NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 849
51
22:00 ROSE BOWL🌹- Alabama vs Indiana
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
Vagy csak annyira nagyon belejött a menekülésbe hogy dobta amerre éppen nézett.Pontosságra 100x jobb Vick szerintem . Vick nem dobja alul 10 méterrel az embert és túl se 10-el. Általában az intjei felpattanó labdákból és olyanokból születnek amikor rosszul olvassa a playt 😀Petikievak01az itt ott linkelt capspace oldal szerint amúgy +5millión vagyunk.én már leírtam,inkább te mondj példát hogy miért?
Túlzás lenne Vick=Foles?
Mondjatok példákat miért?Janek
De akkor mégegyszer: Vick jobban fut,rengeteg plusz yardot hoz lábbal,menekül ki komplikált helyzetekből,rutinosabb,erősebb a karja, dobáspontosság legyen X,Fumble és labdabiztonság tekintetében mondom csak a Wasinghton elleni meccsre kell gondolni, amit ott Foles művelt...Vick sokszor adja el a labdát de Foles is és úgy hogy ő sokkal kevesebb kockázatot vállal.A sérülékenység elmélet megdőlt amikor Foles ugyan úgy megsérült az utolsó forduló előtt, ilyen fal mögött nem is volt csoda, előre tudtuk hogy ez lesz, bármelyik Qb megsérült volna nálunk.korodiati
több mint 12 éve
Foles még lehet jobb, Vick már nem. Egy 3. körös játékostól azért ne várjunk már csodát pár meccsen. Vick rutinosabb és mozgékonyabb, Foles meg fiatalabb, és főleg zsebben jó. Később szerintem pontosabb is lesz, és jóval kevesebb labdát fog eladni. Na meg ezerszer olcsóbb. Hosszútávon Foles lehet az ember. De ez is majd az új edző rendszerétől és attól függ hogy mekkora átalakítást terveznek.az itt ott linkelt capspace oldal szerint amúgy +5millión vagyunk.én már leírtam,inkább te mondj példát hogy miért?
Túlzás lenne Vick=Foles?
De akkor mégegyszer: Vick jobban fut,rengeteg plusz yardot hoz lábbal,menekül ki komplikált helyzetekből,rutinosabb,erősebb a karja, dobáspontosság legyen X,Fumble és labdabiztonság tekintetében mondom csak a Wasinghton elleni meccsre kell gondolni, amit ott Foles művelt...Vick sokszor adja el a labdát de Foles is és úgy hogy ő sokkal kevesebb kockázatot vállal.A sérülékenység elmélet megdőlt amikor Foles ugyan úgy megsérült az utolsó forduló előtt, ilyen fal mögött nem is volt csoda, előre tudtuk hogy ez lesz, bármelyik Qb megsérült volna nálunk.korodiati
több mint 12 éve
Lerágott csont szerintem , hisz asomugha is megmondta , benne van a fizucsökkentésben.Így van én se vágnám ki,átlagos volt,fizucsökkentés és akkor semmi gond,csak na nevezzük többet shut-down cornernek és ne is keressen annyit.korodiatiLions ellen is emberezett. Megatronon volt. Nagyjából három negyeden keresztül csak kisebb hibákat vétett, de a negyedikben se kép se hang. Amúgy nem vágnám ki és remélem az új edzők is marasztalják még. Inkább kéne 2 jó safety.GreengoIdén már rengetegszer emberezett egy-egyben és túlzás nélkül lehet mondani minden meccsen volt hogy valaki megverte, nagyon csúnyán..korodiatibevallom erre a rengeteg m2m-re nem emlékszek, ettől még lehet így volt (viszont annál több zónára...)sapka
több mint 12 éve
Pontosságra 100x jobb Vick szerintem . Vick nem dobja alul 10 méterrel az embert és túl se 10-el. Általában az intjei felpattanó labdákból és olyanokból születnek amikor rosszul olvassa a playt 😀az itt ott linkelt capspace oldal szerint amúgy +5millión vagyunk.én már leírtam,inkább te mondj példát hogy miért?
