Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 12 éve
somebody08 Philadelphia Eagles 903 — Majd jövőre...
Szerintem simán menni fog a 3-4-re való átállás és új irányító is kell. Ez a csávó (az új ST edző, Dave Fipp) úgyis lemészárolja az egész keretet egy kurva nagy mordállyal. Elég csak a szemébe nézni... 😮

több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 160 — No one likes us, cause no one like us
Simán át lehetne állni 3-4re. Annyi kell, hogy az LB sorból ki kell keresni 4-5 ILBt, akik futás ellen jók. Mármint az OLB+MLB posztokról összesen kell két kezdő run stopper. Egyik RILB kezdő, vagyis playmaker kellene legyen.
A DE-ket mivel nagyszerű pass rusherek jelenleg is, hátra kell vinni OLBnek, és megkeresni aki tud üres térben is játszani. Ha két ilyen van (sztem igen), megvannak a kezdők.
A DTket kitolni DEnek, itt is van elég tehetség, és itt is a méret tökéletes.
Egyik DT kell legyen a NT, vagy legalább NT csere. Ha találnak, akkor a kezdő új ember draftról vagy FA. Igazából ennyi, nem lehetetlen.

Más kérdés, ha Chip csókának az a huncut ötlete támad, szeretné a Zone Blitzet (akár ottani hibrid formájában) áthozni Oregonból. Ekkor a DEnek (DT) kell a szokásos 3-4 DEkhez képest több mozgékonyság. Milyen fura, pont ilyenek vannak itt. 😊 Sőt, mintha a Zone Blitz 4-3ra adaptált változata is itt lett volna bevezetve.
Csak arra akartam utalni inkább, hogy 3-4 és 3-4 közt is vannak különbségek. Nem kell feltétlen fizikálisan überelni mindenkit. 3-4et is lehet sebességből játszani. A keret alkalmas lenne rá.

OLben mindenképp lesz igazolás, Kelly rendszere eleve az OLre épül. Akkor verik szét, ha a blokkok nem ülnek. Ahogy persze minden rendszert, de nála ez külön probléma. Legtöbbször egy az egyben man blocking van, ha csak egy falember hibázik, gond van. Nem véletlen, hogy a sokat emlegetett kiváló futott yardátlag, és tömérdek yard+pont mellett élen jártak mínuszos futásokban is. ez ilyen rendszer. Márpedig ha ilyen, akkor törekedni kell a lehető legjobb, legegységesebb támadófalra. Az Oregonnak mindig akkor volt gondja, ha az ellenfél védőfalát képtelen volt dominálni. A közvélekedéssel szemben például elég sok szimpla power futást játszanak, amit ilyen meccseken szinte egyáltalán nem tudtak működtetni. Ami a külső futásokra is kihatott azonnal.ulpianus
Engem okítani kell ebből még, ezért lehet hülyeségnek hangzik a kérdés, de ugye alapból az OLB-knek azért nem art jól coverezni. Ebben én sem Grahamben, sem Coleban nem látok akkora potenciált. Főleg az egyre dominánsabb TE játék miatt lennének gondban nem?
Aztán meg Vinny-t is nehezen tudom elképzelni, mert ahogy írtad sebesség kell, az meg nem feltétlen az erőssége, DE-nek meg kicsi (főleg ha egyébként is a DT-ket rakjuk ki.)

Köszi előre is a választ.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 344 — Így remélem megfelelek nektek.....
Simán át lehetne állni 3-4re. Annyi kell, hogy az LB sorból ki kell keresni 4-5 ILBt, akik futás ellen jók. Mármint az OLB+MLB posztokról összesen kell két kezdő run stopper. Egyik RILB kezdő, vagyis playmaker kellene legyen.
A DE-ket mivel nagyszerű pass rusherek jelenleg is, hátra kell vinni OLBnek, és megkeresni aki tud üres térben is játszani. Ha két ilyen van (sztem igen), megvannak a kezdők.
Egyik DT kell legyen a NT, vagy legalább NT csere. Ha találnak, akkor a kezdő új ember draftról vagy FA. Igazából ennyi, nem lehetetlen.

Más kérdés, ha Chip csókának az a huncut ötlete támad, szeretné a Zone Blitzet (akár ottani hibrid formájában) áthozni Oregonból. Ekkor a DEnek (DT) kell a szokásos 3-4 DEkhez képest több mozgékonyság. Milyen fura, pont ilyenek vannak itt. 😊 Sőt, mintha a Zone Blitz 4-3ra adaptált változata is itt lett volna bevezetve.
Csak arra akartam utalni inkább, hogy 3-4 és 3-4 közt is vannak különbségek. Nem kell feltétlen fizikálisan überelni mindenkit. 3-4et is lehet sebességből játszani. A keret alkalmas lenne rá.

OLben mindenképp lesz igazolás, Kelly rendszere eleve az OLre épül. Akkor verik szét, ha a blokkok nem ülnek. Ahogy persze minden rendszert, de nála ez külön probléma. Legtöbbször egy az egyben man blocking van, ha csak egy falember hibázik, gond van. Nem véletlen, hogy a sokat emlegetett kiváló futott yardátlag, és tömérdek yard+pont mellett élen jártak mínuszos futásokban is. ez ilyen rendszer. Márpedig ha ilyen, akkor törekedni kell a lehető legjobb, legegységesebb támadófalra. Az Oregonnak mindig akkor volt gondja, ha az ellenfél védőfalát képtelen volt dominálni. A közvélekedéssel szemben például elég sok szimpla power futást játszanak, amit ilyen meccseken szinte egyáltalán nem tudtak működtetni. Ami a külső futásokra is kihatott azonnal.ulpianus
Igen nálunk ez a fő kérdés és önmagában nincs baj a 3-4-l csak van néhány játékos akit azért szeretünk ezért hoztuk és őket kár lenne ezért elveszíteni amellett, hogy nyilván jön más csak őket már megszerettük.

Az pedig külön érdekes lenne ha ismét a Syracuse-ról lenne a fr QB ha 2/3-d olyan jó lesz mint az elődje de legalább egy gyűrűt nyernénk vele már rendben lenne. 😛 Nekem pl a Bowl meccse alapján nem az emberem Nassib de ettől még beválhat Kelly azért ért ehhez, hogy ebben miként fejlesszen játékost.
több mint 12 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus

OLben mindenképp lesz igazolás, Kelly rendszere eleve az OLre épül. Akkor verik szét, ha a blokkok nem ülnek. Ahogy persze minden rendszert, de nála ez külön probléma. Legtöbbször egy az egyben man blocking van, ha csak egy falember hibázik, gond van. Nem véletlen, hogy a sokat emlegetett kiváló futott yardátlag, és tömérdek yard+pont mellett élen jártak mínuszos futásokban is. ez ilyen rendszer. Márpedig ha ilyen, akkor törekedni kell a lehető legjobb, legegységesebb támadófalra. Az Oregonnak mindig akkor volt gondja, ha az ellenfél védőfalát képtelen volt dominálni. A közvélekedéssel szemben például elég sok szimpla power futást játszanak, amit ilyen meccseken szinte egyáltalán nem tudtak működtetni. Ami a külső futásokra is kihatott azonnal.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 160 — No one likes us, cause no one like us
Nagy butaság lenne, ha - amikor már nem elérhető Joeckel, ami ugye esélyes tekintettel arra, hogy Reidnél sláger pick az ilyen - letradelnénk egy későbbi pickre mondjuk +1 2. körös pick és akkor esetleg vihetnénk Fishert. A második körben pedig így lenne 2 pickünk, amivel elhozhatnánk egy jó NT-t és vagy OLB/3-4 DE-t.

