NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 987
53
02:00 SUGAR BOWL - Georgia vs Ole Miss
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
Albert Breer just said on Twitter that Chip does prefer the 3-4 and is checking out NFL coaches.Hát ez a 3-4 egyre biztosabbnak tűnik...
több mint 12 éve
FlyEagles twitterről:Josh Gibson várhatólag követi az Oregonról Kellyt Phillybe. Ott assistant director of operations szerepkörben volt, itt is ilyesmit kaphat.
Todd Lyght neve merült fel, mint lehetséges secondary edző. Anno CB-nek jó volt...
Egy Georgia Bulldogs forrás szerint még a hétvégén ajánlatot teszünk Tod Granthamnek (DC), aki el is fogja fogadni azt. Így ő lesz a DC-nk.
több mint 12 éve
Ja a sajtótájékoztató alatt a chatre be is írtam. Mental strength coachEz valószínűleg nagyon nagy kacsa de azért jó olvasni: Brian Dawkins rumored to have interviewed for #Eagles open DC position...Shawn84www.youtube.com/watch?v=T51ts_rShLY
Itt mondja, hogy "part of the program" vagy mit. 😀
Lehetne vmi motivációs edző. 😀
Bébé
több mint 12 éve
"I look for a quarterback who can run and not a running back who can throw. I want a quarterback who can beat you with his arm ... We are not a Tim Tebow type of quarterback team. I am not going to run my quarterback 20 times on power runs." - Kelly az Oregon offenséről.BleedingGreenMajd így folytatja...(ssak a teljesség miatt 😀 )
"If I had a Tim Tebow, I might change my mind. You do not find the 6'4, 240-pound, 4,6 quarterbacks too many times."
De amúgy szerintem is elég kevés esély van erre.
több mint 12 éve
Ez valószínűleg nagyon nagy kacsa de azért jó olvasni: Brian Dawkins rumored to have interviewed for #Eagles open DC position...Shawn84www.youtube.com/watch?v=T51ts_rShLY
Itt mondja, hogy "part of the program" vagy mit. 😀
Lehetne vmi motivációs edző. 😀
több mint 12 éve
Ez valószínűleg nagyon nagy kacsa de azért jó olvasni: Brian Dawkins rumored to have interviewed for #Eagles open DC position...
több mint 12 éve
Nem tudjuk jelenleg, hogy mi az elképzelése (nyilván ott van az Oregon offense alapnak), de azt kifejtette, hogy itt másfajta építekezés kell majd, mint az egyetemen, ahol évről-évre változik a játékosállomány, nincsenek franchise játékosok, akik 10 évig egy helyen játszanak. Nyilván itt nagyobb stabilitás lesz, mert lesznek alapemberek, akikre minden évben lehet építeni.Egyébként ha van ember, aki ki tudná hozni Tebowból a maximumot, az Kelly lenne.mustaine"I look for a quarterback who can run and not a running back who can throw. I want a quarterback who can beat you with his arm ... We are not a Tim Tebow type of quarterback team. I am not going to run my quarterback 20 times on power runs." - Kelly offensérőlBleedingGreenÉn ma azt álmodtam, hogy Chip Kellyvel ülünk egy dinerben valahol a Frankford Avenue-n, a wurlitzerből Springsteen szól, pár asztallal odébb harákol Tom Hanks, és Chip azt mondja nekem:Nemtom mit szoktál szedni lefekvés előtt, de én is akarok olyat. 😀Shawn84
- Beteg gondolat, de megpróbálom Tebow-t irányítónak, másnak úgysincs hozzá vér a pucájában. Mi bajunk lehet, max. nyerünk pár Super Bowl-t.
Mondom neki:
- Jó gondolat, így legyen, ámen.
Erre jön Rocky és azt dörmögi:
- Senki sem tud olyan nagyot ütni, mint az élet.
Összenéztünk, megvakartuk a fejünket, aztán fizettünk és felébredtünk.
Csak azért mondom, hogyha nemsokára érkezik, akkor legközelebb megpróbálok lottószámokat álmodni.Sobri Jóska
"People think I am going to take the Oregon playbook, cross off the ‘Oregon' and put ‘Philadelphia' on it, then I hope they [think] that because they are going to be defending a lot of things we aren't running."

több mint 12 éve
Egyébként ha van ember, aki ki tudná hozni Tebowból a maximumot, az Kelly lenne."I look for a quarterback who can run and not a running back who can throw. I want a quarterback who can beat you with his arm ... We are not a Tim Tebow type of quarterback team. I am not going to run my quarterback 20 times on power runs." - Kelly offensérőlBleedingGreenÉn ma azt álmodtam, hogy Chip Kellyvel ülünk egy dinerben valahol a Frankford Avenue-n, a wurlitzerből Springsteen szól, pár asztallal odébb harákol Tom Hanks, és Chip azt mondja nekem:Nemtom mit szoktál szedni lefekvés előtt, de én is akarok olyat. 😀Shawn84
- Beteg gondolat, de megpróbálom Tebow-t irányítónak, másnak úgysincs hozzá vér a pucájában. Mi bajunk lehet, max. nyerünk pár Super Bowl-t.
Mondom neki:
Csak azért mondom, hogyha nemsokára érkezik, akkor legközelebb megpróbálok lottószámokat álmodni.Sobri Jóska
több mint 12 éve
"I look for a quarterback who can run and not a running back who can throw. I want a quarterback who can beat you with his arm ... We are not a Tim Tebow type of quarterback team. I am not going to run my quarterback 20 times on power runs." - Kelly az Oregon offenséről.Én ma azt álmodtam, hogy Chip Kellyvel ülünk egy dinerben valahol a Frankford Avenue-n, a wurlitzerből Springsteen szól, pár asztallal odébb harákol Tom Hanks, és Chip azt mondja nekem:Nemtom mit szoktál szedni lefekvés előtt, de én is akarok olyat. 😀Shawn84
Mondom neki:

több mint 12 éve
Én ma azt álmodtam, hogy Chip Kellyvel ülünk egy dinerben valahol a Frankford Avenue-n, a wurlitzerből Springsteen szól, pár asztallal odébb harákol Tom Hanks, és Chip azt mondja nekem:Nemtom mit szoktál szedni lefekvés előtt, de én is akarok olyat. 😀
Mondom neki:
több mint 12 éve
Én ma azt álmodtam, hogy Chip Kellyvel ülünk egy dinerben valahol a Frankford Avenue-n, a wurlitzerből Springsteen szól, pár asztallal odébb harákol Tom Hanks, és Chip azt mondja nekem: - Beteg gondolat, de megpróbálom Tebow-t irányítónak, másnak úgysincs hozzá vér a pucájában. Mi bajunk lehet, max. nyerünk pár Super Bowl-t.
Mondom neki:
Csak azért mondom, hogyha nemsokára érkezik, akkor legközelebb megpróbálok lottószámokat álmodni.
több mint 12 éve
Mi a probléma? vagy csak az újságírók keverik azt a bizonyost?Lurie azt állítja, hogy a korábban ide is belinkelt Jason LaCanfora-cikk (amelyben LaCanfora alaptalanul becsmérli Rosemant, "miatta nem sikerül edzőt szereznük, mert a fejébe szállt a hatalom, és túl sok neki a GM-poszt" stb.) mögötti "forrás" valójában az új Browns elnök Joe Banner. Nem mondja ki nyíltan, de Lurie clevelandi forrásról beszél, ami csak Bannert jelentheti. Banner tagadja a vádakat.
www.nfl.com/news/story/0ap1000000128013/article/eagles-jeffrey-lurie-browns-ceo-joe-banner-trade-jabsdande
Szerintem simán kitelik Bannertől ilyesmi, mivel anno sértett emberként távozott + legutóbb pedig, pár hete kiütöttük a nyeregből Bannert a Kellyért folyó versenyben (bár ezt úgy kommunikálták, hogy a Brownst már nem érdekli Chip. Persze. 😀)

több mint 12 éve
"So Chip, How do you like it in Philly so far?" "Well, I like that it's ...Always Sunny," said the new coach with a chuckle. 😊Rataxesváá egyre jobban bírom ezt az embert! 😀 nagyon nagy az a sorozat 😊
több mint 12 éve
"So Chip, How do you like it in Philly so far?" "Well, I like that it's ...Always Sunny," said the new coach with a chuckle. 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Mi a probléma? vagy csak az újságírók keverik azt a bizonyost?több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Abszolút nem, de már várom h elkezdjék fújni a Vick-pletykákat. 😛Úgy néz ki Marty Mornhinweg lesz az új OC-nk. 😊Bekinem olyan rossz az nektek szerintem.
Janek
több mint 12 éve
Úgy néz ki Marty Mornhinweg lesz az új OC-nk. 😊Bekinem olyan rossz az nektek szerintem.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Úgy néz ki Marty Mornhinweg lesz az új OC-nk. 😊
több mint 12 éve
😀 Ettől még nem fogom megutálni az amerikai focit 😉Petikievak01Egy enterrel több van az aláírásodban, mint kellene. 😉
több mint 12 éve
😀 Ettől még nem fogom megutálni az amerikai focit 😉
több mint 12 éve
olyan nincs még egy(szerencsére)Amíg nemm váltasz Petike stylebe, addig nincs gond szerintem senkinél 😀EazzyEzzel nem felejtem el a Seahawkst de szeretnék itt örömködni vagy épp (ne adj isten) elégedetlenkedni az Eagles drukkerekkel 😀BlitzHawkAvatar szinten is felvállalom, hogy Eagles drukker vagyok 😀 Amúgy én DC-nek az FSU DC-t Pruitt-ot várom 😊BlitzHawkÁruló! 😊Medvepapa
több mint 12 éve
Amíg nemm váltasz Petike stylebe, addig nincs gond szerintem senkinél 😀Ezzel nem felejtem el a Seahawkst de szeretnék itt örömködni vagy épp (ne adj isten) elégedetlenkedni az Eagles drukkerekkel 😀BlitzHawkAvatar szinten is felvállalom, hogy Eagles drukker vagyok 😀 Amúgy én DC-nek az FSU DC-t Pruitt-ot várom 😊BlitzHawkÁruló! 😊Medvepapa
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Ezzel nem felejtem el a Seahawkst de szeretnék itt örömködni vagy épp (ne adj isten) elégedetlenkedni az Eagles drukkerekkel 😀Avatar szinten is felvállalom, hogy Eagles drukker vagyok 😀 Amúgy én DC-nek az FSU DC-t Pruitt-ot várom 😊BlitzHawkÁruló! 😊Medvepapa
több mint 12 éve
Avatar szinten is felvállalom, hogy Eagles drukker vagyok 😀 Amúgy én DC-nek az FSU DC-t Pruitt-ot várom 😊BlitzHawkDe hát most igazolt oda.