Túlzás lenne Vick=Foles?
több mint 12 éve
Így van én se vágnám ki,átlagos volt,fizucsökkentés és akkor semmi gond,csak na nevezzük többet shut-down cornernek és ne is keressen annyit.Lions ellen is emberezett. Megatronon volt. Nagyjából három negyeden keresztül csak kisebb hibákat vétett, de a negyedikben se kép se hang. Amúgy nem vágnám ki és remélem az új edzők is marasztalják még. Inkább kéne 2 jó safety.GreengoIdén már rengetegszer emberezett egy-egyben és túlzás nélkül lehet mondani minden meccsen volt hogy valaki megverte, nagyon csúnyán..korodiatibevallom erre a rengeteg m2m-re nem emlékszek, ettől még lehet így volt (viszont annál több zónára...)sapka
több mint 12 éve
az itt ott linkelt capspace oldal szerint amúgy +5millión vagyunk.én már leírtam,inkább te mondj példát hogy miért?
Túlzás lenne Vick=Foles?
De akkor mégegyszer: Vick jobban fut,rengeteg plusz yardot hoz lábbal,menekül ki komplikált helyzetekből,rutinosabb,erősebb a karja, dobáspontosság legyen X,Fumble és labdabiztonság tekintetében mondom csak a Wasinghton elleni meccsre kell gondolni, amit ott Foles művelt...Vick sokszor adja el a labdát de Foles is és úgy hogy ő sokkal kevesebb kockázatot vállal.A sérülékenység elmélet megdőlt amikor Foles ugyan úgy megsérült az utolsó forduló előtt, ilyen fal mögött nem is volt csoda, előre tudtuk hogy ez lesz, bármelyik Qb megsérült volna nálunk.
több mint 12 éve
Lions ellen is emberezett. Megatronon volt. Nagyjából három negyeden keresztül csak kisebb hibákat vétett, de a negyedikben se kép se hang. Amúgy nem vágnám ki és remélem az új edzők is marasztalják még. Inkább kéne 2 jó safety.Idén már rengetegszer emberezett egy-egyben és túlzás nélkül lehet mondani minden meccsen volt hogy valaki megverte, nagyon csúnyán..korodiatibevallom erre a rengeteg m2m-re nem emlékszek, ettől még lehet így volt (viszont annál több zónára...)sapka

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Idén már rengetegszer emberezett egy-egyben és túlzás nélkül lehet mondani minden meccsen volt hogy valaki megverte, nagyon csúnyán..korodiatibevallom erre a rengeteg m2m-re nem emlékszek, ettől még lehet így volt (viszont annál több zónára...)
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
Idén már rengetegszer emberezett egy-egyben és túlzás nélkül lehet mondani minden meccsen volt hogy valaki megverte, nagyon csúnyán..Aso esetében arról beszélni, hogy mentális vagy erőnléti hiányossága lett volna vagy red flag lett volna nála hülyeség. Mindig is az egyik legjobban felkészült fazon volt és pályán kívül is roppant értelmes.Na most, hogy nem így teljesít az tényleg az Ő hibája..Eazzymeglepődnék, ha ez tényleg így lenne, pl. egy játékos teljesítményét befolyásolja a rendszer amiben játszik az edzői oldal, és végül a saját hozzáállása/teljesítménye (ez így kb. nagyjából teljes)
egyrészt tudták, hogy egy számára idegen rendszert kell megtanulnia, ez önmagában kockázatos egy idősebb játékosnál, ennek ellenére úgy gondolták, hogy jó lesz (ugye ez már az edző/gm felelőssége) és kapott egy 5/60/25-ös dealt, ami igencsak rizikós, ennyi garantálttal
másrészt, ha most kihozod azt, hogy az ő mentális/erőnléti felkészülése botrányos, akkor miért nem látták ezt annó? a semmiből feltűnik egy ilyen red flag? ez a tipikus, látták, hogy szabadügynök, és nem gondolták végig a lehetőségeket/negligálták a kockázatokat, és tényleg besült
olyan szerepkörre hozták, amit nem tud ellátni, szerintem sokan gondolják azt, hogy egy olyan rendszerben, ami pontosan illik az ő játékához elit cornerek között lenne
sapka
Ha maradt volna man-to-man sémában továbbra is top CB lett volna sztem.
A hibás lépés sztem az volt GM\edző vonalon, hogy nem mérték fel, hogy Aso Cb-t világéletében man-to-manbe tolt és nem kellett volna zonázni elhozni...Rolni
több mint 12 éve
Aso esetében arról beszélni, hogy mentális vagy erőnléti hiányossága lett volna vagy red flag lett volna nála hülyeség. Mindig is az egyik legjobban felkészült fazon volt és pályán kívül is roppant értelmes.Na most, hogy nem így teljesít az tényleg az Ő hibája..Eazzymeglepődnék, ha ez tényleg így lenne, pl. egy játékos teljesítményét befolyásolja a rendszer amiben játszik az edzői oldal, és végül a saját hozzáállása/teljesítménye (ez így kb. nagyjából teljes)
egyrészt tudták, hogy egy számára idegen rendszert kell megtanulnia, ez önmagában kockázatos egy idősebb játékosnál, ennek ellenére úgy gondolták, hogy jó lesz (ugye ez már az edző/gm felelőssége) és kapott egy 5/60/25-ös dealt, ami igencsak rizikós, ennyi garantálttal
másrészt, ha most kihozod azt, hogy az ő mentális/erőnléti felkészülése botrányos, akkor miért nem látták ezt annó? a semmiből feltűnik egy ilyen red flag? ez a tipikus, látták, hogy szabadügynök, és nem gondolták végig a lehetőségeket/negligálták a kockázatokat, és tényleg besült
olyan szerepkörre hozták, amit nem tud ellátni, szerintem sokan gondolják azt, hogy egy olyan rendszerben, ami pontosan illik az ő játékához elit cornerek között lenne
sapka
Ha maradt volna man-to-man sémában továbbra is top CB lett volna sztem.
A hibás lépés sztem az volt GM\edző vonalon, hogy nem mérték fel, hogy Aso Cb-t világéletében man-to-manbe tolt és nem kellett volna zonázni elhozni...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 12 éve
az utóbbi 3 évben az a csapat nyerte a Super Bowlt, aki ellen az Eagles a szezonbeli első hazai meccsét játszotta 😊 idén a Ravens ellen kezdtetek otthon...jjncaaHa ez idén is megállja a helyét akkor jövőre valahogy el kéne érni, hogy saját magunkkal játszunk először otthon. :cool:

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Na most, hogy nem így teljesít az tényleg az Ő hibája..Eazzymeglepődnék, ha ez tényleg így lenne, pl. egy játékos teljesítményét befolyásolja a rendszer amiben játszik az edzői oldal, és végül a saját hozzáállása/teljesítménye (ez így kb. nagyjából teljes)
és nem is szólva az utóbbi év Reid-ráhatása hogy hatott a csapatra
meg ez a Babin szétszedi az öltözőt is, na😊, előtte nem tette ezt?, mire való a HC, mire való a DC, mire való a D-captain.
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
Srácok ez olvasásra ajánlott: www.cbssports.com/nfl/story/21553122/monday-observations-scrutiny-now-settling-on-shaky-eagles-gmempty taxiNem olvastam teljesen végig, mert olyan nonszensz átgondolatlanságra utaló kijelentéseket tesz, hogy nem is vagyok kíváncsi rá.
Nnamdi leigazolását horrornak hívni...oké nem jött be, de bazdki, melyik csapat mondta volna akkor, hogy ha van lehetősége, inkább kihagyja? Mindenki állva lenyalja a saját golyóit ha hozzá kerül kb, mert a legjobbnak tartották a posztján. Na most, hogy nem így teljesít az tényleg az Ő hibája...
