NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 982
53
02:00 SUGAR BOWL - Georgia vs Ole Miss
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
Fazektom23
13
Elég sok múlik Reid döntésén nem? 😀Új vagyok még az oldalon eddig főleg az nfl.com-ot a philadelphiaeagles.com-ot és a bleacherreport-ot követtem, örülök hogy van egy hely ahol Magyar Eagles szurkolókkal tudok beszélni 😊Először is üdvözlet!
Srácok, mi a véleményetek a draft jogunkról? Szerintetek mi fog történni? Én már lassan becsavarodok annyi féle variációt raktam össze a fejemben...vajon Joeckel jön vagy Reid elviszi a No 1 választással? És akkor mi kit választunk? 😊Fazektom23
Másodszor, ha kicsit lejjebb tekersz, én Geno-t szeretném, ha Joeckel nem jön. Vagy letrade (bár nem lenne egyszerű) több pickért, és telehúzni az OL-t 😀Eazzy
Mert ha viszi Joeckelt és a pletykák szerint megszerzi valahogy Vicket is akkor egyrészt Geno még mindig lehetőség, másrészről pedig Kelly támadó felfogásába atletikus irányító kell.
Szeretnék 3 hónappal öregebb lenni annyi biztos 😀
több mint 12 éve
Új vagyok még az oldalon eddig főleg az nfl.com-ot a philadelphiaeagles.com-ot és a bleacherreport-ot követtem, örülök hogy van egy hely ahol Magyar Eagles szurkolókkal tudok beszélni 😊Először is üdvözlet!
Srácok, mi a véleményetek a draft jogunkról? Szerintetek mi fog történni? Én már lassan becsavarodok annyi féle variációt raktam össze a fejemben...vajon Joeckel jön vagy Reid elviszi a No 1 választással? És akkor mi kit választunk? 😊Fazektom23
Másodszor, ha kicsit lejjebb tekersz, én Geno-t szeretném, ha Joeckel nem jön. Vagy letrade (bár nem lenne egyszerű) több pickért, és telehúzni az OL-t 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Fazektom23
13
Új vagyok még az oldalon eddig főleg az nfl.com-ot a philadelphiaeagles.com-ot és a bleacherreport-ot követtem, örülök hogy van egy hely ahol Magyar Eagles szurkolókkal tudok beszélni 😊Srácok, mi a véleményetek a draft jogunkról? Szerintetek mi fog történni? Én már lassan becsavarodok annyi féle variációt raktam össze a fejemben...vajon Joeckel jön vagy Reid elviszi a No 1 választással? És akkor mi kit választunk? 😊
több mint 12 éve
Curry viszont szerintem nagyon lassú 3-4-es OLB-nek, vele mit kezdenénk? Maradjon csak 4-3, én akarok Curry time-ot 😀Nálam a center az hiányposzt. Kelce kevés egyedül. Rutin kellene mellé aki kezdő szinten is tud. Curry szerintem 3-4 DE-nek jó lehet ha kicsit gyúr. Talán 10 fontot
Ha Luke Joeckelt sikerül nem elvinni a KC-nek előlünk, és Peters mondjuk egy jó 95%-os szintre visszajön, akkor azért eléggé rendben lehet a falunk már: Peters - Mathis - Kelce - Todd mester - Joeckel.
Még azért egy G, meg egy C is jöhet később, mert a depth is nulla.
Ha elviszik Luke-ot akkor Geno.
Eazzy
több mint 12 éve
Csakhogy Ryansnek sem fekszik nagyon a rendszer. Igaz csak 1 évet játszott benne 1 éves kihagyást követően.Kendricks jó lehet szélen nagyon. Belülre kéne inkább valaki. Casey? 😀Shawn84Én még mindig reménykedek benne. 😀
Ryans mellett Ő lenne az új Cushing. 😀
Bébé
több mint 12 éve
Curry viszont szerintem nagyon lassú 3-4-es OLB-nek, vele mit kezdenénk? Maradjon csak 4-3, én akarok Curry time-ot 😀Ha Luke Joeckelt sikerül nem elvinni a KC-nek előlünk, és Peters mondjuk egy jó 95%-os szintre visszajön, akkor azért eléggé rendben lehet a falunk már: Peters - Mathis - Kelce - Todd mester - Joeckel.
