Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
Gondolom nekem nem kell mondanom mit gondolok ezzel kapcsolatban 😛
több mint 13 éve
Vick cut. Draftról nem várok QB max 7 körben Klein pl
több mint 13 éve
Verzió 1: Vick marad 8 milláért maximum. Kap egy utolsó esélyt. Foles tanulgat még kicsit. Dixon meg tökéletes 3.Verzió 2:Ha Vick nem enged, akkor Foles kezd, Dixon 2. és Draftról valaki. 5. kör környékén. Zac Dysert vagy Matt Scott. Én Manuelt nem igazán kedvelem. Kelly ellenben igen. Szóval ő is lehetséges célpont lenne.
Mindennek a kulcsa Vick. Tényleg. Mennyi bünti lenne ha kivágnánk?
több mint 13 éve
Edwards cut, Folest passzoljuk el jó áron, és hozzunk valami stílusban hasonló playert a csökkentett fizetésű Vick mögé/mellé 😊 Dennis Dixon már úgy is szóba került, 3.-nak meg valami hátsókörös project a draftról, mondjuk Manuel.
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 13 éve
Facebookon már próbálkozok hasonlóval, de ide is bedobom. Nehogy csökkenjen a topik forgalma 😀 Mi lenne, ha posztonként átbeszélnénk, hogy kinek milyen elképzelései vannak. Ki maradjon, kit küldene el, kit igazolna, cserélne. Drafton hányadik körben hozna oda játékost. Akár nevekkel. Mit gondoltok? Kezdésnek lehetne a QB poszt.
több mint 13 éve
Kíváncsian várom, ki ellen játszik a következő szezonban először otthon a Philly...jjncaaMegteszem szezon előtt győztesnek az tuti. Egy ezressel egész vagyont nyerhetnék.
több mint 13 éve
Na akkor jöhet az edzői stáb!Aztán az FA piac illetve a Vick saga vége? eleje ?
több mint 13 éve
Jövőre meg mi is érdemeljük ki és rendben leszünk!
több mint 13 éve
Na ő még meg is érdemli, de Castillo? 😀Sean Considine Super Bowl győztes. Hova jutottunk...somebody08A történet teljességéhez,nem sok téttel bíró snapet kapott a pályán, teljes játékidős special teamer volt,aminek megfelelt.A Steelers elleni kulcsblokkot ő osztotta ki,J.jones return TD-je előtt.
Ennyi volt rábízva.Mázlista.kátrány

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Sean Considine Super Bowl győztes. Hova jutottunk...somebody08A történet teljességéhez,nem sok téttel bíró snapet kapott a pályán, teljes játékidős special teamer volt,aminek megfelelt.A Steelers elleni kulcsblokkot ő osztotta ki,J.jones return TD-je előtt.
Ennyi volt rábízva.Mázlista.

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 13 éve
nem láttál elég Oregon meccsetEgy NBA fórumon lehet 😛Rataxesazt hiszem fórumtól függetlenül,legalábbis ha a valaha volt egyik legnagyobb kosárlabdázóról van szó..
korodiati

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Egy NBA fórumon lehet 😛Rataxesazt hiszem fórumtól függetlenül,legalábbis ha a valaha volt egyik legnagyobb kosárlabdázóról van szó..
több mint 13 éve
Sean Considine Super Bowl győztes. Hova jutottunk...
több mint 13 éve
Egy NBA fórumon lehet 😛
.png)
több mint 13 éve
Youtube-on találtok highlight videókat a Black Mambáról (is).RataxesBlack Mamba az Kobe Bryant legalább is elsődlegesen
több mint 13 éve
Kíváncsian várom, ki ellen játszik a következő szezonban először otthon a Philly...jjncaakár,hogy nem trade alap
több mint 13 éve
Kíváncsian várom, ki ellen játszik a következő szezonban először otthon a Philly...jjncaaÉn már mondtam a Chiefnek kell 😛 s az ideivel meg a múlt évivel ellentétben kivételesen nem is bánnám 😀
Amúgy én most mit csináljak kezdjem el nem szeretni (hogy finoman fogalmazzak) az Eaglest meg Chiefst? Ugyanis így a két legutóbbi SB győztes két általam Top3 nem kedvelt csapat közé tartozik.... (a Giants esetében némileg érthető a Ravensnél talán a lila szín miatt alakult így, abszolút szubjektív ne vegye senki magára) grrrrrrrrrr
több mint 13 éve
Kíváncsian várom, ki ellen játszik a következő szezonban először otthon a Philly...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Ravens, jee! 😀Castillo rulez!
több mint 13 éve
Tiittában vagyok ám vele nincs gond tényleg köszi 😀Nem az volt a cél. egyébként sok hülyeség van most is, de ilyen rövidebb írásokat azért össze lehet rakni. Shawn84Köszi a tippet, az-az igazság régen próbáltam de akkor olyan még számomra is érzékelhető butaságokat fordított, hogy nem láttam értelmét. most ennél már segített ezek szerint fejlődnek? 😀Én már Akers miatt is és mert így képek, filmek alapján szeretem a várost is, elköteleztem magam a Frisco mellett így én nekik drukkolok. Kérdés, hogy ez jót jelent-e számukra 😛Google fordítóba bemásolod, már tudni is fogod, és nem kell várnod másokra itt a fórumon. Én is azt teszem sokszor 😛Shawn84
Amúgy mit mondott D-Jax??? köszi 😀dande
Ezzel ti is ilyen módon megszabadultok tőlem 😛dande
több mint 13 éve
Youtube-on találtok highlight videókat a Black Mambáról (is).
.png)
több mint 13 éve
És mi volt pontosan az, amiben Kelly használta? Tehát hogy néz az a szerep ki? Thx a magyarázásért előre is!
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Nem az volt a cél. egyébként sok hülyeség van most is, de ilyen rövidebb írásokat azért össze lehet rakni.Köszi a tippet, az-az igazság régen próbáltam de akkor olyan még számomra is érzékelhető butaságokat fordított, hogy nem láttam értelmét. most ennél már segített ezek szerint fejlődnek? 😀Én már Akers miatt is és mert így képek, filmek alapján szeretem a várost is, elköteleztem magam a Frisco mellett így én nekik drukkolok. Kérdés, hogy ez jót jelent-e számukra 😛Google fordítóba bemásolod, már tudni is fogod, és nem kell várnod másokra itt a fórumon. Én is azt teszem sokszor 😛Shawn84
Ezzel ti is ilyen módon megszabadultok tőlem 😛dande
több mint 13 éve
Köszi a tippet, az-az igazság régen próbáltam de akkor olyan még számomra is érzékelhető butaságokat fordított, hogy nem láttam értelmét. most ennél már segített ezek szerint fejlődnek? 😀Én már Akers miatt is és mert így képek, filmek alapján szeretem a várost is, elköteleztem magam a Frisco mellett így én nekik drukkolok. Kérdés, hogy ez jót jelent-e számukra 😛Google fordítóba bemásolod, már tudni is fogod, és nem kell várnod másokra itt a fórumon. Én is azt teszem sokszor 😛Shawn84
Ezzel ti is ilyen módon megszabadultok tőlem 😛
több mint 13 éve
Én már Akers miatt is és mert így képek, filmek alapján szeretem a várost is, elköteleztem magam a Frisco mellett így én nekik drukkolok. Kérdés, hogy ez jót jelent-e számukra 😛Google fordítóba bemásolod, már tudni is fogod, és nem kell várnod másokra itt a fórumon. Én is azt teszem sokszor 😛