NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
ebben van valami.

sajnos

bár én naiv vagyok és azt hiszem mindenki sb-t akar nyerniJanek
Mindenki SB-t akar nyerni, csak aztán eljön az első 6 hét, és a csapatok 60% belátja, hogy erre idén sincs sok esély. A következő 20% amiben mi is benne vagyunk, hogy reménykedik még 2-6 nál is "ebből lehet még valami, ha ezt meg ezt a meccset hozzuk". ÉS a maradék azok akik reális eséllyel indulnak harcba 😀

több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 696 — Apu ökölbeszorított keze
ebben van valami.

sajnos

bár én naiv vagyok és azt hiszem mindenki sb-t akar nyerni

több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 160 — No one likes us, cause no one like us
Dc az nem marad ha van benne ambicio.Janek
De lehet, hogy Ő érzi úgy, hogy még nem áll készen.
Mert, ha most nagyon csúnyán bebukna Gus akkor esélyes, hogy a köv. 5-10 évben nem lenne HC az NFL-ben.

Bébé
Márpedig velünk van rizikó...pl Jagsnél még annak is örülnének szerintem, ha 8-8 közelébe kerülnek...itt simán csalódás az is...

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Dc az nem marad ha van benne ambicio.Janek
De lehet, hogy Ő érzi úgy, hogy még nem áll készen.
Mert, ha most nagyon csúnyán bebukna Gus akkor esélyes, hogy a köv. 5-10 évben nem lenne HC az NFL-ben.
több mint 12 éve
Dc az nem marad ha van benne ambicio.

több mint 12 éve
A csuda vigye el őt is elvitte Reid:

Chiefs did wind up hiring Eugene Chung as their asst. OL coach. Adam Caplan

na ez nem jó tényleg jó lenne most már ha meglenne Bradley....dande
Ennek nagyon nem örülök. Tehetségesnek tűnt a srác (meg gondolom az is, ha Reid elvitte magával).
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 340 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hát ez nem túl biztató kár..... ha elmegy a Jagshez félek ott marad vagy marad DC-nek PC mellett, hogy esetleg megpróbáljanak együtt nyerni egy gyűrűt.
Luriek vhogy nem túl ügyesek vagy nem tudom....
több mint 12 éve
késő van már ott . Regge lesz gondolom sajtó t.

több mint 12 éve
somebody08 Philadelphia Eagles 903 — Majd jövőre...
Befejeződött a tali. Eredmény nincs...
több mint 12 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 392 — The Mathematician
Gondolom McCoy máshogy képzelte el mondjuk az O felépítést, mint Rosemanék. Vagy éppen lehet a D oldali stratégiáját látták vékonynak.

Azt nem tudom McCoy mennyire van jóban az edzőkkel úgy all around, gondolom megkérdezték tőle, hogy kikkel akar együtt dolgozni. Ez is sokat befolyásolhat.

Na mindegy, én csak oktalanul találgatok, úgysem derül ki soha. Eazzy
Mondjuk aki denveri edzőként elmegy a Chargershez, az sokaknak nem lehet szimpatikus😊somebody08
sztem Allen tavaly még rosszabb volt h a Gaydershez ment 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 12 éve
Turner nem lenne jó OC?

több mint 12 éve
Kémeim jelentik:
Gus megérkezett.

majd elvonultak a tárgyalás helyszínére:

Reménykedve várunk........Greengo
Bazz elképzelem azt a fotóst, aki szerintem odafagyott a faághoz, ahonnan ezeket lőtte😀
több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 300 — Eagles fan
Kémeim jelentik:
Gus megérkezett.

majd elvonultak a tárgyalás helyszínére:

Reménykedve várunk........

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Gondolom McCoy máshogy képzelte el mondjuk az O felépítést, mint Rosemanék. Vagy éppen lehet a D oldali stratégiáját látták vékonynak.

Azt nem tudom McCoy mennyire van jóban az edzőkkel úgy all around, gondolom megkérdezték tőle, hogy kikkel akar együtt dolgozni. Ez is sokat befolyásolhat.

Na mindegy, én csak oktalanul találgatok, úgysem derül ki soha. Eazzy
Mondjuk aki denveri edzőként elmegy a Chargershez, az sokaknak nem lehet szimpatikus😊
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 340 — Így remélem megfelelek nektek.....
A csuda vigye el őt is elvitte Reid:

Chiefs did wind up hiring Eugene Chung as their asst. OL coach. Adam Caplan

na ez nem jó tényleg jó lenne most már ha meglenne Bradley....
több mint 12 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 862
OT Allen Barbre-t hoztuk, amit kint nem tartanak véletlennek... /Seattle (2010-12)/, és arra gondolnak, ez már Gus Bradley miatt van!
Én nem tudom, ki lenne jó HC a csapatnak, de most már maradjunk meg az elveinknél, és legyen a nevében y-n!
😀
több mint 12 éve
Tényleg mindegy csak kíváncsi voltam, köszi mindenkinek bízom benne Gus-l már leendő lakás képeit nézegetik 😛
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 160 — No one likes us, cause no one like us

Na mindegy, én csak oktalanul találgatok, úgysem derül ki soha.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 406 — Beware the Slim Reaper!
McCoy interjú rosszul sikerült az mit jelent lehet erről tudni vmit?dande
Már nemtom, hogy hol olvastam, de biztos vok benne h vhol olvastam ilyet.

McLane mondott egyszer ilyet, de nem erre gondoltam:
"Not saying this is true or this was why #Eagles weren’t keen on Mike McCoy, but some around the NFL think he’s too soft to be a head coach."

De gondolom nem egyeztek a nézőpontok vagy csak egyszerűen nem volt szimpatikus Lurie-knak a programja. Bébé
Howard Eskinnél jelent meg ezzel kapcsolatos tweet.

Howard Eskin ‏@howardeskin
@LesBowen told not that impressive w interview. That's big part of how eagles choose the coach.

Valami lehetett benne, mert ezt követően már nem szóltak hírek McCoy szerződtetéséről.

több mint 12 éve
Tart még a Bradley interjú? Végül is Reidet is 9 órán át győzködték vagy ő őket 😛dande
Biztos. 😀 Semmi hír most.
Az első interjúnk vele csak egy rövid 90 perces beszélgetés volt. Gondolom most mennek bele igazán a részletekbe. Lurie-kat ismerve ez is több lesz, mint 5 óra. 😀
több mint 12 éve

"Not saying this is true or this was why #Eagles weren’t keen on Mike McCoy, but some around the NFL think he’s too soft to be a head coach."

De gondolom nem egyeztek a nézőpontok vagy csak egyszerűen nem volt szimpatikus Lurie-knak a programja. Bébé
Köszi egyénként.

Tart még a Bradley interjú? Végül is Reidet is 9 órán át győzködték vagy ő őket 😛
több mint 12 éve

De gondolom nem egyeztek a nézőpontok vagy csak egyszerűen nem volt szimpatikus Lurie-knak a programja.
több mint 12 éve
McCoy interjú rosszul sikerült az mit jelent lehet erről tudni vmit?
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Gus has landed. Our Long National Nightmare Is Over (maybe).
több mint 12 éve
Lazításképen 😛:

https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/voyx2vmbymnzthu9newm
Luke Joeckel, Bjoern Werner headline 2013 NFL Draft prospects
With the 2013 NFL Draft on the horizon, Gil Brandt ranks the top 25 prospects, including Texas A&M offensive tackle Luke Joeckel, who reminds him of a former No. 1 overall selection.