Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
ahhated williams nem a RB coach?zsojtivoltShawn84
akkor csak kicsit maradtam le, kössz!
több mint 12 éve
ted williams nem a RB coach?
több mint 12 éve
Nem tudom mennyire jó ez, hogy a DC lényegében egy saját posztedzőt se tud majd felvenni, de talán nem lesz ebből probléma.
több mint 12 éve
Duce StaleyRB edzőnk is van nekem az rémlik JanekNekem is de fogalmam sincs hogy ki 😀Shawn84
több mint 12 éve
RB edzőnk is van nekem az rémlik JanekNekem is de fogalmam sincs hogy ki 😀
több mint 12 éve
HC: Chip KellyOC: Pat Shurmur
WR: Bob Bicknell ?
TE: Ted Williams
RB: Deuce Staley
OL:
QB:
DL: Jerry Azzinaro
LB: Bill McGover ?
DB: Todd Lyght ?
DC:
ST:
Defensive quality control: Mike Dawson
Csicskások: Greg Austin, Matthew Harper, James Harris
több mint 12 éve
volt pc az új OC-ról?JanekVan új OC? Miröl maradtam én le...
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Fly Eagles @FlyEaglesNationJerry Azzinaro is #Eagles defensive line coach (from Oregon). 'Bama's defensive coordinator Kirby Smart is on D-coordinator list as well.
Fly Eagles @FlyEaglesNation
Greg Austin, Matthew Harper and Todd Lyght will reportedly also join Kelly's staff. Hard to keep up.
több mint 12 éve
Georgiában szerintem bevált. Meg a többi helyen is. Én őt támogatnám Kirby Smart ellenében. A 10 évnyi NFL tapasztalat miatt. Illetve azért is mert agresszív védelmet irányít jelenleg is, és nekünk is ilyen kell.Fly Eagles @FlyEaglesNationŐ se tűnik vmi erős névnek. Bár ahogy feljebb említettem attól, hogy vki Clevelandbe nem válik be még nem jelent semmit 😛 😀
Jim Herrmann will not be #Eagles defensive coordinator.
Még szerencse. Be kéne már jelenteni Todd Granthamet.Shawn84
Nagy pofájúnak tűnik és lehet, hogy ez jó hatással lesz, lenne a D#-ünkre. Bébé
több mint 12 éve
Fly Eagles @FlyEaglesNationŐ se tűnik vmi erős névnek. Bár ahogy feljebb említettem attól, hogy vki Clevelandbe nem válik be még nem jelent semmit 😛 😀
Jim Herrmann will not be #Eagles defensive coordinator.
Még szerencse. Be kéne már jelenteni Todd Granthamet.Shawn84
Nagy pofájúnak tűnik és lehet, hogy ez jó hatással lesz, lenne a D#-ünkre.
több mint 12 éve
Fly Eagles @FlyEaglesNationJim Herrmann will not be #Eagles defensive coordinator.
Még szerencse. Be kéne már jelenteni Todd Granthamet.
több mint 12 éve
McGovernek igazán örülnék. már csak abból kiindulva, hogy milyen LB-k kerültek ki a kezei közül.
több mint 12 éve
Két újabb név akikkel egyeztetünk. Az első lehet hogy már volt, akkor bocsesz érte.Bill McGover: A Boston College LB edzője. 1-2 jó játékos már kijött a kezei közül. Kuechly erre az egyik ékes példa.
Mike Dawson: "korábban egyetemi DC, ST edző, LB edző) érkezni fog állítólag, mint "defensive quality control"-ért felelős személy"
több mint 12 éve
| Sajna végül Haribo cukorka bowl lesz pedig mikor félidőbe aludni mentem fordítva volt ez van remélem a Frisco nyer. |
több mint 12 éve
ebből 6 jó is lettJanekHát igen Watkins-al és Jarrett-el egy kicsit mellényúltunk. 😀
több mint 12 éve
Senior Bowl-on részt vevő játékosok, rangsorolással:bloggingthebeast.com/2013/01/20/senior-bowl-rosters-with-cbs-prospect-rankings-north-team-roster/
bloggingthebeast.com/2013/01/20/senior-bowl-rosters-with-cbs-prospect-rankings-north-team/
Amint látható nem túl veretes a névsor, a Top50-ből csak 15 játékos van itt (Top20-ból pedig csak 2), de azért érdemes követni az eseményt, mivel mióta Roseman a GM elég sok Senior Bowl-os játékost draftolunk:
bloggingthebeast.com/2013/01/07/senior-bowl-shrine-game-pledge-drive/
több mint 12 éve
Plusz Clevelandben Belichick is megbukott, szal Shurmur is lehet még simán beválik. 😛 😀 Akkor támadóoldalon már csak egy OL és WR edző kéne.
WR edzőnek ugye Bob Bicknell neve merült fel. (Buffalo WR coach)