Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
Nagyon vékony az az Oline. Már Peters kiesésével is ez lett a csapat leggyengébb pontja és ez ugye fokozódott is az egész szezonban. Míg a D azért amíg Castillo volt a szezon elején egész jól működött, szal nálam sokkal inkább need mindenek előtt az Oline befoltozása és mélyítése, mint bármi más. Na meg ugye Kelly rendszeréhez is eléggé kulcs ez a pont. Meg nem kéne megint úgy nekimenni a szezonnak, ha kiesik 1-2 ember akkor totál meg vagyunk lőve és a továbbiak mehetnek a kukába miatta, plusz jelen állás szerint többen is sérülésből jönnének vissza ami megint csak bizonytalanság.
több mint 12 éve
Kényszerből és elég szarul. Dunlap meg pont olyan szar volt mint Bell. 1 milláért maradhat. 😀Azért annyira már ne bízzunk senkiben, hogy egy minőségi cserét ne hozzunk mögé. Tavaly láttuk mi lett belőle. Bár szerintem Kelce még baromira keveset tett le az asztalra ahhoz, hogy biztos legyen a kezdő helye. Pláne majd 1 év kihagyás után.Reynolds 14 meccset kezdőként tolt le. Ennél minőségibb cserét nem hiszem, hogy megengedhetünk magunknak. Felőlem veteránminimumért meg draft hátsó köreiben nyugodtan hozhatunk játékost, de ha centerre elköltenek 2 millát, akkor sztem hülyék vagyunk.
Shawn84
Inkább Dorenbos visszaszerződtetésére koncentráljanak. 😀
Dunlapot igazoljuk vissza, hozzunk el egy fiatal, jó kezdő guard-ot a FA-piacról és mehetünk a draftra. 😀
Ez simán megvan 7-8 millából.
Bébé
több mint 12 éve
Nah témába vág: Herremanst megint műtik, de csak vmi fertőzés miatt. Tavaszra ugyanúgy rendbe kell jönnie.
"Eagles OL Todd Herremans recently underwent surgery to remove an infection in his foot.
Herremans was placed on injured reserve at the beginning of November after dislocating a bone and tearing some ligaments in his foot. CSN Philly points out that Herremans still fits into the team's plan moving forward, but it remains to be seen if that's at tackle or guard. He should be ready for OTAs in April."
több mint 12 éve
Azért annyira már ne bízzunk senkiben, hogy egy minőségi cserét ne hozzunk mögé. Tavaly láttuk mi lett belőle. Bár szerintem Kelce még baromira keveset tett le az asztalra ahhoz, hogy biztos legyen a kezdő helye. Pláne majd 1 év kihagyás után.Reynolds 14 meccset kezdőként tolt le. Ennél minőségibb cserét nem hiszem, hogy megengedhetünk magunknak. Felőlem veteránminimumért meg draft hátsó köreiben nyugodtan hozhatunk játékost, de ha centerre elköltenek 2 millát, akkor sztem hülyék vagyunk.
Shawn84
Inkább Dorenbos visszaszerződtetésére koncentráljanak. 😀
Dunlapot igazoljuk vissza, hozzunk el egy fiatal, jó kezdő guard-ot a FA-piacról és mehetünk a draftra. 😀
Ez simán megvan 7-8 millából.
több mint 12 éve
Azért annyira már ne bízzunk senkiben, hogy egy minőségi cserét ne hozzunk mögé. Tavaly láttuk mi lett belőle. Bár szerintem Kelce még baromira keveset tett le az asztalra ahhoz, hogy biztos legyen a kezdő helye. Pláne majd 1 év kihagyás után.Centert ráérünk a draft végén húzni, de kizárólag Kelce mögé 😊 Én nagyon bírom az arcot, és van is benne potenciál, nálam Ő a következő Saturday 😊 RataxesEngem is már rookie-ként a Rams elleni nyitó meccsen megvett kilóra a srác, szal nagyon bírom meg minden, de azért mégiscsak elszakadt az ACL-je és az MLC-je, ami azért nem kis aggodalomra adhat okot.
Igaz október közepén már meg is műtötték és JamJax is felépül egy ACL-ből röpke 7 hónap alatt, szal reméljük, hogy Kelce-nek is jó génjei vannak.
Bízom Kelce felépülésében, szal centert nem hoznék. Reynolds enyhén szólva nem volt kiemelkedő, de azért láthattuk, hogy nem Ő volt itt a nagy probléma. Cserének tökéletes. Szal nem hoznék semmi nagynevű FA-t és nem költenék milliókat erre a posztra. Bébé
több mint 12 éve
Centert ráérünk a draft végén húzni, de kizárólag Kelce mögé 😊 Én nagyon bírom az arcot, és van is benne potenciál, nálam Ő a következő Saturday 😊 RataxesEngem is már rookie-ként a Rams elleni nyitó meccsen megvett kilóra a srác, szal nagyon bírom meg minden, de azért mégiscsak elszakadt az ACL-je és az MLC-je, ami azért nem kis aggodalomra adhat okot.
Igaz október közepén már meg is műtötték és JamJax is felépül egy ACL-ből röpke 7 hónap alatt, szal reméljük, hogy Kelce-nek is jó génjei vannak.
Bízom Kelce felépülésében, szal centert nem hoznék. Reynolds enyhén szólva nem volt kiemelkedő, de azért láthattuk, hogy nem Ő volt itt a nagy probléma. Cserének tökéletes. Szal nem hoznék semmi nagynevű FA-t és nem költenék milliókat erre a posztra.
több mint 12 éve
Arról van info Kelly hogy kezeli a problémás eseteket...?Én úgy tudom, hogy a pályán kívüli ügyeket nem veszi túl szigorúan, mármint ha valakit elítélnek azt természetesen megbünteti, a Ducksnál általában kibaszta a csapatból, de a vádaskodásokat nem nagyon vette komolyan. Amire viszont érzékenyebb, az az edzésmunka. Szerintem nálatok is arra fog hajtani, hogy olyan játékosokat szedjen össze, aki edzésen is belead mindent. Aki nem, annak szerintem nem lesz jó dolga nála.
Eszembe jut pl Denard mennyit csúszott tavaly mégis egy nem túl jó Dben kezdő tudott lenni...vagy Burfict
Janek
több mint 12 éve
Arról van info Kelly hogy kezeli a problémás eseteket...?Eszembe jut pl Denard mennyit csúszott tavaly mégis egy nem túl jó Dben kezdő tudott lenni...vagy Burfict
több mint 12 éve
Bushrodról nem sok jót olvastam Saints topikban anno (hacsak nem keverem valakivel...)EazzyPedig elég jó a srác.
több mint 12 éve
Bushrodról nem sok jót olvastam Saints topikban anno (hacsak nem keverem valakivel...)
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
www.profootballfocus.com/blog/2013/01/01/free-agent-offensive-tackles/OT FA piac
Azért nem csak Long aki értelmes....
Clady,Bushrod,Vollmer,
több mint 12 éve
Akkor elnézést .Bár 7 új ember az eleve adott ugye a draft miatt...
szóval neednek nálam a kezdőt értem.
Persze kell 6.wr de az nem need.
no offense
több mint 12 éve
Az O szerintem is rendben kivéve a fal amire kell 2T ami lehet Peters /draft,2 új arc.én azt nem írtam, hogy mind a 7 legyen kezdő 😊
Védelemre még kár agyalni míg nincs DC...
(Amúgy ott SS és CB gondok vannak a DL szerintem egyben van -jó az anyag-
Én nem látok 7 kezdő needet de lehet én vagyok optipista 😊Janek
bár azt se bánnám 😊
több mint 12 éve
Az O szerintem is rendben kivéve a fal amire kell 2T ami lehet Peters /draft,2 új arc.Védelemre még kár agyalni míg nincs DC...