Kicsit próbálom átlátni a lehetőségeinket, ezért gyártok ilyen elméleteket. Azt gondolom, hogy lenne olyan csapat, amelyik szívesen boltolna velünk egy ilyet. Picket csinálhatnánk, amiből építkezni lehet.BlitzHawk
Mindennek akkor van értelme, ha valóban átállunk 3-4-re. Addig még csak találgatni is felesleges draft taktikát. Mert egyébiránt az OL akkora need, hogy sírva fakadok 😀 Gondolom Kelly sem akar 8 emberrel nekik lódulni, mint Reid tavaly...főleg nem ilyen 8 emberrel...

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
#Eagles have hired Dave Fipp as their new special teams coordinator. Was Asst ST coach for Miami last two years

en.wikipedia.org/wiki/Dave_FippShawn84
Jónak tűnik. Volt kitől tanulnia. Talán előrébb leszünk vele.
Lényegében akkor maradt az OL-coach, DB-coach és a DC.
Jah meg QB-coach.
több mint 12 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
Nagy butaság lenne, ha - amikor már nem elérhető Joeckel, ami ugye esélyes tekintettel arra, hogy Reidnél sláger pick az ilyen - letradelnénk egy későbbi pickre mondjuk +1 2. körös pick és akkor esetleg vihetnénk Fishert. A második körben pedig így lenne 2 pickünk, amivel elhozhatnánk egy jó NT-t és vagy OLB/3-4 DE-t.

Kicsit próbálom átlátni a lehetőségeinket, ezért gyártok ilyen elméleteket. Azt gondolom, hogy lenne olyan csapat, amelyik szívesen boltolna velünk egy ilyet. Picket csinálhatnánk, amiből építkezni lehet.
több mint 12 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 406 — Beware the Slim Reaper!
A senior bowlon folytattuk a találkozókat DB-kel. Tegnap a korábban említetteken kívül Desmond Trufant (CB), Jamar Taylor (CB) és TJ McDonald (S) volt soron. Trufant-tel kiegyeznék, elég jó cover corner és kellően fizikális is. McDonald, ha tovább csúszik, a 3. napon bevállalható lenne, atletikus, egy jó edző talán össze tudná szedni a játékát.
Tegnap még beszélt a csapat Chris Harperrel (WR) is. Fizikális elkapó, aki futásnál is jól tud blokkolni, ami nem utolsó szempont a Kelly-féle offenseben (bár még nem tudjuk milyen is lesz ez az NFL-ben 😊), az Oregonról transzferelt a KSU-ra.

Ma eddig Alex Okaforral (DE/OLB), Dwayne Gratz-cal (CB) és Michael Buchanan-nal (DE) volt találkozó. Gratz nem villámgyors, de fizikális corner, jó lehet futás ellen és slotban. Okafor és Buchanan mindketten 3-4-ben és 4-3-ban is boldogulhatnak, Okafor a csiszoltabb játékos, mindketten jó sebességgel bírnak, Okafor a csiszoltabb játékos, de mindkettőben van lehetőség. Jó felépítésűek, 4-3-as DE-hez még fel kellene szedniük pár fontot, főleg Buchanan-nak.

több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 696 — Apu ökölbeszorított keze
alakul a csapat.... kéne egy nagyon jó dc...3-4 én továbbra sem látom miért lenne jó mikor egy relatíve fiatal és jó 4-3as anyagunk van

több mint 12 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
#Eagles have hired Dave Fipp as their new special teams coordinator. Was Asst ST coach for Miami last two years

en.wikipedia.org/wiki/Dave_FippShawn84
ahogy nézem fiatal, előtte 49ers nél töltött be hasonló pozíciót, előtte meg egyetemi dc volt, ha minden igaz
bár nem ismerem - ami spec nem jelent semmit 😊 - de talán nem lesz rossz
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534

en.wikipedia.org/wiki/Dave_Fipp
több mint 12 éve
1. Egyre biztosabb vagyok benne, hogy nekünk szükségünk van Kasheem Greenere és McFaddenre.