Még azért egy G, meg egy C is jöhet később, mert a depth is nulla.
Ha elviszik Luke-ot akkor Geno.
több mint 12 éve
Kendricks jó lehet szélen nagyon. Belülre kéne inkább valaki. Casey? 😀Shawn84Én még mindig reménykedek benne. 😀
Ryans mellett Ő lenne az új Cushing. 😀
több mint 12 éve
Kendricks jó lehet szélen nagyon. Belülre kéne inkább valaki. Casey? 😀Colenak szerintem nem megfelelő 3-4-hez a gyorsasága. Fogynia kellene.De így sem az a full izom játékos. Meg teljesen más a testfelépítése, mint pl Ware-nek, Harrison-nak vagy akár Hali-nak, Woodley-nak.
Shawn84
B.Graham karjai se vmi hosszúak. Vicces látvány lenne, ha pl Kendricks-el párban próbálnák levenni a pályáról Jimmy Graham-et. 😀
Valamint B.Graham is 4,72-t futott még a draftnál. Azóta túl van egy szalagszakadáson. Nem hiszem, hogy gyorsult volna.
T.Cole ugyancsak 4,7-et futott és azóta már 30on túl van.
Szal nálam Ők 2en a legnagyobb kérdőjelek. Meg velük sokat veszíthetünk, mivel mind a ketten nagyon jó 4-3as DE-k. Bébé
több mint 12 éve
Colenak szerintem nem megfelelő 3-4-hez a gyorsasága. Fogynia kellene.De így sem az a full izom játékos. Meg teljesen más a testfelépítése, mint pl Ware-nek, Harrison-nak vagy akár Hali-nak, Woodley-nak.
Shawn84
B.Graham karjai se vmi hosszúak. Vicces látvány lenne, ha pl Kendricks-el párban próbálnák levenni a pályáról Jimmy Graham-et. 😀
Valamint B.Graham is 4,72-t futott még a draftnál. Azóta túl van egy szalagszakadáson. Nem hiszem, hogy gyorsult volna.
T.Cole ugyancsak 4,7-et futott és azóta már 30on túl van.
Szal nálam Ők 2en a legnagyobb kérdőjelek. Meg velük sokat veszíthetünk, mivel mind a ketten nagyon jó 4-3as DE-k.
több mint 12 éve
Bradley bánatában aláírt a Jaguarshoz
több mint 12 éve
Colenak egyszerű: Norbi update 😛 😀
több mint 12 éve
Menő...gondoltam, hogy ez a hír fogad tegnap, amikor megnéztem este a telefonomat és 80 egynéhány bowl.hu-s email fogadott. 😊 Remek születésnapi ajándék.Geno helyett nekem egy másik név ugrik be aki hátrébb is megszerezhető. Colin Klein.
Ugyanakkor félek, mert így továbbra is középpontban leszünk, nagy nyomással a csapaton. Ebből a szempontból jobb lett volna szerintem egy Gus, mert hát mondhatjuk, hogy nincs első évben PO és SB elvárás...ez Philly. Remélem Chip és a csapat megbírkózik vele. Mindenesetre örülök, hogy egy különleges színt visz majd minden bizonnyal a játékba, akár mennyire is lesz ez sikeres.
Abban, meg hogy így alakult szerintem nincs semmi meglepő, gondolom a csapat meg akart hallgatni minden potenciális jelöltet. Ha meg találtunk volna nála jobbat, akkor Kelly-nél sem az a szitu, hogy nem kellett egy nfl csapatnak, hanem önszántából tér vissza Oregonba.
