NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Fura, hogy a HC-nk beszélt 3 percet 30 öööm, köhö nélkül.kzol
és nem volt a Time's yours...
több mint 12 éve
kzol Philadelphia Eagles 746 — Eagles fan
Fura, hogy a HC-nk beszélt 3 percet 30 öööm, köhö nélkül.
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 160 — No one likes us, cause no one like us
Ha valaki nem tudná hol kell nézni:
 www.philadelphiaeagles.com/

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Mindjárt kezdünk:
több mint 12 éve
BleedingGreenNation ‏@BleedingGreen
Jeremy Maclin says NFL comparisons to Chip's system would be a combo of what New England and Washington do
több mint 12 éve
kzol Philadelphia Eagles 746 — Eagles fan
Félkor kezdődik a Press Conference, elég jol megszervezték a live castet. 😊
több mint 12 éve
Február 6-ig van időnk, utána már 3 millát ki kell perkálni neki.

több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Azoktól kérdezem akik meg Vicket kibasznák mert túl sokat keres: Szerintetek nem menne bele fizetéscsökkentésbe mint Aso? (pláne most?)
Greengo
Valahol mintha olvastam volna hogy nem akar fizucsökkentést. De meg nem mondom hol olvastam. Persze senki ne tulajdonítson neki jelentőséget. Majd a következő hetekben kiderül mi lesz.
Shawn84
Jah ezt lenyilatkozta korábban, hogy nem megy bele a fizucsökkentésbe. Úgy érzi, hogy kezdő-QB Ő még (sztem is) plusz akkor még az se volt biztos, hogy nálunk kezdő lenne.
De azóta már érkezett Kelly és ha Ő igényt tart rá, akkor lehet, hogy Vick is másképp áll a dolgokhoz és akkor belemenne vmi átstrukturálásba.
több mint 12 éve
Pár fotó Chip érkezéséről:

Rosemann fogadja a szurkolók gratulációit:

3-4 nekem továbbra sem érthető...bár nem elképzelhetetlen csak felesleges. Kint így képzelik az átállást:

DE: Cox
NT: Patterson / ?
DE: Jenkins

OLB: Graham
ILB: Kendricks
ILB: Ryans
OLB: Curry

...de ez is szar. Egyszerűen a mostani kerethez a 3-4 nem jó.

Azoktól kérdezem akik meg Vicket kibasznák mert túl sokat keres: Szerintetek nem menne bele fizetéscsökkentésbe mint Aso? (pláne most?)
Greengo
Valahol mintha olvastam volna hogy nem akar fizucsökkentést. De meg nem mondom hol olvastam. Persze senki ne tulajdonítson neki jelentőséget. Majd a következő hetekben kiderül mi lesz.
több mint 12 éve
sapka Washington Commanders 6 652 — sapka
Szerintetek nem menne bele fizetéscsökkentésbe mint Aso? (pláne most?)
Greengo
ez már megtörtént tény?😮sapka
Még nem , de Aso belemenne ezt jelezte is a csapat felé. :cool:
Greengo
várjuk meg azt az új fizut 😂

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
Honnan tudod hogy nem lesz mobilis irányítója. Vick még a miénk.ano92
Nem tudom, ezért volt benne a szerintem. Egyrészt jókat mondott Chip Folesról, plusz ugye amit már itt is beszéltünk, hogy Vick nem éppen a gyors döntésű, labdabiztos megoldás, amit Chip szeret.

Én amúgy csak lövöldözök vaktában, mert izgi a helyzet, amúgy is hülye vagyok a sport mélységeihez 😀

több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 300 — Eagles fan
Greengo
ez már megtörtént tény?😮sapka
Még nem , de Aso belemenne ezt jelezte is a csapat felé. :cool:

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
sapka Washington Commanders 6 652 — sapka
Greengo
ez már megtörtént tény?😮

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 300 — Eagles fan
Pár fotó Chip érkezéséről:

Rosemann fogadja a szurkolók gratulációit:

3-4 nekem továbbra sem érthető...bár nem elképzelhetetlen csak felesleges. Kint így képzelik az átállást:

DE: Cox
NT: Patterson / ?
DE: Jenkins

OLB: Graham
ILB: Kendricks
ILB: Ryans
OLB: Curry

...de ez is szar. Egyszerűen a mostani kerethez a 3-4 nem jó.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Honnan tudod hogy nem lesz mobilis irányítója. Vick még a miénk.

több mint 12 éve
r.baggio Buffalo Bills New Mexico Lobos 64 450 — no es importante
 smartfootball.com/offense/studying-the-raw-materials-of-chip-kellys-offense

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Nem is értem, hogy lehet ez egyáltalán vita tárgya... PM és Brady egyaránt future hall of famer irányítók, Kelly támadójátékába mégse illenének, ezt olyan nehéz megérteni?jjncaa
Nem nehéz megérteni, de csak azt mondtad addig el, mi nem jó, majd megkérdeztem, hogy akkor kit ajánlasz, ez lett a válasz 😀

Egyébként meg ki mondta, hogy csak és kizárólag mobilis irányítóval lehet Kellyt elképzelni? Ötletes ember Ő, kitalálhat új dolgot. Eazzy
És ez szerinted így működik?jjncaa
Nem. De szerintem meg nem lesz neki jövőre mobilis irányítója. Tehát valamit kezdeni kell a helyzettel.

több mint 12 éve
r.baggio Buffalo Bills New Mexico Lobos 64 450 — no es importante
Nem is értem, hogy lehet ez egyáltalán vita tárgya... PM és Brady egyaránt future hall of famer irányítók, Kelly támadójátékába mégse illenének, ezt olyan nehéz megérteni?jjncaa
Nem nehéz megérteni, de csak azt mondtad addig el, mi nem jó, majd megkérdeztem, hogy akkor kit ajánlasz, ez lett a válasz 😀

Egyébként meg ki mondta, hogy csak és kizárólag mobilis irányítóval lehet Kellyt elképzelni? Ötletes ember Ő, kitalálhat új dolgot. Eazzy
És ez szerinted így működik?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 096 — Lájkold a zsűrit!
kurvára remélem hogy marad a 4-3, így is szar a D. de 3-4-re ez a keret totál alkalmatlan.eaglesmcnabb
Dan Quinnt kezdték el emlegetni, ugye ő Gátőr DC és ott 4-3 van.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 701 — je suis poloska
kurvára remélem hogy marad a 4-3, így is szar a D. de 3-4-re ez a keret totál alkalmatlan.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve

Egyébként meg ki mondta, hogy csak és kizárólag mobilis irányítóval lehet Kellyt elképzelni? Ötletes ember Ő, kitalálhat új dolgot.

több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 342 — Így remélem megfelelek nektek.....
Tudom 😛 😉 nem is a reaalitása miatt írtam vagy mert ezt szeetném csak azon morfondírozok h sikerült mégis megszereni a pénzen túl.
több mint 12 éve
Tudom ndik összeesküvéselméletem: Rosemankből simán kineézem h beígérték Kellynek Cam Newtont 😛. S ami azt illeti az 1/4 drafthelx mehg mondjuk ide 3. jövőévi 1. kör nem is rossz cserealap a többiekért meg aki még kell Ofalba stb varálunk így úgy amúgy. Agymenés egyenlőre vége 😀dande
Ez überfárasztóan szar elmélet 😀
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 342 — Így remélem megfelelek nektek.....
Tudom ndik összeesküvéselméletem: Rosemankből simán kineézem h beígérték Kellynek Cam Newtont 😛. S ami azt illeti az 1/4 drafthelx mehg mondjuk ide 3. jövőévi 1. kör nem is rossz cserealap a többiekért meg aki még kell Ofalba stb varálunk így úgy amúgy. Agymenés egyenlőre vége 😀
több mint 12 éve
Matt Scott kétségtelenül pikáns választás lenne 😊 mondjuk vele is az a baj, mint Vickkel, hiába mobilis, ha egyszer képtelen olvasni a védelmeket

A szombati Shrine Game-t különösen figyelni kellene az Eagles fanoknak, mert a keletieknél mindhárom irányítóval (Klein, Nathan Stanley, Colby Cameron) próbálgattak read-option játékokatjjncaa
Zac Dysert?