NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 849
51
22:00 ROSE BOWL🌹- Alabama vs Indiana
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
Már lassan teljesen eliktriadosodunk 😛 😀 (annó Jack Del Rio elküldésnél vagy maradásánál 😀 már nem emlékszem pontosan 😀 )
több mint 12 éve
Reuben Frank @RoobCSNGus Bradley's flight is now down to 27,000 feet as it begins its initial descent into Northeast Philly Airport. Please turn off all laptops. 😀
több mint 12 éve
Sokadik jelölt, de talán a legjobb lenne. Nem egy befarsult volt HC, de nem is egy totál lutri NCAA coach. Védő oldalról jön (ami nagyon kéne most nekünk), le is tett már vmit az asztalra, de még ott van benne a potenciál is, hogy vmi igazán jót csináljon és kitörjön. És amire itt elég sokan várunk, hogy egy keménykezű figura legyen az új HC, ő ennek is tökéletesen eleget tesz. Személy szerint én kimondottam örülnék neki, sztem egy jó stábot is tudna összerakni.
több mint 12 éve
Gus Bradley gépe elhagyta Reed city-t. Ez kész. Tényleg a kintiek behülyültek teljesen, hogy ennyire figyelik Bradley érkezését. A messiás közeleg?
több mint 12 éve
Tessék bár sztem nem ere a hírre várunk 😛😉
www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Eagles-Sign-Veteran-OT-Barbre/b80405b0-1273-47b4-a01c-4a7fcf6755dd
több mint 12 éve
Mêg az jutott eszembe összeesküvés elméletként h a kérdés az egyik oldal (jön vagy nem jön)nincs e megbízva dezinformációk kiadásával 😛 Kezd igazi krimi lenni 😀
több mint 12 éve
Bírom, hogy már arról beszélgetnek, hogy Gus rendszere milyen lesz nálunk... 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Talán a jax nem olyan jó mint mi...a pénz meg ilyen szinten nem mérvadó szerintem.
több mint 12 éve
ha Bradley is elúszik, kurva ideges leszek....lényegében nem maradna normális jelölt a posztra, Zimmer esetleg, de tudtommal vele még fel se vettük a kapcsolatot komolyabban...
több mint 12 éve
Remélen Khanig nem jut el mert neki aztán annyi pénze van h nekünk esélyük sincs 😛 Amúgy Isten éltessen 😀 Janek
több mint 12 éve
az már késő 😊Azt hittem születésnapomra meglesz az új HC de sajna nem.JanekHa Bradleyvel tényleg annyira előrehaladott tárgyalások vannak, int ahogy mondják, akkor holnapra meg lesz.Shawn84
több mint 12 éve
Howard Eskin:Eagles telling me and others he's not in Phl yet. Maybe plane stopped along way for lunch.
Segghülye itt mindenki. 😀
Bár mit várok, amikor 1 hét késéssel derült ki, hogy Billick volt nálunk interjún. 😀
több mint 12 éve
Én is Keplent figyelem.
több mint 12 éve
Ezt én is. Meg sorban Scheftert is, Caplant stb. Nekem csak az tűnik biztosnak hogy nagyon akarjuk Bradleyt.Na későn szerkesztettem a másikat, de ezt olvastam:Most olvasom, hogy Lurie még repcsit is küldött Seattlebe Gus-ért... 😀Most akkor valaki tudja mi van? Jön vagy nem jön?Shawn84
hát jj, nem csodálom, emlékszem erre a videóra, kitudja, lehet még beáll KC-ben QB-nek is 😀Eazzy
Les Bowen @LesBowen
My understanding is that the "Gus Bus" lands in Philly around 2:30 pm.Eazzy
több mint 12 éve
Howard Eskin pedig azt mondja, hogy most már Philly-ben van és tárgyalnak:"Gus Bradley is NOW in Phl w #eagles front office of Lurie, Roseman and Smolenski for 2nd round of talks. #GusBus"
több mint 12 éve
Na későn szerkesztettem a másikat, de ezt olvastam:Most olvasom, hogy Lurie még repcsit is küldött Seattlebe Gus-ért... 😀Most akkor valaki tudja mi van? Jön vagy nem jön?Shawn84
hát jj, nem csodálom, emlékszem erre a videóra, kitudja, lehet még beáll KC-ben QB-nek is 😀Eazzy
Les Bowen @LesBowen
My understanding is that the "Gus Bus" lands in Philly around 2:30 pm.
több mint 12 éve
McCoy-t egy kicsit sajnálom. Bár olyan hírek voltak, hogy az interjúja elég szarul sikerült velünk, szal gondolom Lurie-knak innen offos volt a dolog.
Ellenben akkor Gus-t tényleg meg kéne szerezniük, ha ennyire bejön nekik.
több mint 12 éve
Most olvasom, hogy Lurie még repcsit is küldött Seattlebe Gus-ért... 😀Most akkor valaki tudja mi van? Jön vagy nem jön?
több mint 12 éve
Elméletileg ma érkezik Gus, holnap pedig a Jax:Seahawks DC Gus Bradley not scheduled to arrive in Philly till this afternoon. Bradley is scheduled to interview with Jaguars Wednesday.
több mint 12 éve
Most olvasom, hogy Lurie még repcsit is küldött Seattlebe Gus-ért... 😀 2:30-kor fog landolni Phillyben, azaz mingyááán 😀hát jj, nem csodálom, emlékszem erre a videóra, kitudja, lehet még beáll KC-ben QB-nek is 😀
több mint 12 éve
beleszerettemGus Bradley lett a befutó elméletilegjjncaaNeked miért van Andy az avatarodon? Eazzy
www.youtube.com/watch?v=B4gNFL2upZE

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Gus Bradley lett a befutó elméletilegjjncaaNeked miért van Andy az avatarodon?
több mint 12 éve
Úgy volt hogy délután érkezik Phillybe, aztán kb 2 percre rá meg jött az infó hogy mégsem hanem holnap utazik a Jagshez. Elvileg ez még áll. Még nem láttam olyan infót ahol Bradley leigazolását tényként kezelnék. Persze lehet hogy JJ-nek jobb informátorai vannak.Gus Bradley lett a befutó elméletilegjjncaaNa most akkor mi van az előzőt akkor én értettem félre nem arról van szó, hogy lemondta és megy a Jagshez????? ennyit az én angol tudásomról😛dande
több mint 12 éve
Gus Bradley lett a befutó elméletilegjjncaaNa most akkor mi van az előzőt akkor én értettem félre nem arról van szó, hogy lemondta és megy a Jagshez????? ennyit az én angol tudásomról😛
több mint 12 éve
Gus Bradley lett a befutó elméletileg

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal