Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 12 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
Brandon Johnson értéke hányadik kör lehet?
több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Számomra meglepő módon Spags fire NO esetleg back in Philly??? nem nagyon értem ezt a türelmetlenséget mostanság, Azért munkához idő kell és a végére kezdett összeállni az a védelem.dande
Igaz, hogy az idei Saints védelem ritka szar volt azért én inkább Spags-et szeretném, mint Donatell-t.
Ő legalább már rakott össze Top10-es védelmet rövid DC-s karrierje alatt. Donatell 7 év alatt egyszer se.

Az egyik Saints játékos nem túl pozitívan nyilatkozott róla:
"He does have that good-guy persona, but he is a control freak and treats people like crap," the player said. "(He) has no patience and zero personality. (He) has a way of pissing players and our defensive coaches off with how he says and does things."
több mint 12 éve
Szerintem eddig sem tettük. Shady, D-Jax és a többiek sincsenek. Egyedül Vick.Shawn84
A túlfizetést úgy értettem, hogy Revis vmi franchise-QB-s fizetést akar. Ami bőven 10+milla/év.
És az esetében ez túlfizetés. Szal ezért írtam .
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 344 — Így remélem megfelelek nektek.....
Számomra meglepő módon Spags fire NO esetleg back in Philly??? nem nagyon értem ezt a türelmetlenséget mostanság, Azért munkához idő kell és a végére kezdett összeállni az a védelem.
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Ahogy egy régi-régi dakota közmondás tartja: Mario Williams is elment a Billsbe😊somebody08
Jó mert 1/1-esként is még egy pénzéhes arc. 😀 Plusz vakok között akart félszemű lenni... 😛 😀
De azért most capügyileg se állunk olyan hűdejól, hogy csak úgy túlfizessünk egy csomó embert. 😀

Bébé
Szerintem eddig sem tettük. Shady, D-Jax és a többiek sincsenek. Egyedül Vick.
több mint 12 éve
Ahogy egy régi-régi dakota közmondás tartja: Mario Williams is elment a Billsbe😊somebody08
Jó mert 1/1-esként is még egy pénzéhes arc. 😀 Plusz vakok között akart félszemű lenni... 😛 😀
De azért most capügyileg se állunk olyan hűdejól, hogy csak úgy túlfizessünk egy csomó embert. 😀
több mint 12 éve
somebody08 Philadelphia Eagles 903 — Majd jövőre...
Én is egyre jobban érzem azt, hogy Byrd a mi emberünk vagy ha megszerezhető akkor Moore 😊BlitzHawk
Kérdés, hogy mennyire vagyunk vonzóak még a FA-knak.
Azért mégiscsak egy bizonyítatlan edző van, 2 éve nem jutottunk PO-ba és a QB-kérdés is megoldatlan.
Szal amíg 2011-ben szinte mindenki hozzánk akart jönni, addig ez most már eléggé megváltozott. Bébé
Ahogy egy régi-régi dakota közmondás tartja: Mario Williams is elment a Billsbe😊
több mint 12 éve
Én is egyre jobban érzem azt, hogy Byrd a mi emberünk vagy ha megszerezhető akkor Moore 😊BlitzHawk
Kérdés, hogy mennyire vagyunk vonzóak még a FA-knak.
Azért mégiscsak egy bizonyítatlan edző van, 2 éve nem jutottunk PO-ba és a QB-kérdés is megoldatlan.
Szal amíg 2011-ben szinte mindenki hozzánk akart jönni, addig ez most már eléggé megváltozott.
több mint 12 éve
Én is egyre jobban érzem azt, hogy Byrd a mi emberünk vagy ha megszerezhető akkor Moore 😊
több mint 12 éve
Jah, rá csak mint rutinos csere gondoltam. Arra is van szükségünk, mert kb csak Anderson van.Eazzy
Meg Coleman. Valamint N.Allen is szóba jöhet. Attól függ, hogy hány safety-t hozunk.
De az idei szezonban bebizonyosodott, hogy Coleman és C.Anderson max csere safety-ként jöhetnek szóba.
N.Allen még kérdéses, de Ő se mutatott semmi olyat, hogy garantált helye lenne a kezdőben. Bébé
Hát két lehetőség van, vagy szerzünk két valóban shut down CB-t, akik a S-ek nélkül is kivesznek egy AJ Greent mondjuk valamennyire, vagy szerzünk normális S-t, aki tud segíteni Asoéknak. Második kicsit könnyebb esetnek tűnik 😀
Eazzy
Sok múlik majd a sémákon is. Ha Aso emberezhet, lehet megint jó lesz. mondjuk tavaly pont nem volt akkor sem feltétlenül, de azért voltak jó meccsei. A safetyknél is más lesz akkor azért a dolog. Byrd szerződtetését mindenképpen támogatnám, de egy rutinosabb csere is jól jönne még. Mondjuk ne Barber.
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 160 — No one likes us, cause no one like us
Jah, rá csak mint rutinos csere gondoltam. Arra is van szükségünk, mert kb csak Anderson van.Eazzy
Meg Coleman. Valamint N.Allen is szóba jöhet. Attól függ, hogy hány safety-t hozunk.
De az idei szezonban bebizonyosodott, hogy Coleman és C.Anderson max csere safety-ként jöhetnek szóba.
N.Allen még kérdéses, de Ő se mutatott semmi olyat, hogy garantált helye lenne a kezdőben. Bébé
Hát két lehetőség van, vagy szerzünk két valóban shut down CB-t, akik a S-ek nélkül is kivesznek egy AJ Greent mondjuk valamennyire, vagy szerzünk normális S-t, aki tud segíteni Asoéknak. Második kicsit könnyebb esetnek tűnik 😀

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
N.Allen még kérdéses, de Ő se mutatott semmi olyat, hogy garantált helye lenne a kezdőben.
több mint 12 éve
Azt lehet tudni kb. hogy FA piacról ki lehetne jó hozzánk, ha esetleg 3-4-re átállás történne? Bár én onnan inkább #O falba várok embert, hogy a drafton azzal ne legyen probléma.BlitzHawk
3-4-el kapcsolatosan még nem néztem meg, de S-re Byrd mindenképp nagy erősítés lenne, azt nem tudom, hogy Ronde Barber hogy áll a Buccs-al. Eazzy
Igaz, hogy safety-ként is jó szezont futott Barber, de azért mégis csak 38,5 éves lesz jövő szeptemberben. (Ha egyáltalán elmenne-e onnan)
Plusz ugye Őt nem igazán szeretik az Eagles-fanok a 2002-es NFL-champ meccs óta. 😀
A #4 és a #1 érint minket egy kicsit 😀
 www.youtube.com/watch?v=58fSi7XQa44
Bébé
Jah, rá csak mint rutinos csere gondoltam. Arra is van szükségünk, mert kb csak Anderson van.

több mint 12 éve
Azt lehet tudni kb. hogy FA piacról ki lehetne jó hozzánk, ha esetleg 3-4-re átállás történne? Bár én onnan inkább #O falba várok embert, hogy a drafton azzal ne legyen probléma.BlitzHawk
3-4-el kapcsolatosan még nem néztem meg, de S-re Byrd mindenképp nagy erősítés lenne, azt nem tudom, hogy Ronde Barber hogy áll a Buccs-al. Eazzy
Igaz, hogy safety-ként is jó szezont futott Barber, de azért mégis csak 38,5 éves lesz jövő szeptemberben. (Ha egyáltalán elmenne-e onnan)
Plusz ugye Őt nem igazán szeretik az Eagles-fanok a 2002-es NFL-champ meccs óta. 😀
A #4 és a #1 érint minket egy kicsit 😀
 www.youtube.com/watch?v=58fSi7XQa44
több mint 12 éve
Itt megtalálható az összes FA posztokra valamint csapatokra lebontva:
 www.profootballfocus.com/blog/2013/01/01/free-agent-quarterbacks/

Bébé
Köszönöm a választ! Csemegézek kicsit és már jövök is az elméleteimmel, csak szóljatok, amikor ezekkel az agyatokra megyek 😀BlitzHawk
Most!

Na jó még nem.😀 Csak arra figyelj, hogy reális dolgok legyenek. Aztán majd én is átböngészem később, bár jobb szeretem megvárni, hogy kiderüljön kik maradnak.
több mint 12 éve

Bébé
Köszönöm a választ! Csemegézek kicsit és már jövök is az elméleteimmel, csak szóljatok, amikor ezekkel az agyatokra megyek 😀
több mint 12 éve
3-4-el kapcsolatosan még nem néztem meg, de S-re Byrd mindenképp nagy erősítés lenne, azt nem tudom, hogy Ronde Barber hogy áll a Buccs-al.