2. Azon gondolkoztam, hogy vajon mennyit érhet Vick? Én azt gondolom, hogy egy 2. kör + 1 plya simán, de javítsatok ki ha tévedek.

3. Jesse Williams (Alabama, NT) szerintem egész jó lenne, így 3. kör környékén még be is húzhatná a csapat.BlitzHawk
Jesse Williams 1. körre taksált NT
hogy Vickért mit kaptok, azt mondjuk a Kolb-trade után már nem merem megjósolni...jjncaa
Nagyon impresszív volt a játéka a videók alapján amit láttam róla. Ha átállunk 3-4-re én egy hozzá hasonló játékstílusú NT-t szeretnék a csapatba.

A Vick trade kapcsán pedig csak a Kolb szituáció miatt merek nagyot álmodni 😊 Sohasem lehet tudni 😊 Persze ha realitás talaján maradunk, akkor a ti tippjeitek mellé kell letennem a voksomat (cut) de én szeretek nagyot álmodni. 😊
több mint 12 éve
r.baggio Buffalo Bills New Mexico Lobos 64 452 — no es importante
1. Egyre biztosabb vagyok benne, hogy nekünk szükségünk van Kasheem Greenere és McFaddenre.

2. Azon gondolkoztam, hogy vajon mennyit érhet Vick? Én azt gondolom, hogy egy 2. kör + 1 plya simán, de javítsatok ki ha tévedek.

3. Jesse Williams (Alabama, NT) szerintem egész jó lenne, így 3. kör környékén még be is húzhatná a csapat.BlitzHawk
Jesse Williams 1. körre taksált NT
hogy Vickért mit kaptok, azt mondjuk a Kolb-trade után már nem merem megjósolni...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
2. Azon gondolkoztam, hogy vajon mennyit érhet Vick? Én azt gondolom, hogy egy 2. kör + 1 plya simán, de javítsatok ki ha tévedek.BlitzHawk
Nem Howien múlik a dolog. Csak úgy mint, ha Asante esetében se rajta múlott.
Szinte biztos, hogy cut lesz ergo senkinek se éri meg nagy pick-et áldozni érte. Plusz ott a szerződése. Szal hiába mondja a Jax h Ő ad érte egy 4. kört, ha Vick bevállalja a 8 millás fizut. Vick azt mondja, hogy nem és akkor nem is jön létre a trade.
Asante is végül azért ment bele a Falcons trade-be, mert Ő is oda akart menni. (Anyukája beteg és Atlantaban él.) Atlantanak pedig megért egy 7. kör, hogy 100%, hogy hozzájuk kerüljön.
Vick-nél
Ha kapunk érte egy hátsó körös pick-et akkor jól jártunk.
több mint 12 éve
skizofita Philadelphia Eagles Clemson Tigers 647 — Times are hard for dreamers!
Látom szeretsz nagyokat álmodni már ami Vick érték illeti mégegyszer nem lesz Arizona Kolb szitu 😛 😉 max 3. játékos nélkül de inkább 4. Többet szvsz sajnos nem ér bár érne de akkor meg ne passzoljuk el 😀dande
+1
Mondjuk engem már az is meglepne, ha tréd lenne a dologból és nem cut. Howie tovább nőne a szemeben...

