövidre kellett fogni. 😀

Aki nem tud angolul annak gyorsan, tört magyarsággal lefordítom egy részét, mert most sincs kedvem, időm 2 órát elbaszni egy igényes fordítással. 😀

Brian Kelly
51 éves, nincs NFL tapasztalata.
A Grand Valley State Lakers-nél (egy Divízió 2es NCAA csapat) legenda a srác. 22 évesen került a csapathoz és 30 éves kora előtt HC lett.
13 évig volt a csapat edzője. Sohasem zárt negatív mérleggel. Első 10 évében általában 8-9 győzelemmel zárt (12 meccs van összesen), 3x volt Bowl meccse de azokat elveszítették. Utolsó 3 évében elég impresszív 41-2-es mérleget hozott össze és 2 "bajnoki címet" is összehozott.
A nagy változás Kelly-nek volt köszönhető. Megfűzte, hogy játsszon nála egy bizonyos Curt Anes, aki alapból nem akart a Div.II-ben játszani. Ekkor átálltak spread-offensre és eléggé működött.
2001-ben meccsenként több, mint 600 yardot termeltek és 58,6 pontot értek el. Mindezt úgy, hogy a 2. félidőben már alig játszottak a kezdők.
A rájátszás első meccsén Anes megsérült, köv meccsre pedig áttértek már a "wishbone offense" (ami nemtom h mi a faszom), de működött mert így is eljutottak a döntőbe, igaz ott veszítettek.
Köv. évben Anes egészséges maradt és most már behúzták a döntőt. 2003-ban több senior távozott, az offense már nem dominált annyira, de a D# feljebb lépett, elég magas szinten játszottak és sikerült megvédeni a címüket.
Ez is mutatja, hogy jó vezető, meg ki tudta hozni a maximumot a csapatból, nem elégedett meg a jóval.
Alapból a védekező oldalon került a csapathoz, de később már a támadóguruvá vált.
Ezután Kelly a Central Michigan-hez (2004-2006) ment (ez már Div1-es csapat.) Első évében 4-7-es mérleget hozott össze. Ez volt Kelly egyetlen negatív mérlegű szezonja...egész karrierje alatt. Egy évvel később 6-5, majd 9-7 és egy bowl győzelemmel zárt.
A Central Michigan-nek 1997-2004 között nem volt draftolt játékosa. Sohasem volt első körös választottja, mindössze egy 2. köröse volt 1985-ben. Kelly első szezonjában 2 játékos draftoltak le a CMU-ről. 3. szezonja után pedig 3 játékost, közölük egyet az első, egyet pedig a 2. körben. Joe Staley TE-ként került a CMU-ra, Kelly azonnal OT-t csinált belőle és elég jól csinálta a dolgát mert a 2007-es drafton az első körben kelt el. Nem Kelly recruitolta (hívta az egyetemhez) ezeket a srácokat, de az Ő keze alatt fejlődtek. Azonban Kelly odahozott a csapathoz egy 6-5 magas TE-t, egy bizonyos JJ Watt-ot, de sohase edzette.
2007-ben a University of Cincinnati-re ment. Itt 3 szezont töltött. (10-3, 11-3, 12-0) Kelly előtt 8-5ös volt a csapat mérlege, szal itt nem kellett szarból várat építenie, de azért telt egy úgy 50 év a csapat történetében, hogy nem szereztek 10 győzelmet. Kelly mind3 szezonjában elérte ezt.
Itt is spread offense volt. 2009-ben a támadógépezet 11. volt yardokban és 4. volt pontokban. Marty Gilyard sztár WR lett alatta, Tony Pike 5. QB volt a depth charton, belőle draftolt irányítót nevelt. A TE Connor Barwin-ból DE-t csinált és egyetlen szezonjaként DE-ként 11 sack-et ért el. (2. körben kelt el - utóbbi 2 szezonban alapember a Texans védelmében). Egy LB-ből, OC-t csinált. Emberünket Jason Kelce-nek hívták. Olyan játékosokat csábított az egyetemre, mint DT Derek Wolfe, RB Isaiah Pead, DT John Hughes, TE Travis Kelce, and DE Walter Stewart.
2010-ben Notre Dame-ra ment. Az előző két szezonban 13-12 volt a csapat mérlege. Első évében 8-5-ös mérleget hozott össze, majd ismét egy 8-5-ös és idén pedig egy 12-1-es mérleg követte.
Azonban itt a D# volt igazán faktor. Amikor idekerült 86. volt a D#, majd 50., 30, idén pedig 5.ek engedett yardokban. Harrison Smith (Vikings) LB/S tweener volt, safety-t csinált belőle és az első körben kelt el. Michael Floyd első körös elkapó lett. Manti Teo ugyancsak első körös lesz. A TE Tyler Eifert elit játékos lett, valamint nagyon sok tehetséges játékos van abban a csapatban.

