NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 970
53
22:00 ROSE BOWL🌹- Alabama vs Indiana
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
komolyra fordítva bármi is lesz de végre elkezdődhet valami.szerintem ők se tudják
remélem pár ncaa fanatikus ide néz és felvilágosít minket mire számíthatunk.
Janek
több mint 12 éve
komolyra fordítva bármi is lesz de végre elkezdődhet valami.remélem pár ncaa fanatikus ide néz és felvilágosít minket mire számíthatunk.
több mint 12 éve
Ez tényleg meglepő fordulat.Olyan nálunk nincs. csakis elkötelezettek vannak. Igaz mindenki más miatt.
de végre kezdődhet az új éra
ki számolja a divatszurkereket ? 😊Janek
több mint 12 éve
Ez tényleg meglepő fordulat.Áh amig van támbrédi addig nem kell őket számolni 😀
de végre kezdődhet az új éra
ki számolja a divatszurkereket ? 😊Janek
több mint 12 éve
Hajrá Eagles, szinte sokkolt a hír! 😀Ezek szerint gyakrabban nézel felénk a következő időszakban. Azt hiszem ennek mindannyian örülünk 😀
pont ma néztem meg a Silver Linings Playbookot, ahol a főszereplő nagy Philly fan, sőt a legutóbbi The Office részt is, ahol meg Jim Philadelphiában találkozik Julius Ervinggel, és talán az is égi jel, hogy egyik haverom most utazott ki oda dolgozni 😊jjncaa
több mint 12 éve
Ez tényleg meglepő fordulat.de végre kezdődhet az új éra
ki számolja a divatszurkereket ? 😊
több mint 12 éve
Hajrá Eagles, szinte sokkolt a hír! 😀pont ma néztem meg a Silver Linings Playbookot, ahol a főszereplő nagy Philly fan, sőt a legutóbbi The Office részt is, ahol meg Jim Philadelphiában találkozik Julius Ervinggel, és talán az is égi jel, hogy egyik haverom most utazott ki oda dolgozni 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Majdnem lehidaltam a villamoson, mikor olvastam. Előtte akkor tudtam utoljára ránézni a hírekre amikor Bradley épp elrepült 😀Howie-ék állatok. Ezzel nálam elérték a Banner-Heckert szintet. (La Canfora 😀)
Jó DC kell még, persze. Lovie-val én is kiegyeznék.

több mint 12 éve
Most már csak az a kérdés, hogy a következő 3 évben 3 gyűrűt fogunk-e nyerni vagy csak 2-t. :/jaj
"The Eagles have moved from 30-1 to 22-1 to win next year's Super Bowl in wake of Chip Kelly signing. "
Kicsit deja vu-m van...és nem a jobbik fajtából. 😀
Kelly Green mezt most már tényleg vissza kell hozni. 😀
Bébé
több mint 12 éve
Most már csak az a kérdés, hogy a következő 3 évben 3 gyűrűt fogunk-e nyerni vagy csak 2-t. :/"The Eagles have moved from 30-1 to 22-1 to win next year's Super Bowl in wake of Chip Kelly signing. "
Kicsit deja vu-m van...és nem a jobbik fajtából. 😀
Kelly Green mezt most már tényleg vissza kell hozni. 😀
több mint 12 éve
Azt hiszem visszaszívok mindent, amit eddig Kellyről mondtam, de ez honnan a francból jött? Mindegy leszarom, kiégtem, óriási. 😀
több mint 12 éve
Sztem Kelly-t végül az győzte meg, hogy újra Casey-vel dolgozhat. 😀BébéJa. Pont akartam írni, hogy ezzel Matthewsnak biztos helye van a csapatban. (mázlista) 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Sztem Kelly-t végül az győzte meg, hogy újra Casey-vel dolgozhat. 😀
több mint 12 éve
Egy cikk szerint a HC interjúkon Vick neve nem is merült fel és az Eagles Foles-re akarja építeni a következő szezont😊
több mint 12 éve
Akkor Lovie-t hozzuk ide DC-nek plzmustaineKét Tampa2-es csapat az Eastben? 😀
több mint 12 éve
nem tudom Deny mennyire örül majd a kinevezésnek, de ha innen fordítgatna a blogra (a többi szerkesztővel együtt) annak biztos nagy olvasottsága lenne 😊kristofEgyszer írtam, hogy olvasom ha aktuális lesz....hát most rámegy mindenki. Köszönjük. 😊
Amúgy Denynek Gus Bradley volt a kedvence ha jól vettem ki...de tuti ennek is örül.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Ryan Nissan @nissaneaglesAki esetleg nem tudná, magyar idő szerint ez 19:30.
#Eagles will hold a 1:30 pm press conference with Chip Kelly tomorrow at the NovaCare ComplexShawn84
több mint 12 éve
Akkor egy kicsit megsokszorozódna a szurkolótábor. 😀Mindjárt jön Sobri, hozza Neked a fogadási ajánlatot 😀RataxesVégén idehozza Tebow-t is 😀 😀Asbee
Azonban Vick esélyei a maradásra egy kicsit megnőttek. Még akkor is, ha Chip így nyilatkozott tavaly egy győztes meccs után Foles-ról:
“I’ll tell you what; I’m glad Nick Foles is graduating,” “I catch myself watching him in awe sometimes. … Nick is a hell of a football player. That kid’s a warrior. He’s as good as anyone in the country.”
Persze itt mint csak az ellenfél QB-ját dicsérte, nem úgy, hogy beleillene a rendszerébe.
De majd úgyis lesz szó erről a sajtótájékoztatón meg cikkezni is fognak róla eleget.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
nem tudom Deny mennyire örül majd a kinevezésnek, de ha innen fordítgatna a blogra (a többi szerkesztővel együtt) annak biztos nagy olvasottsága lenne 😊
több mint 12 éve
Ryan Nissan @nissaneagles#Eagles will hold a 1:30 pm press conference with Chip Kelly tomorrow at the NovaCare Complex
több mint 12 éve
Mindjárt jön Sobri, hozza Neked a fogadási ajánlatot 😀RataxesVégén idehozza Tebow-t is 😀 😀
több mint 12 éve
Milyen jó hogy lesz egymás elleni meccsünk.Most aztán beindul a wagon banda. Én tuti nézni fogok Eagles meccseket. Nem mintha eddig nem néztem volna, de ez kihagyhatatlanná tette.ulpianusAzt hiszem ez fordítva is igaz...mármint innen is sokan fognak nézni Chiefs meccseket. Köztük én is. 😊Greengo
több mint 12 éve
Most aztán beindul a wagon banda. Én tuti nézni fogok Eagles meccseket. Nem mintha eddig nem néztem volna, de ez kihagyhatatlanná tette.ulpianusAzt hiszem ez fordítva is igaz...mármint innen is sokan fognak nézni Chiefs meccseket. Köztük én is. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
A múltkori Roseman gyalázó cikkhez:
Howie Roseman just told @JasonLaCanfora "How you like me now?!Shawn84