NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 12 éve
kzol Philadelphia Eagles 746 — Eagles fan
Azt mondta hogyha Vick megy kansasbe akkor nem lesz kansas fan.Petikievak01
Akkor nem is igazi kansas fan...
több mint 12 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Erre a bandwagonra felülök. 😊 Ki merem jelenteni, és nem csak Kelly miatt, hogy az Eagles az egyik kedvencem lett, ezt nem lehet kihagyni 😊 szóval Fly Eagles! 😊BlitzHawk
Ahogy észrevettem te eddig is nekünk szurkoltál(tudat alatt). 😉 Üdv a fedélzeten! Greengo
Eddig látens Eagles drukker voltam 😀BlitzHawk
Akkor mi lesz ha egyszer Johnny Football is itt landol.(?) 😛Greengo
Mother of god! Mindenki szeretni fog minket? Az maga lesz a világvége.Shawn84
Kivéve Ricsi fiú, ő Eagles ellenes szerintem egy picinykét :/BlitzHawk
Lassan kansas ellenes is lesz. Múltkor nem beszélt szépen Reidről.Shawn84
Erre a bandwagonra felülök. 😊 Ki merem jelenteni, és nem csak Kelly miatt, hogy az Eagles az egyik kedvencem lett, ezt nem lehet kihagyni 😊 szóval Fly Eagles! 😊BlitzHawk
Ahogy észrevettem te eddig is nekünk szurkoltál(tudat alatt). 😉 Üdv a fedélzeten! Greengo
Lassan kansas ellenes is lesz. Múltkor nem beszélt szépen Reidről.Shawn84
Azt mondta hogyha Vick megy kansasbe akkor nem lesz kansas fan.

több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Lassan kansas ellenes is lesz. Múltkor nem beszélt szépen Reidről.
több mint 12 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
Kivéve Ricsi fiú, ő Eagles ellenes szerintem egy picinykét :S
több mint 12 éve
Mother of god! Mindenki szeretni fog minket? Az maga lesz a világvége.
több mint 12 éve
Akkor mi lesz ha egyszer Johnny Football is itt landol. 😛Greengo
Ő még Kellyhez rendszerébe is jó lenne 😊
több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 300 — Eagles fan
Akkor mi lesz ha egyszer Johnny Football is itt landol.(?) 😛

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 862
"Az a megérzésem, eldőlt az edzőkérdés!!!

Donovan McNabb szerint, ha okos az Eagles, akkor védekező felfogású edzőtt választ, és, nem(Oregon) Chip Kelly-t...
Mindenki az X faktort keresi, de Mi az Y-t,tehát: Kelly

Kell Y !!! "
Emlékeztek!!
Miért nem hisztek nekem soha, pedig egy tűzoltóban általában bíznak az emberek!!! 😀
több mint 12 éve
Eddig látens Eagles drukker voltam 😀
több mint 12 éve
Ahogy észrevettem te eddig is nekünk szurkoltál(tudat alatt). 😉 Üdv a fedélzeten!

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Basszátok meg 😀 No offense csak basszátok meg 😀 Drip
Azért ezt a fajta utálatot el bírjuk viselni 😛 nyehehe
több mint 12 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 497 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Basszátok meg 😀 No offense csak basszátok meg 😀

több mint 12 éve
Gondolom ez nagyban függ attól, hogy talál-e olyan DC-t.
De jah be kéne szerezni pár új játékost. Nah nem mintha amúgy nem kéne. Szal végülis, ha talál vmi bizonyított nagy gurut, akkor felőlem mehet. Vagy legalább vmi hibrid. Bébé
3-4 Dc jelöltek: Rob Ryan, Romeo Crennel. és még?
több mint 12 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Én ennek nagyon nem tudok örülni 😀 Na de ez van a 3-4 pedig nem hiszem hogy túlságosan feküdne nekünk.Pláne ha csak Demecora gondolunk...