(Amúgy ott SS és CB gondok vannak a DL szerintem egyben van -jó az anyag-
Én nem látok 7 kezdő needet de lehet én vagyok optipista 😊
több mint 12 éve
Centert ráérünk a draft végén húzni, de kizárólag Kelce mögé 😊 Én nagyon bírom az arcot, és van is benne potenciál, nálam Ő a következő Saturday 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
bekapcsolódva a beszélgetésbe én örülnék egy T érkezésének és Todd visszaguardosításánakde kéne oda a falba egy C is, kelce helyett/ mellett,( Peters, Todd, C, Mathis, T fal )
TE lehet, de nem need
WR: ha valaki értelmes akad, de Cooper egyre jobb, Avant alap, damaris is jó volt, bár ő alulméretes kissé nekem
ha marad 4-3 akkor azért egy DE kéne Tapp helyett legalább
kezdő LB szintén need
DB: ...hű... 3 ember legalább kéne, abból 2 lehetne kezdő is, de SS mindenképpen
ez úgy 7 új játékost jelentene... 😊
több mint 12 éve
Én mondjuk egy Asomugha fizuástruktúrálással és egy DRC hosszabbítással a CB posztot sem annyira tartom égetőnek, főleg ha a tavalyelőtti formáját hozná a DL/pass rush. Safety poszt aggasztó, úgyhogy Byrd tényleg jöhet, meg egy jó SS a második körben...Jöhet safety csak ne a második körben. Ők az utóbbi években nem igazán szoktak beválni. 😀
Tartsuk meg Vicket, az 1/4-et adjuk el pár első kör végi/második körös pickért és tankoljunk be LB-kből meg safetykből 😀Rataxes
Kíváncsi leszek, hogy Nnamdi mennyit ad le az igényeiből. 6-7 millára le kéne menni.
Szal azzal sokra nem mennénk, ha 5 millát leadna a fizetéséből, mert még akkor is 10et tenne zsebre. 😀
több mint 12 éve
Én mondjuk egy Asomugha fizuástruktúrálással és egy DRC hosszabbítással a CB posztot sem annyira tartom égetőnek, főleg ha a tavalyelőtti formáját hozná a DL/pass rush. Safety poszt aggasztó, úgyhogy Byrd tényleg jöhet, meg egy jó SS a második körben...Tartsuk meg Vicket, az 1/4-et adjuk el pár első kör végi/második körös pickért és tankoljunk be LB-kből meg safetykből 😀
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Herremans guard. és menjen is oda vissza. De ha megnézed Herremans is 30 feletti, Peters is, ráadásul súlyos sérülésből jön vissza. Mathis szintén. Watkins meg kezdőnek baromi harmatos. Akárhonnan nézem kell ide legalább 2 komoly ember, akik 25-26 évesek. Vagy legyen 1 és a másik meg első körös OT. Shawn84Hát de miért menjen vissza, ha nem játszik rosszul RT-ként? 😀
Egy RT-nek egy kicsit fontosabb szerepe van a támadófalban, mint egy guard-nak.
Valamint egy jó guard-ot simán lehet szerezni a draft közepén is, míg egy jó OT húzására kevesebb az esély a 3., 4. körben.
Fölöslegesnek érzem azt, hogy 20 millát elbasszunk a 2 tackle-re. Vagy 10 millát és plusz egy 1/4-et.
Dunlap sztem simán vállalható teljesítményt nyújtott LT-ként. Futásblokkolásban nem erős, de passzban ott van azért. Inkább rá költenék 2-4 millát.
Peters 10 millát keres jövőre, ha cut-olnánk az nekünk nem fájna semmibe, de ha jól halad a felépülése és úgy ítéli meg a stáb, hogy simán felépül TC-re, akkor nem látom értelmét, hogy miért hoznánk ide 2 új OT-t sok pénzért.
Én simán neki mernénk vágni a draftnak úgy, hogy tackle poszton ott van Peters, Herremans, Dunlap és Kelly. (Ha szerzünk egy normális RG-t a FA-ról.)