Nem tudom ki hogy érzi, és bizonyára áprilisig nem is fog kiderülni, de én így azért nagyobb esélyt látok egy 1/4 Geno Smith pickre, ha lecsúszik.
Persze egyik kérdés Vick, másrészt a nyilatkozatok is arról fognak szólni addig, hogy bízunk Folesban, ő a kezdő stb..stb. Mondjuk csak pár Oregon meccset láttam, de azért nekem ő rendszeridegen. Persze milyen rendszer? Az sem tudjuk mi lesz még itt. (: Főleg 3-4 esetén, kell a pick a védelemre, jó NT-re, hacsak Reid nem csúsztat beszer áron valamit nekünk KS-ből.Mardel
több mint 12 éve
Nem igazán látom a 3-4-et. Igaz én Cox-ot se láttam vmi jó DT-nek, aztán csak nem volt olyan rossz. 😀Colenak szerintem nem megfelelő 3-4-hez a gyorsasága. Fogynia kellene.
---------Jenkins - Dixon - Cox--------
B.Graham - Ryans - Kendricks - T.Cole
Ez a front7 képzelhető el jelenlegi keret alapján.
Cox és Jenkins még talán vállalható is. Dixon eléggé kérdőjel. 4-3-as 2-gap DT-nek kurvajó volt 2010-ben, láthattuk, hogy a Wide9 az nem az Ő asztala, de a Colts-nál se ragadt meg. (Ott nemtom h milyen rendszer van.)
Ryans nem igazán lubickolt a 3-4-ben, de akkor tért vissza a sérüléséből, sőt láthattuk, hogy idén a 4-3as D#-ben gondjai voltak a cover-ben. Ő vele lenne még a legkisebb gond. Meg talán a legkisebb visszaesés.
Kendricks nem igazán tud lejönni a blokkokról, 3-4-ben több falemberrel is találkozna. A pozitívum, hogy úgy tudom Ő egyetemen játszott 3-4-ben ILB-ként, meg talán OLB is volt.
A nagyobb baj B.Graham-el és T.Cole-al lenne. Vagy legalábbis az, hogy a jó formájukat át tudnák-e hozni a 3-4-be is. Igaz T.Cole elég szar évet zárt, de azért még teljesen nem írnám le. B.Graham pedig kezdi beváltani a hozzá fűzött reményeket. Plusz egész életében 4-3-ban játszott, nem kéne ezt bolygatni.
Azért sem, mert nagyon nem látom, hogy Ők ketten tudnának cover-ezni. Lekövetni egy TE-t vagy RB-t. Nagyon nem látom ezt.
Bébé
több mint 12 éve
Kelly írása az edzésről, meg pár dologról. Van benne pár érdekes gondolat:fishduck.com/wp-content/uploads/2012/07/Chip-complete.pdf
Philly.com-on van szavazás, hogy az Eagles jó döntést hozott-e azzal, hogy Chip Kelly lett a HC.
63% (7244) szerint igen, 38% (4217) szerint nem. Azt hittem, többen jó döntésnek tartják ezt.
Gus pedig Jax HC lett.
több mint 12 éve
állítólag Kelly-nek kellhet Pryor irányítóba.Amadeus91😀 Azt hittem már a vicc topikban vagyok.
Azért mert még anno hívta Oregonba, meg mert egyébként futós irányító, nem hinném hogy komolyan kellene. Azért akkor már inkább Vick egymilliárdszor 😀
több mint 12 éve
Hát, ha ez a pasi olyan kedvében lesz eléggé be fog szólogatni a médiának, ami egyáltalán nem baj. 😀 Hülye kérdésre, hülye válasz 😀 www.youtube.com/watch?v=BwN7m9Px7CI
több mint 12 éve
állítólag Kelly-nek kellhet Pryor irányítóba.