több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Gondolom ez nagyban függ attól, hogy talál-e olyan DC-t.
De jah be kéne szerezni pár új játékost. Nah nem mintha amúgy nem kéne. Szal végülis, ha talál vmi bizonyított nagy gurut, akkor felőlem mehet. Vagy legalább vmi hibrid.
több mint 12 éve
Erre a bandwagonra felülök. 😊 Ki merem jelenteni, és nem csak Kelly miatt, hogy az Eagles az egyik kedvencem lett, ezt nem lehet kihagyni 😊 szóval Fly Eagles! 😊
több mint 12 éve
r.baggio Buffalo Bills New Mexico Lobos 64 447 — no es importante
(Főleg úgy, hogy még egy Oregon meccset se láttam életemben. Youtube-on is csak a Casey vidiket 😀 )Bébé
ha valaki hasonló tudatlanságban élte volna eddigi életét, az kezdheti is a felzárkózást pl. a 2012-es Rose Bowllal 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
- Ha nem tudtuk volna megszerezni Kelly-t, akkor ajánlatot tettünk volna Gus elé.
- Chip volt a listánk élén, 2. helyen pedig Bill O'Brien (Penn State).
- Az utóbbi másfél napban gyorsultak fel az események és a Gus találkozó után vált biztossá, hogy megvan Kelly.
- Ma reggel lett lefixálva a szerződés, miután beszélt a játékosaival, hogy az Eagles HC-ja lesz.
- Nagy eséllyel vmi passzolós-guru OC-t fog felvenni és egy hozzá közeli forrás azt mondja, hogy át fogunk állni 3-4-re.

Bébé
Ez a 3-4-re való átállás nekem sántít. Nem nagyon érzem hozzá a játékosállományt. Meg ugye Demaco is pont a 4-3 miatt van itt.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
- Ha nem tudtuk volna megszerezni Kelly-t, akkor ajánlatot tettünk volna Gus elé.
- Az utóbbi másfél napban gyorsultak fel az események és a Gus találkozó után vált biztossá, hogy megvan Kelly.
- Ma reggel lett lefixálva a szerződés, miután beszélt a játékosaival, hogy az Eagles HC-ja lesz.
- Nagy eséllyel vmi passzolós-guru OC-t fog felvenni és egy hozzá közeli forrás azt mondja, hogy át fogunk állni 3-4-re.

Bébé
Ugye hogy felhoztam nemrég a 3-4re való átállás lehetőségét? Pedig még én sem gondoltam komolyan csak elgondolkoztam rajta. Azért nem kéne.
több mint 12 éve
több mint 12 éve
Lawlor cikk Chip-ről:
 igglesblitz.com/philadelphia-eagles-2/lets-talk-about-chip-kelly/

Most még lustább vok mint korábban, szal tényleg csak minimálisan pár részlet. (Főleg úgy, hogy még egy Oregon meccset se láttam életemben. Youtube-on is csak a Casey vidiket 😀 )

Miután kirúgták Jon Gruden-t Tampaból még 2008-ban, elment Chip Kelly-hez, hogy tanuljon tőle egy kicsit. Kelly fel is vette volna OC-nek, de végül Gruden felesége azt mondta, hogy ez nem fog megtörténni. Bill Belichick is felkereste már Chip Kelly-t tanácskérés szempontjából. Pete Carroll is találkozott vele csak, hogy tanuljon egy kicsit az Oregorn támadógépezetéről.

Eléggé válogatós edző. 1999-2006-ig OC volt a New Hampshire egyetemen. Amennyire tudom, az nem vmi nagy futball egyetem. Ez idő alatt volt, hogy megkereste Tom Coughlin, hogy dolgozzon a Giants stábjában, mint Quality Control coach. De Kelly ezt nem fogadta el, mert Ő edzősködni akart nem pedig ilyen „semmilyen” posztot betölteni. Még akkor sem, ha az egy NFL csapatnál lett volna.

Utálja a sack-eket. Úgy tartja, hogy ha sack-elik az irányítót az a QB hibája. 2009-2011 között az egyik legkevesebb sack-et engedték. 2012-ben 37x sack-elték az irányítóját, de hát freshman QB-nál ez előfordul. Elvárja, hogy az elkapói jól blokkoljanak. (DeSean jól csinálja, Maclin asszem kevésbé.)
Utálja az alulteljesítőket. Egyszer azt mondta, hogy ha egy játékos 5,0 alatt futja le a 40 yardot, akkor azt akarjuk, hogy a pályán is játsszon ilyen sebességgel. Nem akarjuk, hogy legyen vki aki 4,6 másodperc alatt futja le a 40 yardot, de 5,2-es szinten játszik. (Jamar Chaney effektus…)

Nagyon durván megtervezett edzései vannak. Minden időre lebontva. Imád TD után kétpontosra menni. Utálja az FG-ket. 4 év alatt 5, 9, 13 és 16 FG-t rúgott a csapata. Kérdés, hogy itt mennyire lesz bevállalós.

Kérdéses nála, hogy milyen stábot állít össze. Annak ellenére, hogy nincs NFL tapasztalata, elég sok NFL-es kapcsolata van. Tony Dungy fia az Oregon-on játszik. Belichick-el is jóba van. Bill O’Brien (Penn State HC) is a barátja és neki aztán bőven van NFL kötődése. Pete Carroll-al is tud beszélni.

Elég kemény kezű edző. LeGarrette Blount-ot a senior szezonjában függesztette fel, azért mert behúzott egyet egy Boise State játékosnak. Cliff Harris-t (igen aki nálunk járt a nyáron) is felfüggesztette utsó évében, mert meggyűlt a baja a törvénnyel.

Amikor „NFL-szintű” egyetemi csapatokkal nézett szembe (idén Stanford, LSU tavaly, Auburn 2010-ben) akkor kikapott.
Philadelphia-ban szeptemberig mindenki imádni fogja, de utána elég gyorsan megváltozhatnak a dolgok. Plusz itt szót kell érteni Roseman-nal és a milliókat kereső játékosokkal is.
több mint 12 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 406 — Beware the Slim Reaper!
komolyra fordítva bármi is lesz de végre elkezdődhet valami.
remélem pár ncaa fanatikus ide néz és felvilágosít minket mire számíthatunk.

Janek
Akit érdekel az Oregon offense (nyilván nem 100%-ban ugyanez lesz nálunk), lehet kezdeni mondjuk ezekkel:
 www.grantland.com/story/_/id/8631595/the-success-chip-kelly-oregon-ducks-offense-more-familiar-seems

fishduck.com/2012/04/coach-chip-kelly-explains-the-oregon-spread-offense/

Aki nem szereti a betűt 😀, annak:

több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 701 — je suis poloska
én nem SB-t várok a csapattól, ez egyértelmű, de végre lesz a csapatnak stílusa, ami az utóbbi 2 évben kurvára nem volt jellemző ránk. Remélem azért eredmény is lesz mellé! 😊

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 696 — Apu ökölbeszorított keze
na most már "csak" stáb kell...
gondolom MM mehet

több mint 12 éve
r.baggio Buffalo Bills New Mexico Lobos 64 447 — no es importante
Hajrá Eagles, szinte sokkolt a hír! 😀
pont ma néztem meg a Silver Linings Playbookot, ahol a főszereplő nagy Philly fan, sőt a legutóbbi The Office részt is, ahol meg Jim Philadelphiában találkozik Julius Ervinggel, és talán az is égi jel, hogy egyik haverom most utazott ki oda dolgozni 😊jjncaa
Ezek szerint gyakrabban nézel felénk a következő időszakban. Azt hiszem ennek mindannyian örülünk 😀Shawn84
az a probléma csak, hogy a Saints, a Skins, a Hawks, a 49ers és az Eagles is az NFC-ben van 😊

de ez egy tényleg tökös húzás, jó ilyet végre NFL csapattól is látni, csak gratulálni tudok

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal