NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 895
53
22:00 ROSE BOWL🌹- Alabama vs Indiana
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
ebben van valami.Mindenki SB-t akar nyerni, csak aztán eljön az első 6 hét, és a csapatok 60% belátja, hogy erre idén sincs sok esély. A következő 20% amiben mi is benne vagyunk, hogy reménykedik még 2-6 nál is "ebből lehet még valami, ha ezt meg ezt a meccset hozzuk". ÉS a maradék azok akik reális eséllyel indulnak harcba 😀
sajnos
bár én naiv vagyok és azt hiszem mindenki sb-t akar nyerniJanek
több mint 12 éve
ebben van valami.sajnos
bár én naiv vagyok és azt hiszem mindenki sb-t akar nyerni
több mint 12 éve
Márpedig velünk van rizikó...pl Jagsnél még annak is örülnének szerintem, ha 8-8 közelébe kerülnek...itt simán csalódás az is...Dc az nem marad ha van benne ambicio.JanekDe lehet, hogy Ő érzi úgy, hogy még nem áll készen.
Mert, ha most nagyon csúnyán bebukna Gus akkor esélyes, hogy a köv. 5-10 évben nem lenne HC az NFL-ben.
Bébé
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Dc az nem marad ha van benne ambicio.JanekDe lehet, hogy Ő érzi úgy, hogy még nem áll készen.
Mert, ha most nagyon csúnyán bebukna Gus akkor esélyes, hogy a köv. 5-10 évben nem lenne HC az NFL-ben.
több mint 12 éve
A csuda vigye el őt is elvitte Reid:Ennek nagyon nem örülök. Tehetségesnek tűnt a srác (meg gondolom az is, ha Reid elvitte magával).
Chiefs did wind up hiring Eugene Chung as their asst. OL coach. Adam Caplan
na ez nem jó tényleg jó lenne most már ha meglenne Bradley....dande
több mint 12 éve
Hát ez nem túl biztató kár..... ha elmegy a Jagshez félek ott marad vagy marad DC-nek PC mellett, hogy esetleg megpróbáljanak együtt nyerni egy gyűrűt.Luriek vhogy nem túl ügyesek vagy nem tudom....
több mint 12 éve
késő van már ott . Regge lesz gondolom sajtó t.
több mint 12 éve
Befejeződött a tali. Eredmény nincs...
több mint 12 éve
sztem Allen tavaly még rosszabb volt h a Gaydershez ment 😀Gondolom McCoy máshogy képzelte el mondjuk az O felépítést, mint Rosemanék. Vagy éppen lehet a D oldali stratégiáját látták vékonynak.Mondjuk aki denveri edzőként elmegy a Chargershez, az sokaknak nem lehet szimpatikus😊somebody08
Azt nem tudom McCoy mennyire van jóban az edzőkkel úgy all around, gondolom megkérdezték tőle, hogy kikkel akar együtt dolgozni. Ez is sokat befolyásolhat.
Na mindegy, én csak oktalanul találgatok, úgysem derül ki soha. Eazzy
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 12 éve
Kémeim jelentik:Bazz elképzelem azt a fotóst, aki szerintem odafagyott a faághoz, ahonnan ezeket lőtte😀
Gus megérkezett.
majd elvonultak a tárgyalás helyszínére:
Reménykedve várunk........Greengo
több mint 12 éve
Kémeim jelentik:Gus megérkezett.

majd elvonultak a tárgyalás helyszínére:

Reménykedve várunk........

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Gondolom McCoy máshogy képzelte el mondjuk az O felépítést, mint Rosemanék. Vagy éppen lehet a D oldali stratégiáját látták vékonynak.Mondjuk aki denveri edzőként elmegy a Chargershez, az sokaknak nem lehet szimpatikus😊
Azt nem tudom McCoy mennyire van jóban az edzőkkel úgy all around, gondolom megkérdezték tőle, hogy kikkel akar együtt dolgozni. Ez is sokat befolyásolhat.
Na mindegy, én csak oktalanul találgatok, úgysem derül ki soha. Eazzy
több mint 12 éve
A csuda vigye el őt is elvitte Reid:Chiefs did wind up hiring Eugene Chung as their asst. OL coach. Adam Caplan
na ez nem jó tényleg jó lenne most már ha meglenne Bradley....
több mint 12 éve
OT Allen Barbre-t hoztuk, amit kint nem tartanak véletlennek... /Seattle (2010-12)/, és arra gondolnak, ez már Gus Bradley miatt van!Én nem tudom, ki lenne jó HC a csapatnak, de most már maradjunk meg az elveinknél, és legyen a nevében y-n!
😀
több mint 12 éve
Tényleg mindegy csak kíváncsi voltam, köszi mindenkinek bízom benne Gus-l már leendő lakás képeit nézegetik 😛
több mint 12 éve
Gondolom McCoy máshogy képzelte el mondjuk az O felépítést, mint Rosemanék. Vagy éppen lehet a D oldali stratégiáját látták vékonynak. Azt nem tudom McCoy mennyire van jóban az edzőkkel úgy all around, gondolom megkérdezték tőle, hogy kikkel akar együtt dolgozni. Ez is sokat befolyásolhat.
Na mindegy, én csak oktalanul találgatok, úgysem derül ki soha.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Howard Eskinnél jelent meg ezzel kapcsolatos tweet.McCoy interjú rosszul sikerült az mit jelent lehet erről tudni vmit?dandeMár nemtom, hogy hol olvastam, de biztos vok benne h vhol olvastam ilyet.
McLane mondott egyszer ilyet, de nem erre gondoltam:
"Not saying this is true or this was why #Eagles weren’t keen on Mike McCoy, but some around the NFL think he’s too soft to be a head coach."
De gondolom nem egyeztek a nézőpontok vagy csak egyszerűen nem volt szimpatikus Lurie-knak a programja. Bébé
Howard Eskin @howardeskin
@LesBowen told not that impressive w interview. That's big part of how eagles choose the coach.
Valami lehetett benne, mert ezt követően már nem szóltak hírek McCoy szerződtetéséről.

több mint 12 éve
Tart még a Bradley interjú? Végül is Reidet is 9 órán át győzködték vagy ő őket 😛dandeBiztos. 😀 Semmi hír most.
Az első interjúnk vele csak egy rövid 90 perces beszélgetés volt. Gondolom most mennek bele igazán a részletekbe. Lurie-kat ismerve ez is több lesz, mint 5 óra. 😀
több mint 12 éve
Köszi egyénként.McCoy interjú rosszul sikerült az mit jelent lehet erről tudni vmit?dandeMár nemtom, hogy hol olvastam, de biztos vok benne h vhol olvastam ilyet.
"Not saying this is true or this was why #Eagles weren’t keen on Mike McCoy, but some around the NFL think he’s too soft to be a head coach."
De gondolom nem egyeztek a nézőpontok vagy csak egyszerűen nem volt szimpatikus Lurie-knak a programja. Bébé
Tart még a Bradley interjú? Végül is Reidet is 9 órán át győzködték vagy ő őket 😛
több mint 12 éve
McCoy interjú rosszul sikerült az mit jelent lehet erről tudni vmit?dandeMár nemtom, hogy hol olvastam, de biztos vok benne h vhol olvastam ilyet.
De gondolom nem egyeztek a nézőpontok vagy csak egyszerűen nem volt szimpatikus Lurie-knak a programja.
több mint 12 éve
McCoy interjú rosszul sikerült az mit jelent lehet erről tudni vmit?
több mint 12 éve
Gus has landed. Our Long National Nightmare Is Over (maybe).