NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 984
53
02:00 SUGAR BOWL - Georgia vs Ole Miss
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
Matt Scott kétségtelenül pikáns választás lenne 😊 mondjuk vele is az a baj, mint Vickkel, hiába mobilis, ha egyszer képtelen olvasni a védelmeketA szombati Shrine Game-t különösen figyelni kellene az Eagles fanoknak, mert a keletieknél mindhárom irányítóval (Klein, Nathan Stanley, Colby Cameron) próbálgattak read-option játékokat

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Nem is értem, hogy lehet ez egyáltalán vita tárgya... PM és Brady egyaránt future hall of famer irányítók, Kelly támadójátékába mégse illenének, ezt olyan nehéz megérteni?jjncaaAmi leginkább érdekelne engem is hogy te pl. melyik draftra kijövő irányítót tudnád elképzelni mint új Eagles QB?
több mint 12 éve
Nem is értem, hogy lehet ez egyáltalán vita tárgya... PM és Brady egyaránt future hall of famer irányítók, Kelly támadójátékába mégse illenének, ezt olyan nehéz megérteni?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Nekünk egy sokat futkosó irányítóra lenne szükségünk (mint ahogy az most kezd trendi lenni, és mert az új edzőnk is jobban érezné magát). És én érzem Genoban a bust szagot. Egy tavalyi QB classban, szerintem be sem fért volna az első körbeÉs mi a fenének pazarolna el egy első körös választást egy Foles 2.0-ra? (Mármint a Philly szempontjából, jó lesz Geno az Nfl-ben, csak pont nem az Eagles-nél)Akkor szerinted ki lenne jó számunkra? Mert akkor Foles sem az...Meg mért lenne már Geno Foles 2.0?
Ha meg szerinted a Kelly-féle spread O egyenlő a Holgorsen-félével, akkor stratégia terén van egy kis pótolnivalódjjncaa
Eazzy
több mint 12 éve
És mi a fenének pazarolna el egy első körös választást egy Foles 2.0-ra? (Mármint a Philly szempontjából, jó lesz Geno az Nfl-ben, csak pont nem az Eagles-nél)Akkor szerinted ki lenne jó számunkra? Mert akkor Foles sem az...Meg mért lenne már Geno Foles 2.0?
Ha meg szerinted a Kelly-féle spread O egyenlő a Holgorsen-félével, akkor stratégia terén van egy kis pótolnivalódjjncaa
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
És mi a fenének pazarolna el egy első körös választást egy Foles 2.0-ra? (Mármint a Philly szempontjából, jó lesz Geno az Nfl-ben, csak pont nem az Eagles-nél)Én azt nem írtam, hogy mobilis. Bár nem ügyetlen ha szabadulni kell. De jó nagy darab, ő is spread O-ban nyomja. Van olyan jó lehetőség, mint Foles.Eazzyaz egyik legnagyobb félreértés, hogy Geno mobilis QB, mert ő abszolút nem az, szóval ezt a helyetekben annyira nem erőltetném...jjncaaÚj vagyok még az oldalon eddig főleg az nfl.com-ot a philadelphiaeagles.com-ot és a bleacherreport-ot követtem, örülök hogy van egy hely ahol Magyar Eagles szurkolókkal tudok beszélni 😊Először is üdvözlet!
Srácok, mi a véleményetek a draft jogunkról? Szerintetek mi fog történni? Én már lassan becsavarodok annyi féle variációt raktam össze a fejemben...vajon Joeckel jön vagy Reid elviszi a No 1 választással? És akkor mi kit választunk? 😊Fazektom23
Másodszor, ha kicsit lejjebb tekersz, én Geno-t szeretném, ha Joeckel nem jön. Vagy letrade (bár nem lenne egyszerű) több pickért, és telehúzni az OL-t 😀Eazzy
Ha meg szerinted a Kelly-féle spread O egyenlő a Holgorsen-félével, akkor stratégia terén van egy kis pótolnivalód

---
több mint 12 éve
A teheteség megfizethetetlen, szóval annyira nem is drága 😀 😀 Amúgy meg ha ő megy, jön Tebow. Ő is Kelly style 😀És nem biztos, hogy tudja olvasni a védelmet/védőt.Vick is Kelly style, miértnem marasztaljuk? 😀 Egy év még beleférne, és kíváncsi vagyok mit tudna Kelly kihozni belőle 😀ano92Mert baromi drága.Shawn84
Meg utálja Kelly a sack-eket, az eladott labdákat és azt szereti, ha az irányító gyorsan szabadul a labdától. Hát ez szinte majdnem Vick. 😀 Bébé