"Garaba gurít!!!... fölé." (Vitár R.)
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 344 — Így remélem megfelelek nektek.....
Látom szeretsz nagyokat álmodni már ami Vick érték illeti mégegyszer nem lesz Arizona Kolb szitu 😛 😉 max 3. játékos nélkül de inkább 4. Többet szvsz sajnos nem ér bár érne de akkor meg ne passzoljuk el 😀
több mint 12 éve

3. Jesse Williams (Alabama, NT) szerintem egész jó lenne, így 3. kör környékén még be is húzhatná a csapat.
több mint 12 éve
manbearpig Philadelphia Eagles 497 — Eagles fan
QB E.J. Manuel-t Kelly meg akarta szerezni amikor az Oregonnál edzősködött, de Manuel inkább egy másik egyetemet választott, ami közelebb van az otthonához. Bébé
Nekem tetszik amit olvasok róla. Ha az 1. körben letradelünk akkor a 3. körben akár simán be is húzhatnánk.
több mint 12 éve
Na akkor majd halllgathatjuk h van egy Manuélánk vagy egy Emanuellünk kinek melyik tetszik 😛 vagy ne adjak ötleteket 😀
több mint 12 éve
Celek is droppolt párat az idén:
 www.profootballfocus.com/blog/2013/01/22/signature-stats-drop-rate-tight-ends/

Avant 0 drop, DeSean csak 1:
 www.profootballfocus.com/blog/2013/01/21/signature-stats-drop-rate-wide-receivers/
Avant-tól ez nem meglepő, azonban DeSean-nak nagy grat, hogy a sok millióból úgy néz ki vett vmi fasza kesztyűt.
több mint 12 éve
Ez most azt is jelenti már Ő lesz a DC vagy még csak esélyes? Elhozhatná mondjuk PWt vagy AS-t magával 😀dande
Jelen pillanatban rá van a legnagyobb esély. 😀
több mint 12 éve
QB E.J. Manuel-t Kelly meg akarta szerezni amikor az Oregonnál edzősködött, de Manuel inkább egy másik egyetemet választott, ami közelebb van az otthonához.
Szívesen játszana most nálunk:
 www.csnphilly.com/football-philadelphia-eagles/eagles-talk/Eagles-speak-with-EJ-Manuel-other-QBs?blockID=826053&feedID=704
Vmelyest még futni is tud. Érdekes prospect lehet a mi szempontunkból.

Donatell 4-3as edző, de az utóbbi 2 évben SF-ben ugye belekóstolhatott a 3-4be.
2000-2003 között GB DC, 2004-2006ig Atlanta DC. Majd egyetemen DB coach, 2009-2010 Broncos DB-coach. 2011-2012 49ers DBcoach.
Tavaly a Tampa el akarta vinni DC-nek de a Frisco nem engedte. (Tampa Kelly-t is meg akarta szerezni tavaly.)
több mint 12 éve
Ez most azt is jelenti már Ő lesz a DC vagy még csak esélyes? Elhozhatná mondjuk PWt vagy AS-t magával 😀
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Fly Eagles ‏@FlyEaglesNation
BREAKING: Multiple reports are that Ed Donatell, defensive backs coach for the #49ers, WILL be #Eagles defensive coordinator.
több mint 12 éve
somebody08 Philadelphia Eagles 903 — Majd jövőre...
Srácok lássuk be a secondary gyenge volt a safetykkel az élen.
Remélem hogy az offseasonban erősítenek a poszton. Byrd szinte muszáj de ott van a draft is.
Szerintetek az alábbiak nevek közül ki lesz elérhető mondjuk a második körös pick-nél és melyikükből lehet "sztár" az NFL-ben?
- Eric Reid
- Kenny Vaccaro
- Matt Elam
- Tony Jefferson.Fazektom23
Szerintem mindegyik elérhető lesz majd a 2. körben. Az hogy ki lehet sztár azt meg Jaiquawn Jarrett után én meg nem mondom 😀Shawn84
Szerinted van arra esély, hogy ilyen magasan viszünk safetyt?BlitzHawk
Szerintem van 😀Fazektom23
A mai napig sajnálom, hogy Reshad Jonesra a Miami csapott le az ötödik körben és nem mi. Szépen csendben egész fasza kis játékos lett belőle. Legalábbis a fantasy csapataim szerint 😀