Meg ahogy Te is írtad van elég gondunk. Akkor már inkább fókuszáljunk a védelemre. Ott sokkal nagyobb gondok vannak.
több mint 12 éve
Az a 30 feletti az igazából pont 30... És azért egy offensive lineman szerintem bőven eljátszhat még 30 fölött a ligában elit szinten. Persze kell mélyíteni a posztot, de egyetértek Bébével, szerintem sem annyira vészes a helyzet. Az NT dologgal várnék még amíg biztos nem lesz a 3-4, ha maradunk 4-3-ban bőven megvan az emberanyag.A Revis témát én sem tartom annyira valószínűnek, tényleg nem sok realitása van, de álmodozni jó néha 😀
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Herremans guard. és menjen is oda vissza. De ha megnézed Herremans is 30 feletti, Peters is, ráadásul súlyos sérülésből jön vissza. Mathis szintén. Watkins meg kezdőnek baromi harmatos. Akárhonnan nézem kell ide legalább 2 komoly ember, akik 25-26 évesek. Vagy legyen 1 és a másik meg első körös OT. De akkor még mindig ott van az, hogy átállunk és nincs se NT, se OLB. Byrdöt meg mindenki tudja. Revis meg Asoért egy az egyben nem is biztos hogy menne cserében. De igazából felesleges ezt firtatni, mert nincs neki igazán realitása. Túl sok lyuk van a csapatban, pláne ha átállás lesz, és nálam azok elsőbbséget élveznek. Aso meg még 1 évet ellehet, DRC szerződése úgyis lejárt. Oda el tudok képzelni drafton valakit, vagy egy közepes árkategóriás CB-t. De a fron7 nálam nagyobb kérdés meg az OL. Mindenképpen erre koncentrálnék Kellyék helyében.10 millás Ot simán elfér még kettő is. ott van Jake Long is pl. Revis helyett mindenképpen őt preferálom. Én simán inkább rádobnék 20 milla/évet az OL-re mint 12-t a CB sorra.Shawn84Sztem nem vunk ilyen nagy szarban OT terén.
Herremans-nak boka/láb sérülése volt (semmi szalagszakadás vagy ilyesmi....vmi "cuboid bone" sérült meg) és a hírek szerint már minicamp-re jó lesz. TC-re bőven 100%-os lesz. Nem mondom, hogy Herremans elit RT mert nem, de simán jó.
A nagyobb kérdőjel Peters, de róla is jó hírek érkeznek. Sztem az esélyt meg fogjuk adni neki. Nagyon jó fizikai adottságokkal bír, szal hiszek benne, hogy fog Ő még nagyon jó szinten játszani.
Dunlap, Kelly cserének sztem bőven jók. Nagyon remélem, hogy Dunlap-ot sikerül olcsón megtartanunk. Bár ez eléggé kérdéses.
Egy OT-t el tudok képzelni, de 2-t azt nagyon soknak tartom. Főleg két 10millásat.
Ha Dunlap-ot sikerül megtartani, akkor egy OT érkezése bőven elég és akkor le lesz tudva a guard poszt is, mivel Herremans bármikor gond nélkül be tud húzódni. Bébé
több mint 12 éve
10 millás Ot simán elfér még kettő is. ott van Jake Long is pl. Revis helyett mindenképpen őt preferálom. Én simán inkább rádobnék 20 milla/évet az OL-re mint 12-t a CB sorra.Shawn84Sztem nem vunk ilyen nagy szarban OT terén.
Herremans-nak boka/láb sérülése volt (semmi szalagszakadás vagy ilyesmi....vmi "cuboid bone" sérült meg) és a hírek szerint már minicamp-re jó lesz. TC-re bőven 100%-os lesz. Nem mondom, hogy Herremans elit RT mert nem, de simán jó.
A nagyobb kérdőjel Peters, de róla is jó hírek érkeznek. Sztem az esélyt meg fogjuk adni neki. Nagyon jó fizikai adottságokkal bír, szal hiszek benne, hogy fog Ő még nagyon jó szinten játszani.
Dunlap, Kelly cserének sztem bőven jók. Nagyon remélem, hogy Dunlap-ot sikerül olcsón megtartanunk. Bár ez eléggé kérdéses.
Egy OT-t el tudok képzelni, de 2-t azt nagyon soknak tartom. Főleg két 10millásat.
