Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Bill Lazor érkezett az edzői stábbajjncaa
Minden bizonnyal QB-edző lesz nálunk.
40 éves, egyetemen irányító volt (Cornell). Ahogy lediplomázott egyből bekerült a csapat edzői stábjába. 2001 óta volt QBedző a Bills-nél, a Redskins-nél és a Seattle-nél. 2010-óta a Virginia egyetem OC-ja, QBcoacha.
A washingtoni időszakában a fiatal Jason Campbell volt a QB, a Seattle-nél pedig az idős Hasselbeck.
Az utóbbi 2 évben az egyetemen egy bizonyos Michael Rocco volt a QB-ja:
 espn.go.com/college-football/player/_/id/501176/michael-rocco
Ezek alapján kijelenthető, hogy finoman szólva nem igazán kerültek a kezei alá tehetséges irányítók.

Így a támadó oldalon már csak egy Oline-edzőt kell találni.
több mint 12 éve
r.baggio Buffalo Bills New Mexico Lobos 64 453 — no es importante
Bill Lazor érkezett az edzői stábba

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Igen én az nfl.com-n láttam hasonlót csak nem értettem pontosan köszi. Amúgy jelen pillanatban azt gondolom ezzel a két QB-val kellene megpróbálni, Biztos én nem értek hozzá, de most egyik prospectben sem láttok/érzek többet, mint, hogy érdemes legyen rájuk korai picket áldozni (akiért érdemes lenne azt vagy elviszik vagy ott még más fontosabb szükség van 1/4 v 2/4-r)e később meg nincs olyan minőségű tehetség. Persze javítsatok ki ha tévedek, illetve Kelly addig gondolom megnézi a két srácot és eldönti mi legyen velük.dande
Még én se nézegettem meg egy QBprospectet sem, szal arról nem nyilatkozom.
Az biztos, hogy Kelly szereti, ha egy QB-nak nagy a tenyere és a 2011-es draftclassból Foles-nak volt a legnagyobb. 😀
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 344 — Így remélem megfelelek nektek.....
Vick-el kapcsolatban ráérünk majd csak március 11-én dönteni:
 www.philly.com/philly/sports/eagles/Eagles_have_leeway_with_Michael_Vicks_contract.html
Bébé
Igen én az nfl.com-n láttam hasonlót csak nem értettem pontosan köszi. Amúgy jelen pillanatban azt gondolom ezzel a két QB-val kellene megpróbálni, Biztos én nem értek hozzá, de most egyik prospectben sem láttok/érzek többet, mint, hogy érdemes legyen rájuk korai picket áldozni (akiért érdemes lenne azt vagy elviszik vagy ott még más fontosabb szükség van 1/4 v 2/4-r)e később meg nincs olyan minőségű tehetség. Persze javítsatok ki ha tévedek, illetve Kelly addig gondolom megnézi a két srácot és eldönti mi legyen velük.
több mint 12 éve
Vick-el kapcsolatban ráérünk majd csak március 11-én dönteni:
 www.philly.com/philly/sports/eagles/Eagles_have_leeway_with_Michael_Vicks_contract.html
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 344 — Így remélem megfelelek nektek.....
Grigson az év GM, Megint micsoda embereket adunk mi a ligának, jövőre majd Reid az év edzője, de a SB a miénk (bár tőle nem sajnálnám) 😀 😛 😀
több mint 12 éve
Fly Eagles ‏@FlyEaglesNation
Browns LB coach Billy Davis interviewed Sunday 4 Eagles DC job. Davis is the former DC for the 49ers and CardinalsShawn84
Hűűű. Nagyon remélem nem Ő lesz a DC-nk. 😀

David Sims kérdezz-felelek:
 www.bleedinggreennation.com/2013/1/28/3922988/david-sims-prepares-for-next-season-hopes-to-see-more-playing-time
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Bill Davis's defenses he was defensive coordinator of: Total Yards allowed: [32nd, 26th], [20th, 29th].

Bill Davis's defenses he was defensive coordinator of: Takeaways: [24th, 19th], [11th, 9th].

Bill Davis's defenses he was defensive coordinator of: Sacks: [30th, 22nd], [6th, 18th].

Bill Davis's defenses he was defensive coordinator of: Points Allowed: [30th, 32nd], [14th, 30th].

Nem mondom, hogy ő a legjobb jelölt. Borzalmas számok. nem is hiszem, hogy megkapná a posztot. Assistant DC vagy valami hasonló mondjuk lehetne.
több mint 12 éve
Fly Eagles ‏@FlyEaglesNation
Browns LB coach Billy Davis interviewed Sunday 4 Eagles DC job. Davis is the former DC for the 49ers and Cardinals
több mint 12 éve
korodiati Philadelphia Eagles 704 — drkorodiattila@gmail.com
Revis-t kár is emlegetni,tuti nem fogunk rámenni, ha corner kell,mert Aso vagy DRC elmegy, akkor Dee Milliner!!!Szerintem ebből a srácból 2. vagy 3. évében már top5 cb lesz.
több mint 12 éve
Ted Monachino, érdekes választás lehet...DC 😀
(legújabb pletyka)
tûzoltó
Ray Lewis mindenkiből HC-t csinál...jah igaz itt DC lenne, de a lényeg hasonló. 😀
több mint 12 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 862
Ted Monachino, érdekes választás lehet...DC 😀
(legújabb pletyka)
több mint 12 éve
Jól belejöttetek 😛 Nekem kb mindegy csak nyerjünk vele. 😀 A lényeg szvsz úgyis akkor dől el, ha kiderül ki lesz DC és milyen rendszerben leszünk. Ahogy ki érzem innen onnan nem egy túl erős draft class van idén (cáfoljatok meg ha ez nem igaz) főleg nem QB-ból, úgyhogy remélem Foles-l és Vick-l tud vmit kezdeni majd Chip ezen múlik a legtöbb.
több mint 12 éve
Thorntont ki ne hagy, de igen. A jövőre kell gondolni és kell a fiatalság. Pattersonnak is kb 2 éve van meg Jenkinsnek is jó esetben. A sérülékenységről már ne is beszéljünk. Jó persze nem mindent egyszerre kell megoldani, de annyi helyre lehetne erősíteni. Shawn84
Nincs semmi bajom Thornton-nal, de azért nálam Ő még nem kezdő játékos, szal mellé felőlem hozhatunk 1et, csak a felsorolt 3 mellé indokolatlannak érzem egy kicsit. 😀

Milyen sérülékenység?
Leigazoltuk Jenkins-t mindenki azt mondta, hogy sérülékeny meg minden, de beválhat. És sérülékeny is volt korábban, de az elmúlt két évet kezdőként végigtolta. 30 felett vhogy kevésbé lett sérülékeny.
Mike Patterson 7 szezon alatt kemény 2 meccsen hiányzott, majd jött a sajnálatos rohama. Idén is vmi tüdőgyulladás miatt került IR-re.