több mint 12 éve
Van hitelesebb forrás is, de csámcsogni jó: profootballtalk.nbcsports.com/2013/01/16/report-chip-kelly-targets-todd-grantham-for-defensive-coordinator/somebody08A 2010-es Florida-Georgia meccsen a Florida kickere, Chas Henry (igen az a Chas Henry) game-winning FG-re készült, amikor Grantham ezt mutatta neki: 😀
www.youtube.com/watch?v=bVYXs-Ahu88
Nincs semmi bajom a nagyszájú edzőkkel csak teljesítmény is legyen mögötte. Szal ne ilyen Rob Ryan effektus legyen. 😛 😀
több mint 12 éve
Nem igazán látom a 3-4-et. Igaz én Cox-ot se láttam vmi jó DT-nek, aztán csak nem volt olyan rossz. 😀 ---------Jenkins - Dixon - Cox--------
B.Graham - Ryans - Kendricks - T.Cole
Ez a front7 képzelhető el jelenlegi keret alapján.
Cox és Jenkins még talán vállalható is. Dixon eléggé kérdőjel. 4-3-as 2-gap DT-nek kurvajó volt 2010-ben, láthattuk, hogy a Wide9 az nem az Ő asztala, de a Colts-nál se ragadt meg. (Ott nemtom h milyen rendszer van.)
Ryans nem igazán lubickolt a 3-4-ben, de akkor tért vissza a sérüléséből, sőt láthattuk, hogy idén a 4-3as D#-ben gondjai voltak a cover-ben. Ő vele lenne még a legkisebb gond. Meg talán a legkisebb visszaesés.
Kendricks nem igazán tud lejönni a blokkokról, 3-4-ben több falemberrel is találkozna. A pozitívum, hogy úgy tudom Ő egyetemen játszott 3-4-ben ILB-ként, meg talán OLB is volt.
A nagyobb baj B.Graham-el és T.Cole-al lenne. Vagy legalábbis az, hogy a jó formájukat át tudnák-e hozni a 3-4-be is. Igaz T.Cole elég szar évet zárt, de azért még teljesen nem írnám le. B.Graham pedig kezdi beváltani a hozzá fűzött reményeket. Plusz egész életében 4-3-ban játszott, nem kéne ezt bolygatni.
Azért sem, mert nagyon nem látom, hogy Ők ketten tudnának cover-ezni. Lekövetni egy TE-t vagy RB-t. Nagyon nem látom ezt.
Valamint 4-3-ban nagyjából meglenne a front7:
B.Graham - Jenkins/Patterson - Cox - T.Cole
--------?-------Ryans--------Kendricks
De persze azt is benne van, hogy a drafton húzunk 2 jó 3-4-es OLB-t, akik beválnak és akkor szinte már meg is van oldva a dolog, meg tradelgetünk össze-vissza. Főleg Rosemant ismerve nincs lehetetlen. 😀
De a lényeg, hogy akkor tényleg vmi nagy 3-4-es D# guru jöjjön. (Nah nem mintha a 4-3-nál maradnánk, akkor nem kéne egy elit DC.)
több mint 12 éve
Van hitelesebb forrás is, de csámcsogni jó: profootballtalk.nbcsports.com/2013/01/16/report-chip-kelly-targets-todd-grantham-for-defensive-coordinator/
több mint 12 éve
Menő...gondoltam, hogy ez a hír fogad tegnap, amikor megnéztem este a telefonomat és 80 egynéhány bowl.hu-s email fogadott. 😊 Remek születésnapi ajándék.szerintem F.Cox ideális NT lenne,megvan hozzá a mérete,így is rengetegszer duplázzák,tehát képes akár két falembert is lekötni.Graham és T.Cole pedig szerintem lubickolna a 3-4-ben, gyorsaságukból adódóan.Középen pedig Ryans-Kendricks duó,eddig is ők voltak a biztos pont,mindig a 3.Lb személye változott mert nem volt megfelelő,így viszont nem is kellene 3.Bár valóban Ryansnél mindig ezt említették hogy ez nem fekszik neki.
