NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 973
53
22:00 ROSE BOWL🌹- Alabama vs Indiana
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
Kíváncsi vagyok, hogy a sajtótájékoztatók végre érdekesek lesznek-e. 😀Ó ne, mostantól tényleg fordítani kell majd, és nem elég másolni a korábbit? 😕
Bébé
😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
I’m excited about the opportunity. I know there is a rabid fan base here, which is good. I got a text on the plane that I was getting tracked like Santa Claus, which is flattering until I remembered the Philly fans booed Santa Claus. I hope they don’t boo me,” he said with a smile. 😀Hát ha a szezonnyitón egyből jön egy 3&out, akkor ne aggódj fognak. 😛 😀
Kíváncsi vagyok, hogy a sajtótájékoztatók végre érdekesek lesznek-e. 😀
több mint 12 éve
Egy icipicit, nem sokat, pörgess lejjebb és akkor nem írsz ilyen bocsánat, hogy így mondom butaságokat 😉 😀.és a Seattle fanokat mennyire érdekelték a USC elleni szankciók? pláne most?jjncaasemennyire... mi is úgy örültünk, mint ti most (legalábbis én)... azért szólok, h egyből ne várjatok csodát. Van sok upside itt, de van néhány kérdés is. Az upside egyértelmű: ahogy kint fogalmaznak a high octane offense = sok pont és attraktív O. A draftok biztosan jól fognak sikerülni, hisz Chipchirip jól ismeri az ncaa-t. Kérdés a D... kell egy jó koordinátor, az biztos. Ki lesz a GM (bocs, de annyira nem vagyok up to date veletek) és hogy fogják megérteni egymást Chippel.
Azért nem hinném, hogy 3év kellene nektek is, mint nekünk, mert azért a rosteretek sokkal előrébb tart, mint amit PC vett át. Szóval kb. a 2. évre mindenképp a PO-ba vagytok várhatók, az első évben talán nem sikerül, de ki tudja... az Eagles szurkolók is megérdemlik a jó csapatot, főleg a spin move EaglesMcNabb 😀
SeaSzilaHawk
Ami biztos egyenlőre úgy tűnik vagy egy zseni vagy egy maffiózó (aki zseni) 😀
több mint 12 éve
és a Seattle fanokat mennyire érdekelték a USC elleni szankciók? pláne most?jjncaasemennyire... mi is úgy örültünk, mint ti most (legalábbis én)... azért szólok, h egyből ne várjatok csodát. Van sok upside itt, de van néhány kérdés is. Az upside egyértelmű: ahogy kint fogalmaznak a high octane offense = sok pont és attraktív O. A draftok biztosan jól fognak sikerülni, hisz Chipchirip jól ismeri az ncaa-t. Kérdés a D... kell egy jó koordinátor, az biztos. Ki lesz a GM (bocs, de annyira nem vagyok up to date veletek) és hogy fogják megérteni egymást Chippel.
Azért nem hinném, hogy 3év kellene nektek is, mint nekünk, mert azért a rosteretek sokkal előrébb tart, mint amit PC vett át. Szóval kb. a 2. évre mindenképp a PO-ba vagytok várhatók, az első évben talán nem sikerül, de ki tudja... az Eagles szurkolók is megérdemlik a jó csapatot, főleg a spin move EaglesMcNabb 😀
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 12 éve
Casey-nek ma van a születésnapja. Chip-től ez kapta ajándékba. 😀
több mint 12 éve
és a Seattle fanokat mennyire érdekelték a USC elleni szankciók? pláne most?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Hmm ez nem tudom mennyire igaz vagy csak kitaláció, illetve rossz szándékú poén de az egyik kommentelő írta az egyik cikkhez, azzal kapcsolatban hogy kötött mégis ki itt Kelly:www.facebook.com/RCochrane77
Easy answer............looming NCAA Sanctions against the Oregon Football program. The same reason Pete Carol left USC to coach the Seahawks. Hope he gets some good NFL experienced coaches around him.
több mint 12 éve
Azért remélem Roseman majd rácsörög Joe Banner-re, hogy mizu? 😀
több mint 12 éve
volt amúgy ez már linkelve? 😊 (gondolom igen, de én csak most vettem észre)www.facebook.com/philadelphiaeagles/app_453904584629858

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Mondtam én nektek, hogy Roseman pocskondiázásos cikket nem kell elolvasni. Roseman jó. Ennyi.
több mint 12 éve
Erre minden Eagles fan kötelezően lájkot nyomni ebből aztán ki is derül hirtelen hányan vagyunk meg lettünk 😛2012 Rose Bowl 1st Half (HD) :(Főleg úgy, hogy még egy Oregon meccset se láttam életemben. Youtube-on is csak a Casey vidiket 😀 )Bébéha valaki hasonló tudatlanságban élte volna eddigi életét, az kezdheti is a felzárkózást pl. a 2012-es Rose Bowllal 😊jjncaa
www.youtube.com/watch?v=hHQyegWdgrw
2012 Rose Bowl 2nd Half (HD):
www.youtube.com/watch?v=-czu0tZsEiY
Egyben (nem HD):
www.youtube.com/watch?v=Anf11ecsRrIapeszos
Na megjöttem és látom vhol az elején emlegetett Shawn kóla és kávé kapcsám Az helyzet tegnap este már kivételesen megittam egy pohárka tokaji szamorodnit 😛 de akkor azt hittem még Bradlyre történik (egyébként nem azét ittam nagyon-nagyon ritkám szoktam bármi alkoholt is inni csak így volt kedvem) hát ez Kelly-re történt 😀.
Bibliaórán voltam csak a telót hagytam véletlenül a fórumon ezért tűnt úgy mintha itt lennék de egyébként csak 9 körül láttam, hogy égszakadás földindulás volt.
Felőlem legyen Chip Chip csóka (azt hiszem ez még nem volt😀) csak néhány gondom van ami meg-meg jelent már másoktól én így fogalmazom meg: nem akarok TT flamet nem akarok PM flamet, nem akarok Brady kiégett flamet nem akarok dirty nem dirty csapat flamet nem akarok nagyarcú csapat flamet nem sorolom tovább. Hagyjanak minket nyugodtan szurkolni beszélgetni hála Istennek vagyunk elegen 😀 A jó szándékú bandwagonok persze jöjjenek csak.
A másik, hogy nem hagyják dolgozni ha az első év nem úgy sül el már küldik is a csudába pedig PC sem mindjárt tartott itt a Hawksal ahol most.
Kíváncsi vagyok mégis mi fordította meg a dolgot, szegény Bradley lehet jó beetettük.
S lám talán mégis igazolódik egy eszement összeesküvés-elmélet valamelyik oldal biztatott meg dezinformációk kiadásával 😛
Na befejeztem várjuk a további fejleményeket!
több mint 12 éve
2012 Rose Bowl 1st Half (HD) :(Főleg úgy, hogy még egy Oregon meccset se láttam életemben. Youtube-on is csak a Casey vidiket 😀 )Bébéha valaki hasonló tudatlanságban élte volna eddigi életét, az kezdheti is a felzárkózást pl. a 2012-es Rose Bowllal 😊jjncaa
www.youtube.com/watch?v=hHQyegWdgrw
2012 Rose Bowl 2nd Half (HD):
www.youtube.com/watch?v=-czu0tZsEiY
Egyben (nem HD):
www.youtube.com/watch?v=Anf11ecsRrI
több mint 12 éve
ezt a dream teamet meg felejtsük már el, az a Vince Young mondta ezt, aki már a csapatnál sincs...NewmanLassan a ligában sem. Mi a Chipet csapat vagyunk mostantól.
több mint 12 éve
ezt a dream teamet meg felejtsük már el, az a Vince Young mondta ezt, aki már a csapatnál sincs...
több mint 12 éve
Ugyan már ezt senki sem mondta. ChampionCHIP! 😛 😂Nahát, erről mi még nem hallottunk?!Rob Ryan már aláírt a Jetshez mint LB coach ha jól tom.Gondolom ez nagyban függ attól, hogy talál-e olyan DC-t.3-4 Dc jelöltek: Rob Ryan, Romeo Crennel. és még?Shawn84
De jah be kéne szerezni pár új játékost. Nah nem mintha amúgy nem kéne. Szal végülis, ha talál vmi bizonyított nagy gurut, akkor felőlem mehet. Vagy legalább vmi hibrid. Bébé
Eazzy: Curryt és Grahamet is a draft előtt ink 3-4 fitnek gondolták.empty taxi
Amúgy ez egy veszélyes játék Kellyvel, mert iszonyat nagy lesz a nyomás rajta és a csapaton is. Olyan ez, mint amikor bedobták a "dream team" jelzőt, láttuk mi lett belőle. Kicsit erősnek érezném egy offseason után SB esélyességről beszélni, 0 NFL tapasztalattal.
Tényleg ütős volt, amit az Oregon játszott, de nehéz elképzelni, hogy azt át lehetne ide ültetni. Szóval kicsit nagy a hisztéria miatta, remélem jogosan, mert üde színfoltja lenne az NFL-nek.
Mindenesetre sok sikert nektek!leeon83

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Nahát, erről mi még nem hallottunk?!Rob Ryan már aláírt a Jetshez mint LB coach ha jól tom.Gondolom ez nagyban függ attól, hogy talál-e olyan DC-t.3-4 Dc jelöltek: Rob Ryan, Romeo Crennel. és még?Shawn84
De jah be kéne szerezni pár új játékost. Nah nem mintha amúgy nem kéne. Szal végülis, ha talál vmi bizonyított nagy gurut, akkor felőlem mehet. Vagy legalább vmi hibrid. Bébé
Eazzy: Curryt és Grahamet is a draft előtt ink 3-4 fitnek gondolták.empty taxi
Amúgy ez egy veszélyes játék Kellyvel, mert iszonyat nagy lesz a nyomás rajta és a csapaton is. Olyan ez, mint amikor bedobták a "dream team" jelzőt, láttuk mi lett belőle. Kicsit erősnek érezném egy offseason után SB esélyességről beszélni, 0 NFL tapasztalattal.
Tényleg ütős volt, amit az Oregon játszott, de nehéz elképzelni, hogy azt át lehetne ide ültetni. Szóval kicsit nagy a hisztéria miatta, remélem jogosan, mert üde színfoltja lenne az NFL-nek.
Mindenesetre sok sikert nektek!
több mint 12 éve
izgalmasabb lesz a holtidény megint mint a szezonunk volt 😀
több mint 12 éve
Üdv mindenkinek.Én is visszatérek. Még a Lions meccs után döntöttem, úgy, hogy idénre hanyagolom az Eaglest és majd ha új edzőnk lesz visszatérek. Én személy szerint örülök Kellynek, az esetleges 3-4re való átállásnak már nem annyira.
több mint 12 éve
Vinny Curry nem túl nagy 3-4-hez? Vagy pont jó lesz oda az NT mellé? Graham meg OLB-nek? Faszom, az ember kezdi azt hinni, hogy a 4-3-as D# alapjaival már jól barátkozik, erre kezdhetek a 3-4-el foglalkozni 😀EazzyJó azért ez még nem 100%. Közel sem.
Majd talán mond vmit holnap a sajtótájékoztatón erről is.
több mint 12 éve
Rob Ryan már aláírt a Jetshez mint LB coach ha jól tom.Gondolom ez nagyban függ attól, hogy talál-e olyan DC-t.3-4 Dc jelöltek: Rob Ryan, Romeo Crennel. és még?Shawn84
Eazzy: Curryt és Grahamet is a draft előtt ink 3-4 fitnek gondolták.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Anyám ti aztán termeltek, nem győzöm olvasni. Bedobtam ide a hírt, lefeküdtem kicsit aludni, erre egy fél fórumnyi hsz vár 😀Ha itt mindenki ennyire örül, akkor én is örülök 😀 Viszont akkor ha jól látom megint többet kell majd a támadóknak felrakni a táblára, mint amennyit kapunk játék lesz. Nem baj, legalább izgalmas a helyzet 😀
Vinny Curry nem túl nagy 3-4-hez? Vagy pont jó lesz oda az NT mellé? Graham meg OLB-nek? Faszom, az ember kezdi azt hinni, hogy a 4-3-as D# alapjaival már jól barátkozik, erre kezdhetek a 3-4-el foglalkozni 😀
több mint 12 éve
Én egy másikra gondolok. Mikor mondta hogy Reidről inkább nem is akar beszélni, és a hangsúly az mi érdekes volt.Lassan kansas ellenes is lesz. Múltkor nem beszélt szépen Reidről.Shawn84Kivéve Ricsi fiú, ő Eagles ellenes szerintem egy picinykét :/BlitzHawkMother of god! Mindenki szeretni fog minket? Az maga lesz a világvége.Shawn84Akkor mi lesz ha egyszer Johnny Football is itt landol.(?) 😛GreengoEddig látens Eagles drukker voltam 😀BlitzHawkErre a bandwagonra felülök. 😊 Ki merem jelenteni, és nem csak Kelly miatt, hogy az Eagles az egyik kedvencem lett, ezt nem lehet kihagyni 😊 szóval Fly Eagles! 😊BlitzHawkAhogy észrevettem te eddig is nekünk szurkoltál(tudat alatt). 😉 Üdv a fedélzeten! GreengoAzt mondta hogyha Vick megy kansasbe akkor nem lesz kansas fan.Petikievak01Lassan kansas ellenes is lesz. Múltkor nem beszélt szépen Reidről.Shawn84Kivéve Ricsi fiú, ő Eagles ellenes szerintem egy picinykét :/BlitzHawkMother of god! Mindenki szeretni fog minket? Az maga lesz a világvége.Shawn84Akkor mi lesz ha egyszer Johnny Football is itt landol.(?) 😛GreengoEddig látens Eagles drukker voltam 😀BlitzHawkErre a bandwagonra felülök. 😊 Ki merem jelenteni, és nem csak Kelly miatt, hogy az Eagles az egyik kedvencem lett, ezt nem lehet kihagyni 😊 szóval Fly Eagles! 😊BlitzHawkAhogy észrevettem te eddig is nekünk szurkoltál(tudat alatt). 😉 Üdv a fedélzeten! Greengo
több mint 12 éve
Azt mondta hogyha Vick megy kansasbe akkor nem lesz kansas fan.Petikievak01Ez most komoly? 😀