Nem lehet 53 kezdőszintű játékosunk, mert a sérülésre is gondolni kell. Az elmúlt 2 évben 22 kezdőszintű játékost nem tudtunk kiállítani, nem hogy 53al töltsük fel a keretet.
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
A jövőre kell gondolni és kell a fiatalság. Pattersonnak is kb 2 éve van meg Jenkinsnek is jó esetben. A sérülékenységről már ne is beszéljünk. Jó persze nem mindent egyszerre kell megoldani, de annyi helyre lehetne erősíteni. Shawn84
Ezzel az erővel folyamatosan csapatot építhetnénk hogy 3-4 év múlva meglegyen az egész keretnek a cseréje, csak ezzel a felfogással meg nyerni lesz nehéz 😊
szerk.: Ja, és Dixont se felejtsük el, 2 évvel ezelőtt azért elég király szezont hozott... Még lehet belőle ember 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 160 — No one likes us, cause no one like us
Hát sokkal inkább hoznék 4 OL embert, míg 1 DT is, ha maradunk 4-3.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
detto. Bár én hoznék még 1 kezdő szintű DT-t ha nem állunk át. Valahogy faragni kell a pénzekből. Patterson nálam biztos elsőbbséget élvez Jenkinsnél. Viszont utóbbi azért az elmúlt szezonban mutatta, hogy akar tenni a csapatért. Meg kell nézni a pénzeket. Valahol húzni kell a gatyán: Tavaly jól álltunk mert mindenki aki hosszútávút kapott az első évében kevesebb lóvét akasztott le. Plusz Bell se 9 millát keresett, Peters lóvéja meg ha jól tudom IR miatt nem is számított. 1-2 héten belül jönnek majd a csere vagy cut pletykák. Vick sorsa meg február 6-ig kb el is dől, hogy megy e vagy marad.Shawn84
Bell idén kemény 3,25 millát vitt el a cap-ből. A 2013-asból vinne el 9-et, de hát ez ugye nem fog megtörténni.

Shawn Te az egész csapatot kezdőjátékosokkal raknád tele. 😀
Ha maradna a 4-3 akkor is hoznál egy kezdő szintű DT-t? Hova? Cox, Jenkins, Patterson mellé?

Bébé
Thorntont ki ne hagy, de igen. A jövőre kell gondolni és kell a fiatalság. Pattersonnak is kb 2 éve van meg Jenkinsnek is jó esetben. A sérülékenységről már ne is beszéljünk. Jó persze nem mindent egyszerre kell megoldani, de annyi helyre lehetne erősíteni.
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Ha maradna a 4-3 akkor is hoznál egy kezdő szintű DT-t? Hova? Cox, Jenkins, Patterson mellé?
Bébé
Ki tudja, lehet hogy 8-2-1-ben állunk fel 😀

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 701 — je suis poloska
amúgy szerintem ez a cox-jenkins-patterson fal simán elmenne egy 3-4 falnak. vagy max curryt felhízlalnánk oszt szevaz. csak arra nem jöttem rá hogy trentbácsiból hogy lesz OLb 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
lol, lassan ott tartunk, hogy herremans öreg 😀
Peters felépül, Joeckelt behúzzuk, bemegy Guardba Herremans oszt ott is az elit OL 😀
de ha RT-ben marad sem lesz para, az hogy milliószor dplázták, mert rajta kívül nem volt értelmes OL a csapatban nem azt jelenti hogy szar. az meg hogy 30 éves lófasz, 6-7 év benne van ha nem sérül le 😊eaglesmcnabb
Nah ilyet se hallottam még, hogy támadófalembert dupláznak. 😀
De tény, hogy a 2 TD-je miatt azért eléggé figyelni kell rá. 😀
több mint 12 éve
detto. Bár én hoznék még 1 kezdő szintű DT-t ha nem állunk át. Valahogy faragni kell a pénzekből. Patterson nálam biztos elsőbbséget élvez Jenkinsnél. Viszont utóbbi azért az elmúlt szezonban mutatta, hogy akar tenni a csapatért. Meg kell nézni a pénzeket. Valahol húzni kell a gatyán: Tavaly jól álltunk mert mindenki aki hosszútávút kapott az első évében kevesebb lóvét akasztott le. Plusz Bell se 9 millát keresett, Peters lóvéja meg ha jól tudom IR miatt nem is számított. 1-2 héten belül jönnek majd a csere vagy cut pletykák. Vick sorsa meg február 6-ig kb el is dől, hogy megy e vagy marad.Shawn84
Bell idén kemény 3,25 millát vitt el a cap-ből. A 2013-asból vinne el 9-et, de hát ez ugye nem fog megtörténni.