Ha Dunlap-ot sikerül megtartani, akkor egy OT érkezése bőven elég és akkor le lesz tudva a guard poszt is, mivel Herremans bármikor gond nélkül be tud húzódni.
több mint 12 éve
10 millás Ot simán elfér még kettő is. ott van Jake Long is pl. Revis helyett mindenképpen őt preferálom. Én simán inkább rádobnék 20 milla/évet az OL-re mint 12-t a CB sorra.Hát azért vannak bajok a CB-állományunkkal.Ezt hogy érted? 😊 Törvényszerű hogy nálunk minden sztárcorner elszaródik? 😊 Vagy hogy-hogy ugyanaz lenne?RataxesRevis is csak emberezésben jó. Igaz nálunk fene se tudja mi lesz még, de akkor is baromi drááága. Kell a fenének. Maradjon ahol van, vagy vonuljon vissza. De ide ne jöjjön. Nem látom, hogy olyan nagyot nyernénk vele. Ráadásul nem ez a poszt a legnagyobb need. Még véletlenül sem. Persze Revis neve szóba se került nálunk, még pletyka szinten sem a kintiek csak röhögnek ha valaki emlegeti.Shawn84
Nnamdi-ról és DRC-ról összesen 1350 yardot, 10 TD-t kaptak el több mint 60%-os pontossággal és mindössze 4 intit szedtek le.
Nnamdi 32 éves lesz már, DRC-nek pedig ki tudja, hogy milyen igényei lesznek.
Marsh, B.Hughes pedig erősen kérdőjelesek. És egyelőre Boykin se több egy tehetségnél.
Szal ha netántán megszereznénk egy 28 éves keresztszalagszakadásból visszatérő, sérülése előtt elit szinten játszó CB-t, kb 13-15 milla/évért (Nnamdi fizu) nem lennék mérges. 😀
Valamint nézzük meg az idei FA-piacot: QB nincs értelmes, RB nem kell, 1. számú TE nem kell, kimondott 1., 2. számú WR nem kell, 10milla/éves OT nem kell, 4-3as DE-re nem kell kibaszni pénzt, egy elit/nagyon jó LB sincs a piacon, CB-kből ugyanez, nincsenek 10millás CB-k. Marad a safety ahol Byrd-re igenis elbasznám a pénzt. De ennyi.
Szal az idei FA-piacra sztem nem kell annyira ráspórolni Sasszemmel nézve. Nagy nevek közül csak Byrd kéne és kész. Meg persze lehetne szerezni több "noname" játékost.
Vick-Nnamdi-Bell cut és már +15 millában is vunk.
És még a vezetők beszélhetnének Peters-el, hátha benne lenne egy fizucsökkentésbe/ szerződés átalakításba. Akkor M.Patterson cut esetén is spórolunk 4 millát.
Bár ott van a draft.
Tavaly az 1/3-as (Trent Richardson RB) 4 év - 20,4 millát kapott, az 1/4 Matt Kalil OT 4 év 19,77-et. Szal már ez se terheli annyira a cap-et. Hogy ha draftolunk vkit a Top5, Top10-ben akkor 5 millát sztem el fog vinni a cap-ből, ami nem vészes. (A signing bonus mind2jük esetében 10 milla fölött volt. Ez nem tudom, hogy befolyásolja a cap számokat (egy évet terhel nagyon vagy évekre van elosztva), de majd vmi okos megmondja.) Bébé
több mint 12 éve
valamiről lemaradtam. Pattersont miért kéne cutolni? eaglesmcnabbMert 4 millát keres és nincs hely Revis-nek. 😛 😀
De komolyra fordítva a szót tényleg a fizuja miatt.
Cox (3,3), Jenkins (5,5), M.Patterson (4) trió közel 13 millát visz el a cap-ből.
Ez azért nem egészséges. Sztem Jenkins se ér 5,5 millát és Patterson sem ér 4-et. Főleg ha átállunk 3-4-re utóbbinak nem biztos, hogy fizetnék azért 4 millát, hogy a cserepadon üljön.
Nem azt mondom, hogy egyből cut-olni kell ahogy elkezdődik az offseason vagy ilyesmi. Hanem csak azt, hogy egy nagyon jó játékos megszerzéséért simán cut-olnám M.Pattersont.
Nálam Ő is a feláldozhatók közé tartozik.
több mint 12 éve
valamiről lemaradtam. Pattersont miért kéne cutolni?
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!