Ugyanakkor félek, mert így továbbra is középpontban leszünk, nagy nyomással a csapaton. Ebből a szempontból jobb lett volna szerintem egy Gus, mert hát mondhatjuk, hogy nincs első évben PO és SB elvárás...ez Philly. Remélem Chip és a csapat megbírkózik vele. Mindenesetre örülök, hogy egy különleges színt visz majd minden bizonnyal a játékba, akár mennyire is lesz ez sikeres.
Abban, meg hogy így alakult szerintem nincs semmi meglepő, gondolom a csapat meg akart hallgatni minden potenciális jelöltet. Ha meg találtunk volna nála jobbat, akkor Kelly-nél sem az a szitu, hogy nem kellett egy nfl csapatnak, hanem önszántából tér vissza Oregonba.
Nem tudom ki hogy érzi, és bizonyára áprilisig nem is fog kiderülni, de én így azért nagyobb esélyt látok egy 1/4 Geno Smith pickre, ha lecsúszik.
Persze egyik kérdés Vick, másrészt a nyilatkozatok is arról fognak szólni addig, hogy bízunk Folesban, ő a kezdő stb..stb. Mondjuk csak pár Oregon meccset láttam, de azért nekem ő rendszeridegen. Persze milyen rendszer? Az sem tudjuk mi lesz még itt. (: Főleg 3-4 esetén, kell a pick a védelemre, jó NT-re, hacsak Reid nem csúsztat beszer áron valamit nekünk KS-ből.Mardel
több mint 12 éve
Menő...gondoltam, hogy ez a hír fogad tegnap, amikor megnéztem este a telefonomat és 80 egynéhány bowl.hu-s email fogadott. 😊 Remek születésnapi ajándék.Ugyanakkor félek, mert így továbbra is középpontban leszünk, nagy nyomással a csapaton. Ebből a szempontból jobb lett volna szerintem egy Gus, mert hát mondhatjuk, hogy nincs első évben PO és SB elvárás...ez Philly. Remélem Chip és a csapat megbírkózik vele. Mindenesetre örülök, hogy egy különleges színt visz majd minden bizonnyal a játékba, akár mennyire is lesz ez sikeres.
Persze egyik kérdés Vick, másrészt a nyilatkozatok is arról fognak szólni addig, hogy bízunk Folesban, ő a kezdő stb..stb. Mondjuk csak pár Oregon meccset láttam, de azért nekem ő rendszeridegen. Persze milyen rendszer? Az sem tudjuk mi lesz még itt. (: Főleg 3-4 esetén, kell a pick a védelemre, jó NT-re, hacsak Reid nem csúsztat beszer áron valamit nekünk KS-ből.
több mint 12 éve
Ugye lesz nekünk is olyan szép mezünk, mint az Oregonnak? 😀
több mint 12 éve
Egy icipicit, nem sokat, pörgess lejjebb és akkor nem írsz ilyen bocsánat, hogy így mondom butaságokat 😉 😀.szerintem a DC-ra gondolt 😀
Ami biztos egyenlőre úgy tűnik vagy egy zseni vagy egy maffiózó (aki zseni) 😀dande
Szilárd neked meg köszönjük/köszönöm a kedves szavakat 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Meg kérdéses, hogy a médiával, hogy fog kijönni.Kíváncsi vagyok, hogy a sajtótájékoztatók végre érdekesek lesznek-e. 😀Ó ne, mostantól tényleg fordítani kell majd, és nem elég másolni a korábbit? 😕
Bébé
😀
Eazzy
Buddy Ryan-t mindenki imádta, sőt még mindig, pedig egy kis túlzással amit fel tudott mutatni, az 1 TD, 3 PO meccsen.
Reid egy kicsit sikeresebb edző volt ennél és mégse bírta a média, meg a fanok egy része sem.
Ha közvetlen lesz a médiával meg néha beoltja őket, akkor sztem nem lesz gond. 😀