több mint 12 éve
több mint 12 éve
Azt lehet tudni kb. hogy FA piacról ki lehetne jó hozzánk, ha esetleg 3-4-re átállás történne? Bár én onnan inkább #O falba várok embert, hogy a drafton azzal ne legyen probléma.
több mint 12 éve
Újat nem mondtak.Shawn84
Azon azért elgondolkodtam, hogy Cole, mint esetleges 3-4es DE.
15-20 fonttal kevesebb mint az ideális méret, de azért van benne vmi. Így is sokszor kettőzik és ennek ellenére azért elég jó számokat hoz (idei kivétellel) és futás ellen is kiemelkedő.
Bár gondolom nem véletlen, hogy nem sok, 3-4es DE van 290 alatt.
több mint 12 éve
Itt is van egy jó írás a 3-4es átállásról:
 www.bleedinggreennation.com/2013/1/22/3904908/do-the-eagles-have-the-capability-to-run-the-3-4
A lényeg, hogy kéne egy kezdő NT, egy kezdő OLB, és DL-be még kéne depth.
És akkor persze ott van a sec, amibe kéne legalább egy kezdő CB és egy kezdő safety.

Bébé
Újat nem mondtak.
több mint 12 éve
Itt is van egy jó írás a 3-4es átállásról:
 www.bleedinggreennation.com/2013/1/22/3904908/do-the-eagles-have-the-capability-to-run-the-3-4
A lényeg, hogy kéne egy kezdő NT, egy kezdő OLB, és DL-be még kéne depth.
És akkor persze ott van a sec, amibe kéne legalább egy kezdő CB és egy kezdő safety.
több mint 12 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Engem okítani kell ebből még, ezért lehet hülyeségnek hangzik a kérdés, de ugye alapból az OLB-knek azért nem art jól coverezni. Ebben én sem Grahamben, sem Coleban nem látok akkora potenciált. Főleg az egyre dominánsabb TE játék miatt lennének gondban nem?
Aztán meg Vinny-t is nehezen tudom elképzelni, mert ahogy írtad sebesség kell, az meg nem feltétlen az erőssége, DE-nek meg kicsi (főleg ha egyébként is a DT-ket rakjuk ki.)
Eazzy
Coveben zónázni kell, de főleg külső futások ellen vagy kisebb zónában. Nem minden zóna mérete egyforma.
ROLBként nem egy játékos gyakorlatilag csak blitzel. Például nálunk Tamba Hali. Ő sem ért hozzá, és akkor mi van? Futás ellen király, ennyit tud, a flaten hasznos, és persze pass rushban is király. Meccsenként egyszer hátramozog normális zónába, de emberfogásban én nem láttam mióta 3-4van (2009 óta) soha. Annyiban más mint mikor 4-3 DE volt, hogy két pontosból indul, és elsőre gyakran kell figyelni a futót, é lezárni az útját, nem csak ész nélkül rohanni előre. De azért ez nem igazi zónázás.
LOLBnek kell inkább TE-et fogni néha, és ő valóban zónázik is, rendszertől függő mértékben, de sokkal többet, mint ROLB. Kivéve Zone blitz, ott nagyjából meg is egyezhet, ha ROLB elég jó coverben. Mint Harrison a vasasban például. Bár ő kisebb is a szokottnál, Hali pedig nagyobb. Jó edző úgy játszatja őket, ahogy érdemes.

A sebesség nem 40 yardon dől el, ha erre gondolsz. Azért itt nem safety zónákra kell gondolni.
Lesz aki alkalmatlan. De én arra gondoltam, hogy nem kell sok zsírdisznó egy 3-4 védelembe, csak az NT. Igazából ennyi hiányzik, és jelenlegi LBből lenne felesleg. Ami nem baj, ott van kit kirúgni amúgy is.

DEnek a DTket rakják ki. Ugyanaz a poszt. 6'2-6'5 magas 290-310 fontos run stopperek a guarddal szemben vagy külső vállán, esetleg OTvel szemben. Gyakorlatilag ugyanaz a játék. Annyi kell leginkább ,hogy egyikük tudjon pass rusht belülről is, ő lesz az RDE. Aki meg csak azt tud belülről, és tweener, az pedig a Nickel DE. Ez nagy divat ma már.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 696 — Apu ökölbeszorított keze
éjszaki műszak volt 😊

több mint 12 éve
A 2. nap:  philly.blog.hu/2013/01/24/gyoztesek_es_vesztesek_avagy_senior_bowl_2_nap