Keménykezű edző, politikai tanulmányokat folytatott, jó kommunikátor, tud tanítani.
Az évek alatt jó edzői stábot is hozott össze.
A nagy kérdés vele kapcsolatban, hogy a stílusát, hogy viselnék el a játékosok. Ez alapján ilyen Washburn stílusnak tűnik. 😀 Hogy nagyon nyomja meg minden, aztán vmelyik játékos jól reagál rá, vmelyik kevésbé. Plusz azért itt mégis csak milliomosokkal dolgozik.
több mint 12 éve
nem sajnos.

Gus legyen továbbra is azt mondom.

több mint 12 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
Én megörültem a Bill Cowher hírnek, sajnos alaptalanak tűnik ez az infó 😕
több mint 12 éve
Jason La Canfora reported:
"Former Eagles OL coach/DC Juan Castillo interviewing with the Cardinals. Would imagine its for the OL spot vacated by Russ Grimm.

több mint 12 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
én amúgy Lovienak örülnék a legjobban...

több mint 12 éve
Összeraktam a listát azokról az edzőkről, akiknek a neve felmerült mint új Eagles HC. A nevek után az i betű az interjút jelenti. Akivel már volt vagy lesz interjú.

Chip Kelly/Head Coach/University of Oregon i

Lovie Smith i

Mike McCoy/Offensive Coordinator/Denver Broncos i

Jay Gruden/Offensive Coordinator/Cincinnati Bengals i

Gus Bradley/Defensive Coordinator/Seattle Seahawks i

Mike Nolan/Defensive Coordinator/Atlanta Falcons

Bruce Arians/Offensive Coordinator/Indianapolis
Colts i

Brian Kelly/Head Coach/Notre Dame i

Bill O’Brian/Head Coach/Penn State

Dirk Koetter/Offensive Coordinator/Atlanta Falcons

Keith Armsotrong/Special Team/Atlanta Falcons

Bill Cowher

Jon Gruden

Ez 13 név, és még mindig senkinek semmi fogalma arról ki lehet a befutó. De legalább jól átnézzük a választékot.
több mint 12 éve
Reidet elég hamar elvitték Janek
Azért fura lett volna, ha elküldjük és 2 nap múlva visszahozzuk...Bébé
Jó Reidet nem minden csapat akarta de páran igen.

Szóval ő volt a legsikeresebb a piacon,én azt gondoltam egy évig tuti nem kap állást...

több mint 12 éve
Cox 2 rookie csapatba is bekerült. Írják, hogy 60+ tackle-öket csinált. NFL.com csak 39-et ír, de hát ha ők mondják. 😀

5 Eagle került be az All NFC East teambe: Mathis, Cox, B.Graham, Ryans és C. Anderson
 www.profootballfocus.com/blog/2013/01/10/2012-pff-all-nfc-east-team/
több mint 12 éve
Ha Reid maradt volna a HC, M&M akkor is elment volna. Mind a ketten úgy érezték, hogy itt az idő a változásra.

Jay Gruden jövő7en érkezik hozzánk interjúra.
több mint 12 éve
Reidet elég hamar elvitték Janek
Azért fura lett volna, ha elküldjük és 2 nap múlva visszahozzuk...
több mint 12 éve
 www.nfl.com/news/story/0ap1000000124393/article/is-andy-reid-planning-to-bring-michael-vick-to-chiefs

örülünk?

Ez amúgy még világosabb helyzet mint PM coltos szakítása.

Nagy lové a rizikós semmiért vagy cut?
Janek
Én örülnék. A Faragó Ricsi meg új csapatot választana. 😊