Shawn Te az egész csapatot kezdőjátékosokkal raknád tele. 😀
több mint 12 éve
lol, lassan ott tartunk, hogy herremans öreg 😀
Peters felépül, Joeckelt behúzzuk, bemegy Guardba Herremans oszt ott is az elit OL 😀
de ha RT-ben marad sem lesz para, az hogy milliószor dplázták, mert rajta kívül nem volt értelmes OL a csapatban nem azt jelenti hogy szar. az meg hogy 30 éves lófasz, 6-7 év benne van ha nem sérül le 😊

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Kényszerből és elég szarul. Dunlap meg pont olyan szar volt mint Bell. 1 milláért maradhat. 😀Shawn84
Igen Reynolds nem volt vmi jó, de legalább szerzett vmi tapasztalatot és annak ellenére, hogy már 29 lesz még fejlődhet, mert lényegében csak idén játszott először az NFL-ben.
Dunlap meg nem volt szar. Pár éve az volt, de az már a múlté.
PFF-nél is nagyon simán pluszban van:
 www.profootballfocus.com/blog/2013/01/01/free-agent-offensive-tackles/
több mint 12 éve
valamiről lemaradtam. Pattersont miért kéne cutolni? eaglesmcnabb
Mert 4 millát keres és nincs hely Revis-nek. 😛 😀
De komolyra fordítva a szót tényleg a fizuja miatt.
Cox (3,3), Jenkins (5,5), M.Patterson (4) trió közel 13 millát visz el a cap-ből.
Ez azért nem egészséges. Sztem Jenkins se ér 5,5 millát és Patterson sem ér 4-et. Főleg ha átállunk 3-4-re utóbbinak nem biztos, hogy fizetnék azért 4 millát, hogy a cserepadon üljön.

Nem azt mondom, hogy egyből cut-olni kell ahogy elkezdődik az offseason vagy ilyesmi. Hanem csak azt, hogy egy nagyon jó játékos megszerzéséért simán cut-olnám M.Pattersont.
Nálam Ő is a feláldozhatók közé tartozik. Bébé
előbb raknám ki jenkinst 3-4 ide vagy oda. 2 évvel öregebb, többet is keres, és a szememben azért MIke elég nagy sas!eaglesmcnabb
detto. Bár én hoznék még 1 kezdő szintű DT-t ha nem állunk át. Valahogy faragni kell a pénzekből. Patterson nálam biztos elsőbbséget élvez Jenkinsnél. Viszont utóbbi azért az elmúlt szezonban mutatta, hogy akar tenni a csapatért. Meg kell nézni a pénzeket. Valahol húzni kell a gatyán: Tavaly jól álltunk mert mindenki aki hosszútávút kapott az első évében kevesebb lóvét akasztott le. Plusz Bell se 9 millát keresett, Peters lóvéja meg ha jól tudom IR miatt nem is számított. 1-2 héten belül jönnek majd a csere vagy cut pletykák. Vick sorsa meg február 6-ig kb el is dől, hogy megy e vagy marad.
több mint 12 éve
valamiről lemaradtam. Pattersont miért kéne cutolni? eaglesmcnabb
Mert 4 millát keres és nincs hely Revis-nek. 😛 😀
De komolyra fordítva a szót tényleg a fizuja miatt.
Cox (3,3), Jenkins (5,5), M.Patterson (4) trió közel 13 millát visz el a cap-ből.
Ez azért nem egészséges. Sztem Jenkins se ér 5,5 millát és Patterson sem ér 4-et. Főleg ha átállunk 3-4-re utóbbinak nem biztos, hogy fizetnék azért 4 millát, hogy a cserepadon üljön.

Nem azt mondom, hogy egyből cut-olni kell ahogy elkezdődik az offseason vagy ilyesmi. Hanem csak azt, hogy egy nagyon jó játékos megszerzéséért simán cut-olnám M.Pattersont.
Nálam Ő is a feláldozhatók közé tartozik. Bébé
előbb raknám ki jenkinst 3-4 ide vagy oda. 2 évvel öregebb, többet is keres, és a szememben azért MIke elég nagy sas!