több mint 12 éve
Mert? Vick gyorsan szabadul a lasztitól...más kérdés, hogy nem marad nálunk...És nem biztos, hogy tudja olvasni a védelmet/védőt.Vick is Kelly style, miértnem marasztaljuk? 😀 Egy év még beleférne, és kíváncsi vagyok mit tudna Kelly kihozni belőle 😀ano92Mert baromi drága.Shawn84
Meg utálja Kelly a sack-eket, az eladott labdákat és azt szereti, ha az irányító gyorsan szabadul a labdától. Hát ez szinte majdnem Vick. 😀 Bébé
több mint 12 éve
És nem biztos, hogy tudja olvasni a védelmet/védőt.Vick is Kelly style, miértnem marasztaljuk? 😀 Egy év még beleférne, és kíváncsi vagyok mit tudna Kelly kihozni belőle 😀ano92Mert baromi drága.Shawn84
Meg utálja Kelly a sack-eket, az eladott labdákat és azt szereti, ha az irányító gyorsan szabadul a labdától. Hát ez szinte majdnem Vick. 😀
több mint 12 éve
Mert baromi drága.Vick is Kelly style, miértnem marasztaljuk? 😀 Egy év még beleférne, és kíváncsi vagyok mit tudna Kelly kihozni belőle 😀ano92De Kelly style.Shawn84Mondom hogy Colin Klein. És ő hátrébb is jó.Shawn84megnéztem az Oregon - Kansas State meccset, Klein rosszabb, mint Foles. Gyenge a karja.mustaine
több mint 12 éve
Vick is Kelly style, miértnem marasztaljuk? 😀 Egy év még beleférne, és kíváncsi vagyok mit tudna Kelly kihozni belőle 😀De Kelly style.Shawn84Mondom hogy Colin Klein. És ő hátrébb is jó.Shawn84megnéztem az Oregon - Kansas State meccset, Klein rosszabb, mint Foles. Gyenge a karja.mustaine
több mint 12 éve
Én azt nem írtam, hogy mobilis. Bár nem ügyetlen ha szabadulni kell. De jó nagy darab, ő is spread O-ban nyomja. Van olyan jó lehetőség, mint Foles.az egyik legnagyobb félreértés, hogy Geno mobilis QB, mert ő abszolút nem az, szóval ezt a helyetekben annyira nem erőltetném...jjncaaÚj vagyok még az oldalon eddig főleg az nfl.com-ot a philadelphiaeagles.com-ot és a bleacherreport-ot követtem, örülök hogy van egy hely ahol Magyar Eagles szurkolókkal tudok beszélni 😊Először is üdvözlet!
Srácok, mi a véleményetek a draft jogunkról? Szerintetek mi fog történni? Én már lassan becsavarodok annyi féle variációt raktam össze a fejemben...vajon Joeckel jön vagy Reid elviszi a No 1 választással? És akkor mi kit választunk? 😊Fazektom23
Másodszor, ha kicsit lejjebb tekersz, én Geno-t szeretném, ha Joeckel nem jön. Vagy letrade (bár nem lenne egyszerű) több pickért, és telehúzni az OL-t 😀Eazzy
több mint 12 éve
De Kelly style.Mondom hogy Colin Klein. És ő hátrébb is jó.Shawn84megnéztem az Oregon - Kansas State meccset, Klein rosszabb, mint Foles. Gyenge a karja.mustaine
több mint 12 éve
Mondom hogy Colin Klein. És ő hátrébb is jó.Shawn84megnéztem az Oregon - Kansas State meccset, Klein rosszabb, mint Foles. Gyenge a karja.
több mint 12 éve
Mondom hogy Colin Klein. És ő hátrébb is jó.
több mint 12 éve
az egyik legnagyobb félreértés, hogy Geno mobilis QB, mert ő abszolút nem az, szóval ezt a helyetekben annyira nem erőltetném...Új vagyok még az oldalon eddig főleg az nfl.com-ot a philadelphiaeagles.com-ot és a bleacherreport-ot követtem, örülök hogy van egy hely ahol Magyar Eagles szurkolókkal tudok beszélni 😊Először is üdvözlet!

---
több mint 12 éve
Fazektom23
13
Új vagyok még az oldalon eddig főleg az nfl.com-ot a philadelphiaeagles.com-ot és a bleacherreport-ot követtem, örülök hogy van egy hely ahol Magyar Eagles szurkolókkal tudok beszélni 😊Üdv,
hát ez még messze van. Jelen pillanatban arra is van némi esély, hogy 3-4-re átáll a védelmünk, plusz ott a FA-piac és akkor Roseman tradejeit még meg sem említettem. 😀
Meg ott a Senior Bowl, ami azért még nagy szerepet játszik egy játékos megítélésében. (NFL-combine-ra már annyira nem figyelünk. Legalábbis tavaly lenyilatkozta Roseman, hogy korábban nagy szerepet szentelt a csapat neki, aztán egy kis túlzással most már leszarja. Nem igazán változtatja már meg a draft board-ját.)
