NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 807
50
18:05 ORANGE BOWL 🍊 - Texas Tech vs Oregon
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
A BleedingGreenNation szerint a következő napokban ez a program interjú tekintetében: Bradley ma, Gruden hétfőn, Arians kedden és Kelly hétvégén.
több mint 12 éve
Nyomunk egy második interjút is Brian Kellyvel. Nálam ez már elég komoly érdeklődésnek számít. Shawn84Ezt már egyből az első interjú után is tudni lehetett.
Gondolom akkor a vakációja miatt sietni kellett. (Elutazott az országból.)
De jah az biztos, hogy az első találkozásnál szimpatikusak voltak egymásnak a felek.
több mint 12 éve
Nyomunk egy második interjút is Brian Kellyvel. Nálam ez már elég komoly érdeklődésnek számít.
több mint 12 éve
Kedden Bruce Arians(Colts OC) jön interjúra hozzánk.
több mint 12 éve
Kiffin áradozik Gus-ról:www.philly.com/philly/sports/eagles/20130111_Kiffin__Bradley_the_best_choice_for_head-coaching_job.html
He's been in the league for a while now. He was under Jon Gruden. That's a pretty good guy to be under.
That's what she said 😀
több mint 12 éve
Csak mint témaindító raktam be. Bárki lehetett volna. Csak az ő neve most kezd megint gyakrabban felmerülni az eaglesel szimpatizáló oldalakon. Ennyi a lényeg.A mai név: Jon GrudenShawn84A mai név Gus Bradley, Seattle DC, akit Atlantában interjúztatnak, én azt hittem Gruden már állandó tényező minden üresedésnél minden szinten...jjncaa
több mint 12 éve
Shawn sztem csak úgy random bedobta Jon Gruden nevét.A mai név: Jon GrudenShawn84A mai név Gus Bradley, Seattle DC, akit Atlantában interjúztatnak, én azt hittem Gruden már állandó tényező minden üresedésnél minden szinten...jjncaa
Legalábbis nincsen róla semmi hír.
Ez a Gus interjú arra talán elég lesz, hogy megéri-e rá várni. Ha már most kiderül, hogy nem illik a képbe, akkor legalább nem kell várni rá még egy hetet ha úgy alakul.
több mint 12 éve
A mai név: Jon GrudenShawn84A mai név Gus Bradley, Seattle DC, akit Atlantában interjúztatnak, én azt hittem Gruden már állandó tényező minden üresedésnél minden szinten...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Gondolom nem meglepő, hogy Bradleynek vagy Zimmernek örülnék a legjobban. (Megjegyzem szerintem a kinti szurkolók nagyon kedvelnék Zimmert az egyenes stílusáért) Érdemes megnézni, hogyan épült fel a Seahawks védelem az elmúlt évek során, el tudnák viselni valami hasonló nálunk is. Persze mindkettő mellé kellene egy jó OC, de ez a támadó múlttal rendelkező jelöltek esetén meg fordítva igaz.Nálad ki a kedvenc jelölt? Jelöltek?Shawn84Jonnál nekem visszatetsző, ahogy a Jaws és Vermeil mindenképpen be akarják nyomni hozzánk.Az enyémen Brian Kelly, Mike Zimmer, Gus Bradley és Bruce Arians van rajta. Eezek közül. De Jon Grudenel sincs bajom. Jayt viszont nem akarom.Shawn84A mai név: Jon GrudenShawn84Ki is akadnék, ha Jon Gruden jönne HC-nak. (És enyhén szólva Jay-nek se örülnék.)
De nem meglepő módon (egyelőre) nem is keressük meg semmi.
Caplan HC listája:
- Lovie Smith
- Gus Bradley
- Mike McCoy
- Brian Kelly
- Jay Gruden
- Ray Horton
- Ken Whisenhunt
- Mike Nolan
- Bruce Arians
- Mike Zimmer
McLane azt mondja, hogy a top target-et Gus Bradley és Brian Kelly.
Kelly hétvégén tér vissza a vakációjából. Gus-ék pedig kieshetnének 7végén a PO-ból.
Bébé
Jaynél elég lelombozó volt a Cincy PO meccse, egy szoros meccsen alig próbáltak futni, ha nem jött be a 1st downnál a futás, utána jött a pass pass pass (persze szigorúan shotgunból), khm ... hol is láttam én már ilyet? 😊
BleedingGreen
Ha a támadó felfogású edzők között nézelődök, McCoy OC-ként nyújtott teljesítménye nagyon meggyőző, vele kapcsolatban azért vagyok kicsit bizonytalan, mert nem tudom megbirkózna-e a HC-k összetettebb feladataival, kézben tudná-e tartani az egész csapatot. Kicsit én is Arians felé hajlok, interim HC-ként jól szerepelt,de nála meg bizonytalan mennyire lenne hosszútávú megoldás (60 éves elmúlt).
B. Kelly szerintem külön kategória, nincs nfl múltja, viszont csapatépítésben, szervezésben jó, az ND program minden tekintetben javult alatta. Benne nagy kockázat van (mint Chip Kellyben is lett volna). De én nem bánnám, ha kockáztatnánk vele.