Felhozza Babin sack termelését tavalyról, hogy ezek után szezon közepén kirúgni...ömm, na most ugye Ő volt az egyik főkolompos romboló az öltözőben, emellett idén közel sem hozta a sackeket, illetve pass rusht, az egyetlen dolgot, amiben jó. A helyén játszó Graham teljesítményét utána szerintem felesleges magyarázni. Nem volt az rossz döntés szintén. Innen nem is voltam hajlandó tovább olvasni.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Srácok ez olvasásra ajánlott: www.cbssports.com/nfl/story/21553122/monday-observations-scrutiny-now-settling-on-shaky-eagles-gm

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Team Total spaceArizona -$723,000
Atlanta $4.9M
Baltimore $15.7M
Buffalo $20.6M
Carolina -$11.8M
Chicago $13.3M
Cincinnati $55.1M
Cleveland $48.9M
Dallas -$18.2M
Denver $18.5M
Detroit -$1.1M
Green Bay $7.1M
Houston $12.9M
Indianapolis $46M
Jacksonville $22.1M
Kansas City $16.1M
Miami $35.8M
Minnesota $16.1M
New England $18.6M
New Orleans -$14.7M
NY Giants -$4.7M
NY Jets -$19.4M
Oakland -$4.5M
Philadelphia $5.2M
Pittsburgh -$10.8M
San Diego $8.7M
San Fran $3.9M
Seattle $18.6M
St. Louis $1.8M
Tampa Bay $31.3M
Tennessee $19.4M
Washington -$4M
több mint 12 éve
az itt ott linkelt capspace oldal szerint amúgy +5millión vagyunk.Túlzás lenne Vick=Foles?
Mondjatok példákat miért?
több mint 12 éve
Ja mert sokkal jobbat 😛 😉 én már az előszezonban mondtam nekem azzal nagy örömet okozott h megvertük vele a Patst a többit jótékonyan elfeégejtem 😀 ilyen ínséges időkben az apróságoknak is örül az ember.
több mint 12 éve
Valóban igazad van. Én abban a naív hitben éltem eddig, hogy nekünk bőven van Vickel együtt is helyünk a sapi alatt. Egyébként barokkos túlzás, hogy Foles ugyanazt nyújtja.Ez hülyeség.Szóval itt a serpenyő két oldalán van két QB akik nem elitek sőt.. de anyagilag egyszerű a választás.JanekMondjuk ekkora cap space-el és célokkal ne anyagi alapon válasszunk mán kubét...Eazzy
Egy Vick fizu az a cap 15%át teszi ki...
miért fizetnél valamiért 16milliót ha megkapod 1ért?Janek
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
az utóbbi 3 évben az a csapat nyerte a Super Bowlt, aki ellen az Eagles a szezonbeli első hazai meccsét játszotta 😊 idén a Ravens ellen kezdtetek otthon...jjncaaAláírom!
Akkor mi soha nem nyerünk... 😊
több mint 12 éve
Ez hülyeség.Szóval itt a serpenyő két oldalán van két QB akik nem elitek sőt.. de anyagilag egyszerű a választás.JanekMondjuk ekkora cap space-el és célokkal ne anyagi alapon válasszunk mán kubét...Eazzy
Egy Vick fizu az a cap 15%át teszi ki...
miért fizetnél valamiért 16milliót ha megkapod 1ért?
több mint 12 éve
az utóbbi 3 évben az a csapat nyerte a Super Bowlt, aki ellen az Eagles a szezonbeli első hazai meccsét játszotta 😊 idén a Ravens ellen kezdtetek otthon...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Nah Gus is szabad lett. Fuckyeah!Amúgy nem bánom ezt az alapos edzőkeresést. Sőt. Sokkal jobb mintha felvettük volna a HC-nek a Panthers OC-jét. 😀
Lényegében nem csúszott ki a kezeink közül senki.
több mint 12 éve
Ezek feldobják a legszarabb neveket, hogy aztán valaki közepeset válasszanak és örüljünk annak is. Mert a szarnál jobb a kevésbé szar.
több mint 12 éve
Reid meg vígan csak ennyit üzen KCból mosolyogva a bajsza alatt: You keep better job I said 😛 😀
több mint 12 éve
As @RoobCSN reported, Eagles interviewed former Ravens HC Brian Billick on Monday for their HC job.empty taxiJézusom.
Azért komolyan egy szint alá már nem kéne menni 😀