Szal erről még egy kicsit korai beszélni, főleg úgy, hogy szerencsére most van más téma bőven. 😀
Bébé
Imádom az offseason-t végre tudok kicsit "fantasy" módba váltani és minden percben a csapat jövő évi felállásán gondolkozni 😀
több mint 12 éve
Én nem tudom tavaly mit csináltak de az nem volt rossz szerintem. Azt kéne idén továbbfejleszteni. Kellynek szerintem fontos lesz a combine is. Szerencsére az átlag nfl edzőnél jobban ismeri az egyetemi játékosokat.Új vagyok még az oldalon eddig főleg az nfl.com-ot a philadelphiaeagles.com-ot és a bleacherreport-ot követtem, örülök hogy van egy hely ahol Magyar Eagles szurkolókkal tudok beszélni 😊Üdv,
hát ez még messze van. Jelen pillanatban arra is van némi esély, hogy 3-4-re átáll a védelmünk, plusz ott a FA-piac és akkor Roseman tradejeit még meg sem említettem. 😀
Meg ott a Senior Bowl, ami azért még nagy szerepet játszik egy játékos megítélésében. (NFL-combine-ra már annyira nem figyelünk. Legalábbis tavaly lenyilatkozta Roseman, hogy korábban nagy szerepet szentelt a csapat neki, aztán egy kis túlzással most már leszarja. Nem igazán változtatja már meg a draft board-ját.)
Szal erről még egy kicsit korai beszélni, főleg úgy, hogy szerencsére most van más téma bőven. 😀
Bébé
több mint 12 éve
Fazektom23
13
Warmack-re mondják hogy hosszú évek óta talán a leg NFL készebb Guard de szerintem Joeckelen kívül más OL nem ér Top 5 pick-et. :SNégyre szerintem más nem nagyon érné meg, de ennyire még nem ástam bele magam az OL prospectecbe. Akkor valahogy letrade hátrébb, és húzhatunk helyette kettőt is. EazzyHa Joeckel kimegy én akkor is OL-be húznék. Kérdés ki érné meg az 1/4-et. Warmack? Fluker? Vagy ki?Shawn84Új vagyok még az oldalon eddig főleg az nfl.com-ot a philadelphiaeagles.com-ot és a bleacherreport-ot követtem, örülök hogy van egy hely ahol Magyar Eagles szurkolókkal tudok beszélni 😊Először is üdvözlet!
több mint 12 éve
Új vagyok még az oldalon eddig főleg az nfl.com-ot a philadelphiaeagles.com-ot és a bleacherreport-ot követtem, örülök hogy van egy hely ahol Magyar Eagles szurkolókkal tudok beszélni 😊Üdv,
több mint 12 éve
Négyre szerintem más nem nagyon érné meg, de ennyire még nem ástam bele magam az OL prospectecbe. Akkor valahogy letrade hátrébb, és húzhatunk helyette kettőt is.Ha Joeckel kimegy én akkor is OL-be húznék. Kérdés ki érné meg az 1/4-et. Warmack? Fluker? Vagy ki?Shawn84Új vagyok még az oldalon eddig főleg az nfl.com-ot a philadelphiaeagles.com-ot és a bleacherreport-ot követtem, örülök hogy van egy hely ahol Magyar Eagles szurkolókkal tudok beszélni 😊Először is üdvözlet!
több mint 12 éve
Pedig esélyes. Ugye amit somebody is linkelt pletyka szinten hogy Todd Grantham lehet a kiszemelt, akia Georgia egyetemen hasonló posztot tölt be. 1999-2009 között négy NFL csapatnál is dolgozott. Clevelandben DC, Houstonban, Indianapolisban és Dallasban DL edzőNálam a center az hiányposzt. Kelce kevés egyedül. Rutin kellene mellé aki kezdő szinten is tud. Curry szerintem 3-4 DE-nek jó lehet ha kicsit gyúr. Talán 10 fontotShawn84Legyen az inkább 20.
A lényeg, hogy egyelőre (előre) nem örülnék annak, ha átállnánk 3-4-re. Bébé
több mint 12 éve
Nálam a center az hiányposzt. Kelce kevés egyedül. Rutin kellene mellé aki kezdő szinten is tud. Curry szerintem 3-4 DE-nek jó lehet ha kicsit gyúr. Talán 10 fontotShawn84Legyen az inkább 20.
A lényeg, hogy egyelőre (előre) nem örülnék annak, ha átállnánk 3-4-re.
több mint 12 éve
Új vagyok még az oldalon eddig főleg az nfl.com-ot a philadelphiaeagles.com-ot és a bleacherreport-ot követtem, örülök hogy van egy hely ahol Magyar Eagles szurkolókkal tudok beszélni 😊Üdv a csapatban!
több mint 12 éve
Ha Joeckel kimegy én akkor is OL-be húznék. Kérdés ki érné meg az 1/4-et. Warmack? Fluker? Vagy ki?Új vagyok még az oldalon eddig főleg az nfl.com-ot a philadelphiaeagles.com-ot és a bleacherreport-ot követtem, örülök hogy van egy hely ahol Magyar Eagles szurkolókkal tudok beszélni 😊Először is üdvözlet!