több mint 12 éve
Nálad ki a kedvenc jelölt? Jelöltek?Jonnál nekem visszatetsző, ahogy a Jaws és Vermeil mindenképpen be akarják nyomni hozzánk.Az enyémen Brian Kelly, Mike Zimmer, Gus Bradley és Bruce Arians van rajta. Eezek közül. De Jon Grudenel sincs bajom. Jayt viszont nem akarom.Shawn84A mai név: Jon GrudenShawn84Ki is akadnék, ha Jon Gruden jönne HC-nak. (És enyhén szólva Jay-nek se örülnék.)
Caplan HC listája:
- Lovie Smith
- Gus Bradley
- Mike McCoy
- Brian Kelly
- Jay Gruden
- Ray Horton
- Ken Whisenhunt
- Mike Nolan
- Bruce Arians
- Mike Zimmer
Kelly hétvégén tér vissza a vakációjából. Gus-ék pedig kieshetnének 7végén a PO-ból.
Bébé
Jaynél elég lelombozó volt a Cincy PO meccse, egy szoros meccsen alig próbáltak futni, ha nem jött be a 1st downnál a futás, utána jött a pass pass pass (persze szigorúan shotgunból), khm ... hol is láttam én már ilyet? 😊
BleedingGreen
több mint 12 éve
Jonnál nekem visszatetsző, ahogy a Jaws és Vermeil mindenképpen be akarják nyomni hozzánk.Az enyémen Brian Kelly, Mike Zimmer, Gus Bradley és Bruce Arians van rajta. Eezek közül. De Jon Grudenel sincs bajom. Jayt viszont nem akarom.Shawn84A mai név: Jon GrudenShawn84Ki is akadnék, ha Jon Gruden jönne HC-nak. (És enyhén szólva Jay-nek se örülnék.)
Caplan HC listája:
- Lovie Smith
- Gus Bradley
- Mike McCoy
- Brian Kelly
- Jay Gruden
- Ray Horton
- Ken Whisenhunt
- Mike Nolan
- Bruce Arians
- Mike Zimmer
Bébé

több mint 12 éve
Ma verje ki a Ravens a Broncost, és Mike McCoy jöjjön ide. 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
azért lovie smith-t berakni, ráadásul első helyre 😀A mai név: Jon GrudenShawn84Ki is akadnék, ha Jon Gruden jönne HC-nak. (És enyhén szólva Jay-nek se örülnék.)
Caplan HC listája:
- Lovie Smith
- Gus Bradley
- Mike McCoy
- Brian Kelly
- Jay Gruden
- Ray Horton
- Ken Whisenhunt
- Mike Nolan
- Bruce Arians
- Mike Zimmer
Bébé
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Az enyémen Brian Kelly, Mike Zimmer, Gus Bradley és Bruce Arians van rajta. Eezek közül. De Jon Grudenel sincs bajom. Jayt viszont nem akarom.A mai név: Jon GrudenShawn84Ki is akadnék, ha Jon Gruden jönne HC-nak. (És enyhén szólva Jay-nek se örülnék.)
Caplan HC listája:
- Lovie Smith
- Gus Bradley
- Mike McCoy
- Brian Kelly
- Jay Gruden
- Ray Horton
- Ken Whisenhunt
- Mike Nolan
- Bruce Arians
- Mike Zimmer
Bébé
több mint 12 éve
A mai név: Jon GrudenShawn84Ki is akadnék, ha Jon Gruden jönne HC-nak. (És enyhén szólva Jay-nek se örülnék.)
Caplan HC listája:
- Lovie Smith
- Gus Bradley
- Mike McCoy
- Brian Kelly
- Jay Gruden
- Ray Horton
- Ken Whisenhunt
- Mike Nolan
- Bruce Arians
- Mike Zimmer
több mint 12 éve
A mai név: Jon Gruden
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Értelek és köszi a felvilágosítást.Elvileg ma már jön interjúra is.Jah. Aztán vkmikor hasonlítunk a WestCoast-ra vmikor kevésbé. QB-tól is függ (McNabb, Vick vs Kolb, Foles).
Jól tudom, hogy West Coast offenset futtat?Beki
Néha rohadt jó playeket hív és csak ámultam, hogy mivan, vmikor meg ugyancsak ámultam, hogy miiiivaaaaaan?
A yardokat szépen termeli de a RedZone a gyengéje. Azonban 2010-ben Vick futásai, 2011-ben pedig McCoy futásai feledtették egy kicsit.
Pass-happy offense, szal a jó QB elengedhetetlen.
Nálunk a rookie Foles csak úgy beugrott év közben Vick sérülése miatt. Első meccsen (bő 3 negyed alatt) 32 passzkísérlete volt, első kezdő meccsén 46, mindössze egyszer volt 32-nél kevesebb kísérlete, és volt 48as, valamint 51-es meccse is.
Persze ebbe azért belejátszott az is, hogy elég sokszor voltunk hátrányban, de ez akkor is durva azért egy beugrós rookieQB-nál. De ez így általánosságban jellemző rá. (550 attempt/year)
Az utóbbi években 2x is franchise rekordot döntöttünk szerzett pontokban meg yardokban, szal jó OC Ő azért, csak kell neki egy jobb QB. Bébé
Hát Sanchoval neki futni ilyen offense mellett öngyilkosság lenne, bár Ryan drasztikus változásokat akar az offenseben.
Aztán arról nem is beszélve, hogy hírek szerint Ryan akarja Vicket, Vick ismeri az ő rendszerét és könnyen lapátra is kerülhet és ingyen megszerezhető lenne, szóval ez egy ördögi kör, de amikor megláttam az interjú hírét rögtön ez futott végig az agyamban.
több mint 12 éve
Elvileg ma már jön interjúra is.Jah. Aztán vkmikor hasonlítunk a WestCoast-ra vmikor kevésbé. QB-tól is függ (McNabb, Vick vs Kolb, Foles).
Jól tudom, hogy West Coast offenset futtat?Beki
Néha rohadt jó playeket hív és csak ámultam, hogy mivan, vmikor meg ugyancsak ámultam, hogy miiiivaaaaaan?
A yardokat szépen termeli de a RedZone a gyengéje. Azonban 2010-ben Vick futásai, 2011-ben pedig McCoy futásai feledtették egy kicsit.
Pass-happy offense, szal a jó QB elengedhetetlen.
Nálunk a rookie Foles csak úgy beugrott év közben Vick sérülése miatt. Első meccsen (bő 3 negyed alatt) 32 passzkísérlete volt, első kezdő meccsén 46, mindössze egyszer volt 32-nél kevesebb kísérlete, és volt 48as, valamint 51-es meccse is.
Persze ebbe azért belejátszott az is, hogy elég sokszor voltunk hátrányban, de ez akkor is durva azért egy beugrós rookieQB-nál. De ez így általánosságban jellemző rá. (550 attempt/year)
Az utóbbi években 2x is franchise rekordot döntöttünk szerzett pontokban meg yardokban, szal jó OC Ő azért, csak kell neki egy jobb QB.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Marty a Jets-hez megy OC interjúra.Elvileg ma már jön interjúra is.
Én a helyébe nem mennék oda. QB nélkül elég nehéz játszani az Ő rendszerét. Ráadásul könnyen lehet, hogy jövőre Ryan is távozik.
A Bears-nél pl el tudnám képzelni. Bébé
Jól tudom, hogy West Coast offenset futtat?
több mint 12 éve
Sajnos várható volt hogy nagyjából így lesz pláne, hogy mi töketlenkedünk a HC megtalálásával (tudom nem csak rajtunk múlik pláne ha még PO-s a kiszemelt). Én az RB edzőt sajnáltam volna nagyon mert valóban jó munkát végez a többieket reméljük tudjuk megfelelően pótolni.
több mint 12 éve
A faszom Reid-be.#Chiefs officially announce Andy Reid's coaching staff. He's taking Tommy Brasher (DL), Travis Crittenden (Asst Strength/Cond) David Culley (Asst Head Coach/WRs), Tom Melvin (TEs), Matt Nagy (QBs), and Barry Rubin (Head Strength and Conditioning) from #Eagles.
Culley-t sajnálom. Szemmel láthatóan jó munkát végzett. Brasher maradását is el tudtam volna viselni. De legalább az RB-edzőnk, Ted Williams itt maradt. Remélem itt is fog.
És ugye Doug Pederson QB-edzőt is elvitte tőlünk, OC-nak.
Jah meg annak is örülök, hogy a tehetséges OL-coachunkat Chung-ot nem vitte magával. Talán belőle még jó támadófal-edző lesz vmikor.
több mint 12 éve
Emlegetik a Raidershez is, de állítólag elsősorban Reid stábjának szeretne a tagja lenni.empty taxiMúltkor pont olyat olvastam, hogy akkor is elment volna az Eagles-től, ha Reid marad. Lejárt a szerződése és úgy érzi kell a változás. Azt hittem, hogy Reid-től is szabadulni akar.
De Reid stábját bebukta. Ott már megvan az OC és a QB-coach is.
Meg igaz, hogy nem bírom Marty-t, de ennek ellenére a közepesnél simán jobb OC. Megérdemli, hogy egy jó QB-s csapatnál kapjon állást.
több mint 12 éve
Marty a Jets-hez megy OC interjúra.Emlegetik a Raidershez is, de állítólag elsősorban Reid stábjának szeretne a tagja lenni.
Én a helyébe nem mennék oda. QB nélkül elég nehéz játszani az Ő rendszerét. Ráadásul könnyen lehet, hogy jövőre Ryan is távozik.
A Bears-nél pl el tudnám képzelni. Bébé

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Marty a Jets-hez megy OC interjúra. Én a helyébe nem mennék oda. QB nélkül elég nehéz játszani az Ő rendszerét. Ráadásul könnyen lehet, hogy jövőre Ryan is távozik.
A Bears-nél pl el tudnám képzelni.